Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

zelm21

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
161
Πόντοι
1
Aπορια: Εχει γαμησει ποτε κανεις μεσω αγγελιων απο γυναικες που υποτιθεται ψαχνουν για σεξ αλλα δεν ανηκουν στον πληρωμενο ερωτα; Συνηθως οι αγγελιες σε αυτα τα σαιτ εντασσονται στην κατηγορια ''γυναικες ψαχνουν αντρες''.Οπως στο kanesex και σε αλλα

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.680
Πόντοι
4.546
αν γινει μια γνωριμια μεσω ιντερνετ και μετα βγεις εξω καφε μαζι της..ποσο πρεπει να περιμενεις και ποσες φορες να βγεις μαζι της αν την βλεπεις να τα λεει μια ετσι μια αλλιως για το κατι παραπανω?

Διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα τύπε μου!
Ανάλογα με τα ψυχολογικά της κάθε περίπτωσης.
Με άλλα λόγια Τζόκερ!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
αν γινει μια γνωριμια μεσω ιντερνετ και μετα βγεις εξω καφε μαζι της..ποσο πρεπει να περιμενεις και ποσες φορες να βγεις μαζι της αν την βλεπεις να τα λεει μια ετσι μια αλλιως για το κατι παραπανω?

Εγώ πάντως με όσες έχω βγει από το internet ή θα βγω μια φορά και τέλος ή θα βγαίνουμε για καιρό! Συνήθως με την πρώτη φορά την κόβεις την άλλη και σε κόβει κι αυτή. Αν δεν γουστάρω, δεν μου αρέσει, απλά δεν ξαναβγαίνω, δεν ξαναστέλνω μήνυμα, γινικά δεν χάνω χρόνο! Κάποιες φορές έχω βγει και δεύτερη φορά χωρίς να προχωρήσει κάτι παραπάνω αλλά μέχρι εκεί. Αν δω ότι δεν τραβάει κι ότι θα μου πάρει 1-2 μήνες να προχωρήσει η φάση ή όχι, σταματάω να ασχολούμαι.

Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Κριτικές
24
Like
3.053
Πόντοι
1.431
Aπορια: Εχει γαμησει ποτε κανεις μεσω αγγελιων απο γυναικες που υποτιθεται ψαχνουν για σεξ αλλα δεν ανηκουν στον πληρωμενο ερωτα; Συνηθως οι αγγελιες σε αυτα τα σαιτ εντασσονται στην κατηγορια ''γυναικες ψαχνουν αντρες''.Οπως στο kanesex και σε αλλα

Έχω γαμησει μια απο κανεσεξ που είχε αγγελία για να γνωρισει άνδρα. Άλλη μια απο την ίδια κατηγορία τη γνώρισα χωρίς να τη γαμησω.

• Like
Αντιδράσεις: zelm21

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.289
Πόντοι
216
Δεν έχω ασχοληθεί με το kanesex. Υπάρχει υποκατηγορία μη επαγγελματίας;

MARIOS6011

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Με τα dating apps στην Ελλάδα η κατάσταση είναι ακόμα περίπλοκη και δεν είναι εύκολος τρόπος να βρεις κοπέλα εκεί.Στα dating apps υπάρχουν υπερβολικά πολλοί άντρες και ανταγωνισμός.Οσον αφορά τα social media(Facebook, Instagram κτλ) εκεί ίσως να είναι πιο εύκολο να σου απαντήσει μια κοπέλα (εφόσον έχεις καλό προφίλ) από ότι στα dating apps.Ισχύει κι εκεί όμως ότι ισχύει και στην μη ψηφιακή κοινωνία:οι κοπέλες ανώτερης κατηγορίας(ψηλές και λεπτές,με ωραίο σώμα και πρόσωπο) πολύ δύσκολα κάθονται να ασχοληθούν με αυτούς που τις τις πέφτουν. Χρειάζεται να ψάχνεις ευκολότερους στοχους.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Μετά τη καραντίνα έχουν μείνει πολλές κοπέλες στα date site ...
Εχω βγει τον τελευταίο μήνα με 3 χωρισμένες με παιδί (η αγαπημένη μου κατηγορία) ...η μια ήταν μπάζο για τα γούστα μου δηλαδή χοντρή ...μου είχε δείξει άλλη φωτογραφία με κορμάρα .....και μου είπε ότι πήρε στην καραντίνα χαχαχαχα μιλάμε για 10-15 κιλά χαχαχαχα
Σε άλλους μπορεί να άρεσε σε εμένα όχι δεν μπορώ κοιλιές .....

Οι άλλες 2 είναι πολυ όμορφες 35 και 44 η 44 κάνει συνέχεια γιόγκα...
Δεν έχουν πολύ χρόνο όπως και εγώ και βρισκόμαστε μόνο για γαμήσι ή τα σκ  εκδρομή στο εξοχικό μου .....Έχουν μειωθεί ακόμα περισσότερο οι ωραίες μικρές (20-28) δυστυχώς ....

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.979
Πόντοι
7.815
.....Έχουν μειωθεί ακόμα περισσότερο οι ωραίες μικρές (20-28) δυστυχώς ....

αυτές όντως έχουν μειωθεί, ή ζούνε τον έρωτα τους με κάνα πιτσιρικά, ή ζούνε  το παραμύθι τους με κάνα χορηγό..

Η άλλη περίπτωση για να "φας",  είναι να γουστάρει η τύπισα παράλληλη σχέση κ να πέσεις έτσι στην περίπτωση (ειδικά άμα σε μυριστεί ότι έχεις μαρουλάκι)

zelm21

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
161
Πόντοι
1
Έχω γαμησει μια απο κανεσεξ που είχε αγγελία για να γνωρισει άνδρα. Άλλη μια απο την ίδια κατηγορία τη γνώρισα χωρίς να τη γαμησω.
Kανω κουβεντα με μια τυπισσα εδω και καποιες μερες αλλα δεν εχουμε βρεθει ακομη.Δεν εχω ιδεα τι θα μου βγει αν και μου εχει περιγραψει τα χαρακτηριστικα της.Η αγγελια οτι ψαχνει νεαρο για σεξ.Σε καποια φαση μου πεταξε αν παιζει δωρακι και δεν ηξερα πως να αντιδρασω.Λεω ας το παιξω καπως διπλωματικα σε φαση ναι οκ..το βλεπουμε.Δε ξερω αν εκανα καλα..

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
αυτές όντως έχουν μειωθεί, ή ζούνε τον έρωτα τους με κάνα πιτσιρικά, ή ζούνε  το παραμύθι τους με κάνα χορηγό..

Η άλλη περίπτωση για να "φας",  είναι να γουστάρει η τύπισα παράλληλη σχέση κ να πέσεις έτσι στην περίπτωση (ειδικά άμα σε μυριστεί ότι έχεις μαρουλάκι)

χορηγοι τελειωσανε οι μικρες ζουνε το παραμυθι τις καριερας και τις δυναμικης γυναικας. Και κανουν ονειρα γιαυτο.
20 εως 30που να αναζητανε χορηγο δυσκολα θα βρεις . Υπαρχει το κρατος ο πατερας οι μητερα κτλ .
Αυτες που ειναι σε πληθωρα ειναι χωρισμενες με παιδι

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Με τα dating apps στην Ελλάδα η κατάσταση είναι ακόμα περίπλοκη και δεν είναι εύκολος τρόπος να βρεις κοπέλα εκεί.Στα dating apps υπάρχουν υπερβολικά πολλοί άντρες και ανταγωνισμός.Οσον αφορά τα social media(Facebook, Instagram κτλ) εκεί ίσως να είναι πιο εύκολο να σου απαντήσει μια κοπέλα (εφόσον έχεις καλό προφίλ) από ότι στα dating apps.Ισχύει κι εκεί όμως ότι ισχύει και στην μη ψηφιακή κοινωνία:οι κοπέλες ανώτερης κατηγορίας(ψηλές και λεπτές,με ωραίο σώμα και πρόσωπο) πολύ δύσκολα κάθονται να ασχοληθούν με αυτούς που τις τις πέφτουν. Χρειάζεται να ψάχνεις ευκολότερους στοχους.
στα dating apps στο εξωτερικο ευρωπη  τα ιδια ειναι Αποτυχια (πλεον). Εκει που εχει ακομα επιτυχια ειναι λιατινικη αμερικη εκει και tinder badoo και οτι βαλεις θα βρεις .

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
594
Πόντοι
81
Διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα τύπε μου!
Ανάλογα με τα ψυχολογικά της κάθε περίπτωσης.
Με άλλα λόγια Τζόκερ!
φιλε μου πραγματικα ειναι να απορεις.. ρωτησα επειδη βγηκα με μια ραντεβου αφου γνωριστηκαμε μεσω τσατ,στο πρωτο βραδυ δεν παιχτηκε τπτ αλλα και αυτη με γουσταρε αποτι καταλαβα αλλα και γω αυτην..το επομενο βραδυ βγαινουμε καπακι δευτερο ραντεβου το οποιο το προτεινε αυτη δλδ  με πηρε τηλεφωνο να βγαιναμε κτλ..και αφου ηρθε η φαση καπως ρομαντικα,μονοι μας και ολο αυτο το σκηνικο παω να την φιλισω..και απομακρυνεται και μου λεει οχι..ρωταω γτ και μου λεει δεν θελω κατι τετοιο μαζι σου..θελω φιλικα να ειμαστε..και εφαγα γειωση ασχημη με την εννοια οτι το εβλεπα οτι με γουσταρε φουλ και γω το ιδιο..εκει καπου εχασα και γω την υπομονη μου και της ειπα αν θες να βγαινουμε σαν φιλεναδες βρες αλλον,μαζι μου ξεχνα το, και για να μην το πολυ ζαλιζω τελειωσε αδοξα το βραδυ και η οποια φαση μαζι της..αλλα με εχει κανει πραγματικα να σκεφτομαι οτι ημουν βιαστικος?στο κατω κατω ενα φιλι ζητησα!!εδω με αλλη γκομενα που ειχα βγει στο πρωτο διωρο ειμασταν στο κρεβατι!

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ναι, αλλά λίγο προσοχή σε δαύτες γιατί.... έχει αναλυθεί σε άλλο νήμα!!! :grin:
Σιγουρα . Πηδας και φευγεις δεν εεχεις και μελλον με τετοιες. Ειναι αποτυχημενες με τη βουλα. Εαν κανουν καλο γαμιση γαμας αλλα οχι στα σοβαρα. Ουτε πληρωνεις τιποτα . Το παιδι απο μακρυα . Ειχα μπλεξει με μια εδω Γερμανια και εβαζε το παιδι να ερχετε και να μου λεει καλα λογια  για να το συμπαθησω και να αρχισω να δινω δωρα. Πηδξα και τον πουλο. Να την δεις πως εκλαιγε απο το σοκ ..... θα την λυπηθεις αλλα στα αρχιδια μου .. Αυτη εκανε λαθος αποφασεις στην ζωη τις οχι εγω .. Ας τις φαει στην μαπα τωρα..

το δακρυ κορομηλο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  καλα να παθει η πουτανα

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.657
Πόντοι
1.706
Σιγουρα . Πηδας και φευγεις δεν εεχεις και μελλον με τετοιες. Ειναι αποτυχημενες με τη βουλα. Εαν κανουν καλο γαμιση γαμας αλλα οχι στα σοβαρα. Ουτε πληρωνεις τιποτα . Το παιδι απο μακρυα . Ειχα μπλεξει με μια εδω Γερμανια και εβαζε το παιδι να ερχετε και να μου λεει καλα λογια  για να το συμπαθησω και να αρχισω να δινω δωρα. Πηδξα και τον πουλο. Να την δεις πως εκλαιγε απο το σοκ ..... θα την λυπηθεις αλλα στα αρχιδια μου .. Αυτη εκανε λαθος αποφασεις στην ζωη τις οχι εγω .. Ας τις φαει στην μαπα τωρα..

το δακρυ κορομηλο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  καλα να παθει η πουτανα
Σωστος

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.657
Πόντοι
1.706
φιλε μου πραγματικα ειναι να απορεις.. ρωτησα επειδη βγηκα με μια ραντεβου αφου γνωριστηκαμε μεσω τσατ,στο πρωτο βραδυ δεν παιχτηκε τπτ αλλα και αυτη με γουσταρε αποτι καταλαβα αλλα και γω αυτην..το επομενο βραδυ βγαινουμε καπακι δευτερο ραντεβου το οποιο το προτεινε αυτη δλδ  με πηρε τηλεφωνο να βγαιναμε κτλ..και αφου ηρθε η φαση καπως ρομαντικα,μονοι μας και ολο αυτο το σκηνικο παω να την φιλισω..και απομακρυνεται και μου λεει οχι..ρωταω γτ και μου λεει δεν θελω κατι τετοιο μαζι σου..θελω φιλικα να ειμαστε..και εφαγα γειωση ασχημη με την εννοια οτι το εβλεπα οτι με γουσταρε φουλ και γω το ιδιο..εκει καπου εχασα και γω την υπομονη μου και της ειπα αν θες να βγαινουμε σαν φιλεναδες βρες αλλον,μαζι μου ξεχνα το, και για να μην το πολυ ζαλιζω τελειωσε αδοξα το βραδυ και η οποια φαση μαζι της..αλλα με εχει κανει πραγματικα να σκεφτομαι οτι ημουν βιαστικος?στο κατω κατω ενα φιλι ζητησα!!εδω με αλλη γκομενα που ειχα βγει στο πρωτο διωρο ειμασταν στο κρεβατι!
Ελληνιδα σιγουρα

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.499
Πόντοι
1.720
στα dating apps στο εξωτερικο ευρωπη  τα ιδια ειναι Αποτυχια (πλεον). Εκει που εχει ακομα επιτυχια ειναι λιατινικη αμερικη εκει και tinder badoo και οτι βαλεις θα βρεις .

τιντερ θεριζω στο ανατολικο μπλοκ. με καμια 15 διαφορετικες μιλαω κ εχω ταξει να τις φερω ελλαδα για σεξοδιακοπες

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.680
Πόντοι
4.546
φιλε μου πραγματικα ειναι να απορεις.. ρωτησα επειδη βγηκα με μια ραντεβου αφου γνωριστηκαμε μεσω τσατ,στο πρωτο βραδυ δεν παιχτηκε τπτ αλλα και αυτη με γουσταρε αποτι καταλαβα αλλα και γω αυτην..το επομενο βραδυ βγαινουμε καπακι δευτερο ραντεβου το οποιο το προτεινε αυτη δλδ  με πηρε τηλεφωνο να βγαιναμε κτλ..και αφου ηρθε η φαση καπως ρομαντικα,μονοι μας και ολο αυτο το σκηνικο παω να την φιλισω..και απομακρυνεται και μου λεει οχι..ρωταω γτ και μου λεει δεν θελω κατι τετοιο μαζι σου..θελω φιλικα να ειμαστε..και εφαγα γειωση ασχημη με την εννοια οτι το εβλεπα οτι με γουσταρε φουλ και γω το ιδιο..εκει καπου εχασα και γω την υπομονη μου και της ειπα αν θες να βγαινουμε σαν φιλεναδες βρες αλλον,μαζι μου ξεχνα το, και για να μην το πολυ ζαλιζω τελειωσε αδοξα το βραδυ και η οποια φαση μαζι της..αλλα με εχει κανει πραγματικα να σκεφτομαι οτι ημουν βιαστικος?στο κατω κατω ενα φιλι ζητησα!!εδω με αλλη γκομενα που ειχα βγει στο πρωτο διωρο ειμασταν στο κρεβατι!

Παρανοϊκές ρεεέεεεε φίλε μου!
Εγώ πέρυσι βγάζω γκόμενα ντεμεκ ανεξάρτητη, αριστερή φάση κτλ. πλατεία Εξαρχείων τύπισσα διανοούμενη βιβλιοφάγος & πολιτικοποιημένη!
Βγαίνουμε όλα κομπλέ!
Κατά την διάρκεια του καφέ ενώ μόνη της ερχόταν συνεχώς όλο και πιο κοντά μου στον καναπέ, παράλληλα με άγγιζε μου έλεγε διάφορες πίπες του πόσο ταιριάζουμε κτλ.
Χαμογελούσε, μονολογούσε γενικά έδειχνε η όλη φάση πως σε λίγες ώρες θα την ξεκώλιαζα και ενώ έχουμε σηκωθεί να πάμε κάπου πιο ήρεμα (ύστερα από 5 ώρες που μου ζάλιζε τον έρωτα  :tired:) στο αυτοκίνητο ξεκινάει να μου λέει είσαι μυστικός αστυνομικός και γι'αυτό είσαι εδώ να με ψαρέψεις, σταμάτα να κατέβω να φωνάζει να με κοιτάζουν όλοι τριγύρω...  :shockedeyes: :jerking2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom