Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

riderfantomas

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Like
28
Πόντοι
0
Προσωπικα μπαινω στο blindchat. Εχω βρει κανα 2 μιλφακια, μια παντρεμενη η αλλη οχι..και ψηνονται για σεξακι. Γενικα γινεται χαμος εκει μεσα. Πολλες παντρεμενες θελουν πουτσα. Κυριως αυτες, γιατι οι μικρες δυσκολα, μονο σεξτσατ θελουν.
Δοκίμασα το blindchat για ένα μήνα την άνοιξη και μου φάνηκε μεγάλη μουφα. Πολλά fake profil, πολλοί άνδρες με γυναικεία προφίλ και για να μπορείς να μιλήσεις εκεί πρέπει να είσαι online και να τσεκαρεις συνέχεια, έχουμε και άλλα να κάνουμε στην ζωή μας. Μακράν το χειρότερο site για γνωριμίες που έχω δοκιμάσει. Αα και το περιβάλλον του site είναι χάλια..

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.240
Πόντοι
4.656
#FACEBOOK ΜΟΝΟ....!!!! :rockon:

ΚΑΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΗΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ....Γ@Μ@Σ....!!!!

:wink:
Δεν ισχύει ιδιαίτερα κάτι τέτοιο.Στο κανε σεξ είχα βρεί στο παρελθόν αλλά όχι fb με εξαίρεση όλα και όλα 3 ζευγάρια εκ των οποίων των 2 οι γυναίκες ήταν μέτριες

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.240
Πόντοι
4.656
Το Facebook έχει ομάδες: ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ,ΣΧΕΣΕΙΣ.........και έχει πατσαβουρες μιλφογκιλφογκρανια που ψάχνονται για σεξακι....!!!!

Σε αυτές τις ομάδες παίζουν πολύ γνωριμίες και σεξακι....!!!!

#Αρκεί βέβαια ο άλλος να είναι ΝΟΡΜΑΛ και όχι κάνα ΑΜΕΑ....:zombie:
Τι αν σου πω αδελφέ, μιλφογκρανη μου έχει κάτσει να σου πω την αλήθεια αλλά όχι μόνο δεν βλεποταν αλλά ήθελε και παρέα.Σε φίλο μου έχει κάτσει μιλφογκρανη πολύ καλό αλλά ηταν παντρεμένη και εκεί μόνο μια φορά.Τωρα όσον αφορά τις ομάδες έχω μπει σε πολλές και μόνο ζόμπι και μουσαντα προφίλ έχω πετύχει κατά 70%.Γνωριμίες και σεξ θέλω τα φώτα σου αν έχεις κάποια πληροφόρηση,γιατί δεν έχω βρει κάτι.

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.240
Πόντοι
4.656
Το θέμα είναι ότι εδώ στο αγαμισταν πλέον και τα μιλφογκιλφ πατσαβουρες του fb.... επειδή υπάρχει τρελή ζήτηση από αγαμητα λιγουρια πιρφοροναυαγια πατσαβουρηδες που θέλουν να γ@μησουν τσάμπα.... πλέον κι αυτές δεν το δίνουν εύκολα.Αν δεν έχεις STATUS....δεν γ@μ@ς....!!!!
Σου έστειλα πριβέ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.768
Πόντοι
3.656
Το θέμα είναι ότι εδώ στο αγαμισταν πλέον και τα μιλφογκιλφ πατσαβουρες του fb.... επειδή υπάρχει τρελή ζήτηση από αγαμητα λιγουρια πιρφοροναυαγια πατσαβουρηδες που θέλουν να γ@μησουν τσάμπα.... πλέον κι αυτές δεν το δίνουν εύκολα.Αν δεν έχεις STATUS....δεν γ@μ@ς....!!!!

Φτάσανε και τα μιλφογκιλφ να μην τους αρκεί να'ναι απλά νεότερος ο άλλος,αλλά κι απ'αυτόν έχουν απαιτήσεις.

Καλά,μερικές παίζει και να ονειρεύονται ότι...θα τις παντρευτούν κιόλας.Βλέπουν και τη μουμια τη Μακρόν
:zombie:
,σου λέει γιατί να μην βρώ κι εγώ;

Όχι ότι δεν υπάρχουν και ναυάγια που θα τις παρακαλάνε οι ίδιοι για γάμο.Να την πηγαίνουν στην συνομήλικη μάνα τους και να λένε...απο'δω η κοπέλα μου
:rockon:

BillTruck2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2022
Like
21
Πόντοι
0
Αν επιτρεπεται να δειξω την κοπελα μου με φωτο μεχρι μαγιο, τοτε μπορει οποιος θελει ελευθερα να μου στειλει μηνυμα στην προσωπικη συνομιλια

• Like
Αντιδράσεις: ALX4

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.240
Πόντοι
4.656
Αν επιτρεπεται να δειξω την κοπελα μου με φωτο μεχρι μαγιο, τοτε μπορει οποιος θελει ελευθερα να μου στειλει μηνυμα στην προσωπικη συνομιλια
Τύπε υπάρχουν ανάλογα/παρομοια θρέντ με αυτό που θες.Επισης όσον αφορά τις γριές που θέλουν γάμο και λατρεία δε διαφωνώ.
Διαβάστε σκηνικό σχετικό με θέμα σχετικό του crazy.
Κακοζωισμένη 70χρονη γειτόνισσα ελ(είχαμε ακόμα τις δραχμές)πριν χρόνια ήταν με όλη τη σημασία της λέξης τσιγκουνα .Το έπεζε κακομοίρα σε όλους , συγγενείς και φίλους μέχρι που μαθεύτηκε ότι όχι μόνο έπαιρνε κανονικά τη σύνταξη,ενώ έλεγε ότι ήταν Ελάχιστη-προνοιας,αλλά μετά καταριόταν όποιον της έλεγε στοπ σταμάτα να μαζεύεις λεφτά ζήσε τη ζωή σου.Η συγκεκριμένη είχε,5 διαμερίσματα (ένα μονόροφο,2 σε ίδια πολυκατοικία και ένα σε άλλη κοντινή, άσχετο).Μέχρι που τη βρήκε γύπας που είχε πολύ συγκεκριμένο αμάξι για τέτοιες γριές,της έταζε γάμο (πως άντεχε τον εαυτό του πραγματικά το έχω απορία η γριά δε πλενόταν μιλάμε τέτοια τσιγκουνιά) και της τα έφαγε όλα τα λεφτά στη τράπεζα,αρχές 2000 η γριά είχε 150 εκατομμύρια.
Οπότε με αυτό το μικρό σκέφτομαι και γράφω-βασισμενο σε αληθινή ιστορία σενάριο σας παραθέτω το γιατί υπάρχουν αυτές οι γριές και πώς τη παθαίνουν αργά η γρήγορα από επιδέξιους<γαμπρούς>,αν δεν τους τα φάνε εγγόνια,ανήψια κλπ

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.411
Πόντοι
6.955
Δοκίμασα το blindchat για ένα μήνα την άνοιξη και μου φάνηκε μεγάλη μουφα. Πολλά fake profil, πολλοί άνδρες με γυναικεία προφίλ και για να μπορείς να μιλήσεις εκεί πρέπει να είσαι online και να τσεκαρεις συνέχεια, έχουμε και άλλα να κάνουμε στην ζωή μας. Μακράν το χειρότερο site για γνωριμίες που έχω δοκιμάσει. Αα και το περιβάλλον του site είναι χάλια..
Επιβεβαιώνω κι εγώ πως το συγκεκριμένο είναι απλά πεταμένα λεφτά. Πριν 4-5 χρόνια κάτι έβγαζες αν αφιέρωνες χρόνο, τώρα μόνο πούστηδες πίσω από γυναικεία ονόματα, χονδρές κι άσχημες και τέλος γυναίκες με ψυχιατρικά προβλήματα.

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Dating του Facebook έχω γνωρίσει πολύ κόσμο εκεί. Φυσικά σε όλες κουβέντα για σοβαρή σχέση κλπ επειδή οι ηλικίες είναι 35+

BillTruck2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2022
Like
21
Πόντοι
0

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.888
Πόντοι
2.606

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
πες ότι είσαι "αδερφής" ,να τελειώνει το θέμα
μην κολλάς,μίλα ανοιχτά

GSW1980

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2022
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες μου .. ξέρει κανείς σας κάποια ομάδα στο φβ η οποία να έχει και κάποιες οκ ή και ωραίες ( εμφανισιακά) κοπέλες; Όσο έψαξα μόνος μου δεν βρήκα κάτι

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.768
Πόντοι
3.656
Στην Ελλάδα για να γ@μησεις 6αρακι και πάνω σε εμφάνιση.... σίγουρα και 100%........................

Θέλει STATUS & ΚΥΚΛΟ....!!!!

Και τα δύο πλέον!

Ειδάλλως δεν γ@μ@ς....!!!!

#Δυστυχώς οι εποχές ΑΛΛΑΞΑΝ....!!!!

:headbang::headbang::headbang::headbang:

Στην επαρχία εννοείται

Στην Αθήνα μπορείς και στο ξεκάρφωτο ή απο σοσιαλ

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Τι μέρος του λόγου είναι αυτή εδώ ξέρει κανείς να μου πει
Screenshot_20221022-211940.png

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

mihalis77

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2016
Like
39
Πόντοι
1
Θα ήθελα γνώμες/συμβουλές για κονέ μεσω ιντερνετ

Καταρχήν να πω οτι το εχω γενικα εδω και αν βγει λιγο χημεια ξερω να ψηνω κατασταση και να οδηγησει σε συναντηση, το εκανα πολλες φορες σαν ελευθερος. εμφανισιμος ειμαι, το εχω στη κουβεντα, ολα οκ.

Το πρόβλημα είναι άλλο.
Είμαι παντρεμένος, ψηνομαι για καμμια φαση. Εχω μιλήσει με διαφορες απο tinder/facebook dating κτλ παει καλα το θεμα, ζεσταινεται αλλά όταν λέω πως ειμαι δεσμευμένος (παντρεμενος) κοβουν αποτομα (ειτε ειναι ελευθερες, ειτε χωρισμενες με παιδι). Με 1-2 εγιναν φασεις (για την ιστορια ηταν ελεύθερες και δεν ειχαν κολημα)

Τι μπορω να κανω για να το προχωραω στο επομενο βημα/να καμψω φραγμούς;
Να πω ψεμματα/παραμυθι δεν μπορω, δεν μου βγαινει και νιωθω πιο ανετα αν ειμαι ειλικρινης. Επισης αν πω δεν ξερω τι τακτικη να ακολουθησω μετα

Να μη λεω στην αρχη τη κατασταση μου ωστε να ψηθει πρωτα η φαση και μετα αν η αλλη εχει κλειδωσει να το ξεφουρνισω και πώς;

Υπαρχει κατι συγκεκριμενο σε site που ειναι για τη περιπτωση μου;

Καθε κουβεντα/βοηθεια δεκτή και ενδιαφέρον :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom