Μιλώντας για ιστορίες, εγώ πριν λίγα χρόνια τραβιόμουν με κάποια μεγαλύτερη μου, που όντως είχε κάνει φωτογράφηση στο PENTHOUSE, αρκετά χρόνια πριν, γύρω στο '94 αν θυμάμαι καλά.. Οι φωτο είναι απ' το περιοδικό, που μου το 'χε δώσει να το σκανάρω..!
(Το διευκρινίζω ότι είναι δημοσιευμένες στο περιοδικό κ δεν είναι προσωπικές)
Όταν έβγαινα μαζί της ήταν λίγο πριν τα 40 πλέον, μ' αρκετά καλό σώμα κ πολύ ωραίο πλαστικό βυζί..!
Έμενε εκτός Θεσ/νίκης κ βρισκόμασταν που κ που για κανα καφέ, κ μιλούσαμε στο τηλέφωνο, αλλά δεν είχαμε προχωρήσει πάρα πολύ.. Ούτε γυμνή δεν την είδα..!
Μετά από λίγο καιρό με παίρνει τηλέφωνο κι έρχεται κ βγαίνουμε έξω.! Πληρώνω τα έξοδα κ μετά μου λέει να πάμε εκτός πόλης στο μαγαζί που δούλευε η αδερφή της..!
Λέω εντάξει, κ πληρώνω κ τις βενζίνες..!
Όταν φτάνουμε στην πόλη της, μου λέει ότι είναι κουρασμένη κ να πάμε σε κανα ξενοδοχείο να χαλαρώσουμε..! Μέσα λέω κι εγώ..!
Παίρνουμε ένα δίκλινο κ πάμε πάνω.. Ξεντυνόμαστε κ ξαπλώνουμε.. Αρχίζω να τη φιλάω κ παώ να της βγάλω το εσώρουχο..
-Όχι, μου λέει..! Δε θέλω να κάνουμε σεξ, θέλω μόνο αγκαλίτσες κ φιλάκια κ τέτοια..!
-Καλά, μωρή της λέω εγώ.. Τόσο καιρό γιατί μου λεγες άλλα στο τηλ, κ με φτιαχνες..;
Εντάξει, της λέω.. Αν δε θες, δεν το προχωράμε, αλλά άσε με τουλάχιστον να σου βγάλω το εσώρουχο κ να σε φιλήσω..!
-Όχι, αυτή επέμεινε..!
-Καλά, αμα δε με γουστάρεις γιατί βγήκες μαζί μου..;
-Μ' αρέσεις, αλλά δε θέλω σεξ, κτλ... Θέλω να κοιμηθούμε αγκαλίτσα κ να παμε αύριο για καφέ να σου δείξω την πόλη..!
-Καλά, λέω αν ήθελες να πάμε για καφέ αύριο, ας μου το λεγες να το κανονίζαμε κ να πήγαινα να κοιμηθώ σπίτι μου κ να μην πλήρωνα τζάμπα ξενοδοχεία κτλ..!
Της λέω φεύγω, κ πάρε κ τα μισά λεφτά για να πληρώσεις το δωμάτιο, γιατί δεν έχω άλλα..!
Μετά δεν την ξαναείδα..
Δεν ξέρω αν έκανα μαλακία τελικά κ πως έπρεπε να φερθώ, αλλά έδωσα γύρω στα 150 ευρώ κ τελικά δεν πήδηξα..! Δεν ξέρω αν έχει τύχει κ σ' άλλον αυτό..!
Κι από τότε αποφάσισα ότι είναι καλύτερα να τα σκας σε σιτυτουρ κ σε πουτάνες, όπου είναι (σχεδόν) σίγουρο ότι θα γαμήσεις (αν εξαιρέσεις κομοδίνα τύπου Έλενας)..!