Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
να αφερεσεις  :bigdick: (την τσαπου ) απο το μυαλο της γυναικας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τώρα σώθηκες! Όλες πως θα γαμηθούν σκέφτονται, γι'αυτό ξημεροβραδιάζονται πολλοί από εμάς εδώ μέσα...τι να σου πω  :headbang:

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον guys να σας πω τι διαπιστωσα εγω....Χρονια στο badoo ειχα βγαλει 2 αλλα μιλαμε για 2 στα 3-4 χρονια χωρις να ασχολουμαι βεβαια ολο αυτο το καιρο.

Τελευταια με επιασε ενας διαολος να γαμισω γυρω γυρω(σε σχεση γαρ).και επειδη βαριουμουν να αρχισω τα μπαρακια και λοιπες μαλακιες ασχολειθηκα με badoo.Σε δυο βδομαδες, εβγαλα 4 κομματια, τα τρια ηρθαν κατευθειαν σπιτι για "ταινια" , το τεταρτο ηθελε ποτο πρωτα οποτε ηπιαμε ενα ποτακι και μετα σπιτι.Και τα 4 κατσανε με την πρωτη. κανενα δεν ηταν θεομουνα αλλα ολα ηταν αυτο που ακριβως ηθελα. Βυζαρες τουμπανο.Δεν με ενδιεφερε κατι αλλο.ενταξει και οχι βυτια. Απο αυτη την μικρη εμπειρια εβγαλα τα παρακατω συμπερασματα:
1)Με το που εβαλα μια φωτο τις προκοπης αλλαξε το response rate τρελα. Μιλαμε απο ενα 10% και αν, πηγε στο 50%-60%. Συν καποιες που εστειλαν απο μονες τους. Που δεν ειχε ξαναγινει ποτε. Οποτε μην υπολογιζετε στην αρχικη ατακα μονο...η φωτο ειναι ολα τα λεφτα.
2)Μην πεφτουλιαζετε.....μιλας μιση ωρα με την αλλη και κατευθειαν πεσιμο. Αφιερωσα 3 απογευματα στην καθε μια. Μπλα μπλα οτι γουσταρεις. Δουλεια, σχεσεις , επικαιροτητα, οτι θες..... επιπλεον οχι τι θεομουνο εισαι εσυ και τετοια απο την αρχη.Τελικα οι 2 το προτειναν απο μονες τους και οι αλλες 2 ηταν θετικες απο την πρωτη ερωτηση.
3)Μην ζητατε στοιχεια απο την αρχη τηλεφωνα και τετοια. Ακομα και να το δωσει η γκομενα απο μονη της αγνοειστε το.
4)Αν μπορειτε να το υποστηριξετε μια καλη δουλεια(κατα δηλωση) μετραει!!!!

Τωρα χιουμορ αντιληψη, ευγενεια...τι να πω....οτι διαθετει ο καθενας..... το βασικο παντως ειναι να μην φαινεσαι....ψαχνω τρυπα να τον χωσω. δωστε του λιγο χρονο και θα ερθει μονο του. Αλλωστε και αυτες το ιδιο ψαχνουν. ααααααααααα και για επιπλεον ενημερωση απο τις 4 οι 3 ηταν νορμαλ στο μυαλο η τεταρτη μου βγηκε λιγο κολιτσιδας οποτε καλο θα ηταν να επενδυσετε σε ενα δευτερο κινητο. 

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
λοιπον guys να σας πω τι διαπιστωσα εγω....Χρονια στο badoo ειχα βγαλει 2 αλλα μιλαμε για 2 στα 3-4 χρονια χωρις να ασχολουμαι βεβαια ολο αυτο το καιρο.

Τελευταια με επιασε ενας διαολος να γαμισω γυρω γυρω(σε σχεση γαρ).και επειδη βαριουμουν να αρχισω τα μπαρακια και λοιπες μαλακιες ασχολειθηκα με badoo.Σε δυο βδομαδες, εβγαλα 4 κομματια, τα τρια ηρθαν κατευθειαν σπιτι για "ταινια" , το τεταρτο ηθελε ποτο πρωτα οποτε ηπιαμε ενα ποτακι και μετα σπιτι.Και τα 4 κατσανε με την πρωτη. κανενα δεν ηταν θεομουνα αλλα ολα ηταν αυτο που ακριβως ηθελα. Βυζαρες τουμπανο.Δεν με ενδιεφερε κατι αλλο.ενταξει και οχι βυτια. Απο αυτη την μικρη εμπειρια εβγαλα τα παρακατω συμπερασματα:
1)Με το που εβαλα μια φωτο τις προκοπης αλλαξε το response rate τρελα. Μιλαμε απο ενα 10% και αν, πηγε στο 50%-60%. Συν καποιες που εστειλαν απο μονες τους. Που δεν ειχε ξαναγινει ποτε. Οποτε μην υπολογιζετε στην αρχικη ατακα μονο...η φωτο ειναι ολα τα λεφτα.
2)Μην πεφτουλιαζετε.....μιλας μιση ωρα με την αλλη και κατευθειαν πεσιμο. Αφιερωσα 3 απογευματα στην καθε μια. Μπλα μπλα οτι γουσταρεις. Δουλεια, σχεσεις , επικαιροτητα, οτι θες..... επιπλεον οχι τι θεομουνο εισαι εσυ και τετοια απο την αρχη.Τελικα οι 2 το προτειναν απο μονες τους και οι αλλες 2 ηταν θετικες απο την πρωτη ερωτηση.
3)Μην ζητατε στοιχεια απο την αρχη τηλεφωνα και τετοια. Ακομα και να το δωσει η γκομενα απο μονη της αγνοειστε το.

Τωρα χιουμορ αντιληψη, ευγενεια...τι να πω....οτι διαθετει ο καθενας..... το βασικο παντως ειναι να μην φαινεσαι....ψαχνω τρυπα να τον χωσω. δωστε του λιγο χρονο και θα ερθει μονο του. Αλλωστε και αυτες το ιδιο ψαχνουν. ααααααααααα και για επιπλεον ενημερωση απο τις 4 οι 3 ηταν νορμαλ στο μυαλο η τεταρτη μου βγηκε λιγο κολιτσιδας οποτε καλο θα ηταν να επενδυσετε σε ενα δευτερο κινητο. 

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

σωραιος... συμφωνουμε σε ολα

δωσε και κανα λινκ ομως....

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96

ολα ειναι θεμα ταιμινκ κολητε

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
λες να επεσα στην περιπτωση?
ευχομαι για σενα πως οχι αλλα ειναι καποιες φορες που θα σου κατσουν ολες μαζι και καποιες και τις περισσοτερες φορες δηλαδη που δεν καθεται τιποτα...χωρις να εννοω κατι για σενα τυπε για ολους ισχυει

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
ευχομαι για σενα πως οχι αλλα ειναι καποιες φορες που θα σου κατσουν ολες μαζι και καποιες και τις περισσοτερες φορες δηλαδη που δεν καθεται τιποτα...χωρις να εννοω κατι για σενα τυπε για ολους ισχυει

πραγματικα ρε φιλε..!!!!!!!!!!!!!

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1

φιλε εχεις απολυτο δικιο.....απλα εκοψα καμια βδομαδα και εμφανιστηκα παλι τωρα......και παλι τα πραγματα δειχνουν και παλι μια χαρα....

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
φιλε εχεις απολυτο δικιο.....απλα εκοψα καμια βδομαδα και εμφανιστηκα παλι τωρα......και παλι τα πραγματα δειχνουν και παλι μια χαρα....
καλα ειναι μωρε το θεμα ειναι να μη δειχνεις οτι καιγεσαι για να γαμησεις το πιανουν αυτο οι γκομενες,και ξενερωνουν ,αλλα στην ουσια και αυτες αυτο θελουν γιατι το σεξ ειναι και κρητηριο αξιολογησεις αμα γαμησεις καλα καυλονουν τρελα

Giorgos 1972

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2014
Κριτικές
3
Like
108
Πόντοι
1
Φιλαρακια να σας πω και εγω τις εμπειριες μου (οχι και λιγες) απο αυτου του τυπου σαιτ
IRC
Παλια 7-8 χρονια πριν ολο και κατι εβρισκες (γαμησημο και οχι χοντρη , παλαβιαρα κτλ κτλ)
μουειχαν κατσει αρκετες καλες περιπτωσεις αλλα με πολυ κοπο αγωνα ιδρωτα κτλ κτλ
Ζοο
η μια πιο παλαβη απο την αλλη. Ασε που μου τα ειχαν κανει τεραστια με καρτες κτλ κτλ κτλ
Βadoo
εκει παταγωδης αποτυχια....οχι μονο δεν καταφερα να βγω αλλα ουτε απαντησηδεν πηρα
Τον τελευταιο καιρο εχω βρει το blind chat

λοιπον...μπορει να εχει συνδρομη (αναλογα να μπενεις καθημερινα η οχι)
Μπαινω κανα τετραμηνο.
βασικα απο εκει εχω καταφερει να βρεθω με 4 παντρεμενες...με τις οποιοες χοτελι κτλ κτλ κτλ.
Σαν παντρεμενος και εγω που του λειπει το ποιοτικο σεξ να καταπολεμησω την ρουτινα.....
Δεν ηταν τα μοντελα αλλα ηταν διψασμενες για πουτσα.
Αυτα απο εμενα.τωρα οτι καταλαβενετε κανετε

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456

προσοχη γενικα ομως αλλα απο το badoo ακομα περισσοτερο για να μην εχουμε  :headbang:....οσο ευκολα πηδας εσυ φιλε μου τοσο ευκολα πηδανε και καποιες εκατονταδες εκει μεσα  :grin:

οποτε σκουφακι και κομμενα τα ακαποτα  :pipa1: και τα γλειφομουνια   :kissass2:

Giorgos 1972

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2014
Κριτικές
3
Like
108
Πόντοι
1
προσοχη γενικα ομως αλλα απο το badoo ακομα περισσοτερο για να μην εχουμε  :headbang:....οσο ευκολα πηδας εσυ φιλε μου τοσο ευκολα πηδανε και καποιες εκατονταδες εκει μεσα  :grin:

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom