Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Ο  άνθρωπος λέει το αυτονόητο. Μία πριν 5 χρόνια επέμενε να βρεθώ μαζί της και να τη πατήσω με το πόδι μου στη μάπα σαν να είναι κατσαρίδα. Μάλιστα με ρώταγε το νούμερο του παπουτσιού μου. Αυτό ήθελε. Επίσης οι πιο πολλές ειδικά στο Badoo είναι επαγγελματίες. Ή κάρτες paysafe. Μακριά παιδιά από αυτά.
μηπως την γνωρισες στο ζοο?ειχα γνωρισει εκει μια που μου ελεγε το ιδιο!
μια αλλη επισης στο ζοο,κορη παπα,20 ετων,με παρακαλαγε να την χυσω στο κρεββατι του ιερεα πατερα της και να εχουμε στρωσει πανω στο κρεββατι ολα τα εικονισματα που εχει στο δωματιο...
και αν την βλεπατε(γιατι ειχε φωτο),θα λεγατε πως αυτο το σεμνο κοριτσακι ειναι σιγουρα του κατηχητικου!!!!!!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
μηπως την γνωρισες στο ζοο?ειχα γνωρισει εκει μια που μου ελεγε το ιδιο!
μια αλλη επισης στο ζοο,κορη παπα,20 ετων,με παρακαλαγε να την χυσω στο κρεββατι του ιερεα πατερα της και να εχουμε στρωσει πανω στο κρεββατι ολα τα εικονισματα που εχει στο δωματιο...
και αν την βλεπατε(γιατι ειχε φωτο),θα λεγατε πως αυτο το σεμνο κοριτσακι ειναι σιγουρα του κατηχητικου!!!!!!

Όχι ρε!! Δεν είχα ποτέ zoo, αλλά αυτή με το παπά είναι πολύ ανώμαλη ρε συ!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
οτι πιο ψυχικα αρρωστο,οτι πιο κομπλεξικο πλασμα υπαρχει,κυκλοφορει στα ελληνικα τσατ και fb..
ΠΡΟΣΟΧΗ: μην κανετε ποτε σχεση με κοπελα απο εκει ΑΚΟΜΑ και αν σας δειξει σοβαρη και ξεχωριστη.ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΠΙΚΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΠΟΝΟ
Επισης αν κανετε ξεπετες απο εκει να εχετε σαν αρχη το να μην δινετε ΠΟΤΕ τα πραγματικα σας στοιχεια.Μην δουν καν τον αριθμο κυκλοφοριας του αυτοκινητου σας!
Ενδεχεται να σας δημιουργησουν σοβαρα προβληματα στην προσωπικη ζωη σας!

Κυκλοφορουν παρα πολλες θεοπαλαβες εκει μεσα!
Ξέχασες και το άλλο φίλε μου: ότι πιο μπαζοειδές!!!  :headbang:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
και ξεχασα κατι βασικο:επειδη ολες οσες μπαινουν στο ΖΟΟ ειναι ΑΡΧΙΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ με φοβερα εσωτερικα θεματα,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΟ ΤΣΑΤΙΝΓΚ και το ηλεκτρονικο κολακευμα(και στην πρωτη ευκαιρια γαμησι)ακομα και οταν εχουν καλη και ηρεμη σχεση..
εχω κανει σχεσεις με κοπελες απο εκει μεσα και αργα ή γρηγορα ΟΛΕΣ πιαστηκαν να μπαινουν κρυφα στο ΖΟΟ και να συνομιλουν.
ΠΟΤΕ ΔΕ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΕΜΟΥΝ,ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΓΚΟΜΕΝΟΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
ειναι ηλεκτρονικα πρεζακια.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ χωρις το ηλεκτρονικο ψευτικο φλερτ,δεν μπορουν χωρις την ιντερνετικη κολακεια!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
και ξεχασα κατι βασικο:επειδη ολες οσες μπαινουν στο ΖΟΟ ειναι ΑΡΧΙΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ με φοβερα εσωτερικα θεματα,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΟ ΤΣΑΤΙΝΓΚ και το ηλεκτρονικο κολακευμα(και στην πρωτη ευκαιρια γαμησι)ακομα και οταν εχουν καλη και ηρεμη σχεση..
εχω κανει σχεσεις με κοπελες απο εκει μεσα και αργα ή γρηγορα ΟΛΕΣ πιαστηκαν να μπαινουν κρυφα στο ΖΟΟ και να συνομιλουν.
ΠΟΤΕ ΔΕ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΕΜΟΥΝ,ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΓΚΟΜΕΝΟΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
ειναι ηλεκτρονικα πρεζακια.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ χωρις το ηλεκτρονικο ψευτικο φλερτ,δεν μπορουν χωρις την ιντερνετικη κολακεια!
Πώς αλλιώς θα μπορέσουν, άλλωστε, να ικανοποιήσουν τον εγωισμό, τη ματαιοδοξία και το κόμπλεξ τους;

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

κατσε ρε συναγωνιστη... εμενα στ @@ μου, αλλα αφενως δε μπορει να εχεις μιλήσει με ΟΛΕΣ... αφετερου μπορει κ αυτες να λενε το ιδιο με σενα.. ειμαι της αποψης οτι αν συστηθεις καθαρα - αν δεις οτι σε παιρνει- και γινεις ξεκαθαρος μπορεις να περασεις ωραια...

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6

να σε καλά thodorio ευχαριστώ

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
αν και το τσόου δεν το βρίσκω

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
κατσε ρε συναγωνιστη... εμενα στ @@ μου, αλλα αφενως δε μπορει να εχεις μιλήσει με ΟΛΕΣ... αφετερου μπορει κ αυτες να λενε το ιδιο με σενα.. ειμαι της αποψης οτι αν συστηθεις καθαρα - αν δεις οτι σε παιρνει- και γινεις ξεκαθαρος μπορεις να περασεις ωραια...
ρε φιλε σοβαρεψου!εχω μπει σε ολα τα τσατ απο την εποχη του mirc μεχρι σημερα!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΡΜΑΛ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΤΣΑΤ.-

mike304

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μπειτε στο TAGGET εδω εγω στα ΗΑΕ εχω ξεπουτσιαστει στις Φιλλιπινεζες ,και δεν ζητανε και πολλα πολλα σαν τις Ελλεινιδες...ενα ποτακι,βολτα για φαγητο και η πουτσα παει συνεφο...εντομεταξυ κανουν ρε παιδες ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ υγρα και βαθεια και με ρουφηγμα...ρε εκει κατω πρεπει να εχουν φτιαξει πανεπιστημιο για τσιμπουκια :pipa2: :pipa2:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
ρε φιλε σοβαρεψου!εχω μπει σε ολα τα τσατ απο την εποχη του mirc μεχρι σημερα!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΡΜΑΛ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΤΣΑΤ.-

αυτο ειναι βεβαιο ... συνηθως γινονται βδελλες ... αλλα παιζεις οπως θες .. οκ εγω συνεχιζω τον αγωνα κ απ εκει!

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Μπειτε στο [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]TAGGET[/size][/size][/size][/size][/size][/size] εδω εγω στα ΗΑΕ εχω ξεπουτσιαστει στις Φιλλιπινεζες ,και δεν ζητανε και πολλα πολλα σαν τις Ελλεινιδες...ενα ποτακι,βολτα για φαγητο και η πουτσα παει συνεφο...εντομεταξυ κανουν ρε παιδες ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ υγρα και βαθεια και με ρουφηγμα...ρε εκει κατω πρεπει να εχουν φτιαξει πανεπιστημιο για τσιμπουκια :pipa2: :pipa2:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Αυτή τι ρολο βαραει ξερετε;;;; :think: :think: :think: :think:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Mirc καποτε εβγαζε κ καλα κομματια..ειχα πετυχει κατι δικηγορινες σκετη τρελα....εχω βεβαια πετυχει κ σαβουρες. Το ζοο αστο καλυτερα οπως ειπε κ ενας αλλος ποιο πριν ολο gay. Αυτα βεβαια ηταν καλα γιατι ηταν κ free. Τωρα τα τυπου perfect date μια απο τα ιδια εχει κατι καλα κομματια για λιγες βραδιες.Ειναι τοσο καμενες να βρουν αντρα για παντρια που απο την λιγουρια τους απο το πρωτο βραδυ σου καθονται.3στις 5 που βγηκα αξιζαν για κρεββατι.Εαν εχεις 25ευρω το μηνα να δινεις θεωρω πως αξιζει για λιγο...!Οπως επισης ποτε δεν καταλαβα...εχει κατι ωραια μωρα τι θελουν στο νετ ποτε δεν καταλαβα...

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μπειτε στο TAGGET εδω εγω στα ΗΑΕ εχω ξεπουτσιαστει στις Φιλλιπινεζες ,και δεν ζητανε και πολλα πολλα σαν τις Ελλεινιδες...ενα ποτακι,βολτα για φαγητο και η πουτσα παει συνεφο...εντομεταξυ κανουν ρε παιδες ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ υγρα και βαθεια και με ρουφηγμα...ρε εκει κατω πρεπει να εχουν φτιαξει πανεπιστημιο για τσιμπουκια :pipa2: :pipa2:

Τι είναι το ΗΑΕ?

phoenix13

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες σορρυ κιολας αλλα στο zoo πλεον ΔΕ ΓΑΜΑΣ. Γιατι πολυ απλα δεν μιλαει καμια ο,τι και να πεις! Πρεπει να πας συστημενος (γεια σου, εμαθα για εσενα απο τον ταδε και θα ηθελα να βρεθουμε να σου δωκω τοσα λεφτα να τελειωνουμε). Γενικα το ιντερνετικο πλεον ειναι πολυ δυσκολο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom