Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Φιλικά πάντως να ξέρεις ότι όλες οι ανατολικές μας κάνουν να έχουμε τύψεις και ενώ μας γαμάνε κανονικά και φταίνε αυτές , νομίζουμε ότι εμείς είμαστε λάθος. Ρώτα κανέναν κολλητό σου να σου πει την γνώμη του , γιατί αυτός είναι έξω από τον χορό και σκέφτεται λιγότερο συναισθηματικά.  Δεν ζήτησες την γνώμη μου αλλά επειδή είχα περάσει τέτοια φάση ένιωσα την ανάγκη να σου το πω.  

ΕΧΕΙΣ pm

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Δημητρηςς,δεν καταλαβαίνω, γιατι η συζήτηση δείχνει να παίρνει άλλη τροπή.Το θέμα δεν είναι να πάω στην Ουκρανία ή στη Ρωσσία για να γαμήσω.Αν θέλω αυτό,το κάνω και εδώ,δεν είναι ανάγκη να πάρω τα όρη και τα βουνά.Το θέμα είναι αν οι κοπέλες στα διάφορα sites,υπάρχουν πραγματικά.Και δεν συζητάμε για τις φωτογραφίες - αυτές σίγουρα εχουν υποστεί επεξεργασία.Αν υπάρχουν και ενδιαφέρονται πραγματικά ή είναι παγίδα απλά για να βγάλουν κάποιοι λεφτά.Απλά ζήτησα την γνώμη των μελών αν έχουν κάποια προσωπική άποψη ή απο κάποιο φίλο ή γνωστό.Δεν μπορώ - αυτό είναι αυτονόητο - να ζητήσω κάποια 100% σωστή άποψη.Έστω όμως μια γνώμη,δλδ ναί υπάρχουν κοπέλες που ενδιαφέρονται και αν πας εκεί θα τις συναντήσεις ή όχι όλα είναι μια απάτη και μείνε μακριά.
Ολα παιζουν φιλε
ΚΚαι η αληθεια και το ψεμα και η απατη και τα προβληματα και και και και

Απλα μην παιρνεις τοις μετρητοις οτι σου λεει η καθε μια και κρατα μια πισινη για καθε ενδεχομενο....

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Δημητρηςς,δεν καταλαβαίνω, γιατι η συζήτηση δείχνει να παίρνει άλλη τροπή.Το θέμα δεν είναι να πάω στην Ουκρανία ή στη Ρωσσία για να γαμήσω.Αν θέλω αυτό,το κάνω και εδώ,δεν είναι ανάγκη να πάρω τα όρη και τα βουνά.Το θέμα είναι αν οι κοπέλες στα διάφορα sites,υπάρχουν πραγματικά.Και δεν συζητάμε για τις φωτογραφίες - αυτές σίγουρα εχουν υποστεί επεξεργασία.Αν υπάρχουν και ενδιαφέρονται πραγματικά ή είναι παγίδα απλά για να βγάλουν κάποιοι λεφτά.Απλά ζήτησα την γνώμη των μελών αν έχουν κάποια προσωπική άποψη ή απο κάποιο φίλο ή γνωστό.Δεν μπορώ - αυτό είναι αυτονόητο - να ζητήσω κάποια 100% σωστή άποψη.Έστω όμως μια γνώμη,δλδ ναί υπάρχουν κοπέλες που ενδιαφέρονται και αν πας εκεί θα τις συναντήσεις ή όχι όλα είναι μια απάτη και μείνε μακριά.
Εεεεεεεμ κι εσύ...
Όλα τα θρεντ εδώ μέσα ΠΑΝΤΑ παίρνουν άλλη τροπή..
Για παράδειγμα..την ερώτηση που έθεσες εδώ...την απάντηση μπορεί και να την βρεις εδώ..www.bourdela.com/forum/index.php?topic=7186.0;topicseen]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=7186.0;topicseen[/url]..
Χααααααααααααχαχαχαχαχαχαχ...
lol-047.gif

Επισκέπτης
Εγώ έχω γνωρίσει μια γκόμενα από τσατ που τελικά ήταν άνδρας και πήγαμε βόλτα με το αυτοκίνητο του,και καθώς οδήγαγε μου έβαζε χερί :grin:

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον για να μαθαινουμε και να μην τιν ξαναπαθενουμε με τις Πουτανες Ουκρανέζες καριόλες./ Σας δινω το επισης και αυτο διοτι υπαρχει και καινουργιο θυμα στιν Φλοριδα ενας μαλακας αραβας την παντρευτικε στο Λας Βεγκας την καραπουταναρα Τατιανα γνωστη στα μασσαζαδικα ολης της Αττικής Καρδιτσας Τρικαλων κλπ. 
και ελληνικα για μας
ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΑΓΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΞΕΨΥΧΗΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΑΜΕΡΙΚΗ.
Η Πουτανα Τανια εχει μητρωο πορνης στη Ασφαλεια απο το 2001 στην Ελλαδα.

Λοιπον επειδη τωρα να ξερετε για τις Ουκρανέζες υπαρχουν και καλές αλλά αυτές που ειναι ΠΟΡΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.  Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΖΩΗ.  ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ...

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον για να μαθαινουμε και να μην τιν ξαναπαθενουμε με τις Πουτανες Ουκρανέζες καριόλες./ Σας δινω το   επισης και αυτο διοτι υπαρχει και καινουργιο θυμα στιν Φλοριδα ενας μαλακας αραβας την παντρευτικε στο Λας Βεγκας την καραπουταναρα Τατιανα γνωστη στα μασσαζαδικα ολης της Αττικής Καρδιτσας Τρικαλων κλπ.  
και ελληνικα για μας
ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΑΓΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΞΕΨΥΧΗΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΑΜΕΡΙΚΗ.
Η Πουτανα Τανια εχει μητρωο πορνης στη Ασφαλεια απο το 2001 στην Ελλαδα.

Λοιπον επειδη τωρα να ξερετε για τις Ουκρανέζες υπαρχουν και καλές αλλά αυτές που ειναι ΠΟΡΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.  Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΖΩΗ.  ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μας πεθανες στη μιρλα ρε μπαρμπα ουκρανιαν φακτ απ.

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
   Εξαιρετικό το κειμενάκι που παράθεσε ο φίλος CIM.Συμφωνώ 1000% κι επαυξάνω.Πράγματα που τα έχω σκεφτεί κι εγώ,γραμμένα απλά και μεστά.
   Δυστυχώς αυτός είναι ο κόσμος και η εποχή που ζούμε.Ζούμε σε περίεργες εποχές.Θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά ανοιχτό σε νέες ιδέες και απόψεις αλλά βλέπω ότι έχει χαθεί κάθε ίχνος ανθρώπινης επαφής ή (να το θέσω αλλιώς) ανθρωπιάς στις σχέσεις μας και με βλέπω σαν έναν άνθρωπο που φαντάζει πια ξεπερασμένος και παλιομοδίτης στα μάτια των πιτσιρικάδων και των νέων,παρότι είμαι 33 μόνο.Αισθάνομαι να μην ανήκω στην εποχή μου ειδικά σε αυτό το θέμα των σχέσεων και του φλέρτ.Το ίντερνετ είναι εξαιρετικό εργαλείο για πολλά πράγματα.Σίγουρα και για καινούργιες γνωριμίες και για επικοινωνία με τις ήδη υπάρχουσες.
   Μας οδηγεί η ίδια η κοινωνία όμως σε αυτή την αποξένωση.Εγω εχω να βγω για καφέ με κάποιον φίλο, συγγενή ή δικό μου άνθρωπο,πάνω από μήνα.Δουλεύουμε όλη μέρα για ψίχουλα,τα βγάζουμε πέρα τσίμα-τσίμα και η ψυχολογία μας είναι στο ναδίρ.Υποχρεώσεις συνεχώς και ελεύθερος χρόνος ελάχιστος που θες να τον εκμεταλευτείς απλά χαλαρώνοντας στο σπίτι σου.
   Θέλω να καταλήξω πως αν δεν έχεις λεφτά (δεν λέω να είσαι πλούσιος αλλά να σου περισσεύει και κάτι ψιλό κάθε μήνα για να πας μια ταβέρνα ή σε ένα μπαράκι ή μια βόλτα με το αμάξι σε κοντινή μονοήμερη εκδρομή) κι έχεις ένα σωρό άλλα πρακτικά προβλήματα να γυρνούν στο κεφάλι σου, δεν έχεις και την κατάλληλη διάθεση και ψυχολογία να βγεις έξω και να φλερτάρεις. Δεν μπορείς να λειτουργήσεις.Αλλωστε, μεταξύ μας, ποιά γυναίκα θα ασχοληθεί μαζί σου όταν πάσχει το πορτοφόλι σου???? Μπορεί αρχικά να προξενήσεις το ενδιαφέρον σε κάποια, αλλά μοιραία αν το πορτοφόλι δεν είναι βαρύ θα σε αφήσει με την π......  στο χέρι. Δυστυχώς η πλειοψηφία βρίσκεται στην ανωτέρω κατάσταση και γι'αυτό και ανθούν το Facebook και τόσα άλλα sites γνωριμιών.
   Μας οδηγούν εκεί. Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι που θα είχαν το κουράγιο και την δύναμη να αντισταθούν και να τραβήξουν τον δικό τους δρόμο,αλλά τα πράγματα είναι δυσοίωνα.

Πολυ σωστα τα λες.

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Άμα θες να γαμήσεις από site, κυνηγάς Ελλεεινίδες-παντρεμένες για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Άμα θες να γαμήσεις νεαρούς μούνους, πλερώνεις μερικά ευράουα σε Ανατολικές αναξιοπαθούσες κι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Άμα θες να παντρευτείς (μαλακία σου), βγαίνεις έξω, γνωρίζεις, ερωτεύεσαι και....Άγιος ο Θεός.
Για ποιό λόγο να ψάξεις σχέση-γάμο μέσω νετ;(και πλερωτέο μάλιστα).......άβυσσος η ψυχή του Ανθρώπου.

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Μαγκες καμμια προταση για dating sites ΔΕΝ βλεπω. Εμενα με ενδιαφερουν περισσοτερο Πολωνες, αλλα και Σερβες, γιατι οχι και Ρωσσιδες.
Τα site που χρησιμοποιω ειναι το badoo.com και το are you interested του facebook.
Να σημειωσω οτι απο ξενες γλωσσες μονο αγγλικα μιλαω.
Εχουμε αλλες προτασεις ???

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Ναι το συμπερασμα απο ολους αυτους τους μυθους ποιο ειναι δεν εχω καταλαβει  :think: :think: :think:

Το θεμα ειναι να δωσουμε καμια συμβουλη στα ατομα που δεν μπορουν ακομη και δεν εχουν βρει το επικοινωνιακο τους οχι να αρχισουμε να αραδιαζουμε τις δικες μας ιστοριες με σκοπο τι φιλαρακο εσυ? να φανεις ανωτερος? επειδη πηδηξες 2-3 μπουρουχες παραπανω? Που δεν πηδηξες... μυθομανια λεγεται η δικια σου "ασθενεια".. και εγω ειχα γκομενα μια που φωτογραφηθηκε στο ΠΕΝΘΧΑΟΥΖ αλλα μην ζητησετε λεπτομερειες παιδια οκ?  :jerking: :jerking: :jerking:

Μιλώντας για ιστορίες, εγώ πριν λίγα χρόνια τραβιόμουν με κάποια μεγαλύτερη μου, που όντως είχε κάνει φωτογράφηση στο PENTHOUSE, αρκετά χρόνια πριν, γύρω στο '94 αν θυμάμαι καλά.. Οι φωτο είναι απ' το περιοδικό, που μου το 'χε δώσει να το σκανάρω..!
(Το διευκρινίζω ότι είναι δημοσιευμένες στο περιοδικό κ δεν είναι προσωπικές)
Όταν έβγαινα μαζί της ήταν λίγο πριν τα 40 πλέον, μ' αρκετά καλό σώμα κ πολύ ωραίο πλαστικό βυζί..!
Έμενε εκτός Θεσ/νίκης κ βρισκόμασταν που κ που για κανα καφέ, κ μιλούσαμε στο τηλέφωνο, αλλά δεν είχαμε προχωρήσει πάρα πολύ.. Ούτε γυμνή δεν την είδα..!
Μετά από λίγο καιρό με παίρνει τηλέφωνο κι έρχεται κ βγαίνουμε έξω.! Πληρώνω τα έξοδα κ μετά μου λέει να πάμε εκτός πόλης στο μαγαζί που δούλευε η αδερφή της..!
Λέω εντάξει, κ πληρώνω κ τις βενζίνες..!
Όταν φτάνουμε στην πόλη της, μου λέει ότι είναι κουρασμένη κ να πάμε σε κανα ξενοδοχείο να χαλαρώσουμε..! Μέσα λέω κι εγώ..!
Παίρνουμε ένα δίκλινο κ πάμε πάνω.. Ξεντυνόμαστε κ ξαπλώνουμε.. Αρχίζω να τη φιλάω κ παώ να της βγάλω το εσώρουχο..
-Όχι, μου λέει..! Δε θέλω να κάνουμε σεξ, θέλω μόνο αγκαλίτσες κ φιλάκια κ τέτοια..!
-Καλά, μωρή της λέω εγώ.. Τόσο καιρό γιατί μου λεγες άλλα στο τηλ, κ με φτιαχνες..;
Εντάξει, της λέω.. Αν δε θες, δεν το προχωράμε, αλλά άσε με τουλάχιστον να σου βγάλω το εσώρουχο κ να σε φιλήσω..!
-Όχι, αυτή επέμεινε..!
-Καλά, αμα δε με γουστάρεις γιατί βγήκες μαζί μου..;
-Μ' αρέσεις, αλλά δε θέλω σεξ, κτλ... Θέλω να κοιμηθούμε αγκαλίτσα κ να παμε αύριο για καφέ να σου δείξω την πόλη..!
-Καλά, λέω αν ήθελες να πάμε για καφέ αύριο, ας μου το λεγες να το κανονίζαμε κ να πήγαινα να κοιμηθώ σπίτι μου κ να μην πλήρωνα τζάμπα ξενοδοχεία κτλ..!
Της λέω φεύγω, κ πάρε κ τα μισά λεφτά για να πληρώσεις το δωμάτιο, γιατί δεν έχω άλλα..!
Μετά δεν την ξαναείδα..
Δεν ξέρω αν έκανα μαλακία τελικά κ πως έπρεπε να φερθώ, αλλά έδωσα γύρω στα 150 ευρώ κ τελικά δεν πήδηξα..! Δεν ξέρω αν έχει τύχει κ σ' άλλον αυτό..!
Κι από τότε αποφάσισα ότι είναι καλύτερα να τα σκας σε σιτυτουρ κ σε πουτάνες, όπου είναι (σχεδόν) σίγουρο ότι θα γαμήσεις (αν εξαιρέσεις κομοδίνα τύπου Έλενας)..!

Συνημμένα

• MXXX0057.jpg
    MXXX0057.jpg
    391,1 KB · Εμφανίσεις: 61

Sexy_Despinaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μου είχε τύχει να γνωρήσω κανέναν/καμία απο dating site συνήθος ολα θέλουνε συνδρομές και $$$
Γνωριμίες ομως και sex εχω κάνει αρκετές απο το www.kafto.com]www.kafto.com[/url] . Cyber Sex παιζει πολύ εκεί και απο κοντά αρκει να βάλεις στο προφίλ σου περιοχή που μένεις και ψάχνεις. Οσο για γάμους θα συμφονήσω με τον frifriko..
Άμα θες να παντρευτείς (μαλακία σου)...  :P

stavros13

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά καλημέρα, ακούστε τη δική μου ιστορία αν και φαντάζομαι δεν είμαι ο πρώτος παρ’ολίγον μαλάκας..Διάβασα μια αγγελία στο slando ότι ξαναμένη παντρεμένη ψάχνει γαμιά. Στέλνω mail και μου έρχεται απάντηση φυσικά. Στείλε mail πάρε mail, μου στέλνει κινητό, φουλ ερωτευμένη μαζί μου η δικιά σου χωρίς να με έχει δει ποτέ της..Της λέω έλα msn μου λέει δεν μπορώ δεν είμαι βαμένη.. :idiot:
Για να μην μακρυγορώ όταν τα mail πήγαιν-έλα έφτασαν στα 30, μου λέει ο άντρας μου δεν με γαμάει θέλω να σε δω οπωσδήποτε. Πότε – τότε. Πού θα βρεθούμε της λέω; Ξέρω μου λέει ένα ξενοδοχείο ***. Ok κλείνουμε ραντεβού..
Μπαίνω στο slando και βλέπω ότι η αγγελία της έχει φτάσει κοντά στις 2000 εμφανίσεις και λέω ρε πούστη μου από όλους αυτούς μόνο οι μισοί να της έστειλαν εμένα διάλεξε; Και μου μπαίνουν ιδέες..
Και ψάχνω στο internet για το ξενοδοχείο και βλέπω….. «φιλικό σε ομοφυλόφιλους»!!!
«Της» στέλνω μήνυμα λοιπόν και «της» λέω: «Ευτυχώς ρε κάβλα που έπεσα πάνω σου γιατί στο internet κυκλοφορούν πολλοί πούστηδες». Και ξέρετε τι έγινε?
Την επόμενη ημέρα έμεινε έγκυος και δεν μπορούσε πια να με συναντήσει!! :2funny:
Αυτά και αν και το ήξερα έζησα για μερικές ημέρες μέσα στη θολούρα μου και την μαγκιά μου ότι βρήκα επιτέλους τη μουνάρα που κυκλοφορεί και λέει ελάτε γαμήστε με.. Για αυτό προσοχή μάγκες στις μούφες γιατί είναι πολλές!!
Ελπίζω να μην σας κούρασα με το μακροσκελές μήνυμά μου αλλά επειδή πιάστηκα για τα καλά μαλάκας και γλύτωσα την ατυχή συνάντηση στο τσακ ήθελα να σας το περιγράψω αναλυτικά!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αλλη μια συνηθισμενη ιστορια......Μην πιστευετε  τοσο  ευκολα οτι γραφει καθ εναs πισω απο ενα πληκτρολογιο
Και φωτο να σουστελνε θαταν fake απο internet.....Ακομα και φωνη απ το τηλεφωνο ν ακουσειs........παλι η αμφιβολια  μενει.....Και καμμια δεν ερωτευεται απο τηλεφωνου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom