Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

papas32

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Προσεξτε γιατι badoo και mamba εχει πολλες φολες, γκομενες που δηθεν "ψαχνουν για σχεση" και "θελουν να σε γνωρισουν καλα πριν κανουν σεξ". Στην πραξη βγαινουν εξω με πολλους και τους τρωνε χρηματα σε κερασματα, δωρα κλπ. Κυριο γνωρισμα τους δεν κανουν ποτε κινηση για πορτοφολι. Καλυτερα μια κανονικη πουτανα επαγγελματια, παρα να σας δουλευει το καθε τσολι. Μολις γυρισα απο ενα δευτερο ραντεβου με μια τετοια φολα απο badoo.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
To dod? Ούτε που το έχω ακούσει. Μπήκα πριν λίγο και μου φάνηκε kids stuff!!! Μπήκα και λίγο στο chat αλλά πρέπει να κάνεις εγγραφή.

Στα υπόψιν!

Ευχαριστούμε!

Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
221
Πόντοι
21
Είδα κάπου ένα site που λέγεται Χωρίς δεσμεύσεις. Δεν είναι για σοβαρή γνωριμία βέβαια αλλά αξίζει ή μούφα είναι;

yma

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2006
Like
133
Πόντοι
1
Τα πιο πολλά από αυτά είναι μούφες με δήθεν προφίλ για να σου τραβάνε το ενδιαφέρον.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
To dod? Ούτε που το έχω ακούσει. Μπήκα πριν λίγο και μου φάνηκε kids stuff!!! Μπήκα και λίγο στο chat αλλά πρέπει να κάνεις εγγραφή.

Στα υπόψιν!

Ευχαριστούμε!
ειναι οντως για πιτσιρικια Μπαρμπα...εχει section στο τσατ τους για μεγαλυτερες ηλικιες αλλα ειναι ελαχιστοι..

yma

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2006
Like
133
Πόντοι
1

Στα υπόψιν!

Ευχαριστούμε!
ειναι οντως για πιτσιρικια Μπαρμπα...εχει section στο τσατ τους για μεγαλυτερες ηλικιες αλλα ειναι ελαχιστοι..

Τι κοινωνικός ρατσισμός είναι αυτός; Ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες :knockinb:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756

Στα υπόψιν!

Ευχαριστούμε!

Τι κοινωνικός ρατσισμός είναι αυτός; Ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες :knockinb:
ισχυει σε σχεση με την μουφα το dod:grin:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Για μένα η καλύτερη επιλογή εξακολουθεί να είναι το Twitter.

Feodor

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
12
Πόντοι
0
Γειά χαρά μάγκες.Γνωρισα μια από μια Ειρηνη εφαρμογή που μόλις έφτιαξα λογαριασμό (jaumo).23 ετών κουκλί απλά μου μπήκε επιθετικά και μετά μου είπε να πάω πλατεία Αιγάλεω (μισή ώρα αφότου ξεκίνησε η κουβεντα)να μου πάρει μια πιπα .Δεν δίνει ινστα .Φεικ τι παίζει?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Γειά χαρά μάγκες.Γνωρισα μια από μια Ειρηνη εφαρμογή που μόλις έφτιαξα λογαριασμό (jaumo).23 ετών κουκλί απλά μου μπήκε επιθετικά και μετά μου είπε να πάω πλατεία Αιγάλεω (μισή ώρα αφότου ξεκίνησε η κουβεντα)να μου πάρει μια πιπα .Δεν δίνει ινστα .Φεικ τι παίζει?
απλα δεν πας

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Την ρώτησα αν είναι βίζιτα,μου είπε όχι.ναι δεν παίζει να παω λογικά θα με ξαφρισουν?
και αυτο παιζει,να μην παει παιζει,γενικα σε τετοιες μαλακιες μη ξεκαθαρες δεν παμε

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Μακριά φίλε, μη σε βρει τίποτα πασχαλιάτικα

Feodor

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
12
Πόντοι
0
Γενικά ο τρόπος που απαντάει είναι γυναικείος αλλά δεν ξέρω τι παίζει από πίσω .Όταν μου λέει ελα να σε περιποιηθω ωραίο αγόρι να σου γλυψω τη πουτσα? ??

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Γενικά ο τρόπος που απαντάει είναι γυναικείος αλλά δεν ξέρω τι παίζει από πίσω .Όταν μου λέει ελα να σε περιποιηθω ωραίο αγόρι να σου γλυψω τη πουτσα? ??
μην ασχολεισαι αλλο..

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
Κάνας τράβελος θα ναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom