man, ξέρεις πολλά ... !!! ραντεβου στην Όπερα κ μετά σε μπαρ καπου στα 150 μέτρα στο Hajos Cafe κ έρχεται με 3+ 3 ποτά (οι γκόμενες την δεύτερη φορά παραγγέλνουν στην γλώσσα τους) έρχεται λογαριασμός 400 ευρώ !!!
Και σου λένε εδώ είναι ο τιμοκατάλογος, ας πρόσεχες ..
Και πάντα σκάνε δυο τύπισες, οι οποίες ήρθανε ντε κ καλά για σεμινάριο στην Βουδαπέστη κ μένουν μια ώρα έξω από την πόλη.. Όλες οι τύπισες σε πάνε στο Hajos Cafe bar (check στο trip advisor)
(Υ.Σ.: εγώ την έβαλα σχετικά καθαρή μόνο με 80 ευρώ χασούρα, τα άφησα στο τραπέζι κ την έκανα αμέσως.. Ευτυχώς έμπαιναν την ίδια ώρα άλλες δυο τύπισσες με δυο θύματα κ έτσι δεν προλάβαιναν να αντιδράσουν .. ποτέ δεν έχω μετρητά μαζί μου στο εξωτερικό κ για καλή μου τύχη είχα αφήσει το πορτοφόλι με τις κάρτες στο ξενοδοχείο .. έχασα όμως 10 χρονάκια από την ζωή μου μέχρι να εξαφανιστώ.. )
Το επιβεβαιώνω 100% για Βουδαπέστη την έχω πατήσει σαν αμερικανάκι πριν 15 χρόνια περίπου...ειναι έτσι και χειρότερα.
Τους έδωσα ότι είχα πάνω μου και έγινα Λουης απο ένα πατάρι ενός μαγαζιού που με είχαν πάει ...φυσικά όνομα μαγαζιού δεν θυμάμαι αλλά είναι κλασσικό κόλπο σε τουρίστες .
Μπήκα στο μαγαζί με τις δύο γκόμενες και πήγαν στο μπαρ δεν πρόλαβα να καθίσω και μου έφεραν ένα δίσκο με καφέδες ποτά σφηνάκια κτλ .... τα είχαν παραγγείλει αυτές και θα τα πληρώσεις εσύ μου είπε όταν αντέδρασα ήρθαν δύο τύποι ντουλάπες.
Φόραγα σορτσάκι γύρισα τις τσέπες πήραν ότι είχα και έφυγα τρέχοντας στην κυριολεξία....χαχαχα