Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mihalis77

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2016
Like
39
Πόντοι
1
Γιατι φίλε;
Δεν καρφώνομαι, προσέχω.
Δεν μου αρεσουν τοσο CG γιατι ειναι "στημενο"

Ακούω συμβουλες από ατομα ιδιας φάσης

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Θα ήθελα γνώμες/συμβουλές για κονέ μεσω ιντερνετ

Καταρχήν να πω οτι το εχω γενικα εδω και αν βγει λιγο χημεια ξερω να ψηνω κατασταση και να οδηγησει σε συναντηση, το εκανα πολλες φορες σαν ελευθερος. εμφανισιμος ειμαι, το εχω στη κουβεντα, ολα οκ.

Το πρόβλημα είναι άλλο.
Είμαι παντρεμένος, ψηνομαι για καμμια φαση. Εχω μιλήσει με διαφορες απο tinder/facebook dating κτλ παει καλα το θεμα, ζεσταινεται αλλά όταν λέω πως ειμαι δεσμευμένος (παντρεμενος) κοβουν αποτομα (ειτε ειναι ελευθερες, ειτε χωρισμενες με παιδι). Με 1-2 εγιναν φασεις (για την ιστορια ηταν ελεύθερες και δεν ειχαν κολημα)

Τι μπορω να κανω για να το προχωραω στο επομενο βημα/να καμψω φραγμούς;
Να πω ψεμματα/παραμυθι δεν μπορω, δεν μου βγαινει και νιωθω πιο ανετα αν ειμαι ειλικρινης. Επισης αν πω δεν ξερω τι τακτικη να ακολουθησω μετα

Να μη λεω στην αρχη τη κατασταση μου ωστε να ψηθει πρωτα η φαση και μετα αν η αλλη εχει κλειδωσει να το ξεφουρνισω και πώς;

Υπαρχει κατι συγκεκριμενο σε site που ειναι για τη περιπτωση μου;

Καθε κουβεντα/βοηθεια δεκτή και ενδιαφέρον :)

Θα μας τρελάνεις ρεεέεεεε τύπε;;;;;;
ΔΕΝ μπορείς να πεις ψέματα/παραμύθια και θέλεις από πάνω να γαμήσεις κιόλας;;;;; :think:
Άκου τί θα κάνεις.. πηγαίνεις σ'ένα μπουρδελάκι της αρεσκείας σου, επιλέγεις ένα μουνί που σου αρέσει, το γαμάς ΔΕΝ αναφέρεις όμως πως είσαι παντρεμένος.. και μόλις σηκωθεί να φύγει η τύπισσα της πετάς την "μπόμπα" ΧΑ σε ξεγέλασα είμαι παντρεμένος και κατευθείαν το βάζεις στα πόδια....
Short Film Running GIF by Film Riot

Τελευταία τροποποίηση:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.812
Πόντοι
3.506

Καταρχήν να πω οτι το εχω γενικα εδω και αν βγει λιγο χημεια ξερω να ψηνω κατασταση και να οδηγησει σε συναντηση, το εκανα πολλες φορες σαν ελευθερος. εμφανισιμος ειμαι, το εχω στη κουβεντα, ολα οκ.

Το πρόβλημα είναι άλλο.
Είμαι παντρεμένος, ψηνομαι για καμμια φαση. Εχω μιλήσει με διαφορες απο tinder/facebook dating κτλ παει καλα το θεμα, ζεσταινεται αλλά όταν λέω πως ειμαι δεσμευμένος (παντρεμενος) κοβουν αποτομα (ειτε ειναι ελευθερες, ειτε χωρισμενες με παιδι). Με 1-2 εγιναν φασεις (για την ιστορια ηταν ελεύθερες και δεν ειχαν κολημα)

Να πω ψεμματα/παραμυθι δεν μπορω, δεν μου βγαινει και νιωθω πιο ανετα αν ειμαι ειλικρινης. Επισης αν πω δεν ξερω τι τακτικη να ακολουθησω μετα

Να μη λεω στην αρχη τη κατασταση μου ωστε να ψηθει πρωτα η φαση και μετα αν η αλλη εχει κλειδωσει να το ξεφουρνισω και πώς;

Φίλε μου, δυστυχώς για να ρωτάς τέτοια, δεν το έχεις το παράνομο.

Ριχτο στο πληρωμένο οπως ορθώς σου ειπε και ο συναγωνιστής, παραπάνω.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456

Το πρόβλημα είναι άλλο.

Ψέμματα ακόμα και αν θέλεις να πεις, στην πράξη είναι δύσκολο. Σαν παντρεμένος έχεις υποχρεώσεις, χρονικούς περιορισμούς κλπ. Από την άλλη γιατί μια ελεύθερη ή χωρισμένη να ασχοληθεί με έναν παντρεμένο (μόνο κανένα λιγουρι που θέλει να βγάλει κανένα ευρώ, αλλά τότε τι διάφορα έχει από τα cg)? Στην δική σου περίπτωση μια επιλογή υπάρχει, να ψάξεις για παντρεμένες που είναι σε ανάλογη φάση με την δική σου. Υπάρχουν πολλές, αλλά δε θα τις βρεις στο ίντερνετ, για ευνόητους λογούς και όσες υπάρχουν είναι με ψεύτικα προφίλ.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496

Το πρόβλημα είναι άλλο.

Ρε αδερφέ, αν ψάχνεσαι όντας παντρεμένος και γουστάρεις, δε βλέπεις και μόνος σου πως οι γκόμενες γουστάρουν παραμύθι;;; Φλόμωσέ τες στα σάλια και τις μύξες!!! Αφού τους αρέσει!!! Πρόσεχε μόνο γιατί οι περισσότερες είναι εκδικητικές!!! Μόλις μαθευτεί, θα το μάθει και η γυναίκα σου!!! Για παντρεμένους αυτά είναι extremely risky!!!!

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Ξέρουμε τίποτα για αυτήν; Log into Facebook
Έκανα μαζί της ματς στ τιντερ και μου είπε ότι δουλεύει σε ένα μπαρ στην Αλεξάνδρας μάλλον κωλομπαρο και μου πε να πάω να πιω ποτό κλπ! Της ριξα ακυρο και της είπα αν θέλει να πηδηχτούμε με λεφτά κλπ και γέλαγε και επέμενε να πάω από κει για ποτό! Στο ινστα ανέβαζε συνέχεια διαφορά καταθλιπτικά στορυ κ άλλες μαλακιες! Γενικά λίγο attention whore!

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.676
Πόντοι
1.336
Έκανα μαζί της ματς στ τιντερ και μου είπε ότι δουλεύει σε ένα μπαρ στην Αλεξάνδρας μάλλον κωλομπαρο και μου πε να πάω να πιω ποτό κλπ! Της ριξα ακυρο και της είπα αν θέλει να πηδηχτούμε με λεφτά κλπ και γέλαγε και επέμενε να πάω από κει για ποτό! Στο ινστα ανέβαζε συνέχεια διαφορά καταθλιπτικά στορυ κ άλλες μαλακιες! Γενικά λίγο attention whore!
Άρα ψιλοπεριεργη φάση...

Loui240

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα. Ξέρει κάποιος κάτι για εδώ

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.499
Πόντοι
456
Όταν λες εδώ....????

tasos.p

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
2.264
Πόντοι
496

Loui240

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Mε το που μπηκα το μονο που μου εβγαλε ειναι πτς...σε αγγελιες γυναικων βγαζει πτς!!!!!

Mε το που μπηκα το μονο που μου εβγαλε ειναι πτς...σε αγγελιες γυναικων βγαζει πτς!!!!!
Σορρι. Τι είναι το ους;;; Είμαι λίγο ανίδεος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σορρι. Τι είναι το ους;;; Είμαι λίγο ανίδεος
Το πτς

tasos.p

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
2.264