Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaulas49

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ευκολο δεν το λες.Εμενα με ταλαιπωρισε πολυ,αλλα αξιζε!
το θεμα ειναι να τα καταφερεις να βγειτε γιατι ουτε τηλεφονω δεν δινει.Εμενα με ταλαιπωρισε 3 μηνες αλλα το ευχαριστηθηκα.παντος αν εχεις υπομονη και τα καταφερεις,αν γινει κατι δωστης και κανα μποναμα μετα,ετσι θα εχεις και συνεχεια.Εμεις συνεχιζουμε μιλαμε στο  zoo  αλλα λογω αποστασης μου ειναι δυσκολο να παω επαρχια!
Καλη επιτυχια παντος.

thanks θα το παλεψω γιατι μου αρεσει και βλεπω οτι δεν εχει και θεμα με τους μεγαλους.να εισαι καλα και αν γινει κατι θα σε ενημερωσω!

sapki

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
thanks θα το παλεψω γιατι μου αρεσει και βλεπω οτι δεν εχει και θεμα με τους μεγαλους.να εισαι καλα και αν γινει κατι θα σε ενημερωσω!

θα χαρω πολυ να μαθω αν το καταφερες!  :dancing: καλη επιτυχια

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
μιλησα προχθες στο παρεα.γρ με το νικ kouklitsa1975 39 ετων.
ειναι μια ξανθια σε φωτο,υπιτιθεται οτι μενει στα χανια.
μου ειπε οτι ειναι ανεργη και οτι θελει να ερθει να μεινει
μονιμα στο πειραια,που εχει σπιτι,αλλα δεν εχει τα ναυλα για να ερθει.
μου ζητησε 200 ευρω για το το πλοιο,για να φερει και το ιχ της.
πηρε τα παπαρια μου  :grin: και με μπαναρισε  :cheesy:

sapki

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
κριμα ρε φιλε το κοριτσι πως θα φερει το car τωρα  :2funny: λιγο  :helpplea: ηθελε το κακομοιρο!

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
κριμα ρε φιλε το κοριτσι πως θα φερει το car τωρα  :2funny: λιγο  :helpplea: ηθελε το κακομοιρο!
ολο και καποια κοροιδα θα βρει και θα της στειλουν τα χρηματα. ;)
πισω απο τη φωτο μπορει να ειναι και κανενας μητσος απο τη δραπετσωνα :grin:
η κανενας μπαμπης απο τα πετραλωνα. :grin:
σαμπως ξερουμε στο νετ,με ποιον μιλαμε... :

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
η μαλακια ειναι πως πλεον τα τσατ εχουν γεμισει με:
1. τετοιους/ες που ζητανε χρηματα ή Paysafe για την ψυχη της μάνας τους 
2.πουστρακια με γυναικεια νικ και σου αποκαλυπτουν την αληθεια πριν την συναντηση σας
3.ψωνισμενες ελλεεινιδες χωρισμενες με παιδι που ψαχνουν χορηγο πατερα για τα μουλικα τους
4.καριολακια χοντρες που γαμιουνται με 50 ευρω αλλα δεν βλεπονται με τιποτα
5.παρανοικες μετριοτητες που πιπωνουν οτι κινειται(ακομα και αλλοδαπους)και ψαχνουν χορηγο-σχεση που να κανει τον μαλακα και να τον εκμεταλλευονται

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εισαι σκληρο αγορι.γιατι δεν εγινες ο μαλακας που ονειρευοταν?εχει γεμισει ο τοπος πουτανες που θελουν να τις πληρωνεις χωρις να τους τον καρφωνεις

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
2.πουστρακια με γυναικεια νικ και σου αποκαλυπτουν την αληθεια πριν την συναντηση σας
3.ψωνισμενες ελλεεινιδες χωρισμενες με παιδι που ψαχνουν χορηγο πατερα για τα μουλικα τους
5.παρανοικες μετριοτητες που πιπωνουν οτι κινειται(ακομα και αλλοδαπους)και ψαχνουν χορηγο-σχεση που να κανει τον μαλακα και να τον εκμεταλλευονται
τα ειπες ολα  :)
και σπανιοτατα πλεον θα βρεθει και κατι νορμαλ..

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

τα ειπες ολα  :)
και σπανιοτατα πλεον θα βρεθει και κατι νορμαλ..
οποτε ενας λογος παραπανω να μην ασχολειστε....ειναι χασιμο χρονου κ ενεργειας.
(καλα απορω κ γω ο ιδιος ποιος μαλακας θα κανει παιχνιδι με paysafe k λοιπες παπαριες?..ελεος)

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
εισαι σκληρο αγορι.γιατι δεν εγινες ο μαλακας που ονειρευοταν?εχει γεμισει ο τοπος πουτανες που θελουν να τις πληρωνεις χωρις να τους τον καρφωνεις
Απ οτι εχω διαβασει και στο μπου,υπαρχει κοσμος που προπληρωνει
για να συναντησει και να πηξηξει πουτανακια,αλλα βεβαια δεν τα βλεπει ποτε.
τι να πεις... Αφου υπαρχουν τετοια κοροιδα,να κανω και εγω μερικα νικ σε σαιτ γνωριμιων
να το παιζω γκομενα με ψευτικες φωτο και να ζηταω προκαταβολες... :grin:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
οποτε ενας λογος παραπανω να μην ασχολειστε....ειναι χασιμο χρονου κ ενεργειας.
(καλα απορω κ γω ο ιδιος ποιος μαλακας θα κανει παιχνιδι με paysafe k λοιπες παπαριες?..ελεος)
οντως χασιμο χρονου ειναι να ψαχνει καποιος γνωριμια μεσω σαιτ γνωριμιων.
μονο για τις γυναικες εχει νοημα,που εχουν παρα πολλες αιτησεις για φιλια και
εχουν τη δυνατοτητα να επιλεξουν καποιον η καποιους μεσα απο τους πολλους.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
οντως χασιμο χρονου ειναι να ψαχνει καποιος γνωριμια μεσω σαιτ γνωριμιων.
μονο για τις γυναικες εχει νοημα,που εχουν παρα πολλες αιτησεις για φιλια και
εχουν τη δυνατοτητα να επιλεξουν καποιον η καποιους μεσα απο τους πολλους.
αυτη η διαστροφη που υπαρχει στο ιντερνετ δεν υπαρχει εξω.τουλαχιστον οχι σε αυτο το βαθμο

odyseas21

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2013
Κριτικές
6
Like
101
Πόντοι
1
αυτη η διαστροφη που υπαρχει στο ιντερνετ δεν υπαρχει εξω.τουλαχιστον οχι σε αυτο το βαθμο
Παλαιότερα όταν ξεκίναγαν τα σαιτ γνωριμιών να εμφανίζονται υπήρχαν καλές πιθανότητες, εγω είχα γνωρίσει έτσι ένα καλό μωρό.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
παντως και οι γυναίκες την ίδια γνώμη έχουν για εμάς ...... ;)

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
παντως και οι γυναίκες την ίδια γνώμη έχουν για εμάς ...... ;)

Λυπάμαι, αλλά ΔΕΝ είναι όλα σχετικά.
Οι πιθανότητες μια νορμάλ γυναίκα να ψαχτεί για φάση μέσω internet είναι μικρότερες απ' τις αντίστοιχες του νορμάλ άντρα,
γιατί, αντίστροφα, οι πιθανότητές της να βρει κάτι καλό εκτός internet είναι μεγαλύτερες απ' τις αντίστοιχες των ανδρών.

Όποιος έχει μεγαλύτερη ζήτηση έξω, προσφέρει δυσκολότερα τον εαυτό του internet.
Δεν έχει λόγο να το κάνει.

Αυτό δεν το αρνείται κανείς και το έχουν άριστα υπόψη τους και όλες οι ελληνίδες.
Ακόμα και οι κάτω του μετρίου δεν κρύβουν ότι είναι πιο ευνοημένες απ' τους άντρες στο θέμα αυτό.

Κατά κανόνα, όσες ψάχνονται είτε έχουν θεματάκια έως θεματάρες (εμφάνισης, υγείας, συμπεριφοράς κοκ)
είτε ανήκουν σε διάφορες μεινότητες (λεσβίες, bi, φετιχίστριες, bdsm, γενικά κολλημένες κοκ).
Σ' αυτές πρέπει να προστεθούν ορισμένες συνειδητές απατεώνισσες (κρυφο-επαγγελματίες, γυναίκες με οικογενειακά ή οικονομικά προβλήματα που ψάχνουν σπόνσορα κοκ), που επίσης θέλουν προσοχή.

Το αντικείμενο της αναζήτησης του μέσου άντρα (που είναι μια νορμάλ από άποψη εμφάνισης, υγείας και σεξουαλικότητας τύπισσα)
δεν αντiπροσωπεύει ποσοστό μεγαλύτερο του 1% των γυναικών που ψάχνονται στο internet, και αυτό καλό είναι να το έχει υπόψη του όποιος ασχολείται, για να αποφεύγει κακοτοπιές και απογοητεύσεις.

Ξεκάθαρα πράματα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Οι πιθανότητες μια νορμάλ γυναίκα να ψαχτεί για φάση μέσω internet είναι μικρότερες απ' τις αντίστοιχες του νορμάλ άντρα,
γιατί, αντίστροφα, οι πιθανότητές της να βρει κάτι καλό εκτός internet είναι μεγαλύτερες απ' τις αντίστοιχες των ανδρών.

Όποιος έχει μεγαλύτερη ζήτηση έξω, προσφέρει δυσκολότερα τον εαυτό του internet.

Αυτό δεν το αρνείται κανείς και το έχουν άριστα υπόψη τους και όλες οι ελληνίδες.
Ακόμα και οι κάτω του μετρίου δεν κρύβουν ότι είναι πιο ευνοημένες απ' τους άντρες στο θέμα αυτό.

Κατά κανόνα, όσες ψάχνονται είτε έχουν θεματάκια έως θεματάρες (εμφάνισης, υγείας, συμπεριφοράς κοκ)
είτε ανήκουν σε διάφορες μεινότητες (λεσβίες, bi, φετιχίστριες, bdsm, γενικά κολλημένες κοκ).
Σ' αυτές πρέπει να προστεθούν ορισμένες συνειδητές απατεώνισσες (κρυφο-επαγγελματίες, γυναίκες με οικογενειακά ή οικονομικά προβλήματα που ψάχνουν σπόνσορα κοκ), που επίσης θέλουν προσοχή.

Το αντικείμενο της αναζήτησης του μέσου άντρα (που είναι μια νορμάλ από άποψη εμφάνισης, υγείας και σεξουαλικότητας τύπισσα)
δεν αντiπροσωπεύει ποσοστό μεγαλύτερο του 1% των γυναικών που ψάχνονται στο internet, και αυτό καλό είναι να το έχει υπόψη του όποιος ασχολείται, για να αποφεύγει κακοτοπιές και απογοητεύσεις.

Ξεκάθαρα πράματα.

:thumbsup:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
υπαρχει και το omegle απο εκει μπορεις να παρεις κανα φβ η να δεις κανα βυζακι αλλα οι περισσοτεροι-ες μπαινουνε για χαβαλε

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16

Ακριβώς την ίδια ιστορία μου είχε πουλήσει πριν δυό χρόνια. Δεν θυμάμαι αν είχε το ίδιο ψευδώνυμο. Για να το επαναλαμβάνει κάποιοι μαλακοκέφαλοι τσιμπάνε. Μετά ενοείται εξαφανίζεται και ψάχνει για τον επόμενο. Όταν της είπα ότι δεν έχω μου είπε βάλε μου στον λογαριασμό ότι έχεις και θα πάρω και από την μάνα μου για να μαζέψω το ποσό για το αυτοκίνητο......αρκεί να φύγω από εδώ και θα με γαμάς όποτε θες.
Άντε με τις παλιοπατσαβούρες!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

Ξεκάθαρα πράματα.
καλα τα λες.να προσθεσω επισης οτι η μεγαλυτερη κατηγορια γυναικων μεσα και εξω απο το ιντερνετ ψαχνει για μαλακα ειτε ασυνειδητα .ειτε πιο συνειδητα.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Δεν διαφωνώ με την σκέψη σου συμφωνώ 100% απλά λέω ότι και οι γυναίκες έχουν την ίδια γνώμη για τους τύπους που γνωρίζουν από σάιτ ότι είναι .......
Όσες έχω γνωρίσει τουλάχιστον αυτό μου λένε  ότι θέλουμε μόνο σεξ και μετά τις στέλνουμε, οι περισσότεροι αυτό κάνουμε αλλά δεν ξέρω αν το κάνουμε όλοι ως σύστημα ή αυτές που γνωρίζουμε από σάιτ είναι μόνο για ένα πήδημα.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom