Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.150
Πόντοι
1.056
Γιατί να μην ρίξει και μια δεύτερη? Κακό είναι? :grin:

Tις καβάτζες τους όλοι πρέπει να τις έχουν!

Xαχαχα καθόλου κακό, εννοώ ότι πρέπει να μείνει μόνο εκεί χωρίς καμία παρέκκλιση.
Όσο το θέμα μένει μόνο εκεί συνεχίζεις να βαράς ασταμάτητα

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.428
Πόντοι
6.955
Ωραιο σχολιο! Για να κανω και update στα δικα μου να πω οτι τελικα θα βγω οπως φαινεται με την τυπισσα η οποια ειναι λιγο μεγαλυτερη σου ηλικιακα.Εγω αρκετα πιο νεος και απειρος,ειδικα στην κατηγορια ''τυφλο ραντεβου''.Μιλησαμε και τηλεφωνικα και ειπαμε για καφε-φαση.Για δωστε καμια συμβουλη.Επισης οταν λες μη ορασιμη τι εννοεις;

Δυστυχώς είδα αργά το μνμ σου....όχι πρώτο ραντεβού για καφέ! Μην πας σε καφετέρια διότι το περιβάλλον είναι χαλαρό και ευνοεί την γυναίκα. Οσο περισσότερο χρόνο της αφιερώνεις κι όσο πιο πολλά μαθαίνει για εσένα τόσο πιο πολλά τα επιχειρήματα για να σε απορρίψει.
Πρώτο ραντεβού σε μπάρ για πιοτό και συνεχή πίεση αλλά όχι μπρουτάλ για σεξ.

Μελέτησε την ραδιοφωνική εκπομπή του Tom Leykis με τίτλο women want to be taken.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Παιδιά... να πω κάτι... αν είστε από αυτούς που βρίζουν τις γκόμενες και τις απαξιώνουν εντελώς και ασχολείστε αποκλειστικά και μόνο με πουτάνες (υπάρχουν αρκετοί εδώ), τότε μην περιμένετε να γαμήσετε από το Tinder. Όσα φράγκα και να ρίξετε. Όσα Premium και να αγοράσετε!!!

Σας το λέω απλά για να σας προστατέψω από σπατάληση χρήματος χωρίς αντίκρισμα :grin:

Η μεγάλη πηγη και σχολείο είναι ο δρόμος.
Όταν μάθεις να τσιμπάς τηλέφωνα και γκόμενες στο δρόμο , έχεις γίνει επίλεκτος.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Δυστυχώς είδα αργά το μνμ σου....όχι πρώτο ραντεβού για καφέ! Μην πας σε καφετέρια διότι το περιβάλλον είναι χαλαρό και ευνοεί την γυναίκα. Οσο περισσότερο χρόνο της αφιερώνεις κι όσο πιο πολλά μαθαίνει για εσένα τόσο πιο πολλά τα επιχειρήματα για να σε απορρίψει.
Πρώτο ραντεβού σε μπάρ για πιοτό και συνεχή πίεση αλλά όχι μπρουτάλ για σεξ.

Χαιρομαι που υπαρχει εστω και ενας που γνωριζει τα αυτονοητα απλα βασικα πραγματα στο παιχνιδι με τα μουνετα.

:hi: :hi: :hi:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Η μεγάλη πηγη και σχολείο είναι ο δρόμος.
Όταν μάθεις να τσιμπάς τηλέφωνα και γκόμενες στο δρόμο , έχεις γίνει επίλεκτος.

Εσύ θυμάσαι ρε Λάκη πότε τσίμπησες τελευταία φορά τηλέφωνο και γκόμενα στο δρόμο;Μήπως σε καμια Βουδαπέστη το 1988;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Εσύ θυμάσαι ρε Λάκη πότε τσίμπησες τελευταία φορά τηλέφωνο και γκόμενα στο δρόμο;Μήπως σε καμια Βουδαπέστη το 1988;

Πλάκα πλάκα, άκου φάση! Είμαι Βουδαπέστη με την εταιρεία που δούλευα τότε για δουλειά (εποχές '07-'08 δεν θυμάμαι ακριβώς). Το βράδυ μας πάνε σε ένα εστιατόριο για φαγητό στο κέντρο της Βουδαπέστης και σε κάποια φάση βγαίνω για τσιγάρο. Βλέπω λοιπόν ένα καραμουνέτο, ξανθό, ψηλό, αδύνατο, μοντελέ φάση, ντυμένη κανονικά όχι έξαλλα, η οποία με κοιτάει. Ούτε που πήγε το μυαλό μου. Τελικά με πλησιάζει, με χαιρετάει, τι κάνεις, πως σε λένε, από που είσαι κτλ. Μου λέει "so, what are you doing in Budapest?" και της απαντάω "business, and you?". Μου λέει "well, I work too... you know... sex business!". Πήρα το τηλέφωνό της και την ρώτησα αν είναι ελεύθερη σε 1-2 ώρες και μου είπε να την πάρω τηλέφωνο όταν θα είμαι στο ξενοδοχείο. Όπερ και εγέννετο!

Στο διά ταύτα, όχι το φοβερό γαμήσι, αλλά γαμήσι με ένα πολύ ωραίο μουνέτο! Γενικά πήγε καλά το business trip!!! :tooth:

• Like
Αντιδράσεις: geny24

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πλάκα πλάκα, άκου φάση! Είμαι Βουδαπέστη με την εταιρεία που δούλευα τότε για δουλειά (εποχές '07-'08 δεν θυμάμαι ακριβώς). Το βράδυ μας πάνε σε ένα εστιατόριο για φαγητό στο κέντρο της Βουδαπέστης και σε κάποια φάση βγαίνω για τσιγάρο. Βλέπω λοιπόν ένα καραμουνέτο, ξανθό, ψηλό, αδύνατο, μοντελέ φάση, ντυμένη κανονικά όχι έξαλλα, η οποία με κοιτάει. Ούτε που πήγε το μυαλό μου. Τελικά με πλησιάζει, με χαιρετάει, τι κάνεις, πως σε λένε, από που είσαι κτλ. Μου λέει "so, what are you doing in Budapest?" και της απαντάω "business, and you?". Μου λέει "well, I work too... you know... sex business!". Πήρα το τηλέφωνό της και την ρώτησα αν είναι ελεύθερη σε 1-2 ώρες και μου είπε να την πάρω τηλέφωνο όταν θα είμαι στο ξενοδοχείο. Όπερ και εγέννετο!

Στο διά ταύτα, όχι το φοβερό γαμήσι, αλλά γαμήσι με ένα πολύ ωραίο μουνέτο! Γενικά πήγε καλά το business trip!!! :tooth:

Δεν ήταν απ'αυτές που σε τραβάνε σε κάποιο μαγαζί και σε ξαφρίζουν παρέα με άσβερκους;Αυτά έχω ακούσει για Βουδαπέστη

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Δεν ήταν απ'αυτές που σε τραβάνε σε κάποιο μαγαζί και σε ξαφρίζουν παρέα με άσβερκους;Αυτά έχω ακούσει για Βουδαπέστη

Χαχαχαχα όπως βλέπεις είμαι ακόμα εδώ οπότε μάλλον την γλίτωσα!!!! :tooth:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.978
Πόντοι
7.815

man, ξέρεις πολλά ... !!! ραντεβου στην Όπερα κ μετά σε μπαρ καπου στα 150 μέτρα στο Hajos Cafe κ έρχεται με 3+ 3 ποτά (οι γκόμενες την δεύτερη φορά παραγγέλνουν στην γλώσσα τους) έρχεται λογαριασμός 400 ευρώ !!!

Και σου λένε εδώ είναι ο τιμοκατάλογος, ας πρόσεχες ..

Και πάντα σκάνε δυο τύπισες, οι οποίες ήρθανε ντε κ καλά για σεμινάριο στην Βουδαπέστη κ μένουν μια ώρα έξω από την πόλη.. Όλες οι τύπισες σε πάνε στο Hajos Cafe bar (check στο trip advisor)

(Υ.Σ.: εγώ την έβαλα σχετικά καθαρή μόνο με 80 ευρώ χασούρα, τα άφησα στο τραπέζι κ την έκανα αμέσως.. Ευτυχώς έμπαιναν την ίδια ώρα άλλες δυο τύπισσες με δυο θύματα κ έτσι δεν προλάβαιναν να αντιδράσουν .. ποτέ δεν έχω μετρητά μαζί μου στο εξωτερικό κ για καλή μου τύχη είχα αφήσει το πορτοφόλι με τις κάρτες στο ξενοδοχείο .. έχασα όμως 10 χρονάκια από την ζωή μου μέχρι να εξαφανιστώ.. )

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.748
Πόντοι
2.306
Πιθανον θα εννοει οτι εχεις γινει πλεον ειδικοδυναμιτης, κομαντο.

Ο δρομος παντα σε κανει κομαντο, στα παντα.

Εαν επιβιωσεις και δεν σε καταπιει.

H ζωή είναι ένας κώλος που αν δεν τον γαμήσεις
θα σε χέσει.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Δεν λέει ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΟΤΑ και τι σκατά ήταν.

Εμένα παλιός συμμαθητής , βγήκε με καριόλα από τίντερ!
Πήγαν στην παραλιακή !

Αυτός πήρε μια κόκα κόλα και η καριόλα πήρε αστακομακαρονάδα και μπουκάλι σαμπάνια !!!!!!!

ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ !!!!!

Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΕΚΑΝΕ 7 ΕΥΡΩ , Η ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ 40 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ, ΕΚΑΝΕ 400 ΕΥΡΩ.

Φταίει ποιός ;;;;;;;;

Η Ελλάδα ;;;;;;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Πριν λίγες μέρες.

ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΠΟΤΕ.
Έχω άδικο ;;;;;;;

Και συνεχίζεις το ίδιο.

Πήγαινε όπου θες.

Παντού το ίδιο θα κάνεις.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.978
Πόντοι
7.815

Πήγαν στην παραλιακή !

Αυτός πήρε μια κόκα κόλα και η καριόλα πήρε αστακομακαρονάδα και μπουκάλι σαμπάνια !!!!!!!

Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΕΚΑΝΕ 7 ΕΥΡΩ , Η ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ 40 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ, ΕΚΑΝΕ 400 ΕΥΡΩ.

Φταίει ποιός ;;;;;;;;

Η Ελλάδα ;;;;;;

φίλε το παλληκλαρι (κ φίλος σου) πλήρωσε μια σαμπάνια κ τα γούστα του (φαντάζομαι δίπλα στην θάλασσα κ καμία 10αριά σερβιτόρους από δίλπα του), όλα αυτά όμως στον ισχύον τιμοκατάλογο του μαγαζιού..

Δεν έκανε η σαμπάνια 400 κ την πλέρωσε 800..

Εδώ λέμε σε παντελώς παρακμιακό μαγαζί κ οι τυπισες παραγγέλνουν ένα .. "ποτό"  που σερβίρετε σε κουτί αναψυκτικού κ το χρεώνουν 120-150 ευρώ (και το οποίο είναι κάτι ανάμεσα σε red bull k monster) ..

Και σε εκβιάζουν στο στυλ "πάμε στο ΑΤΜ να σηκώσεις λεφτά, ΤΩΡΑΑΑΑ "

Και μάλιστα το μαγαζί που ανέφερε δεν δέχεται πιστωτικές κάρτες για να μην αφήνουν ίχνη στις συναλλαγές ..

Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

όταν κατεβαίνεις παραλιακή κ ανοίγεις ΜΠΟΥΚΑΛΙ σαμπάνια, είσαι υποψιασμένος εκ των προταίρων κ πέρνεις τα μέτρα σου

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16

Πήγαν στην παραλιακή !

Φταίει ποιός ;;;;;;;;

Η Ελλάδα ;;;;;;

τυπε αν κανεις τον μπρουκλη, πλερωνεις. Αλλιως παιρνεις την κοκα κολα σου και την αφηνεις με τη σαμπανια και τον λογαριασμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom