Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.811
- Πόντοι
- 12.756
ξεκαθαρα περίπτωση για Μπάρο ειναι τότεΚάνας τράβελος θα ναι...
ξεκαθαρα περίπτωση για Μπάρο ειναι τότεΚάνας τράβελος θα ναι...
α και σπιτι της...μαλλον μαν δεν θα ξαναδεις τον ηλιο τον ανοιξιατικοΤώρα λέει το Σάββατο σπίτι της ....έστειλε φωτο το κωλι. Αυτά ειναι
πότε εχεις κλεισει για εμβόλιο ? πριν η μετα το ραντεβουΤώρα λέει το Σάββατο σπίτι της ....έστειλε φωτο το κωλι. Αυτά ειναι
Έχει φίλε ναι αλλά άμα άμα real τι να πω...Eχει φωτο στο jaumo φιλε?
κανε σερτς στο tinyeye μηπως σου βγαλει τιποταΈχει φίλε ναι αλλά άμα άμα real τι να πω...
Ζήτα live ομιλία από viber, wtup...Τώρα λέει το Σάββατο σπίτι της ....έστειλε φωτο το κωλι. Αυτά ειναι
Της είπα ότι θα παω Σάββατο σπίτι της??Πριν έρθω λέει να στείλω φώτο με μποξερακι αν δεν θέλω γυμνός ??Ζήτα live ομιλία από viber, wtup...
Τυπε πηγαινε κι ελα να μας πεις τι εγινε! Μη ξεχνας, μια φορα ζεις!Γενικά ο τρόπος που απαντάει είναι γυναικείος αλλά δεν ξέρω τι παίζει από πίσω .Όταν μου λέει ελα να σε περιποιηθω ωραίο αγόρι να σου γλυψω τη πουτσα? ??
Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση κρίσεως.Στο τιντερ έκανα ματς με μια 30κατι ,εγώ είμαι 19 και μετά από λίγα μυνηματα αφού μου είπε δεν δίνει σοσιαλ ,αλλά να μιλήσουμε από αλλού ήθελε να δει την πουτσα μου,μου έλεγε τι θα μου κάνει κάνει βρεθούμε κτλπ. Μου έστειλε φωτός γενικά, δεν την κόβω για φεικ, αλλά από την άλλη όταν ζητάω προσωπικές πληροφορίες δεν δίνει τίποτα ενώ όταν ζητάω να βγούμε μου λέει μλκιες ότι θέλει να την παρακαλεσω(wtf)και τέτοια .Μόνο σεξ τσατ και τίποτα άλλο.
βαλε φωτο μαστορα να σε βοηθησουμε και απο τις δυο.Feodor said:
Γειά χαρά μάγκες.Γνωρισα μια από μια Ειρηνη εφαρμογή που μόλις έφτιαξα λογαριασμό (jaumo).23 ετών κουκλί απλά μου μπήκε επιθετικά και μετά μου είπε να πάω πλατεία Αιγάλεω (μισή ώρα αφότου ξεκίνησε η κουβεντα)να μου πάρει μια πιπα .Δεν δίνει ινστα .Φεικ τι παίζει?
Μια φορα αλλα για ποσο;Τυπε πηγαινε κι ελα να μας πεις τι εγινε! Μη ξεχνας, μια φορα ζεις!
Αυτη ήτανε πουστης παειιιΜια φορα αλλα για ποσο;
Τρόμος για 22χρονη: Γνωρίστηκαν στο Facebook, βγήκαν ραντεβού και... την βίασε!Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, το κορίτσι, σε άθλια κατάσταση, μετέβη χθες στην Αστυνομία και κατήγγειλε ότι γνώρισε μέσω Facebook έναν συνομήλικό της - Αφού είχαν βγει μία φορά φιλικά, εκείνος, το βράδυ της Τετάρτης και ενώ την πήγαινε σπίτι της, την έσυρε σε ένα σκοτεινό μέρος πίσω από ένα...
www.protothema.gr
|