Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
η όλη ιστορία είναι να μην παίρνεις ποτέ στα σοβαρά την φάση και αυτές... ούτε και αυτές ξέρουν τι τους γίνετε (όχι ότι οι άντρες πάνε πίσω)
αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να διαλήσει το μυαλό της κάθε γυναίκας είναι ο (true) σταρχιδισμός.. η αδιαφορία και η απάθεια είναι ενάντια στη φύση τους
αδιαφορώντας  μπορείς να κάνεις μια γυναίκα στρατιωτάκι, αληθινή πίστη όχι μαλακίες.
..  :2funny:

αλλά οκ δεν είναι ωραίο  :grin:

:headbang2: :headbang2: :headbang2:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
η όλη ιστορία είναι να μην παίρνεις ποτέ στα σοβαρά την φάση και αυτές... ούτε και αυτές ξέρουν τι τους γίνετε (όχι ότι οι άντρες πάνε πίσω)
αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να διαλήσει το μυαλό της κάθε γυναίκας είναι ο (true) σταρχιδισμός.. η αδιαφορία και η απάθεια είναι ενάντια στη φύση τους
αδιαφορώντας  μπορείς να κάνεις μια γυναίκα στρατιωτάκι, αληθινή πίστη όχι μαλακίες...
 :2funny:

αλλά οκ δεν είναι ωραίο  :grin:

Καλός χρυσός και άγιος ο κανόνας Παλιο Ντέιβιλ ωστόσο αν δε σε γουστάρει εξ αρχής απλώς δε θα ανταποκριθεί. Αν μια γκόμενα είτε από facebook είτε κοινή φίλη κλπ γουστάρει ή έχει δείξει δείγμα ότι γουστάρει μόνον τότες πιάνει αυτό που λες. Μου χει τύχει να ενδιαφέρομαι για γκόμενα πολύ. Μετά να τη κλάνω και αυτή απλώς να μη δινει σημασία. Σημασία έχει να γουστάρει έστω και λίγο, και αυτό φαίνεται εξ αρχής ή καλλιεργείται, το καταλαβαίνεις όμως, όλοι το καταλαβαίνουμε πότε και αν γουστάρει.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Βασικα θελει λιγο και απο τα δυο,και ενδιαφερον και αδιαφορια,τωρα ποτε και για ποσο θα δειξεις το ενα και το αλλο,εξαρταται απο την ικανοτητα και την εμπειρια του καθενος και ισως ειναι και θεμα τυχης καμια φορα.Ειναι κατι σαν το ψαρεμα με καλαμι, δεν πρεπει να αφηνεις πολυ λασκα γιατι μπορει να σου φυγει το ψαρι αλλα ουτε και να τραβας συνεχεια γιατι μπορει να σπασει η πετονια :grin:
Το καλυτερο ειναι αυτο που λες στην αρχη τυπε,να μην παιρνεις τιποτα σοβαρα,να κανεις το παιχνιδι σου και ας ειναι απλα για τη φαση,για την ομορφια του αθληματος που λενε, χωρις να περιμενεις σωνει και καλα αποτελεσμα,να μην σου γινεται εμμονη.Και το αποτελεσμα θα ερθει

κοίτα αν δούνε ότι ενδοιαφέρεσαι και αγαπάς πραγματικά κάποια άλλη θα γίνεις στα μάτια τους ένας μικρός θεούλης και χαλάκι να τις πατήσεις  :zfuck:
αν δούνε ότι ενδοιαφέρεσαι γι αυτές θα το παίξουν δύσκολες  :grin:
μετά αν ξέρουν ότι είσαι δεσμευμένος και δείξεις ότι τις γουστάρεις πάλι οδηγεί το πράμα αμέσως στο  :zfuck:
ενώ αν ο ίδιος άντρας ήταν ελεύθερος θα αδιαφορούσαν  :2funny:
βαρετές και προβλέψημες οι περισσότερες..το 90%

το άλλο 10%,έξυπνη γυναίκα με χαρακτήρα και προσωπικότητα πραγματικά αξιζει να τη φοβάσαι  :badair: :badair: :badair:  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
κοίτα αν δούνε ότι ενδοιαφέρεσαι και αγαπάς πραγματικά κάποια άλλη θα γίνεις στα μάτια τους ένας μικρός θεούλης και χαλάκι να τις πατήσεις  :zfuck:
αν δούνε ότι ενδοιαφέρεσαι γι αυτές θα το παίξουν δύσκολες  :grin:
μετά αν ξέρουν ότι είσαι δεσμευμένος και δείξεις ότι τις γουστάρεις πάλι οδηγεί το πράμα αμέσως στο  :zfuck:
ενώ αν ο ίδιος άντρας ήταν ελεύθερος θα αδιαφορούσαν  :2funny:
βαρετές και προβλέψημες οι περισσότερες..το 90%

το άλλο 10%,έξυπνη γυναίκα με χαρακτήρα και προσωπικότητα πραγματικά αξιζει να το φοβάσαι  :badair: :badair: :badair:  :grin:

τυπε οταν ειχα μια μεγαλη σχεση (2χρονια περιπου) δν μου εδινε κωλο η τυπισσα κ ετσι την πληρωνε μια φιλη της

:tooth: :tooth: :tooth:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

Καλός χρυσός και άγιος ο κανόνας Παλιο Ντέιβιλ ωστόσο αν δε σε γουστάρει εξ αρχής απλώς δε θα ανταποκριθεί.

φυσικά..
αλλά πίστεψε με αν καταλάβει κάποια ότι πραγματικά δεν σε ενδοιαφέρει το όμορφο το σώμα της κατευθείαν γίνεσε πρόκληση γι αυτή  :grin:
σαν τον αστικό μύθο με τα βαμπίρια που έχουν εμμονή με τους κόμπους των σκοινιών
αν του πετάξεις ένα σκοινή με κόμπους πρώτα θα το λήσει και μετά θε  σε φάει  :2funny:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
φυσικά..
αλλά πίστεψε με αν καταλάβει κάποια ότι πραγματικά δεν σε ενδοιαφέρει το όμορφο το σώμα της κατευθείαν γίνεσε πρόκληση γι αυτή  :grin:
σαν τον αστικό μύθο με τα βαμπίρια που έχουν εμμονή με τους κόμπους των σκοινιών
αν του πετάξεις ένα σκοινή με κόμπους πρώτα θα το λήσει και μετά θε  σε φάει  :2funny:

ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΝ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΣ...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
ε οκ αφού δεν σημφωνείς.. τι να σε πω
γνώμη μου  :)

Εγώ ρε σε ΠαλιοΝτέβιλ έχω να πω το εξής:

Μου έχει τύχει να δοκιμάσω ουκ ολίγες φορες το κόλπο της αδιαφορίας, αλλά η γκόμενα πάλι δε γούσταρε. Και όταν γούσταρε έκανε ΜΠΑΜ από χιλιόμετρα. Αυτό.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Aπο το Ιντερνετ παιζει να σου κάτσει το καθε προβληματικο και απομονωμένο τυπακι  :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και γενικα φοβουνται απο το Ιντερνετ ρε δεν βγαινουν ευκολα απλα πλεον η φαση εχει παει στο καυλαντα μοουντ. Δηλαδη καυλαντιζουν με καποιον απο το νετ χωρις να ειναι σιγουρο οτι θα βγουν και μαζι του. Αυτο βεβαια δεν συμφέρει εμάς.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Εγώ ρε σε ΠαλιοΝτέβιλ έχω να πω το εξής:

Μου έχει τύχει να δοκιμάσω ουκ ολίγες φορες το κόλπο της αδιαφορίας, αλλά η γκόμενα πάλι δε γούσταρε. Και όταν γούσταρε έκανε ΜΠΑΜ από χιλιόμετρα. Αυτό.

μα εγώ δεν μίλησα για κόλπο...
είπα να το εννοείς κιόλας  :grin:

άλλο το ένα άλλο το άλλο

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και για να βοηθησω οσους παρολαυτα θελουν να συνεχισουν απο το Ιντερνετ επειδη δεν έχουν αλλη επιλογη παιδια αποφυγετε παρα πολυ το dod.gr για γνωριμιες. Οτι κομπλεξικια και προβληματικη τυπισσα εκει μέσα βρισκετε εκτος του οτι δεν βγαινουν ποτε και με κανεναν για κανενα λογο. Αν καποιος εχει αλλη εμπειρια ας τη μοιραστει αλλα ειμαι πολυ σιγουρος για αυτο που γράφω δυστυχως. Θα χάσετε το χρονο σας.

Καλυτερα κανε random requests απο φβ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom