Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Μα αγαπητέ μου το εννούσα λέω και εγω. Ούτε καν κόλπο. Μα τω θεό!!!!!!!!!

εντάξει ρε μενεδήμε δεν λειτουργούν και όλες το ίδιο..
κατά κανόνα μιλάμε τώρα όχι απόλυτα

και φυσικά παίζει ρόλο και ποιος το κάνει..
όλα παίζουν ρόλο.

gastone7

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2010
Like
16
Πόντοι
1
το καλυτερο site που μαζευει παντρεμένες ποιο ειναι συναδελφοι? :helpplea:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.879
Πόντοι
1.406
το καλυτερο site που μαζευει παντρεμένες ποιο ειναι συναδελφοι? :helpplea:
τυπε site που να μαζευει σε μεγαλο αριθμο γκομενες γενικα ειτε παντρεμενες ειτε ελευθερες δεν νομιζω να υπαρχει.Βεβαια ολο και κατι παιζει,και σε  Badoo  στο φατσα,η και στο mirc ακομα,αλλα λιγα πραγματα,απο αθηνα το 90% ,οποτε αν εισαι απο επαρχια αστο καλυτερα,και παλι θα πρεπει να εισαι τυχερος η να περνας πολλεεες ωρες στο internet για να πετυχεις κατι.Για μενα δεν αξιζει να αφιερωσεις πολυ χρονο,να μπαινεις που και που τις ωρες που ουτως η αλλως ψωλοβαρας στο ιντερνετ,απλα για να δοκιμασεις την τυχη σου,και αν κατσει κατι καλα θα ναι,μη στηριζεις ομως τις ελπιδες σου εκει ουτε να επενδυεις το χρονο σου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε site που να μαζευει σε μεγαλο αριθμο γκομενες γενικα ειτε παντρεμενες ειτε ελευθερες δεν νομιζω να υπαρχει.Βεβαια ολο και κατι παιζει,και σε  Badoo  στο φατσα,η και στο mirc ακομα,αλλα λιγα πραγματα,απο αθηνα το 90% ,οποτε αν εισαι απο επαρχια αστο καλυτερα,και παλι θα πρεπει να εισαι τυχερος η να περνας πολλεεες ωρες στο internet για να πετυχεις κατι.Για μενα δεν αξιζει να αφιερωσεις πολυ χρονο,να μπαινεις που και που τις ωρες που ουτως η αλλως ψωλοβαρας στο ιντερνετ,απλα για να δοκιμασεις την τυχη σου,και αν κατσει κατι καλα θα ναι,μη στηριζεις ομως τις ελπιδες σου εκει ουτε να επενδυεις το χρονο σου

Ναι ρε φιλε. Το Ιντερνετ πέθανε εγω πιστευω πιο πολυ οι γκομενες μπαινουν για να κοροιδεψουν και να καυλαντισουν και αν τους έρθει να βγουν θέλουν 2-3 μηνες παρακαλετά αι γμησου.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Ναι ρε φιλε. Το Ιντερνετ πέθανε εγω πιστευω πιο πολυ οι γκομενες μπαινουν για να κοροιδεψουν και να καυλαντισουν και αν τους έρθει να βγουν θέλουν 2-3 μηνες παρακαλετά αι γμησου.

Έτσι είναι.

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Αυτή τι ρολο βαραει ξερετε;;;;
Για βυζιτα μου φαινετε δεν την εχω ρωτησει αν ειναι ή οχι

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Μπα με τίποτα δεν παίζει να είναι βίζιτα.  Δοκιμάζει καπότες στην durex όπως λέει το προφίλ της.

:bigdick:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Απιστευτος ο ακαλυπτος τον ειχα πελατη σε μια εταιρεια που δουλευα παλια .Απλος αλλα και λιγο τσιγγουνης μου ειχε φανει....

όχι τύπε.. τον έχω γνωρίσει, και γαμώ τα παιδιά είναι  :rockon:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τύπε δεν ενδιαφέρομαι. Πάω μόνο ακάποτα!

:rockon: :rockon:

kaulas49

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
παιδια εγω απο το ζοο επαιζα καιρο με ενα κοριτσακι,πολυ φινο και τελικα μετα απο παρακαλια βγηκαμε για καφε-ποτο και με τα ζορια επεσε ενα τσιμπουκακι,δεν εχουμε ξαναβρεθει λογω που υπαρχει αποσταση,πολυ καλο κομματι ομως. mikrouli act ειναι το ναμε αλλα θα σας βγαλει την πιστη το πιτσιρικη μεχρι να βγειτε!!

φιλε το βρηκα το γκομενακι και με πολυ δυσκολια μου μιλησε!ειναι απιστευτο το μικρο!θελω να μου πεις ειναι ευκολο γιατι το ειδα ζορικο!

sapki

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
φιλε το βρηκα το γκομενακι και με πολυ δυσκολια μου μιλησε!ειναι απιστευτο το μικρο!θελω να μου πεις ειναι ευκολο γιατι το ειδα ζορικο!

Ευκολο δεν το λες.Εμενα με ταλαιπωρισε πολυ,αλλα αξιζε!
το θεμα ειναι να τα καταφερεις να βγειτε γιατι ουτε τηλεφονω δεν δινει.Εμενα με ταλαιπωρισε 3 μηνες αλλα το ευχαριστηθηκα.παντος αν εχεις υπομονη και τα καταφερεις,αν γινει κατι δωστης και κανα μποναμα μετα,ετσι θα εχεις και συνεχεια.Εμεις συνεχιζουμε μιλαμε στο  zoo  αλλα λογω αποστασης μου ειναι δυσκολο να παω επαρχια!
Καλη επιτυχια παντος.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
σιγα το ζυμαρακι ρε φιλε...
μετριο σωμα και προσωπο

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Ευκολο δεν το λες.Εμενα με ταλαιπωρισε πολυ,αλλα αξιζε!
το θεμα ειναι να τα καταφερεις να βγειτε γιατι ουτε τηλεφονω δεν δινει.Εμενα με ταλαιπωρισε 3 μηνες αλλα το ευχαριστηθηκα.παντος αν εχεις υπομονη και τα καταφερεις,αν γινει κατι δωστης και κανα μποναμα μετα,ετσι θα εχεις και συνεχεια.Εμεις συνεχιζουμε μιλαμε στο  zoo  αλλα λογω αποστασης μου ειναι δυσκολο να παω επαρχια!
Καλη επιτυχια παντος.
τα καταπιε τουλαχιστον?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom