Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Feodor

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
12
Πόντοι
0
Τώρα λέει το Σάββατο σπίτι της ....έστειλε φωτο το κωλι. Αυτά ειναι

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Eχει φωτο στο jaumo φιλε?

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Γενικά ο τρόπος που απαντάει είναι γυναικείος αλλά δεν ξέρω τι παίζει από πίσω .Όταν μου λέει ελα να σε περιποιηθω ωραίο αγόρι να σου γλυψω τη πουτσα? ??
Τυπε πηγαινε κι ελα να μας πεις τι εγινε! Μη ξεχνας, μια φορα ζεις!

Feodor

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση κρίσεως.Στο τιντερ έκανα ματς με μια 30κατι ,εγώ είμαι 19 και μετά από λίγα μυνηματα αφού μου είπε δεν δίνει σοσιαλ ,αλλά να μιλήσουμε από αλλού ήθελε να δει την πουτσα μου,μου έλεγε τι θα μου κάνει κάνει βρεθούμε κτλπ. Μου έστειλε φωτός γενικά, δεν την κόβω για φεικ, αλλά από την άλλη όταν ζητάω προσωπικές πληροφορίες δεν δίνει τίποτα ενώ όταν ζητάω να βγούμε μου λέει μλκιες ότι θέλει να την παρακαλεσω(wtf)και τέτοια .Μόνο σεξ τσατ και τίποτα άλλο.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση κρίσεως.Στο τιντερ έκανα ματς με μια 30κατι ,εγώ είμαι 19 και μετά από λίγα μυνηματα αφού μου είπε δεν δίνει σοσιαλ ,αλλά να μιλήσουμε από αλλού ήθελε να δει την πουτσα μου,μου έλεγε τι θα μου κάνει κάνει βρεθούμε κτλπ. Μου έστειλε φωτός γενικά, δεν την κόβω για φεικ, αλλά από την άλλη όταν ζητάω προσωπικές πληροφορίες δεν δίνει τίποτα ενώ όταν ζητάω να βγούμε μου λέει μλκιες ότι θέλει να την παρακαλεσω(wtf)και τέτοια .Μόνο σεξ τσατ και τίποτα άλλο.
Feodor said:
Γειά χαρά μάγκες.Γνωρισα μια από μια Ειρηνη εφαρμογή που μόλις έφτιαξα λογαριασμό (jaumo).23 ετών κουκλί απλά μου μπήκε επιθετικά και μετά μου είπε να πάω πλατεία Αιγάλεω (μισή ώρα αφότου ξεκίνησε η κουβεντα)να μου πάρει μια πιπα .Δεν δίνει ινστα .Φεικ τι παίζει?
βαλε φωτο μαστορα να σε βοηθησουμε και απο τις δυο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

greeklovems

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
17
Like
2.465
Πόντοι
1.191
Στο Twitter είχα συναντήσει την Monica όταν έκανε συναντήσεις αλλά χάθηκε και δεν βρίσκω το προφίλ της το έχει κανείς για να βοηθήσω η τύπισσα ήταν 25 και πάνω καστανή

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.748
Πόντοι
6.255
Συνάδελφοι ξέρει κανείς να μου πει τι ρόλο βαράει η εν λόγω σιλικονάτη τύπισσα

ANDREIOS