Γιατί να μην ρίξει και μια δεύτερη? Κακό είναι?
Tις καβάτζες τους όλοι πρέπει να τις έχουν!
Xαχαχα καθόλου κακό, εννοώ ότι πρέπει να μείνει μόνο εκεί χωρίς καμία παρέκκλιση.
Όσο το θέμα μένει μόνο εκεί συνεχίζεις να βαράς ασταμάτητα
Γιατί να μην ρίξει και μια δεύτερη? Κακό είναι?
Tις καβάτζες τους όλοι πρέπει να τις έχουν!
Ωραιο σχολιο! Για να κανω και update στα δικα μου να πω οτι τελικα θα βγω οπως φαινεται με την τυπισσα η οποια ειναι λιγο μεγαλυτερη σου ηλικιακα.Εγω αρκετα πιο νεος και απειρος,ειδικα στην κατηγορια ''τυφλο ραντεβου''.Μιλησαμε και τηλεφωνικα και ειπαμε για καφε-φαση.Για δωστε καμια συμβουλη.Επισης οταν λες μη ορασιμη τι εννοεις;
Παιδιά... να πω κάτι... αν είστε από αυτούς που βρίζουν τις γκόμενες και τις απαξιώνουν εντελώς και ασχολείστε αποκλειστικά και μόνο με πουτάνες (υπάρχουν αρκετοί εδώ), τότε μην περιμένετε να γαμήσετε από το Tinder. Όσα φράγκα και να ρίξετε. Όσα Premium και να αγοράσετε!!!
Σας το λέω απλά για να σας προστατέψω από σπατάληση χρήματος χωρίς αντίκρισμα
Δυστυχώς είδα αργά το μνμ σου....όχι πρώτο ραντεβού για καφέ! Μην πας σε καφετέρια διότι το περιβάλλον είναι χαλαρό και ευνοεί την γυναίκα. Οσο περισσότερο χρόνο της αφιερώνεις κι όσο πιο πολλά μαθαίνει για εσένα τόσο πιο πολλά τα επιχειρήματα για να σε απορρίψει.
Πρώτο ραντεβού σε μπάρ για πιοτό και συνεχή πίεση αλλά όχι μπρουτάλ για σεξ.
Η μεγάλη πηγη και σχολείο είναι ο δρόμος.
Όταν μάθεις να τσιμπάς τηλέφωνα και γκόμενες στο δρόμο , έχεις γίνει επίλεκτος.
Η μεγάλη πηγη και σχολείο είναι ο δρόμος.
Όταν μάθεις να τσιμπάς τηλέφωνα και γκόμενες στο δρόμο , έχεις γίνει επίλεκτος.
Τι εννοείς επίλεκτος?
Εσύ θυμάσαι ρε Λάκη πότε τσίμπησες τελευταία φορά τηλέφωνο και γκόμενα στο δρόμο;Μήπως σε καμια Βουδαπέστη το 1988;
Πλάκα πλάκα, άκου φάση! Είμαι Βουδαπέστη με την εταιρεία που δούλευα τότε για δουλειά (εποχές '07-'08 δεν θυμάμαι ακριβώς). Το βράδυ μας πάνε σε ένα εστιατόριο για φαγητό στο κέντρο της Βουδαπέστης και σε κάποια φάση βγαίνω για τσιγάρο. Βλέπω λοιπόν ένα καραμουνέτο, ξανθό, ψηλό, αδύνατο, μοντελέ φάση, ντυμένη κανονικά όχι έξαλλα, η οποία με κοιτάει. Ούτε που πήγε το μυαλό μου. Τελικά με πλησιάζει, με χαιρετάει, τι κάνεις, πως σε λένε, από που είσαι κτλ. Μου λέει "so, what are you doing in Budapest?" και της απαντάω "business, and you?". Μου λέει "well, I work too... you know... sex business!". Πήρα το τηλέφωνό της και την ρώτησα αν είναι ελεύθερη σε 1-2 ώρες και μου είπε να την πάρω τηλέφωνο όταν θα είμαι στο ξενοδοχείο. Όπερ και εγέννετο!
Στο διά ταύτα, όχι το φοβερό γαμήσι, αλλά γαμήσι με ένα πολύ ωραίο μουνέτο! Γενικά πήγε καλά το business trip!!!
Δεν ήταν απ'αυτές που σε τραβάνε σε κάποιο μαγαζί και σε ξαφρίζουν παρέα με άσβερκους;Αυτά έχω ακούσει για Βουδαπέστη
Δεν ήταν απ'αυτές που σε τραβάνε σε κάποιο μαγαζί και σε ξαφρίζουν παρέα με άσβερκους;Αυτά έχω ακούσει για Βουδαπέστη
Πιθανον θα εννοει οτι εχεις γινει πλεον ειδικοδυναμιτης, κομαντο.
Ο δρομος παντα σε κανει κομαντο, στα παντα.
Εαν επιβιωσεις και δεν σε καταπιει.
H ζωή είναι ένας κώλος που αν δεν τον γαμήσεις
θα σε χέσει.
Εσύ θυμάσαι ρε Λάκη πότε τσίμπησες τελευταία φορά τηλέφωνο και γκόμενα στο δρόμο;Μήπως σε καμια Βουδαπέστη το 1988;
Δεν λέει ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΟΤΑ και τι σκατά ήταν.
Εμένα παλιός συμμαθητής , βγήκε με καριόλα από τίντερ!
Πήγαν στην παραλιακή !
Αυτός πήρε μια κόκα κόλα και η καριόλα πήρε αστακομακαρονάδα και μπουκάλι σαμπάνια !!!!!!!
ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ !!!!!
Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΕΚΑΝΕ 7 ΕΥΡΩ , Η ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ 40 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ, ΕΚΑΝΕ 400 ΕΥΡΩ.
Φταίει ποιός ;;;;;;;;
Η Ελλάδα ;;;;;;
H ζωή είναι ένας κώλος που αν δεν τον γαμήσεις
θα σε χέσει.
Δεν λέει ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΟΤΑ και τι σκατά ήταν.
Εμένα παλιός συμμαθητής , βγήκε με καριόλα από τίντερ!
Πήγαν στην παραλιακή !
Αυτός πήρε μια κόκα κόλα και η καριόλα πήρε αστακομακαρονάδα και μπουκάλι σαμπάνια !!!!!!!
ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ !!!!!
Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΕΚΑΝΕ 7 ΕΥΡΩ , Η ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ 40 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ, ΕΚΑΝΕ 400 ΕΥΡΩ.
Φταίει ποιός ;;;;;;;;
Η Ελλάδα ;;;;;;