Milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2006
- Like
- 505
- Πόντοι
- 21
Καλη η γυναικα σου?Μένει κανείς προς Σαρωνίδα; Για γνωριμία με την γυναίκα μου...
Καλη η γυναικα σου?Μένει κανείς προς Σαρωνίδα; Για γνωριμία με την γυναίκα μου...
Δεν έχω παράπονο!Καλη η γυναικα σου?
Θέλεις να την ξεφορτωθείς ή να βρείς αφορμή για να την στείλεις χαχαχαχχαΔεν έχω παράπονο!
ε δειξε μας ενα δειγμαΔεν έχω παράπονο!
Δωσε πληροφορίες μάν αν δεν σε πειράζειΕγω τσιμπησα μια στο ινστα. Πανω απο 50 ετων. Απειρες ωρες συνομιλιας στο viber,αγανακτησα μεχρι να μου το δώσει, αλλα ολα καλα. Ξεκαθαρη! Ερωτικη σχεση και εννοείται οτι προηγηθηκα καφεδες,ποτακια κτλ
Μένει κανείς προς Σαρωνίδα; Για γνωριμία με την γυναίκα μου...
Τύπε μας τρολάρεις ?Να σαι καλά για τα καλά σου λόγια αδερφέ.
Ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί την οποιαδήποτε γνωριμία η γυναίκα μου. Πρώτον δεν γνωρίζει καν ότι οι φωτογραφίες της είναι εδώ και δεύτερον είναι πολύ μαζεμένη ως προς το σεξουαλικό. :-)
Βασικά αυτό που θέλω είναι να βρω κάποιον που να παίζει να την ξέρει ώστε να του δείχνω γυμνές της φωτογραφίες.Τύπε μας τρολάρεις ?
Χθες μας έλεγες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί οποιαδήποτε γνωριμία η γυναίκα σου και σήμερα ψάχνεις για γνωριμία ??
Φίλος εγώ από Ανάβυσσο είμαι τι λες για στείλε μπας και την ξέρουμε. Αλλά μεγάλη η Σαρωνίδα.Βασικά αυτό που θέλω είναι να βρω κάποιον που να παίζει να την ξέρει ώστε να του δείχνω γυμνές της φωτογραφίες.φιλε εγώ
Ναι αλλά πληρώνεις πολλά και πραγματικά υπάρχει πολύ σαβουρα εκεί. Ώρα εσύ είσαι τόσο τυχερός που σου έκατσαν και δύο......Προσωπικα μπαινω στο blindchat. Εχω βρει κανα 2 μιλφακια, μια παντρεμενη η αλλη οχι..και ψηνονται για σεξακι. Γενικα γινεται χαμος εκει μεσα. Πολλες παντρεμενες θελουν πουτσα. Κυριως αυτες, γιατι οι μικρες δυσκολα, μονο σεξτσατ θελουν.
Ενα μηνιατικο, αλλα δεν χρειαζεται καθε μηνα ρε συ. Θα βρεις καμποσες μεσα στον μηνα και τις κανεις αντ και συνεχιζεις να μιλας.Ναι αλλά πληρώνεις πολλά και πραγματικά υπάρχει πολύ σαβουρα εκεί. Ώρα εσύ είσαι τόσο τυχερός που σου έκατσαν και δύο......
Προσωπικα μπαινω στο blindchat. Εχω βρει κανα 2 μιλφακια, μια παντρεμενη η αλλη οχι..και ψηνονται για σεξακι. Γενικα γινεται χαμος εκει μεσα. Πολλες παντρεμενες θελουν πουτσα. Κυριως αυτες, γιατι οι μικρες δυσκολα, μονο σεξτσατ θελουν.
Υλικό όμως δεν βλέπουμε πια, αυτό ήταν?Δεν έχω παράπονο!
Και μετά τι γίνεται οκ την ξέρει βλέπει φωτό...τι σκέφτεσαι μετάΒασικά αυτό που θέλω είναι να βρω κάποιον που να παίζει να την ξέρει ώστε να του δείχνω γυμνές της φωτογραφίες.
Εγω αδελφε ειμαι Καλλιθέα. Αν γουαταρεις να μιλαμε για πάρτη της ενω βλεπουμε φωτογραφιες της κανενα προβλημα.Καλη η γυναικα σου?
Εγω φίλε μουΚαλη η γυναικα σου?
ΕυχαριστωςΔωσε πληροφορίες μάν αν δεν σε πειράζει
Δοκίμασα το blindchat για ένα μήνα την άνοιξη και μου φάνηκε μεγάλη μουφα. Πολλά fake profil, πολλοί άνδρες με γυναικεία προφίλ και για να μπορείς να μιλήσεις εκεί πρέπει να είσαι online και να τσεκαρεις συνέχεια, έχουμε και άλλα να κάνουμε στην ζωή μας. Μακράν το χειρότερο site για γνωριμίες που έχω δοκιμάσει. Αα και το περιβάλλον του site είναι χάλια..Προσωπικα μπαινω στο blindchat. Εχω βρει κανα 2 μιλφακια, μια παντρεμενη η αλλη οχι..και ψηνονται για σεξακι. Γενικα γινεται χαμος εκει μεσα. Πολλες παντρεμενες θελουν πουτσα. Κυριως αυτες, γιατι οι μικρες δυσκολα, μονο σεξτσατ θελουν.