Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sexflix

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
836
Πόντοι
81
Εγω τσιμπησα μια στο ινστα. Πανω απο 50 ετων. Απειρες ωρες συνομιλιας στο viber,αγανακτησα μεχρι να μου το δώσει, αλλα ολα καλα. Ξεκαθαρη! Ερωτικη σχεση και εννοείται οτι προηγηθηκα καφεδες,ποτακια κτλ
Δωσε πληροφορίες μάν αν δεν σε πειράζει

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
30.010
Πόντοι
22.936
Μένει κανείς προς Σαρωνίδα; Για γνωριμία με την γυναίκα μου...
Να σαι καλά για τα καλά σου λόγια αδερφέ.
Ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί την οποιαδήποτε γνωριμία η γυναίκα μου. Πρώτον δεν γνωρίζει καν ότι οι φωτογραφίες της είναι εδώ και δεύτερον είναι πολύ μαζεμένη ως προς το σεξουαλικό. :-)
Τύπε μας τρολάρεις ?
Χθες μας έλεγες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί οποιαδήποτε γνωριμία η γυναίκα σου και σήμερα ψάχνεις για γνωριμία ??

npg13

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2021
Like
10.995
Πόντοι
2.241
Τύπε μας τρολάρεις ?
Χθες μας έλεγες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί οποιαδήποτε γνωριμία η γυναίκα σου και σήμερα ψάχνεις για γνωριμία ??
Βασικά αυτό που θέλω είναι να βρω κάποιον που να παίζει να την ξέρει ώστε να του δείχνω γυμνές της φωτογραφίες.

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.099
Πόντοι
446
τι εννοείς με τη φράση " που να παίζει να την ξέρει"?

Sexflix

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
836
Πόντοι
81
Βασικά αυτό που θέλω είναι να βρω κάποιον που να παίζει να την ξέρει ώστε να του δείχνω γυμνές της φωτογραφίες.φιλε εγώ
Φίλος εγώ από Ανάβυσσο είμαι τι λες για στείλε μπας και την ξέρουμε. Αλλά μεγάλη η Σαρωνίδα.

Sexflix

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
836
Πόντοι
81
Προσωπικα μπαινω στο blindchat. Εχω βρει κανα 2 μιλφακια, μια παντρεμενη η αλλη οχι..και ψηνονται για σεξακι. Γενικα γινεται χαμος εκει μεσα. Πολλες παντρεμενες θελουν πουτσα. Κυριως αυτες, γιατι οι μικρες δυσκολα, μονο σεξτσατ θελουν.
Ναι αλλά πληρώνεις πολλά και πραγματικά υπάρχει πολύ σαβουρα εκεί. Ώρα εσύ είσαι τόσο τυχερός που σου έκατσαν και δύο......

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
251
Πόντοι
281
Ναι αλλά πληρώνεις πολλά και πραγματικά υπάρχει πολύ σαβουρα εκεί. Ώρα εσύ είσαι τόσο τυχερός που σου έκατσαν και δύο......
Ενα μηνιατικο, αλλα δεν χρειαζεται καθε μηνα ρε συ. Θα βρεις καμποσες μεσα στον μηνα και τις κανεις αντ και συνεχιζεις να μιλας.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
Προσωπικα μπαινω στο blindchat. Εχω βρει κανα 2 μιλφακια, μια παντρεμενη η αλλη οχι..και ψηνονται για σεξακι. Γενικα γινεται χαμος εκει μεσα. Πολλες παντρεμενες θελουν πουτσα. Κυριως αυτες, γιατι οι μικρες δυσκολα, μονο σεξτσατ θελουν.
fidi.jpg

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.782
Πόντοι
11.956
Βασικά αυτό που θέλω είναι να βρω κάποιον που να παίζει να την ξέρει ώστε να του δείχνω γυμνές της φωτογραφίες.
Και μετά τι γίνεται οκ την ξέρει βλέπει φωτό...τι σκέφτεσαι μετά

Giotas1

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2021
Like
27
Πόντοι
0
Στο warplog γιατί βγάζει μόνο Πακιστανες;

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.815
Πόντοι
366
απο tinder εχω κανει match με 2 οι οποιες μενουν Αθηνα.

Ειχα βγει με τη μια πριν κανα χρονο , καλο ηταν κοκκινομαλικο αλλα δεν εκατσε φαση , μου ειπε με μυνημα μετα την εξοδο οτι δεν με εβλεπε ερωτικα ( και εγω νομιζα οτι εχω φωτοΑγενεια )

Με τη 2η μιλαμε , ανταλλαξαμε Instagram , χτες ηταν να βγουμε δεν μου απαντησε :(

riderfantomas

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Like
28
Πόντοι
0
Δοκίμασα το blindchat για ένα μήνα την άνοιξη και μου φάνηκε μεγάλη μουφα. Πολλά fake profil, πολλοί άνδρες με γυναικεία προφίλ και για να μπορείς να μιλήσεις εκεί πρέπει να είσαι online και να τσεκαρεις συνέχεια, έχουμε και άλλα να κάνουμε στην ζωή μας. Μακράν το χειρότερο site για γνωριμίες που έχω δοκιμάσει. Αα και το περιβάλλον του site είναι χάλια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom