Προσεξτε γιατι badoo και mamba εχει πολλες φολες, γκομενες που δηθεν "ψαχνουν για σχεση" και "θελουν να σε γνωρισουν καλα πριν κανουν σεξ". Στην πραξη βγαινουν εξω με πολλους και τους τρωνε χρηματα σε κερασματα, δωρα κλπ. Κυριο γνωρισμα τους δεν κανουν ποτε κινηση για πορτοφολι. Καλυτερα μια κανονικη πουτανα επαγγελματια, παρα να σας δουλευει το καθε τσολι. Μολις γυρισα απο ενα δευτερο ραντεβου με μια τετοια φολα απο badoo.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
To dod? Ούτε που το έχω ακούσει. Μπήκα πριν λίγο και μου φάνηκε kids stuff!!! Μπήκα και λίγο στο chat αλλά πρέπει να κάνεις εγγραφή.
Στα υπόψιν!
Ευχαριστούμε!
Στα υπόψιν!
Ευχαριστούμε!
lepalaisdeversailles
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 221
- Πόντοι
- 21
Είδα κάπου ένα site που λέγεται Χωρίς δεσμεύσεις. Δεν είναι για σοβαρή γνωριμία βέβαια αλλά αξίζει ή μούφα είναι;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
ειναι οντως για πιτσιρικια Μπαρμπα...εχει section στο τσατ τους για μεγαλυτερες ηλικιες αλλα ειναι ελαχιστοι..To dod? Ούτε που το έχω ακούσει. Μπήκα πριν λίγο και μου φάνηκε kids stuff!!! Μπήκα και λίγο στο chat αλλά πρέπει να κάνεις εγγραφή.
Στα υπόψιν!
Ευχαριστούμε!
ειναι οντως για πιτσιρικια Μπαρμπα...εχει section στο τσατ τους για μεγαλυτερες ηλικιες αλλα ειναι ελαχιστοι..To dod? Ούτε που το έχω ακούσει. Μπήκα πριν λίγο και μου φάνηκε kids stuff!!! Μπήκα και λίγο στο chat αλλά πρέπει να κάνεις εγγραφή.
Στα υπόψιν!
Ευχαριστούμε!
Τι κοινωνικός ρατσισμός είναι αυτός; Ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
ισχυει σε σχεση με την μουφα το dodειναι οντως για πιτσιρικια Μπαρμπα...εχει section στο τσατ τους για μεγαλυτερες ηλικιες αλλα ειναι ελαχιστοι..To dod? Ούτε που το έχω ακούσει. Μπήκα πριν λίγο και μου φάνηκε kids stuff!!! Μπήκα και λίγο στο chat αλλά πρέπει να κάνεις εγγραφή.
Στα υπόψιν!
Ευχαριστούμε!
Τι κοινωνικός ρατσισμός είναι αυτός; Ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
Μετά την απομάκρυνση του www.adobe.com/gr_en/products/flashplayer/end-of-life.html]Flash Player [/url]από τα windows το λειτουργεί κανονικά
.Δοκιμάσατε να δείτε τι παίζει;
Πάκης Σαπάκης
.Δοκιμάσατε να δείτε τι παίζει;
Πάκης Σαπάκης
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.298
- Πόντοι
- 2.356
Για μένα η καλύτερη επιλογή εξακολουθεί να είναι το Twitter.
Γειά χαρά μάγκες.Γνωρισα μια από μια Ειρηνη εφαρμογή που μόλις έφτιαξα λογαριασμό (jaumo).23 ετών κουκλί απλά μου μπήκε επιθετικά και μετά μου είπε να πάω πλατεία Αιγάλεω (μισή ώρα αφότου ξεκίνησε η κουβεντα)να μου πάρει μια πιπα .Δεν δίνει ινστα .Φεικ τι παίζει?
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
απλα δεν παςΓειά χαρά μάγκες.Γνωρισα μια από μια Ειρηνη εφαρμογή που μόλις έφτιαξα λογαριασμό (jaumo).23 ετών κουκλί απλά μου μπήκε επιθετικά και μετά μου είπε να πάω πλατεία Αιγάλεω (μισή ώρα αφότου ξεκίνησε η κουβεντα)να μου πάρει μια πιπα .Δεν δίνει ινστα .Φεικ τι παίζει?
Την ρώτησα αν είναι βίζιτα,μου είπε όχι.ναι δεν παίζει να παω λογικά θα με ξαφρισουν?απλα δεν πας
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
και αυτο παιζει,να μην παει παιζει,γενικα σε τετοιες μαλακιες μη ξεκαθαρες δεν παμεΤην ρώτησα αν είναι βίζιτα,μου είπε όχι.ναι δεν παίζει να παω λογικά θα με ξαφρισουν?
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
Μακριά φίλε, μη σε βρει τίποτα πασχαλιάτικαΓειά χαρά μάγκες.Γνωρισα μια από μια Ειρηνη εφαρμογή που μόλις έφτιαξα λογαριασμό (jaumo).23 ετών κουκλί απλά μου μπήκε επιθετικά και μετά μου είπε να πάω πλατεία Αιγάλεω (μισή ώρα αφότου ξεκίνησε η κουβεντα)να μου πάρει μια πιπα .Δεν δίνει ινστα .Φεικ τι παίζει?
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
μην ασχολεισαι αλλο..Γενικά ο τρόπος που απαντάει είναι γυναικείος αλλά δεν ξέρω τι παίζει από πίσω .Όταν μου λέει ελα να σε περιποιηθω ωραίο αγόρι να σου γλυψω τη πουτσα? ??
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.435
- Πόντοι
- 12.756
εγω λεω να στειλουμε Μπαρο να δουμε τι παιζειμην ασχολεισαι αλλο..
Χαχαχαεγω λεω να στειλουμε Μπαρο να δουμε τι παιζει
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 7.636
Κάνας τράβελος θα ναι...Γενικά ο τρόπος που απαντάει είναι γυναικείος αλλά δεν ξέρω τι παίζει από πίσω .Όταν μου λέει ελα να σε περιποιηθω ωραίο αγόρι να σου γλυψω τη πουτσα? ??
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
θα παει σπινιαροντας με το σμαρτ και τη σκαστρα επιτοπιο ελεγχο θα κανειεγω λεω να στειλουμε Μπαρο να δουμε τι παιζει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K