Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φιλε  επειδη μου ανεφερεs την ξαδερφη σου και τον ξαδερφο αυτο σημαινει κατι???
Βγαινειs ποτε εξω  η  σκυλοτεμπελιαζειs εδω???? Παλι ρητορικο το ερωτημα
Εσύ βγαίνεις δηλαδή; Πού πας ακριβώς,στα λύκεια και γυμνάσια;

Περνάς από κανένα νετ καφέ και επειδή θα δεις νεολαία λες όλη μέρα αυτό κάνουν...οκ.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Μπορεῖ νὰ μοῦ πεῖ κάποιος πῶς ἀνοίγουμε ἕνα θρέντ;;;;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Ξέρει κάποιος άλλο site σαν το badoo δηλαδή δωρεάν για ραντεβού?

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
οτι πιο ψυχικα αρρωστο,οτι πιο κομπλεξικο πλασμα υπαρχει,κυκλοφορει στα ελληνικα τσατ και fb..
ΠΡΟΣΟΧΗ: μην κανετε ποτε σχεση με κοπελα απο εκει ΑΚΟΜΑ και αν σας δειξει σοβαρη και ξεχωριστη.ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΠΙΚΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΠΟΝΟ
Επισης αν κανετε ξεπετες απο εκει να εχετε σαν αρχη το να μην δινετε ΠΟΤΕ τα πραγματικα σας στοιχεια.Μην δουν καν τον αριθμο κυκλοφοριας του αυτοκινητου σας!
Ενδεχεται να σας δημιουργησουν σοβαρα προβληματα στην προσωπικη ζωη σας!

Κυκλοφορουν παρα πολλες θεοπαλαβες εκει μεσα!

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
οτι πιο ψυχικα αρρωστο,οτι πιο κομπλεξικο πλασμα υπαρχει,κυκλοφορει στα ελληνικα τσατ και fb..
ΠΡΟΣΟΧΗ: μην κανετε ποτε σχεση με κοπελα απο εκει ΑΚΟΜΑ και αν σας δειξει σοβαρη και ξεχωριστη.ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΠΙΚΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΠΟΝΟ
Επισης αν κανετε ξεπετες απο εκει να εχετε σαν αρχη το να μην δινετε ΠΟΤΕ τα πραγματικα σας στοιχεια.Μην δουν καν τον αριθμο κυκλοφοριας του αυτοκινητου σας!

Εσυ τυπε σαμπως την πατησες.. για δωσε ντιτεηλς

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356

Ο  άνθρωπος λέει το αυτονόητο. Μία πριν 5 χρόνια επέμενε να βρεθώ μαζί της και να τη πατήσω με το πόδι μου στη μάπα σαν να είναι κατσαρίδα. Μάλιστα με ρώταγε το νούμερο του παπουτσιού μου. Αυτό ήθελε. Επίσης οι πιο πολλές ειδικά στο Badoo είναι επαγγελματίες. Ή κάρτες paysafe. Μακριά παιδιά από αυτά.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Ο  άνθρωπος λέει το αυτονόητο. Μία πριν 5 χρόνια επέμενε να βρεθώ μαζί της και να τη πατήσω με το πόδι μου στη μάπα σαν να είναι κατσαρίδα. Μάλιστα με ρώταγε το νούμερο του παπουτσιού μου. Αυτό ήθελε. Επίσης οι πιο πολλές ειδικά στο Badoo είναι επαγγελματίες. Ή κάρτες paysafe. Μακριά παιδιά από αυτά.

ρε φιλε αλλα ειναι για προ και αλλα για ερασιτεχνιδες... εγω εχω γαμησει κ μαλιστα καλα απο τετοιο σαητ... κ ολα κομπλε

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

τη πατησες?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_1: :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom