Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

diablosaki

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
475
Πόντοι
21
Πριν 4 περίπου χρόνια, πάλι σε μια γενικότερη περίοδο αναδουλειάς και μαλακείας, είχα φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ στο facebook, πιο πολύ, για να γίνουν περισσότερο πιστευτά τα ψεύτικα προφίλ που είχα στα sites γνωριμιών (zoo, parea,badoo κλπ). Όταν λέμε ψεύτικο, εννοούμε με άλλο όνομα, διεύθυνση και λοιπές παραπλανητικές πληροφορίες, αλλά με φωτογραφίες, καταλαβαίνετε.
Λοιπόν, έφτασα σε εκείνο το προφίλ, που το κατήργησα τελικά προ διμήνου, να έχω γύρω στις 400 φίλες.
Μερικά συμπεράσματα...
1. Οι περισσότερες έχουν προφίλ σε όλα τα παραπάνω sites γνωριμιών.
2. Όσο χλέμπες κι αν είναι, έχουν ''καλοθελητές-θαυμαστές'' που τους ανεβάζουν τη αυτοπεποίθησή τους κι έτσι το παίζουν και κάπως.
3. Όλες έχουν ψωνιστεί από εκεί και θα το κάνουν συνεχώς, μιας και έχουν αποκτήσει πλέον εθισμό. Μιλάμε δηλαδή για μια νέα γενιά πουτάνας. Αυτές των 40 και πάνω, συνήθως χωρισμένες, με ένα σωρό κόμπλεξ, που αποφασίζουν να το παίξουν γκόμενες στα έσχατά τους.
4. Σοβαρές γκόμενες από εκεί, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις. Μόνο γαμοκαβάτζες.
5. Τα ψεύτικα προφίλ, όσο καλά στημένα κι αν είναι, κι επειδή η Ελλάδα είναι τελικά ένα μεγάλο χωριό, κάποια στιγμή θα πέσουν πάνω σε γνωστό-γνωστή κι εκεί θα αρχίσουν παρατράγουδα. Άρα θα πρέπει να υπάρχει σχέδιο εξόδου-διαγραφής, χωρίς να χαθούν οι καβάτζες.
Θα επανέλθω...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Πριν 4 περίπου χρόνια, πάλι σε μια γενικότερη περίοδο αναδουλειάς και μαλακείας, είχα φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ στο facebook, πιο πολύ, για να γίνουν περισσότερο πιστευτά τα ψεύτικα προφίλ που είχα στα sites γνωριμιών (zoo, parea,badoo κλπ). Όταν λέμε ψεύτικο, εννοούμε με άλλο όνομα, διεύθυνση και λοιπές παραπλανητικές πληροφορίες, αλλά με φωτογραφίες, καταλαβαίνετε.
Λοιπόν, έφτασα σε εκείνο το προφίλ, που το κατήργησα τελικά προ διμήνου, να έχω γύρω στις 400 φίλες.
Μερικά συμπεράσματα...
2. Όσο χλέμπες κι αν είναι, έχουν ''καλοθελητές-θαυμαστές'' που τους ανεβάζουν τη αυτοπεποίθησή τους κι έτσι το παίζουν και κάπως.
3. Όλες έχουν ψωνιστεί από εκεί και θα το κάνουν συνεχώς, μιας και έχουν αποκτήσει πλέον εθισμό. Μιλάμε δηλαδή για μια νέα γενιά πουτάνας. Αυτές των 40 και πάνω, συνήθως χωρισμένες, με ένα σωρό κόμπλεξ, που αποφασίζουν να το παίξουν γκόμενες στα έσχατά τους.
4. Σοβαρές γκόμενες από εκεί, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις. Μόνο γαμοκαβάτζες.
5. Τα ψεύτικα προφίλ, όσο καλά στημένα κι αν είναι, κι επειδή η Ελλάδα είναι τελικά ένα μεγάλο χωριό, κάποια στιγμή θα πέσουν πάνω σε γνωστό-γνωστή κι εκεί θα αρχίσουν παρατράγουδα. Άρα θα πρέπει να υπάρχει σχέδιο εξόδου-διαγραφής, χωρίς να χαθούν οι καβάτζες.
Θα επανέλθω...
Δυνατή και σωστή ανάλυση Ντιαμπλοσάκι!

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
387
Πόντοι
36
Μερικά συμπεράσματα...
Θα επανέλθω...
τα ειπες ολα,ακριβως ετσι ειναι

alonikos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα παιδια ...εγω μπαινω γυρω στα 5+ χρονια badoo και zoo δεν ξερω τι λετε εσεισ αλλα πιστευω πωσ αν ασχοληθει καποιοσ 2-3 ωρεσ την ημερα γαμασ αβερτα...Εχω παρει παρα πολλεσ μικρεσ αλλα και μεγαλεσ!! :grin: :grin:  Φυσικα με καμια δεν κανεισ σχεση .γαμασ οσο σε παιρνει και μετα ΛΑΓΟΣΣΣΣΣ :grin: :2funny: :grin: :2funny:

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Ανασκόπησις θερινής περιόδου 2014. Ηλικίες 39+. ΠΕδία: PArea, Tagged και διάφορα αλλοδαπά (ασχολούμαι μόνο με free). Κατά την εποχή του Μουντιάλ, είχε γεμίσει ο τόπος, αλλά πολύ τσατ. Κατά κανόνα, οι έχουσες τέκνα, τη θερινή περίοδο δυσκολεύονται εκτός κι αν τα έχουν παρκάρει. Απολογισμός πενιχρότατος, μία οικιακή βοηθός εκ Βουλγαρίας, 2 Πειραιώτισσες εκπαιδευτικοί (ετέρα κλασσική μάζα την θερινή περίοδο, παλαιότερες γνωριμίες πάντως. Αύγουστος, ο μήνας των δικηγόρων και λογιστών (κορυφαίες κατηγορίες στα dating), ετιμήθησαν δις. Γενικώς πολύ πεσμένα τα πράγματα, ειδικά στο TAgged, λιγότερο στο Parea, ευτυχώς που υπάρχουν τα διεθνή dating και οι Σκανδιναβές διαμένουσαι εν Αθήναις (δις και έπεται συνέχεια). Πλην όμως, άμα τη αφίξει εκ των διακοπών και την αρχή εργασιών και σχολείου, συν τα πρώτα κρύα, η αρχή Σεπτεμβρίου παρουσιάζεται ελπιδοφόρος, κυρίως στον τομέα εν διαστάσει και ζωντοχηρών. Με Zoo και Baddo δεν ασχολούμαι καθόλου, το faacebook για μένα είναι πεδίο τσεκαρίσματος επαφών από τα άλλα πεδία. Να σημειώσω ότι η Θεσσαλονίκη παραμένει κήπος αστείρευτος αλλά προσωπικά έχω σταματήσει τα ταξίδια επί τούτου, ενώ λόγω οικονομικών, δεν υπάρχει και μεγάλη διάθεση στις τοπικές διαθέσιμες να κατηφορίσουν. Τολμώ να πω ότι η συνολική διάθεσις του γυναικείου πληθυσμού στα dating έχει καταπέσει εμφανώς, δυστυχώς η κρίσις δεν επιφέρει θετικά αποτελέσματα στη λίμπιντο.

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Μερικά συμπεράσματα...
Θα επανέλθω...

Με όλο το θάρρος, νομίζω ότι γενικεύεις άδικα. Προσωπικά, μια χαρά γυναίκες έχω συναντήσει στα dating, το καλό είναι ότι από τα πρώτα μηνύματα (ακόμα κι απ' τα προφίλ) μπορείς να καταλάβεις αμέσως σε τι εμπλέκεσαι. Φυσικά, καθώς τα σάιτ έχουν σαφή ερωτική στόχευση, οι οποιεσδήποτες συναισθηματικές και άλλες εμπλοκές εφόσον υπάρχει ουσιαστική γνωριμία δεν αποκλείονται, αλλά  έτσι γίνεται πάντα είτε από dating, είτε από καμάκι, είτε από "νορμάλ" γνωριμία. Μην τρελαινόμαστε... Νοήμονες άνθρωποι μπαίνουν εκεί μέσα, που ξέρουν πολύ καλά γιατί μπαίνουν και γιατί μπαίνουμε κι εμείς.

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
Όσο χλέμπες κι αν είναι, έχουν ''καλοθελητές-θαυμαστές'' που τους ανεβάζουν τη αυτοπεποίθησή τους κι έτσι το παίζουν και κάπως.

ΕΙΔΙΚΑ αυτό ρε πούστη μου, τι κατάρα είναι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μπαίνεις σε προφίλ (επιεικώς!) μέτριας γκόμενας, και διαβάζεις σχόλια στις φώτο που σου πέφτουν τα μαλλιά!
"εισαι ενας αγγελος που κατέβηκε στην γη" ή "το χαμόγελό σου είναι φωτεινό σαν τον ήλιο"  :jerking: :jerking: :jerking:
Πολύ θέλει μετα η γκόμενα να νομίζει πως ειναι η Σκλεναρίκοβα;

Ασε δε κάτι γλοιώδεις τύπους που, όχι μόνο συμφωνούν σε ΟΤΙ μαλακία και να πει, αλλά αναλαμβάνουν και ρόλο "υπερασπιστή" αν τύχει και κανένας προσβάλλει την εν λόγο γκομενα!
Και όταν λέμε "προσβάλλει", εννοούμε να πει κάτι διαφορετικό εκτός από αποθέωση προς το προσωπό της!  :headbang: :headbang: :headbang:

Μίλαγα κάποτε με μια 40άρα στο FB, την οποία και έψηνα (εννοείται μέσω PM!). Σε κάποια φάση, ανεβάζει μια φώτο της με το μαλλί κομμένο καρέ, οπότε κάνω και εγω το λάθος και γράφω πως δεν της πηγαίνει έτσι, αλλά μακρύ όπως το είχε πριν...

Πω πω!!! Ιεροσυλία!!!!!!!!!!!! Επεσαν οι όψιμοι σωματοφύλακες του προφιλ της να με φάνε!!! Απο τα απλά σχόλια δημόσια, του στυλ "δεν ξέρεις τι σου γίνεται", "αν δεν σου αρέσει μην μιλας, διαγράψου και φύγε" και "μην ακους κανένα ρε μωρό, είσαι μια θεά ότι και να κάνεις", μέχρι και απειλες στο Inbox μου. του στυλ "Μαλάκα, αν ξσναπες μαλακία για τιν ελένη, θα σε βρο και δεν θα προλαβενεις να μαζεβεις σφαλιάρες!" (η ορθογραφία copy-paste από το πρωτότυπο!  :2funny: )

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
ειναι ενα αλλο τουβλο που εχει βαλει καποιον / καποια να την τραβηξει φωτο απ τα 3 μετρα μπρουμητα σε ξαπλωστρα... και γραφει ..."αυτο ειναι selfie!!" η' κατι τετοιο... λες να μην το σχολιασω οτι σιγουρα δεν ειναι σελφι ε?

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Μπαίνεις σε προφίλ (επιεικώς!) μέτριας γκόμενας, και διαβάζεις σχόλια στις φώτο που σου πέφτουν τα μαλλιά!
"εισαι ενας αγγελος που κατέβηκε στην γη" ή "το χαμόγελό σου είναι φωτεινό σαν τον ήλιο"  :jerking: :jerking: :jerking:

Ασε δε κάτι γλοιώδεις τύπους που, όχι μόνο συμφωνούν σε ΟΤΙ μαλακία και να πει, αλλά αναλαμβάνουν και ρόλο "υπερασπιστή" αν τύχει και κανένας προσβάλλει την εν λόγο γκομενα!
Και όταν λέμε "προσβάλλει", εννοούμε να πει κάτι διαφορετικό εκτός από αποθέωση προς το προσωπό της!  :headbang: :headbang: :headbang:

Μίλαγα κάποτε με μια 40άρα στο FB, την οποία και έψηνα (εννοείται μέσω PM!). Σε κάποια φάση, ανεβάζει μια φώτο της με το μαλλί κομμένο καρέ, οπότε κάνω και εγω το λάθος και γράφω πως δεν της πηγαίνει έτσι, αλλά μακρύ όπως το είχε πριν...

Πω πω!!! Ιεροσυλία!!!!!!!!!!!! Επεσαν οι όψιμοι σωματοφύλακες του προφιλ της να με φάνε!!! Απο τα απλά σχόλια δημόσια, του στυλ "δεν ξέρεις τι σου γίνεται", "αν δεν σου αρέσει μην μιλας, διαγράψου και φύγε" και "μην ακους κανένα ρε μωρό, είσαι μια θεά ότι και να κάνεις", μέχρι και απειλες στο Inbox μου. του στυλ "Μαλάκα, αν ξσναπες μαλακία για τιν ελένη, θα σε βρο και δεν θα προλαβενεις να μαζεβεις σφαλιάρες!" (η ορθογραφία copy-paste από το πρωτότυπο!  :2funny: )

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

diablosaki

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
475
Πόντοι
21
Με όλο το θάρρος, νομίζω ότι γενικεύεις άδικα. Προσωπικά, μια χαρά γυναίκες έχω συναντήσει στα dating, το καλό είναι ότι από τα πρώτα μηνύματα (ακόμα κι απ' τα προφίλ) μπορείς να καταλάβεις αμέσως σε τι εμπλέκεσαι. Φυσικά, καθώς τα σάιτ έχουν σαφή ερωτική στόχευση, οι οποιεσδήποτες συναισθηματικές και άλλες εμπλοκές εφόσον υπάρχει ουσιαστική γνωριμία δεν αποκλείονται, αλλά  έτσι γίνεται πάντα είτε από dating, είτε από καμάκι, είτε από "νορμάλ" γνωριμία. Μην τρελαινόμαστε... Νοήμονες άνθρωποι μπαίνουν εκεί μέσα, που ξέρουν πολύ καλά γιατί μπαίνουν και γιατί μπαίνουμε κι εμείς.

Προφανώς και γενικεύω. Θεωρώ όμως ότι περιγράφω τη γενικότερη τάση. Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι αναφέρομαι σε ψεύτικο προφίλ και σε διαδικασία προσέγγισης με απώτερο και μοναδικό σκοπό το σεξ. Συναισθηματικές και άλλες εμπλοκές, δεν αναφέρω, πρώτα απ'όλα γιατί οι δύο λέξεις που ένας έξυπνος άνθρωπος πρέπει να αποφεύγει, είναι το ποτέ και το πάντα και γιατί θαρρώ ότι αναφέρεσαι σε κυρίες που κάλλιστα θα μπορούσαμε να φιλοξενούμε στο πραγματικό μας προφίλ.
Σε ευχαριστώ για το σχόλιο και ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Με εκτίμηση σε όλους σας

diablosaki

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

μεχρι και απειλες.τους εχει φτασει το σπερμα στο κεφαλι :2funny:.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

οι πιρφοροι κατεστρεψαν την Ελλαδα τυπε.....σοφο ρητο..... ;)

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Προφανώς και γενικεύω. Θεωρώ όμως ότι περιγράφω τη γενικότερη τάση. Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι αναφέρομαι σε ψεύτικο προφίλ και σε διαδικασία προσέγγισης με απώτερο και μοναδικό σκοπό το σεξ. Συναισθηματικές και άλλες εμπλοκές, δεν αναφέρω, πρώτα απ'όλα γιατί οι δύο λέξεις που ένας έξυπνος άνθρωπος πρέπει να αποφεύγει, είναι το ποτέ και το πάντα και γιατί θαρρώ ότι αναφέρεσαι σε κυρίες που κάλλιστα θα μπορούσαμε να φιλοξενούμε στο πραγματικό μας προφίλ.
Σε ευχαριστώ για το σχόλιο και ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Με εκτίμηση σε όλους σας

diablosaki

Σ' ευχαριστώ για τον χρόνο. Εν ολίγοις, γι' αυτό προτιμώ τα dating από το face. Εκεί είμαστε όλοι με ψευδώνυμο έτσι κι αλλιώς, οπότε εξ αρχής αντιλαμβάνεσαι με τι έχεις να κάνεις. Άσε που δεν βάζουμε και φωτό για τον φόβο των Ιουδαίων οι περισσότεροι κι οι περισσότερες, συν ότι άπαξ και γράφεσαι εκεί, κάτι έχεις στο μυαλό σου συγεκριμένο. Πάντα καλά

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
μεχρι και απειλες.τους εχει φτασει το σπερμα στο κεφαλι :2funny:.

Το γαμάτο δε της υπόθεσης είναι πως, όταν ρώτησα την γκόμενα γιατι τα πήρε ο μαλάκας, μου είπε η ίδια "Α, αυτός; Αυτός παλευει να με πηδήξει 2 χρόνια τώρα, και ακόμα δεν έχει καταλάβει πως δεν πρόκειται να του κάτσω!"  :2funny:

Ακομα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν κράτησα μια φωτο με εμένα να πηδάω την κυρία όταν τελικά την έριξα, να του την στείλω με αφιέρωση!  :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Το γαμάτο δε της υπόθεσης είναι πως, όταν ρώτησα την γκόμενα γιατι τα πήρε ο μαλάκας, μου είπε η ίδια "Α, αυτός; Αυτός παλευει να με πηδήξει 2 χρόνια τώρα, και ακόμα δεν έχει καταλάβει πως δεν πρόκειται να του κάτσω!"  :2funny:

Ακομα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν κράτησα μια φωτο με εμένα να πηδάω την κυρία όταν τελικά την έριξα, να του την στείλω με αφιέρωση!  :2funny:
και λιγα ειναι δυο χρονια.εχω ενα γνωστο που το προσπαθει 7 χρονια απο φεισ και δεν εχει πηδηξει τιποτα.τετοια ατομα ειναι σπανιες περιπτωσεις πιρφορισμου.ελαχιστοι. για δειγμα που λεμε

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
και λιγα ειναι δυο χρονια.εχω ενα γνωστο που το προσπαθει 7 χρονια απο φεισ και δεν εχει πηδηξει τιποτα.τετοια ατομα ειναι σπανιες περιπτωσεις πιρφορισμου.ελαχιστοι. για δειγμα που λεμε

7 χρόνια;;;;;;;;;;;;;;;;
Σορρυ που στο λέω, αλλά ο φίλος σου είναι Μαλάκας, με PHD και Master από το τμήμα Μαλακίας του Πανεπιστημίου της Μαλακολάνδης!  :headbang:

Στα online θέλει χτυπάω, βλέπω αντιδράσεις, και αν δω πως εχει ψωμί η δουλειά χώνομαι. Αν αρχίσουν τα μα και μου και τραβάει σε χρόνο, καπελάκι και γεια σας, και πάμε σε πιο ευκολο στόχο.

Εκτός βεβαια αν ο απώτερος σκοπός είναι... ο γάμος!  :2funny:
Εκει δικαιολογείται η επιμονη!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
7 χρόνια;;;;;;;;;;;;;;;;
Σορρυ που στο λέω, αλλά ο φίλος σου είναι Μαλάκας, με PHD και Master από το τμήμα Μαλακίας του Πανεπιστημίου της Μαλακολάνδης!  :headbang:

Στα online θέλει χτυπάω, βλέπω αντιδράσεις, και αν δω πως εχει ψωμί η δουλειά χώνομαι. Αν αρχίσουν τα μα και μου και τραβάει σε χρόνο, καπελάκι και γεια σας, και πάμε σε πιο ευκολο στόχο.

Εκτός βεβαια αν ο απώτερος σκοπός είναι... ο γάμος!  :2funny:
Εκει δικαιολογείται η επιμονη!
τωρα πρεπει να διαβαζει το σχολιο σου μαλλον.δεν βαζει μυαλο.το θεμα του δεν ειναι η αγαμια αφου εχει γαμησει αρκετες επι πληρωμη.αλλα η μαλακια που τον δερνει.μονο με ξυλο διορθωνεται αυτος.καποια στιγμη δεν θα αντεξω αλλο και θα τον σαπακιασω

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
τωρα πρεπει να διαβαζει το σχολιο σου μαλλον.δεν βαζει μυαλο.το θεμα του δεν ειναι η αγαμια αφου εχει γαμησει αρκετες επι πληρωμη.αλλα η μαλακια που τον δερνει.μονο με ξυλο διορθωνεται αυτος.καποια στιγμη δεν θα αντεξω αλλο και θα τον σαπακιασω

Αν θες, τον κρατάω εγω και τον βαράς εσύ!  :s&m_3:  :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως, σοβαρά τωρα, δεν υπάρχει πια λόγος "επιμονής" στο ιντερνετικό καμάκι. Η προσφορά είναι αρκετά μεγάλη, μιας και υπάρχουν απειρα site που μπορεις να βρεις.
Το μόνο που θέλει είναι μια στοιχειώδη λογική (για να μην βρίσκεσαι να μιλάς με fake προφιλ) και να έχεις και ένα, υποφερτό έστω, τρόπο προσέγγισης που να ξεφευγει από το κλασσικό "κοπελια, εχεις cam? Να την ανοίξεις να με δεις να τον παίζω;"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom