You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
agronnn1991
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 86
Με το μεσεντζερ κάνει κανένας τίποτα? Άμα δεν σας ξέρει και χτυπάτε τυχαία σας μιλάνε τα γκομενακια η μπλόκο με το καλησπέρα?
agronnn1991
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 86
Αχ Τυπε οι Εβραίοι δεν σε άφησαν να μάθεις ξένες γλώσσες που να καταλάβεις ότι είναι ολλανδικά αυτά αφού οι Εβραίοι μας θέλουν περιορισμένος στην Ελλάδα να μιλάμε μόνο ελληνικά και να κάνουμε θρησκευτικά αντε να δεις προκοπή χωρίς ξένες γλώσσες στο ελλαδιστανΣυνάδελφοι ξέρει κανείς να μου πει τι ρόλο βαράει η εν λόγω τύπισσα
Log into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.com
ANDREIOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.744
- Πόντοι
- 6.255
Συναδελφοι μηπως ξερει καποιος να μου πει τι ρολο βαραει αυτο το ξεκολο
Ζιζη Ζαχαριου
Ζιζη Ζαχαριου is on Facebook. Join Facebook to connect with Ζιζη Ζαχαριου and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.
www.facebook.com
agronnn1991
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 86
Έχει γαμηθεί και το ινσταγκραμ τελείως ένα γεια να στείλεις στο ελλεινιδες και μπλόκο κατευθείαν παλιά δεν ήταν έτσι.. Φαντάσου δηλαδή πόσες προτάσεις για πούτσα έχουν οι ελλεινιδες για να σε μπλοκάρουν με το καλημερα?. Που εγώ πχ από ευγένεια και μόνο ακόμα και μια χοντρη. Να έστελνε δεν θα τη μπλόκαρα..
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
«Μου είπε ότι ήταν δάσκαλος και στη συνέχεια serial killer», λέει η 28χρονη που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού στον Καρέα
Η 28χρονη γνώρισε τον άνδρα μέσω Facebook - Tην παρέσυρε σε ερημικό σημείο του Καρέα πίσω απο το στρατόπεδο Σακκέτα - Είπε οτι της επιτέθηκε γιατι ήταν προκλητικά ντυμένη
Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία στην υπόθεση της 28χρονης κοπέλας που κατήγγειλε οτι βγήκε ραντεβού με έναν άνδρα που γνώρισε μέσω της εφαρμογής Facebook Dating του Facebook και αυτός της επιτέθηκε και ασέλγησε πάνω της, φερνει στη δημοσιότητα το protothema.gr. Ο μυστηριώδης άνδρας, όπως κατηγγειλε η κοπέλα, δήλωσε δασκαλος, την παρέσυρε σε ερημικό σημείο του Καρέα πίσω απο το στρατόπεδο Σακκέτα και της επιτέθηκε. Μάλιστα, οταν εκείνη του είπε οτι δεν επιθυμεί, δεν το σεβαστηκε και της ξαναχίμηξε ενώ όταν κάποια στιγμή, ένα όχημα πλησίασε το αυτοκίνητο του και στάθμευσε δίπλα, εκείνος βγηκε έξω γυμνός απο τη μέση και κάτω και εξαγριωμένος… διέταξε, τον οδηγό να φύγει γιατί τον ενοχλούσε! Απέδωσε δε την πράξη του στη διέγερση που οπως της είπε ένιωσε απο το «προκλητικο ντύσιμο» της.Η 28χρονη, όπως κατέθεσε στο Τμήμα του Βύρωνα, προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της φοβούμενη μην της κάνει κακό, ενώ οταν λίγη ώρα αργότερα την άφησε σε σημείο του Παγκρατίου, της είπε, οτι είναι serial killer!
Τι κατέθεσε
Όταν στις 9 το βράδυ της 3ης Ιανουαρίου, η 28χρονη πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλείας Βύρωνα, ξεδίπλωσε στους αστυνομικόυς όλα όσα εφιαλτικά είχε ζήσει, τρεις ώρες νωρίτερα σε μια ερημική τοποθεσία στον Καρέα πίσω απο το στρατόπεδο Σακέτα με δράστη εναν, άνδρα τον οποίο, είχε γνωρίσει την προηγούμενη ημέρα απο την εφαρμογή Facebook Dating του Facebook. Με τον συγκεκριμένο, όπως κατέθεσε, συνομιλούσαν αρκετή ώρα και τελικά κανόνισαν να βρεθούν στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας, στη συμβολή των οδών Φιλολάου και Αλκέτου στο Παγκράτι. Μάλιστα, η νεαρή, έδωσε στους αστυνομικούς το προφίλ που χρησιμοποιεί ο συγκεκριμένος στο Facebook, το κινητό του τηλέφωνο, λέγοντας οτι της συστήθηκε ως δασκαλος που μένει στο κέντρο της Αθήνας ενώ έκανε και πλήρη περιγραφή του. Πρόκειται για άτομο ελληνικής καταγωγής, περίπου 1.83, με ξυρισμένο κεφάλι, λευκό δέρμα και αδύνατος.
Ο εν λόγω, την παρέλαβε απο το σημείο με το όχημα του και κατά τη βόλτα, όπως κατέθεσε η 27χρονη, συνομιλούσαν, ο άνδρας συμπεριφερόταν φυσιολογικά και τίποτα δεν κίνησε τις υποψίες της. Μέχρι που την οδήγησε σε έναν απομονωμένο εξωτερικό χώρο στην περιοχή του Καρέα πίσω απο το στρατοπέδο Σακκέτα. Στο σημείο, παρέμειναν μέχρι τις 19:15 όπου εκεί που συνομιλούσαν της ζήτησε να τον πάρει αγκαλιά και μόλις η νεαρή τον αγκάλιασε εκείνος άρχισε να την αγγίζει στο στήθος παρά τη θέληση της. Η κοπέλα τον απομάκρυνε αμέσως και του είπε να σταματήσει, πλην όμως εκείνος,οπως κατέθεσε, της είπε χαρακτηριστικά, «κάνεις πλάκα;» και επανέλαβε την ίδια πράξη. Στη συνέχεια, επιχείρησε να βγάλει το παντελόνι του και και πιάνοντας την απο το χέρι την ανάγκασε να πιάσει τα γεννητικά του όργανα. Εκείνη σοκαρισμένη δεν αντεδρασε και τον άφησε να ακουμπήσει το χερι στο επίμαχο σημείο. Κάποια στιγμή, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της κοπέλας, προσήλθε στο σημείο ένα άλλο αυτοκίνητο και τυχαία πάρκαρε δίπλα τους. Τότε ο άνδρας βγήκε έξω απο το όχημα του γυμνός απο τη μέση και κάτω και εξαγριωμένος,ειπε στον οδηγό του οχήματος να φύγει γιατί ενοχλούσε! Στη συνέχεια, μπήκε και πάλι στο αμάξι του, όρμησε στην κοπέλα και την φίλησε στο στόμα και το στήθος. Η 28χρονη «παγωμένη» απο τον τρόμο, δεν αντιδρούσε όπως κατέθεσε και απλά τον άφηνε να κάνει ο,τι ήθελε γιατι φοβοταν για τη σωματική της ακεραιότητα. Αυτές οι πράξεις, διήρκησαν περίπου 45λεπτά καθώς εκείνη προσπαθούσε να τον αποφύγει με ήρεμο τρόπο αλλά εκείνος επέμενε.
Έλεγε οτι ειναι serial killer και γελούσε
Και ενώ η κοπέλα πάσχιζε να τον αποφύγει, ξαφνικά ο άδρας, όπως αναφέρει στην κατάθεση της, άρχισε να αυνανίζεται μπροστά της με σκοπό, όπως της δήλωσε, να ολοκληρώσει την πράξη του πάνω της. Έντρομη η 28χρονη, του ζητησε με ήρεμο τροπο να σταματήσει. Τελικά, κατάφερε να τον πείσει και ο δράστης, σταμάτησε και ντύθηκε. Στη συνέχεια, έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο και επέστρεψαν στο σημείο που την είχε παραλάβει. Όπως κατέθεσε στην Αστυνομία η νεαρή, κατά τη διαδρομή,ο άνδρας άρχισε να της λέει οτι είναι κατά συρροή δολοφόνος, δεν θέλει να την αφήσει απο το σημείο που την πήρε και άρχισε να γελάει. Γεγονός που όπως αναφέρει στην κατάθεση της, προξένησε φόβο και απορία για το αν έκανε πλάκα ή το εννοούσε. Είπε δε, ότι προσπάθησε να του εξηγήσει με ήρεμο τρόπο οτι αυτό που συνέβη ήταν λάθος, με τον ίδιο να απαντά οτι ίσως παρεκτράπη λίγο αποδίδοντας τη συμπεριφορά του οπως χαρακτηριστικά της ειπε «στη διέγερση που ένιωσε καθώς ήταν προκλητικό του ντύσιμο της». Κατά την αποχώρηση της η 28χρονη του δήλωσε οτι δεν θέλει να ξαναβρεθουν ομως, όπως ειπε στην Αστυνομία, εκείνος συνέχισε να της στέλνει μηνύματα. Κλείνοντας, στην κατάθεση της η κοπέλα, δήλωσε οτι μπορει να τον αναγνωρίσει ανεπιφύλακτα και επιθυμει την ποινική του δίωξη.
«Μου είπε ότι ήταν δάσκαλος και στη συνέχεια serial killer», λέει η 28χρονη που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού στον Καρέα
Η 28χρονη γνώρισε τον άνδρα μέσω Facebook - Tην παρέσυρε σε ερημικό σημείο του Καρέα πίσω απο το στρατόπεδο Σακέτα - Είπε ότι της επιτέθηκε γιατι ήταν προκλητικά ντυμένη
bit.ly
Λεμε συνεχεια, και οχι αδικα, οτι τα social media εχουν καταστρεψει το dating απο την πλευρα των ανδρων.
Καθεμια, εχει ενα στρατο πυρφορων θαυμαστων,
και μαζευει likes και δεν χρειαζεται να εκτεθει στον πραγματικο κοσμο να δει αν αρεσει και γενικως να παιξει.
Αν ομως αυτο ειναι τοσο αληθινο (δεν το αμφισβητω),
γιατι υπαρχουν και χωρες, που και εκει εχουν και smartphones και internet και social media,
αλλα οι γυναικες ειναι και προσιτες και προσγειωμενες;
Πχ στην νοτιοανατολικη ασια;
Αρα μηπως τελικα, η τοπικη κουλτουρα, παιζει πολυ μεγαλο ρολο;
Τα ιδια τεχνολογικα μεσα εδω κι εκει,
αλλα πως ειναι οι γυναικες εδω, και πως εκει.
Τροφη για σκεψη.
και μαζευει likes και δεν χρειαζεται να εκτεθει στον πραγματικο κοσμο να δει αν αρεσει και γενικως να παιξει.
γιατι υπαρχουν και χωρες, που και εκει εχουν και smartphones και internet και social media,
Τροφη για σκεψη.
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.568
- Πόντοι
- 1.706
Λεμε συνεχεια, και οχι αδικα, οτι τα social media εχουν καταστρεψει το dating απο την πλευρα των ανδρων.
Τροφη για σκεψη.
Καμμία τροφη για σκεψη.
Η καθε μία εχει δημιουργησει ενα φανταστικο προφίλ στα σοσιαλ, χρησιμοποιοντας καθε ειδους φιλτρα κ φοτοσοπ κτλ, ετσι απολαμβανει ογκους απο κοπλιμεντα που τονωνουν το εγω της, κι ετσι αποφευγει την πραγματικη επαφη για να μην γινει ρόμπα αφου καμμια σχεση δεν εχει το αβαταρ με την πραγματικοτητα.
Με λιγα λογια εχουν φτιαξει ενα αβαταρ κ πλεον πιστευουν πως ειναι ετσι χωρις να κοιταζονται στον καθρεφτη.
Πχ .
Αβαταρ:
32 χρονων, 1,75, 67 κιλα , προσωπο 8, στηθος 4αρι, μεση 65 εκατοστα
Πραγματικοτητα :
40 χρονων, 1,69, 74 κιλα, προσωπο 6,5, στηθος τριαρι, μεση 75 εκατοστα
Προτιμαει το συνεφακι κ οχι την πραγματικη ζωή.
Σοσιαλ εχει παντου.
Ετσι αντιδρουν μονο οι γυναικες του κατεστραμενου φεμιδυτικου κόσμου κι οχι ασιατισες, λατινες, αφρικανες .
Τελευταία τροποποίηση:
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.568
- Πόντοι
- 1.706
Το λεγομενο και ως φ.π.α.Καμμία τροφη για σκεψη.
Η καθε μία εχει δημιουργησει ενα φανταστικο προφίλ στα σοσιαλ, χρησιμοποιοντας καθε ειδους φιλτρα κ φοτοσοπ κτλ, ετσι απολαμβανει ογκους απο κοπλιμεντα που τονωνουν το εγω της, κι ετσι αποφευγει την πραγματικη επαφη για να μην γινει ρόμπα αφου καμμια σχεση δεν εχει το αβαταρ με την πραγματικοτητα.
Με λιγα λογια εχουν φτιαξει ενα αβαταρ κ πλεον πιστευουν πως ειναι ετσι χωρις να κοιταζονται στον καθρεφτη.
Πχ .
Αβαταρ:
32 χρονων, 1,75, 67 κιλα , προσωπο 8, στηθος 4αρι, μεση 65 εκατοστα
Πραγματικοτητα :
40 χρονων, 1,69, 74 κιλα, προσωπο 6,5, στηθος τριαρι, μεση 75 εκατοστα
Προτιμαει το συνεφακι κ οχι την πραγματικη ζωή.
Σοσιαλ εχει παντου.
Ετσι αντιδρουν μονο οι γυναικες του κατεστραμενου φεμιδυτικου κόσμου κι οχι ασιατισες, λατινες, αφρικανες .
Δλδ μια διαφορα 9-24% απο την πραγματικοτητα.
Χαχαχα
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Μην το ψάχνεις, στο πραγματικό κόσμο έχουν καταντήσει τελείως παθητικά και αδρανή τσουβάλια, που τα περιμένουν όλα από μας. Αλλά ρε φίλε ποιος θα τις κατηγορίσει; έτσι τις έμαθαν οι likeαδόροι πυρφόροι, όπως τόνισες. Κάνε ένα κόπο κι έμπα στα νήματα των ελλεηνίδικων ανεξάρτητων πατσαβουροειδών επί πληρωμή να δεις εξύμνηση που λαμβάνουν από τους εμετικούς σαλιάρηδες πεινάλες και βγάλε συμπέρασμα για το τι γίνεται έξω.Λεμε συνεχεια, και οχι αδικα, οτι τα social media εχουν καταστρεψει το dating απο την πλευρα των ανδρων.
Τροφη για σκεψη.
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
(Σε συνάρτηση με το προηγούμενο μήνυμα μου)Το λεγομενο και ως φ.π.α.
Δλδ μια διαφορα 9-24% απο την πραγματικοτητα.
Χαχαχα
Ρε μλκ τη προηγούμενη εβδομάδα είχα βγει με έναν φίλο, τη γκόμενα του και δύο φίλες της τελευταίας για φαγητό (ήθελε ο φίλος μου να μου κάνει κονέ, μιας και δεν τις ήξερα). Εμφανίστηκαν δυο σαβούρες ~25χρονες πατσόχοντρες, η μία μάλιστα με σπυράκια κιόλας και ήταν συνέχεια αποχαυνωμένες στα κινητά τους, ενώ ο ήχος από τα viber και messenger τους είχε αρχίσει να μου πρήζει τα ούμπαλα. Κάποια στιγμή που είχα ξενερώσει και εννοείται δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι με καμμία από τις δύο, γυρνάω και τους λέω:
- «καλά δεν βαρεθήκατε να στέλνετε και να δέχεστε μηνύματα συνεχώς;»
-«εε τι να κάνουμε, δεν γίνεται να αφήσουμε τους θαυμαστές να περιμένουν» απαντά χαμογελώντας η σπυριάρα
Γυρνάω (σχεδόν αηδιασμένος) προς το φίλο μου και του λέω δυνατά (άκουγαν εννοείται και οι άλλες)
-«εγώ στα έχω πει και συ αρνείσαι να τα πιστέψεις. Με τέτοιου μέγεθους στρατό από μουνόδουλους σ αυτή τη χώρα η κάθε πατσαβούρα την έχει δει μουνάρα»
Εννοείται μετά παγωμάρα και σάστισμα, ο δε φίλος μου με κοίταζε με στυλ "καλά ρε μλκ δεν μπορούσες να κρατήσεις λίγο το στόμα σου; " αλλά θα φεύγαμε σε λίγο λόγω του ότι έκλεινε το φαγάδικο νωρίς (μέτρα εστίασης για covid κτλ. )
Τρελάθηκαν οι σαύρες
Elvis91
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
επεσα τυχαια στο ινσταγκραμ σε κατι προφιλ ρωσικα με ρωσιδες..μιλαμε για μουνια 9αρια και πανω που στην ελλαδα θα ειχανε πανω απο 200χιλιαδες followers..ξεριεις ποσους followers εχει μια ρωσιδα 9αρι?1200,1500...καλα για ρωσιδα 7αρι,ουτε 100 δεν εχει..ελλαδα το καθε χοντρομπαζο εχει 15000followersΛεμε συνεχεια, και οχι αδικα, οτι τα social media εχουν καταστρεψει το dating απο την πλευρα των ανδρων.
Τροφη για σκεψη.
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
Ξέρουμε πιο μέλος είναι;
Νηπιαγωγός καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ομηρίας και ξυλοδαρμού από άνδρα που γνώρισε μέσω διαδικτύου
.....«Όταν πήγαν στο σπίτι του άνδρα συνευρέθηκαν σεξουαλικά με την 40χρονη να καταγγέλλει. «Κατά τη σεξουαλική πράξη αντιλήφθηκα ότι ήθελε να με βγάλει βίντεο με το κινητό του. Του το είπα και εκείνος το αρνήθηκε κατηγορηματικά. Τον πίστεψα και κοιμηθήκαμε μαζί. Την επόμενη μέρα το πρωί που ξυπνήσαμε αντιλήφθηκα ότι είχε κρυμμένη κάμερα και στο σαλόνι».Νηπιαγωγός καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ομηρίας και ξυλοδαρμού από άνδρα που γνώρισε μέσω διαδικτύου
Σοκάρει η περιγραφή μιας 40χρονης νηπιαγωγού, που καταγγέλλει πως έπεσε θύμα ομηρίας και ξυλοδαρμού από άνδρα που γνώρισε στο Facebook. Σύμφωνα με την
bit.do
ButtLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.815
- Πόντοι
- 366
βγηκα με μια προ καιρο μεσω tinder. Δεν με γουσταρε εντελει κ το εληξε στο πρωτο κ μοναδικο ραντεβου
Απο instagram γνωρισα γκομενα και ειχα σχεση 4 μηνες
Elvis91
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
Γνώρισες γκόμενά από ινστα χωρίς να τη ξέρεις από πριν? Απίστευτο για ελλαδα?. Σίγουρα πρέπει να είχατε κοινούς γνωστούς, κοινή παρέα για να σου απάντησε στο ινστα..βγηκα με μια προ καιρο μεσω tinder. Δεν με γουσταρε εντελει κ το εληξε στο πρωτο κ μοναδικο ραντεβου
ButtLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.815
- Πόντοι
- 366
Όχι δεν είχαμε , γενικά ψαχνόταν και μου είπε ότι είχε βγει κ με άλλους αλλά εγώ βγήκα νικητήςΓνώρισες γκόμενά από ινστα χωρίς να τη ξέρεις από πριν? Απίστευτο για ελλαδα?. Σίγουρα πρέπει να είχατε κοινούς γνωστούς, κοινή παρέα για να σου απάντησε στο ινστα..
Ας εχει και 30.000 followers περα απο την καυλάντα και την πούτσα και άντε γεια, μόνο κανα λουζερι γκομενο πιανουν αυτες...και μεσα τους το ξερουνεπεσα τυχαια στο ινσταγκραμ σε κατι προφιλ ρωσικα με ρωσιδες..μιλαμε για μουνια 9αρια και πανω που στην ελλαδα θα ειχανε πανω απο 200χιλιαδες followers..ξεριεις ποσους followers εχει μια ρωσιδα 9αρι?1200,1500...καλα για ρωσιδα 7αρι,ουτε 100 δεν εχει..ελλαδα το καθε χοντρομπαζο εχει 15000followers
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Απίστευτο ναι.Συνηθως αν δεν σε γνωρίζουν δεν απαντάνε ποτέ στα μηνύματα.Γνώρισες γκόμενά από ινστα χωρίς να τη ξέρεις από πριν? Απίστευτο για ελλαδα?. Σίγουρα πρέπει να είχατε κοινούς γνωστούς, κοινή παρέα για να σου απάντησε στο ινστα..
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Δεν μου λες, μετά από τέτοιο αρχιδιλίκι που ξεστόμισε και αφού το έληξε στο πρώτο ραντεβού εσύ αντέδρασες καθόλου; θέλω να πω, της είπες καμμιά κουβέντα; ή "φχαριστώ κι όλα καλά";Όχι δεν είχαμε , γενικά ψαχνόταν και μου είπε ότι είχε βγει κ με άλλους αλλά εγώ βγήκα νικητής
ButtLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.815
- Πόντοι
- 366
της ειπα οτι θα τα βρει μπροστα της!!Δεν μου λες, μετά από τέτοιο αρχιδιλίκι που ξεστόμισε και αφού το έληξε στο πρώτο ραντεβού εσύ αντέδρασες καθόλου; θέλω να πω, της είπες καμμιά κουβέντα; ή "φχαριστώ κι όλα καλά";
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K