Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
φιλε μου πραγματικα ειναι να απορεις.. ρωτησα επειδη βγηκα με μια ραντεβου αφου γνωριστηκαμε μεσω τσατ,στο πρωτο βραδυ δεν παιχτηκε τπτ αλλα και αυτη με γουσταρε αποτι καταλαβα αλλα και γω αυτην..το επομενο βραδυ βγαινουμε καπακι δευτερο ραντεβου το οποιο το προτεινε αυτη δλδ  με πηρε τηλεφωνο να βγαιναμε κτλ..και αφου ηρθε η φαση καπως ρομαντικα,μονοι μας και ολο αυτο το σκηνικο παω να την φιλισω..και απομακρυνεται και μου λεει οχι..ρωταω γτ και μου λεει δεν θελω κατι τετοιο μαζι σου..θελω φιλικα να ειμαστε..και εφαγα γειωση ασχημη με την εννοια οτι το εβλεπα οτι με γουσταρε φουλ και γω το ιδιο..εκει καπου εχασα και γω την υπομονη μου και της ειπα αν θες να βγαινουμε σαν φιλεναδες βρες αλλον,μαζι μου ξεχνα το, και για να μην το πολυ ζαλιζω τελειωσε αδοξα το βραδυ και η οποια φαση μαζι της..αλλα με εχει κανει πραγματικα να σκεφτομαι οτι ημουν βιαστικος?στο κατω κατω ενα φιλι ζητησα!!εδω με αλλη γκομενα που ειχα βγει στο πρωτο διωρο ειμασταν στο κρεβατι!

Δεν βιάστηκες καθόλου αλλά έπρεπε να της πεις κάτι μέσο τσατ ή τηλεφώνου για να την προϊδεάσεις εγώ το λέω σε θέλω πολύ κτλ κτλ .............όχι τίποτα άλλο μην χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
φιλε μου πραγματικα ειναι να απορεις.. ρωτησα επειδη βγηκα με μια ραντεβου αφου γνωριστηκαμε μεσω τσατ,στο πρωτο βραδυ δεν παιχτηκε τπτ αλλα και αυτη με γουσταρε αποτι καταλαβα αλλα και γω αυτην..το επομενο βραδυ βγαινουμε καπακι δευτερο ραντεβου το οποιο το προτεινε αυτη δλδ  με πηρε τηλεφωνο να βγαιναμε κτλ..και αφου ηρθε η φαση καπως ρομαντικα,μονοι μας και ολο αυτο το σκηνικο παω να την φιλισω..και απομακρυνεται και μου λεει οχι..ρωταω γτ και μου λεει δεν θελω κατι τετοιο μαζι σου..θελω φιλικα να ειμαστε..και εφαγα γειωση ασχημη με την εννοια οτι το εβλεπα οτι με γουσταρε φουλ και γω το ιδιο..εκει καπου εχασα και γω την υπομονη μου και της ειπα αν θες να βγαινουμε σαν φιλεναδες βρες αλλον,μαζι μου ξεχνα το, και για να μην το πολυ ζαλιζω τελειωσε αδοξα το βραδυ και η οποια φαση μαζι της..αλλα με εχει κανει πραγματικα να σκεφτομαι οτι ημουν βιαστικος?στο κατω κατω ενα φιλι ζητησα!!εδω με αλλη γκομενα που ειχα βγει στο πρωτο διωρο ειμασταν στο κρεβατι!
Όχι και βιαστικός ρε παίχτη επειδή ζήτησες ένα φιλάκι στο δευτερο ραντεβού. Μια χαρά εισαι εσύ. Αυτή δεν ξέρει τι θέλει ή θέλει να σε παίξει ή θέλει να την παίξει μόνη της ή ότι να ναι γενικά. Απλά να σου πώ τι θα συμβεί. Έσυ θα γαμάς απο δω κι απο κεί και αυτή κάποια στιγμή θα σε δεί με άλλη και θα σκυλιάσει απο τη ζήλια της.

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
Παρανοϊκές ρεεέεεεε φίλε μου!
Εγώ πέρυσι βγάζω γκόμενα ντεμεκ ανεξάρτητη, αριστερή φάση κτλ. πλατεία Εξαρχείων τύπισσα διανοούμενη βιβλιοφάγος & πολιτικοποιημένη!
Βγαίνουμε όλα κομπλέ!
Κατά την διάρκεια του καφέ ενώ μόνη της ερχόταν συνεχώς όλο και πιο κοντά μου στον καναπέ, παράλληλα με άγγιζε μου έλεγε διάφορες πίπες του πόσο ταιριάζουμε κτλ.
Χαμογελούσε, μονολογούσε γενικά έδειχνε η όλη φάση πως σε λίγες ώρες θα την ξεκώλιαζα και ενώ έχουμε σηκωθεί να πάμε κάπου πιο ήρεμα (ύστερα από 5 ώρες που μου ζάλιζε τον έρωτα  :tired:) στο αυτοκίνητο ξεκινάει να μου λέει είσαι μυστικός αστυνομικός και γι'αυτό είσαι εδώ να με ψαρέψεις, σταμάτα να κατέβω να φωνάζει να με κοιτάζουν όλοι τριγύρω...  :shockedeyes: :jerking2:
πω ρε φιλε, σε εκανε και ρεζιλι το σουργελο...

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Παρανοϊκές ρεεέεεεε φίλε μου!
Εγώ πέρυσι βγάζω γκόμενα ντεμεκ ανεξάρτητη, αριστερή φάση κτλ. πλατεία Εξαρχείων τύπισσα διανοούμενη βιβλιοφάγος & πολιτικοποιημένη!
Βγαίνουμε όλα κομπλέ!
Κατά την διάρκεια του καφέ ενώ μόνη της ερχόταν συνεχώς όλο και πιο κοντά μου στον καναπέ, παράλληλα με άγγιζε μου έλεγε διάφορες πίπες του πόσο ταιριάζουμε κτλ.
Χαμογελούσε, μονολογούσε γενικά έδειχνε η όλη φάση πως σε λίγες ώρες θα την ξεκώλιαζα και ενώ έχουμε σηκωθεί να πάμε κάπου πιο ήρεμα (ύστερα από 5 ώρες που μου ζάλιζε τον έρωτα  :tired:) στο αυτοκίνητο ξεκινάει να μου λέει είσαι μυστικός αστυνομικός και γι'αυτό είσαι εδώ να με ψαρέψεις, σταμάτα να κατέβω να φωνάζει να με κοιτάζουν όλοι τριγύρω...   :shockedeyes: :jerking2:
Μου θυμίζεις φάση με δική μου ηλεκτρονική γνωριμία. Πολύ μπλα μπλα σε chat και μετά σε τηλέφωνα ώσπου κανονίζουμε για καφεδιά. Νέο ατελείωτο μπλα μπλα μέχρι που μου λέει να πάμε σπίτι μου. Εδώ είμαστε λέω. Ξεκινάμε και τι μου λέει μέσα στο αμάξι; Αν δεν μου είσαι πιστός θα σου κάψω το σπίτι! Φρένο, την πέταξα έξω κι έφυγα.

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
Δεν βιάστηκες καθόλου αλλά έπρεπε να της πεις κάτι μέσο τσατ ή τηλεφώνου για να την προϊδεάσεις εγώ το λέω σε θέλω πολύ κτλ κτλ .............όχι τίποτα άλλο μην χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου.
εχεις δικιο,ισως να ημουν λαθος εκει,αλλα οταν βγαινεις δευτερο ραντεβου στο καπακι που μπορει να παει η φαση? αν οχι στο ερωτικο? απορω τι σκεφτοταν η συγκρεκριμενη δλδ...ηθελε κανα χρονο να βγαινουμε για να αποφασισει αν θα δωσει φιλι ή οχι?και για πηδημα?πενταετια?

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
Όχι και βιαστικός ρε παίχτη επειδή ζήτησες ένα φιλάκι στο δευτερο ραντεβού. Μια χαρά εισαι εσύ. Αυτή δεν ξέρει τι θέλει ή θέλει να σε παίξει ή θέλει να την παίξει μόνη της ή ότι να ναι γενικά. Απλά να σου πώ τι θα συμβεί. Έσυ θα γαμάς απο δω κι απο κεί και αυτή κάποια στιγμή θα σε δεί με άλλη και θα σκυλιάσει απο τη ζήλια της.
φιλε μου συμφωνω μαζι σου,αλλα το γαμωτο της ιστοριας ειναι οτι την εκανα κεφι και ηθελε το κατι παραπανω..αλλα ειναι να απορεις τι εχουν μεσα στο κεφαλι τους ωρες ωρες

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.926
Πόντοι
7.815
περυσινή γνωριμία μέσω badoo, μόλις είχα φτάσει σε νησί για ένα γάμο. Είχα παει μόνος από νωρίς το πρωί της Παρασκευής κ με το καλημέρα έπαιξε ματσάρισμα με μιλφ. Βρισκόμαστε για καφέ, αυτή ήταν εκεί για δουλειά κ είπε να καθίσει στο νησί και για το ΠΣΚ.

Το καφέ πήγε καλά την Παρασκευή το απόγευμα κ το Σαββάτο απόγευμα πάμε για μπανάκι σε μπητσόμπαρο, αφού είχα ξεμπερδέχει με τις υποχρεώσεις μου. Επέλεξα κάπου κοσμικά για να νοιώσει άνετα. Πεφτει φέσωμα αργά με την δύση του ηλίου. Την επόμενη πάμε όλη μερα σε ερημική παραλία... Πέφτει ξαναφάσωμα, πάμε στο "ψητό" και την ώρα που είμαι έτοιμος για "διείσδυση",  γυρνάει και με ρωτάει με το ύφος μιξοπαρθένας:
- "δεν πιστεύω να με έχεις για την γκόμενα του. Σαββατοκυριακου" ..

:headbang: :headbang: :headbang:

την κοιτάω απορημένος και στο καπάκι νέα επιτυχία:
- "τελικά δεν μου είπες τι ψάχνεις ..."

Για καλή μου τύχη, βλέπω στα 200μ να έρχεται ένα ζευγαράκι στην παραλία προς την πλευρά μας και έτσι βρίσκω την ευκαιρία να αποτραβηχτώ κ να την πείσω να τα μαζέψουμε κ να φύγουμε ..

Το βράδυ αργά ευτυχώς είχαμε το bachelor και θα πηγαινα μόνος .. Την επόμενη μέρα (Κυριακή, ημέρα του γάμου του φίλου μου) εννοείται την γειωσα και έβγαλα τα αποθημένα μου με μια παλιά καβάτζα "166" που ήταν και αυτή καλεσμένη στον γάμο κ κατά καιρούς πέφτανε κάτι περιστασιακά γαμησάκια σε εποχές ξηρασίας ..

Ούτε που θυμάμαι πόσες κλήσεις κ πόσα μνμ στο whatsApp μου έστελνε τις επόμενες ημέρες .. Εννοείται ότι τέτοιες περιπτώσεις τις αφήνω να παραληρούν γιατί έτσι, πονάει περισσότερο από όταν μπλοκάρεις μια επαφή..

Η μη απάντηση (=φτύσιμο) πάντα τσούζει ..

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.188
Πόντοι
2.477
περυσινή γνωριμία μέσω badoo, μόλις είχα φτάσει σε νησί για ένα γάμο. Είχα παει μόνος από νωρίς το πρωί της Παρασκευής κ με το καλημέρα έπαιξε ματσάρισμα με μιλφ. Βρισκόμαστε για καφέ, αυτή ήταν εκεί για δουλειά κ είπε να καθίσει στο νησί και για το ΠΣΚ.

Το καφέ πήγε καλά την Παρασκευή το απόγευμα κ το Σαββάτο απόγευμα πάμε για μπανάκι σε μπητσόμπαρο, αφού είχα ξεμπερδέχει με τις υποχρεώσεις μου.

Την επόμενη πάμε όλη μερα σε ερημική παραλία...
Το βράδυ αργά ευτυχώς είχαμε το bachelor και θα πηγαινα μόνος .. Την επόμενη μέρα (Κυριακή, ημέρα του γάμου του φίλου μου) εννοείται την γειωσα

ΤΥΠΕ Παρασκευη πρωι εφτασες
Παρασκευη και Σαββατο μαζι
Την επομενη η μερα ΑΡΑ Κυριακη ξανα για μπανιο

στο γαμο ΠΟΤΕ πηγες?Την επομενη Κυριακη?????
Κανε μια διορθωση στο στορυ σου να το χωνεψουμε καλυτερα!!!

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21

είναι τόσο fake η ιστορία
που τα μπέρδεψε μόνος του έμπλεξε τα
μπούτια του ο τύπος

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.926
Πόντοι
7.815

έχεις δίκιο φίλος, επειδή γράφω από κινητό

Παρασκευή μεσημέρι η πρώτη γνωριμία κ μετά συνέχεια στο μπητσομπαρο.Σαββατο απόγευμα μπανάκι στην ερημική παραλία κ Κυριακή απόγευμα ο γάμος κ το πάρτυ σε γνωστή παραλία του νησιού.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6

Στο πρώτο ραντεβού μπορεί να μην σου αρέσει να μην της αρέσεις κτλ .....αλλά στο δεύτερο ραντεβού πρέπει να φασώσω  τουλάχιστον αν δεν γαμήσω ....οτιδήποτε άλλο για εμένα όταν βγαίνω από τα date site είναι χάσιμο χρόνου ....

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Μου θυμίζεις φάση με δική μου ηλεκτρονική γνωριμία. Πολύ μπλα μπλα σε chat και μετά σε τηλέφωνα ώσπου κανονίζουμε για καφεδιά. Νέο ατελείωτο μπλα μπλα μέχρι που μου λέει να πάμε σπίτι μου. Εδώ είμαστε λέω. Ξεκινάμε και τι μου λέει μέσα στο αμάξι; Αν δεν μου είσαι πιστός θα σου κάψω το σπίτι! Φρένο, την πέταξα έξω κι έφυγα.
Έχει γεμίσει αυτή η χώρα από καμένες. Απίστευτος χαμένος ο χρόνος που σπαταλάμε για να βρούμε μια νορμάλ τύπισσα σε αυτήν την χώρα.

Charis38

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2020
Like
25
Πόντοι
0
Τελικά απ ότι διάβασα δοξα το θεό δεν είμαι μόνος με τέτοια εμπειρία...βγαίνω από badoo με μέτρια γκόμενα αλλά απίστευτες βυζάρες..ενώ απ το τσατ ήταν νορμάλ..ξαφνικά άρχισε να με κοιτάει με μάτια σχεδόν στο κενό..άρχισε να μου λέει ότι πάει σε ψυχίατρο για θέματα δικά της..ότι νοίκιασε ένα σπίτι σ ένα(κολλητό) της πολύ μεγαλύτερο γιατί δεν είχε λεφτά αλλά κάνουν καλή παρέα...και ότι οι γονείς της την κυνηγάν για αυτά που κάνει..νταξ την έκοψα άφαντος με την πρώτη ευκαιρία αλλιώς μ έβλεπα με κάνα μαχαίρι στο λαιμό..

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Και όμως φίλε μου φαντάσου να εννοούσε αυτό το πράγμα τι καθυστέρηση υπάρχει στον κόσμο

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Παιδια θα μιλησω για την ηλικια μου που ειναι 42 και τις εμπειριες μου με γυναικες κοντα σε αυτην. Οσες ψαχνονται σε εφαρμογες και γραφεια γνωριμιων και δεν ανηκουν στην κατηγορια μη ορασιμη, κατι εχουν στα φρενα προβληματικο. Ειτε υψηλες προσδοκιες ειτε αποθημμενα του παρελθοντος. Νορμαλ συμπεριφορα δεν εχουν. Ενδομυχα ανησυχουν για το οτι μενουν στο ραφι αλλα δεν το εκφραζουν.
Αφοτου λοιπον με γαμησανε με τα ψυχολογικα τους κι εμαθα, εγω επιδιωκω πηδημα στο πρωτο ρσντεβου και εαν δυνατον συναντηση σε ξενοδοχειο κατ ευθειαν.
Προσοχη! Για να μαθαινουν οι νεωτεροι: οταν λενε πως ψαχνουν για δεσμο δεν το εννοουνε.

lesM

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Λέτε εσείς για τις στρειτ και που να δείτε οι λεσβίες τι διάθεση μας γαμάν. Όλες μέσω ίντερνετ έχουν μια τρέλα. Αλλά και τι να κάνεις όταν έξω είναι κρυφές.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Αναρωτιέμαι όσοι βγήκατε ραντεβού πως τα καταφέρατε. Εγώ δεν έχω κατορθώσει να ανταλλάξω πάνω από 6-7 μηνύματα.

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
Τελικά απ ότι διάβασα δοξα το θεό δεν είμαι μόνος με τέτοια εμπειρία...βγαίνω από badoo με μέτρια γκόμενα αλλά απίστευτες βυζάρες..ενώ απ το τσατ ήταν νορμάλ..ξαφνικά άρχισε να με κοιτάει με μάτια σχεδόν στο κενό..άρχισε να μου λέει ότι πάει σε ψυχίατρο για θέματα δικά της..ότι νοίκιασε ένα σπίτι σ ένα(κολλητό) της πολύ μεγαλύτερο γιατί δεν είχε λεφτά αλλά κάνουν καλή παρέα...και ότι οι γονείς της την κυνηγάν για αυτά που κάνει..νταξ την έκοψα άφαντος με την πρώτη ευκαιρία αλλιώς μ έβλεπα με κάνα μαχαίρι στο λαιμό..
με αφορμη αυτα που εγραψες και συμβουλη για τους φιλους που διαβαζουν εδω και ειναι σε αντιστοιχη φαση..ποτε μα ποτε!!! ΜΗΝ πατε γκομενα σπιτι που την γνωρισατε ετσι ..ξενοδοχειακι!!! δεν ξερεις τι ψυχολογικα εχει και τι μπορει να προκυψει στο μελλον!!

• Like
Αντιδράσεις: EH2018

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
Παιδια θα μιλησω για την ηλικια μου που ειναι 42 και τις εμπειριες μου με γυναικες κοντα σε αυτην. Οσες ψαχνονται σε εφαρμογες και γραφεια γνωριμιων και δεν ανηκουν στην κατηγορια μη ορασιμη, κατι εχουν στα φρενα προβληματικο. Ειτε υψηλες προσδοκιες ειτε αποθημμενα του παρελθοντος. Νορμαλ συμπεριφορα δεν εχουν. Ενδομυχα ανησυχουν για το οτι μενουν στο ραφι αλλα δεν το εκφραζουν.
Αφοτου λοιπον με γαμησανε με τα ψυχολογικα τους κι εμαθα, εγω επιδιωκω πηδημα στο πρωτο ρσντεβου και εαν δυνατον συναντηση σε ξενοδοχειο κατ ευθειαν.
Προσοχη! Για να μαθαινουν οι νεωτεροι: οταν λενε πως ψαχνουν για δεσμο δεν το εννοουνε.
οι ηλικιες 35-40+ εχουν υπαρξιακα και μεσα στο ραντεβου θα αφηνουν μπηχτες για την ηλικια/ομορφια τους και οτι δεν ειναι ομορφες..απλως εμεις πρεπει να το σωζουμε καθε φορα αυτο ωστε να φθασουμε στο τερματισμο που λεγεται κρεβατι..τετοιες ηλικιες μονο για δεσμο δεν ψαχνουν οπως σωστα λες..και εμεις τετοιες ηλικιες μονο για πηδημα τις εχουμε,(τουλαχιστον εγω και μερικοι αλλοι..)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom