Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Μίλησα τυχαία μέσω dod με 40χρονο παντρεμένο μιλφακι από Σέρρες και έχω πάθει ζημιά. ar_chatz για όποιον ενδιαφέρεται. Ξέρουμε κάτι ανάλογο στα ίδια κυβικά insta ή fb?

Eσυ εκανες σημερα εγγραφη για να μας πεις αυτο?Η εισαι η εν λογω κορασιδα και προσπαθεις να μαζεψεις ακολουθους?

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Eσυ εκανες σημερα εγγραφη για να μας πεις αυτο?Η εισαι η εν λογω κορασιδα και προσπαθεις να μαζεψεις ακολουθους?
Κάλα μαλακιες καινούριο προφίλ ειναι μ 0 ακόλουθους!

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
ενημερωση για waplog. μιλουσαμε μια που ελεγε 24 κουκλιτσα στη φωτο και κανονησαμε για χτες απογευμα με 60 ευρα συναντηση στον αγιο νικολα στο σταθμο να την παρω για χοτελι. πηγα και βλεπω ενα μωρο καμια σχεση με φωτο.πραγματικο μπιπελο αλλα μου φανηκε πολυ μικρη την περνω με τ αμαξι και πανω στη πιεση μου για την ηλικια της μου σκαει το μυστικο ηταν 16.σταματησα την κατεβαζω και οπου φυγει φυγει εσεις τι θα κανατε;το μωρο ομως τελειο κορμακι βυζακι σκετη καυλα
Ενδιαφέρομαι για 20-25 (όχι για ανήλικα ) Στο μπαντου βρίσκω σε ηλικίες 35 + χωρίς χρήματα . Πιστεύεις ότι παίζει κάτι ανάλογο και στο waplog και σε μικρότερες ηλικίες δεν το έχω ξανακούσει.

Εγγρ.
5 Μαρ 2022
Like
240
Πόντοι
21
Ενδιαφέρομαι για 20-25 (όχι για ανήλικα ) Στο μπαντου βρίσκω σε ηλικίες 35 + χωρίς χρήματα . Πιστεύεις ότι παίζει κάτι ανάλογο και στο waplog και σε μικρότερες ηλικίες δεν το έχω ξανακούσει.
πεζουν αρκετα αλλα θελει κανονικη φωτο και αληθινα στοιχεια αλιως σε πετανε εξω μολις καταλαβουν ψευτικο προφιλ

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
ενημερωση για waplog. μιλουσαμε μια που ελεγε 24 κουκλιτσα στη φωτο και κανονησαμε για χτες απογευμα με 60 ευρα συναντηση στον αγιο νικολα στο σταθμο να την παρω για χοτελι. πηγα και βλεπω ενα μωρο καμια σχεση με φωτο.πραγματικο μπιπελο αλλα μου φανηκε πολυ μικρη την περνω με τ αμαξι και πανω στη πιεση μου για την ηλικια της μου σκαει το μυστικο ηταν 16.σταματησα την κατεβαζω και οπου φυγει φυγει εσεις τι θα κανατε;το μωρο ομως τελειο κορμακι βυζακι σκετη καυλα
Καλά ξηγήθηκες τύπε. Δεν παίζουν με αυτά.

Τελευταία τροποποίηση:

Billy74kayliaris

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
0
μπορεί.
σε ότι με αφορά όμως, όχι με μένα.
στην τελική το να ευχαριστιέται με συνομήλικούς του το σεξ ένα 16χρονο δεν το βρίσκω κακό.
άλλο το ένα όμως και άλλο το άλλο.
Και παλι δε θα διαφωνήσω αλλα τα πεσιματα γινονται σε ανω των 30, θα πρεπει να είσαι πολυ ψυλιασμενος ετσι οπως ντυνονται και βαφονται για να μη τη πατησεις..

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.495
Πόντοι
8.846
Και παλι δε θα διαφωνήσω αλλα τα πεσιματα γινονται σε ανω των 30, θα πρεπει να είσαι πολυ ψυλιασμενος ετσι οπως ντυνονται και βαφονται για να μη τη πατησεις..
αυτό πάλι είναι μια άλλη συζήτηση...

Thorikto199

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Μίλησα τυχαία μέσω dod με 40χρονο παντρεμένο μιλφακι από Σέρρες και έχω πάθει ζημιά. ar_chatz για όποιον ενδιαφέρεται. Ξέρουμε κάτι ανάλογο στα ίδια κυβικά insta ή fb?
Στείλε μου dm φίλε

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
"Προς γνωσιν...αν κ ξερω οτι οι περισσοτεροι δεν ενδιαφερονται....η παρακατω ειναι γνωστο τρολ, εχει 2 προφιλ κ στο tagged κ το mamba. Στο tagged λεει ηλικια 19 κ Κουκακι στο mamba 47 κ Αγ Βαρβαρα. Τεσπα προκειται για Γερμανοκυπρια Μαρλεν Κωνσταντινου bbw με 6αρια βυζια που δεν τα δειχνει στις φωτο. Βασικα ψαχνει για bbw lovers , που τους πουλαει παραμυθι οτι καποτε θα συναντηθουν κ θα γευτουν τα βυζια της. Αυτη δεν ειναι αθηνα, αλλα Κυπρο (Λεμεσσο) κ ταχα σπουδαζει στην αθηνα χωρις ποτε να λεει που ακριβως. Το παραμυθι λοιπον ειναι οτι αυτη αισθανεται ασχημα που ειναι χοντρη με μεγαλα βυζια κ περιμενει καποιον να της πει οτι τη γουσταρει. Αν καποιος τσιμπησει του στελνει φωτο κ clips με τα βυζια ποτέ ομως γυμνα με τη δικαιολογια οτι ντρεπεται. Καποια στιγμη ζηταει video απ το "θυμα" που να φαινεται οτι τον πσιζει κ χυνει με τις φωτο της. Αν καποιος στειλει, τον γειωνει ξαφνικα κ δεν του ξαναμιλα. Εννοειται οτι αν καποιος της ζητησει να μιλησουν βιντεοκληση ή τηλ το αποφευγει με τη δικαιολογια οτι ντρεπεται. Μετα απο καποιο διαστημα μπορει να δωσει viber, που τοχει αγορασει απο πακιστανο. Προκειται για psycho, που πιστευει οτι ετσι εκδικειται τους αντρες. Εχει κ μια αδερφη λεσβια, που τη βοηθα. Μαλλον μισουν το αντρικο φυλο. Αν καποιος θελει ν ασχοληθει, ισως εχει πλακα. Στο tagged φτιαχνεις ευκολα ψευτικο προφιλ. Κατι τετοιες βρωμες θελουν κραξιμο. Λες στην αρχη οτι γουσταρεις κ μετα τη γειωνεις αποτομα.....

Συνημμένα

• Screenshot_20220812-233337_Chrome.jpg
    Screenshot_20220812-233337_Chrome.jpg
    94,4 KB · Εμφανίσεις: 224
  • Screenshot_20220902-092259_Chrome.jpg
    Screenshot_20220902-092259_Chrome.jpg
    464,1 KB · Εμφανίσεις: 232

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.261
Πόντοι
456
"Προς γνωσιν...αν κ ξερω οτι οι περισσοτεροι δεν ενδιαφερονται....η παρακατω ειναι γνωστο τρολ, εχει 2 προφιλ κ στο tagged κ το mamba. Στο tagged λεει ηλικια 19 κ Κουκακι στο mamba 47 κ Αγ Βαρβαρα. Τεσπα προκειται για Γερμανοκυπρια Μαρλεν Κωνσταντινου bbw με 6αρια βυζια που δεν τα δειχνει στις φωτο. Βασικα ψαχνει για bbw lovers , που τους πουλαει παραμυθι οτι καποτε θα συναντηθουν κ θα γευτουν τα βυζια της. Αυτη δεν ειναι αθηνα, αλλα Κυπρο (Λεμεσσο) κ ταχα σπουδαζει στην αθηνα χωρις ποτε να λεει που ακριβως. Το παραμυθι λοιπον ειναι οτι αυτη αισθανεται ασχημα που ειναι χοντρη με μεγαλα βυζια κ περιμενει καποιον να της πει οτι τη γουσταρει. Αν καποιος τσιμπησει του στελνει φωτο κ clips με τα βυζια ποτέ ομως γυμνα με τη δικαιολογια οτι ντρεπεται. Καποια στιγμη ζηταει video απ το "θυμα" που να φαινεται οτι τον πσιζει κ χυνει με τις φωτο της. Αν καποιος στειλει, τον γειωνει ξαφνικα κ δεν του ξαναμιλα. Εννοειται οτι αν καποιος της ζητησει να μιλησουν βιντεοκληση ή τηλ το αποφευγει με τη δικαιολογια οτι ντρεπεται. Μετα απο καποιο διαστημα μπορει να δωσει viber, που τοχει αγορασει απο πακιστανο. Προκειται για psycho, που πιστευει οτι ετσι εκδικειται τους αντρες. Εχει κ μια αδερφη λεσβια, που τη βοηθα. Μαλλον μισουν το αντρικο φυλο. Αν καποιος θελει ν ασχοληθει, ισως εχει πλακα. Στο tagged φτιαχνεις ευκολα ψευτικο προφιλ. Κατι τετοιες βρωμες θελουν κραξιμο. Λες στην αρχη οτι γουσταρεις κ μετα τη γειωνεις αποτομα.....

Η απλα, πίσω απτούς λογαριασμούς βρίσκεται κάποιο δροσερό αγόρι που ψαρεύει βιντεάκια με ψωλες. Υπάρχουν άπειρα τέτοια ψεύτο προφίλ, που πολλα ειναι και καλοφτιαγμένα

• Like
Αντιδράσεις: Km7699

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Η απλα, πίσω απτούς λογαριασμούς βρίσκεται κάποιο δροσερό αγόρι που ψαρεύει βιντεάκια με ψωλες. Υπάρχουν άπειρα τέτοια ψεύτο προφίλ, που πολλα ειναι και καλοφτιαγμένα
Φίλε αυτη στελνει πολλες φωτός και βιντεάκια....το βρίσκω δύσκολο κάποιος να ταχει κλέψει. Ποτέ δεν ξέρεις, βεβαια. Εκτός αν συνεργάζονται και κανουν πλάκες....το προφιλ στο mamba ειναι ακόμη πιο παράξενο...λέει 47...εκτός κι αν την εχουν τρολάρει κι αυτη...

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
597
Πόντοι
81
Ξέρουμε κανένα site γνωριμιών χωρίς να χρειάζεται πληρωμη;

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
29.664
Πόντοι
22.886
Ξέρουμε κανένα site γνωριμιών χωρίς να χρειάζεται πληρωμη;
Από dod.gr games είχα φάει δύο μιλφακια παντρεμένα , πριν κάτι χρόνια αλλά η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται χρόνος , υπομονή και μπλα μπλα , τα οποία δύο πρώτα δεν διαθέτω πλέον .

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
256
Πόντοι
26
Από dod.gr games είχα φάει δύο μιλφακια παντρεμένα , πριν κάτι χρόνια αλλά η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται χρόνος , υπομονή και μπλα μπλα , τα οποία δύο πρώτα δεν διαθέτω πλέον .
κανενα νεο απο waplog. ?

FARAW

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
6.358
Πόντοι
1.336
Και το waplog έχει πληρωμή .

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Μιλφιάδη, έπαιζες ξερή στο dod, και έχανες επίτηδες και γκομενοτσουτσούριζες με μουνοκαταθλιπτικές σαραντάρες;

Εγγρ.
5 Μαρ 2022
Like
240
Πόντοι
21
Και το waplog έχει πληρωμή .
εγω ειμαι πανω απο 2 χρονια και δεν ζητανε πληρωμη απλα στελνεις μεχρι δυο μηνηματα στην ιδια αν δεν σου απαντησει δεν μπορεις να ξαναστειλεις αν σου απαντησει ομως ειναι ελευθερο το τσατ

• Like
Αντιδράσεις: EH2018

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
29.664
Πόντοι
22.886
Μιλφιάδη, έπαιζες ξερή στο dod, και έχανες επίτηδες και γκομενοτσουτσούριζες με μουνοκαταθλιπτικές σαραντάρες;
Ακριβώς ! Τότε σκίζαμε μιλφόνια , τώρα που μεγαλώσαμε γαμαμε πιτσιρίκες . Έτσι πάνε αυτά .
:globeos-cigar:

Τελευταία τροποποίηση:

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
251
Πόντοι
281
Προσωπικα μπαινω στο blindchat. Εχω βρει κανα 2 μιλφακια, μια παντρεμενη η αλλη οχι..και ψηνονται για σεξακι. Γενικα γινεται χαμος εκει μεσα. Πολλες παντρεμενες θελουν πουτσα. Κυριως αυτες, γιατι οι μικρες δυσκολα, μονο σεξτσατ θελουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom