φιλε μου πραγματικα ειναι να απορεις.. ρωτησα επειδη βγηκα με μια ραντεβου αφου γνωριστηκαμε μεσω τσατ,στο πρωτο βραδυ δεν παιχτηκε τπτ αλλα και αυτη με γουσταρε αποτι καταλαβα αλλα και γω αυτην..το επομενο βραδυ βγαινουμε καπακι δευτερο ραντεβου το οποιο το προτεινε αυτη δλδ με πηρε τηλεφωνο να βγαιναμε κτλ..και αφου ηρθε η φαση καπως ρομαντικα,μονοι μας και ολο αυτο το σκηνικο παω να την φιλισω..και απομακρυνεται και μου λεει οχι..ρωταω γτ και μου λεει δεν θελω κατι τετοιο μαζι σου..θελω φιλικα να ειμαστε..και εφαγα γειωση ασχημη με την εννοια οτι το εβλεπα οτι με γουσταρε φουλ και γω το ιδιο..εκει καπου εχασα και γω την υπομονη μου και της ειπα αν θες να βγαινουμε σαν φιλεναδες βρες αλλον,μαζι μου ξεχνα το, και για να μην το πολυ ζαλιζω τελειωσε αδοξα το βραδυ και η οποια φαση μαζι της..αλλα με εχει κανει πραγματικα να σκεφτομαι οτι ημουν βιαστικος?στο κατω κατω ενα φιλι ζητησα!!εδω με αλλη γκομενα που ειχα βγει στο πρωτο διωρο ειμασταν στο κρεβατι!
Δεν βιάστηκες καθόλου αλλά έπρεπε να της πεις κάτι μέσο τσατ ή τηλεφώνου για να την προϊδεάσεις εγώ το λέω σε θέλω πολύ κτλ κτλ .............όχι τίποτα άλλο μην χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου.