καλησπερα συναγωνιστες καυλιαριδες,σεξοτρελιαριδες,με οτι γουστα και εαν εχετε !!
ηθελα να καταθεσω την αποψη μου περι γνωριμιας μεσω ιντερνετ !
το παν ειναι να ξερεις σε κα8ε φαση της ζωης σου τι ζητας και πως 8α το αποκτησεις.εφοσον αυτο το εχετε ...ορματε σαν κυριοι και δαμαστε τα θυληκα γιατι στην ουσια αυτο 8ελουν απο εμας
!!!παντα με ωραιο τροπο και να εχετε εξαλιψει τυχον καταλοιπα αποθημενα απο πρωην καργιολακια η κουφαλιτσες. τι να κανουν και αυτες οτι μπορουνε να ανταπεξελθουν στο ρολο τους .
Σημασια εχει οτι και στο νετ και στον ρέαλ κόσμο ....η συνταγή ειναι μια <<Να εισαι κυνηγος και να εισαι ο ευατος σου >>> διοτι η γυναικα επιλεγει εσυ κυνηγας !! πως να το κανουμε ειναι ο νομος της υπαρξης μας !
μεσω νετ εχω φαει πολυ σαβουρα στην μαπα γιατι ειναι σαν να κυνηγας στα τυφλα "με τα ματια κλειστα " μεχρι να δεις φωτο 8ελει τον χρονο του αναμονη και μπιρι μπιρι.
ρεαλ το κυνηγαω το μουνι αβερτα αλλα εκει εχει και αυτο τις παγιδες του, γιατι μπορει να ειναι ωραια η αλλη αλλα οταν ανοιξει το στομα τις και αμολαει κοτσανες εκει ξενερωνεις.
το νετ εχει το καλο οτι διαβαζεις την σκεψη στην γυναικα με τα οσα σου γραφει...οποτε εχεις το εγκεφαλικο για πιο μετα
οταν μπηκα στο νετ .....εφαγα στην μαπα πολυ σαβουρα (γκει,τρνασ,πουστακια,καργιολακια)....μεχρι που απεχτησα την εμπειρια και σιγα σιγα τους εκανα περα (γιατι σου λεει η αλλη ειμαι γυναικα ...και μεχρι να δεις φωτο .....πιασε το αυγο και κουρευτο)
να μην εισαστε μπηχτομουνιδες και ανωμαλοι ....(να τα βγαλετε αυτα οταν 8α την εχεις στο κρεβατι ):Ρ
οσο αφορα την επικοινωνια καντε παιχνιδι ομορφα ....κανεις και καμια δεν ειναι κτημα κανενος ....να εισαστε ωραιοι και με τροπους ....να την κοιτατε σαν να εισαι στο 1000σκαλι προς το υψος και αυτη τοτε ανεβαινει στο 1 ;)
μεσα απο την κουβεντα και την υπομονη ...8α αρχισει να σου ξετιλιγετε και οταν το κανει αυτο ...τοτε ειναι στο χερι σου να την παιξεις αναλογα.
εφοσον ως εδω ολα καλα ....παμε στο θεμα της φωτο .....
εαν σου λεει δεν εχω και τετοια ....να περιμενεις κανενα βαρελι αλλα και αυτες καλα ειναι ...8υμαμαι μια που ειχα γνςρισει μεσα απο το ζοο ...εκανε κατι πεο8ιλασμους ....αμαρτια να το χασετε ;)
φωτο δεν ζητας ποτε επιμονα απλα το ξεκα8αριζεις οταν φτασεις σε ενα επιπεδο !
το πιο κουλο με τις γυναικες ειναι οτι .....οσο τους λες δεν θες σχεση και γουσταρεις να εισαι μονος ....τρελενονται με την παρτη σου !(δεν υσχει παντα αυτο )
οσο αφορα για το που 8α τις βρεις ...
τελευταια παιζω με ενα μωρο δυνατο ....μεσα απο ενα σαιτ που ειχα γραφτει για να μαθω να μαγειρευω !
το φασεμποκ ειναι το νυφοπαζαρο ....αλλα εκει δυσκολα σου μιλανε !
την γυναικα πρεπει να την γνωριζεις εκει που δεν το περιμενει ....το φασεμποκ ειναι βιτρινα και εκει περιμενει και το ξερει καλα να το χειριζετε η καθεμια ! (ποτε δεν πηρα απαντηση απο κατι 8εομουνια που ειχα στο στοχαστρο μου
)
το ζοο καλο ειναι ...αλλα εχει πολλες χωρισμενες και δεν εχουν και επειπεδο ...κοινως καμενες !
γενικα καντε την βολτα σας στο νετ και οπου δειτε θυληκο βαρατε ....απο χειλοπιτες ....δεν μασαμε !
και να ξερετε το εξεις ....εαν ξεραμε τι αξια ανεκτιμητη εχει το κονταρι μας ....8α μας πληρωνανε να το ακουμπησουν λιγο !!
αλλα ειμαστε μουνοδουλοι και αντε να το χωνεψουμε !!!
καλα να περνατε και καλα μουνια στα καυλια μας !