Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Μηνύματα
907
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Τα πάντα έχουν σχέση με το πως έχει φιλοσοφήσει κανείς την ζωή του. Έχω χρήματα και γουστάρω να γαμάω όμορφα μώρα τα οποία θα τα αλλάξω συχνά ...το πρώην ανατολικό μπλόκ είναι μονόδρομος. Βέβαια πρέπει να αντέχει η τσέπη σου και να μην σε νοιάζει να φας κέρατο ή κοροϊδία ή ανά πάσα στιγμή να χάνεις την γκομενά σου από κάποιον πιο πλούσιο.
Εαν είσαι με οικονομικό πρόβλημα ή συναισθημάτικος άνθρωπος ... καλύτερα παπούτσι από τον τόπο σου ... σκατά από εμφάνιση σε σχέση με τις ανατολικές  αλλά σε όλα τα άλλα πολύ καλλίτερη.  Πρέπει να εξετάσουμε και κάτι άλλο, άντε και να βρήκες το σούπερ καλό και τίμιο Ρωσιδάκι... όταν το φέρεις στην Ελλάδα τι γίνεται;  Στην Ρωσια ήταν μια γκόμενα της σειράς , εδώ θα είναι η σούπερ μουνάρα!!  Όλοι θα ξερογλείφονται και θα τις την πέφτουν , αργα ή γρηγορα θα καταλάβει την δύναμη της και τότε σίγουρα θα χαλάσει ή θα γίνει τρελά απαιτητική και θα σε βρίζει γιατί δεν μπορείς να της δώσεις αυτά που νομίζει ότι της αξίζουν.
:thumbsup: :thumbsup:
 

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Μηνύματα
907
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Έτερε μέγα διδάσκαλε μετά τα σέβη μου , επέτρεψε μου με ταπεινότητα να αναφέρω ότι Ρωσίδα δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο περίπτωση να μείνει μαζί σου εάν χρεοκοπήσεις ( και ας είναι πλέον πατσαβούρα γιατί τα χρόνια πέρασαν , και ας της έχεις προσφέρει τα πάντα).  Αντίθετα μια Ελληνίδα εάν έχει πατσαβουρίασει ή  εάν ήσουν σωστός θα μείνει μαζί σου στα δύσκολα.

:thumbsup: :thumbsup:
 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Μηνύματα
47.532
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κε Boldemort ὁλοκληρώσατε τὰς σπουδὰς σας καὶ ὁμιλεῖτε διὰ οἰκονομικὰ ζητἠματα ἀργότερον.

Γιατι κε Μπακαλη? Υπαρχει κανας φραγμος
στην διορατικοτητα?  ;) Με εμποδιζει κανεις
να ειμαι διορατικος? Οι μονοι που θα το εμποδιζαν αυτο
θα ηταν εκεινοι που δεν θα μπορουσαν να εχουν την ξεχωριστη αυτη ικανοτητα.
Αλλα και παλι εσυ θα φταις διοτι κανεις επιδειξη.
Αντι να το αποκρυπτεις. 
 

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Μηνύματα
1.290
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
  Εξαιρετικό το κειμενάκι που παράθεσε ο φίλος CIM.Συμφωνώ 1000% κι επαυξάνω.Πράγματα που τα έχω σκεφτεί κι εγώ,γραμμένα απλά και μεστά.
  Δυστυχώς αυτός είναι ο κόσμος και η εποχή που ζούμε.Ζούμε σε περίεργες εποχές.Θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά ανοιχτό σε νέες ιδέες και απόψεις αλλά βλέπω ότι έχει χαθεί κάθε ίχνος ανθρώπινης επαφής ή (να το θέσω αλλιώς) ανθρωπιάς στις σχέσεις μας και με βλέπω σαν έναν άνθρωπο που φαντάζει πια ξεπερασμένος και παλιομοδίτης στα μάτια των πιτσιρικάδων και των νέων,παρότι είμαι 33 μόνο.Αισθάνομαι να μην ανήκω στην εποχή μου ειδικά σε αυτό το θέμα των σχέσεων και του φλέρτ.Το ίντερνετ είναι εξαιρετικό εργαλείο για πολλά πράγματα.Σίγουρα και για καινούργιες γνωριμίες και για επικοινωνία με τις ήδη υπάρχουσες.
  Μας οδηγεί η ίδια η κοινωνία όμως σε αυτή την αποξένωση.Εγω εχω να βγω για καφέ με κάποιον φίλο, συγγενή ή δικό μου άνθρωπο,πάνω από μήνα.Δουλεύουμε όλη μέρα για ψίχουλα,τα βγάζουμε πέρα τσίμα-τσίμα και η ψυχολογία μας είναι στο ναδίρ.Υποχρεώσεις συνεχώς και ελεύθερος χρόνος ελάχιστος που θες να τον εκμεταλευτείς απλά χαλαρώνοντας στο σπίτι σου.
  Θέλω να καταλήξω πως αν δεν έχεις λεφτά (δεν λέω να είσαι πλούσιος αλλά να σου περισσεύει και κάτι ψιλό κάθε μήνα για να πας μια ταβέρνα ή σε ένα μπαράκι ή μια βόλτα με το αμάξι σε κοντινή μονοήμερη εκδρομή) κι έχεις ένα σωρό άλλα πρακτικά προβλήματα να γυρνούν στο κεφάλι σου, δεν έχεις και την κατάλληλη διάθεση και ψυχολογία να βγεις έξω και να φλερτάρεις. Δεν μπορείς να λειτουργήσεις.Αλλωστε, μεταξύ μας, ποιά γυναίκα θα ασχοληθεί μαζί σου όταν πάσχει το πορτοφόλι σου???? Μπορεί αρχικά να προξενήσεις το ενδιαφέρον σε κάποια, αλλά μοιραία αν το πορτοφόλι δεν είναι βαρύ θα σε αφήσει με την π......  στο χέρι. Δυστυχώς η πλειοψηφία βρίσκεται στην ανωτέρω κατάσταση και γι'αυτό και ανθούν το Facebook και τόσα άλλα sites γνωριμιών.
  Μας οδηγούν εκεί. Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι που θα είχαν το κουράγιο και την δύναμη να αντισταθούν και να τραβήξουν τον δικό τους δρόμο,αλλά τα πράγματα είναι δυσοίωνα.
 

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Μηνύματα
907
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Εγώ συμφωνώ εκεί που λέει για ελληνικό πράμα..
Τουλάχιστο ρε παιδί μου..άμα σου κάνει και τίποτα..να της ρίξεις ένα περιποιημένο καντήλι ελληνικό χριστιανικό κι ορθόδοξο..
Να τα χώνεις και να γεμίζει ο στόμας σου..
Πού να βρίζεις τώρα στην αλλοδαπή γλώσσα..

εχεις ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ (ασχετα αν εχω κακο κολλημα με το ονομα σου :2funny:)...
σου μιλαω εκ πειρας.........

ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ  ............
 

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Μηνύματα
3.175
Κριτικές
3
Like
4.331
Πόντοι
736
Κατσε , κατσε 2 λεπτα.
Καταρχην το κρατος χρεωκοπησε οχι γιατι καποιοι
ηταν μαλακες... αλλα επειδη ηταν ΠΟΛΥ μαλακες.
Η εταιρια εκλεισες... αν εχεις γνωριμιες και εισαι καλος
θα σε παρουνε και αλλου... δεν εχεις γνωριμιες? Κακως ποιος σου πε
να εισαι μονοκοματος? Σε συλλαβανε για φακελακι? Γιατι να κανεις φακελακια?
κτλπ κτλπ
Συμφωνώ αγαπητέ φίλε ... στην ζωή υπάρχουν οι επιτυχημένοι και οι αποτυχημένοι. Εάν δεν είσαι μαλάκας και μια στραβή να πάθεις θα σηκωθείς και θα βγεις κερδισμένος γιατί την στιγμή που έπαθες την στραβή θα μετρήσεις τους φίλους , την γκόμενα , την γυναίκα. Μην είσαι απόλυτος όμως,  δεν είναι κακό να ρισκάρεις όσο είσαι νέος και να μηδενίσεις μια δύό φορές το κοντέρ, μαλακία είναι να σου συμβεί αργότερα και να πάρει πολλούς η μπάλα.
 

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Μηνύματα
907
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Επίσης έχουν την μουνάρα σύντροφό τους γραμμένη στα αρχίδια τους από την πρώτη στιγμή και ποτέ δεν θα υπάρξουν αγαπούληδες όπως εμείς.

ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ αδερφε...

οι αγαπουληδες........
 

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Μηνύματα
907
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
αδερφια,

εγω εχω καει απο το net κ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!!!!!

Αυτα.........
 

argentina@2001

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Μηνύματα
103
Like
0
Πόντοι
1
μην  συγχεουμε  το  σεξ  επι  πληρωμη,  με  τις  σχεσεις  ζωης  γαμου  και  συντροφικοτητας!  οι  ρωσιδες  και  ολες  οι  περισοτερες  ανατολικες  εχουν  στερηθει  πολλα στη  ζωη  τους  και  μολις  συνειδητοποιησουν  τι  αξιζουν  γινονται  αφορητα  απαιτιτικες,  ισως  και  πιο  πολυ  απ  τις  δικες  μας!  αυτο  ισχυει  και  για  τις  κανονικες  κοπελες, ποσο  μαλλον  του  επαγγελματος.  η  νεα  "μοδα"  στην  ευρωπη  απο  οτι  διαβαζω  και  απο  οτι  μου  λενε  καποιοι  γνωστοι  σε  αγγλια  και  γερμανια  που  εχω  ειναι  οι  ασιατισες  γυναικες.  φιλος  γνωστου  μου  εγγλεζου  απ  το  μαντσεστερ  48  χρονων  πηρε  ινδη  εδω  και  3  χρονια  και  ειναι  τρισευτιχισμενος  και  πολλοι  αλλοι  απο  οτι  μου  ειπε  ειναι  με  ινδες  κινεζες  ταυλανδεζες φιλλιπινεζες ινδονησιες,  συνηθως    για  καποιον  που  εχει  συνηθησει  τις  εντυπωσιακες  ρωσιδες  απο  αποψη  εμφανισης  κατι  τετοιο  να  ειναι  πολυ  δυσκολο  αλλα  οι  ασιατισες  οτι  και  να  γινει  λογω  φιλοσοφιας  τον  ανδρα  τον  σεβονται  σε  αντιθεση  με  ολες μα ολες  τις  ευρωπαιες
 

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Μηνύματα
3.175
Κριτικές
3
Like
4.331
Πόντοι
736
       
surprised-023.gif
...πώς τα λες έτσι ρε παιδί μου..
Το άκρον άωτον της αισιοδοξίας είσαι...

Είμαι αισιόδοξος μίλησα για πράγματα που διορθώνονται ... εύκολα για κάποιους ή δύσκολα για κάποιους άλλους. Απαισιόδοξος θα ήμουν εάν ομιλούσα για μη αναστρέψιμες καταστάσεις θέματα υγείας κ.τ.λ
 

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Μηνύματα
907
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
οποιος ειναι ΜΑΓΚΑΣ κ οχι ΔΑΓΚΑΣ, βγαινει εξω κ "χτυπαει".....

εκει φαινεται "ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ" αδερφια...

οχι πισω απο μια οθονη που [size=10pt]ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΓΚΕΣ" με φουστες κ κυλοτακια[/size]......
 

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Μηνύματα
3.175
Κριτικές
3
Like
4.331
Πόντοι
736
μην  συγχεουμε  το  σεξ  επι  πληρωμη,  με  τις  σχεσεις  ζωης  γαμου  και  συντροφικοτητας!  οι  ρωσιδες  και  ολες  οι  περισοτερες  ανατολικες  εχουν  στερηθει  πολλα στη  ζωη  τους  και  μολις  συνειδητοποιησουν  τι  αξιζουν  γινονται  αφορητα  απαιτιτικες,  ισως  και  πιο  πολυ  απ  τις  δικες  μας!   αυτο  ισχυει  και  για  τις  κανονικες  κοπελες, ποσο  μαλλον  του  επαγγελματος.  η  νεα  "μοδα"  στην  ευρωπη   απο  οτι   διαβαζω   και  απο  οτι  μου  λενε  καποιοι  γνωστοι  σε  αγγλια  και  γερμανια  που   εχω   ειναι  οι  ασιατισες   γυναικες.  φιλος  γνωστου  μου  εγγλεζου  απ  το  μαντσεστερ  48  χρονων  πηρε  ινδη   εδω  και  3   χρονια  και  ειναι  τρισευτιχισμενος   και  πολλοι  αλλοι  απο   οτι  μου  ειπε  ειναι  με  ινδες  κινεζες  ταυλανδεζες φιλλιπινεζες ινδονησιες,  συνηθως    για  καποιον  που  εχει  συνηθησει  τις  εντυπωσιακες  ρωσιδες  απο  αποψη  εμφανισης  κατι  τετοιο  να  ειναι   πολυ  δυσκολο   αλλα  οι  ασιατισες  οτι  και  να  γινει  λογω   φιλοσοφιας  τον  ανδρα  τον  σεβονται  σε  αντιθεση  με  ολες μα ολες  τις  ευρωπαιες


Rating:


 μιλάνε όλες αγγλικά το 10% από όσες σας μιλήσουν είναι καλές περιπτώσεις προς ανάλυση
 

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Μηνύματα
7.741
Like
18
Είμαι αισιόδοξος μίλησα για πράγματα που διορθώνονται ... εύκολα για κάποιους ή δύσκολα για κάποιους άλλους. Απαισιόδοξος θα ήμουν εάν ομιλούσα για μη αναστρέψιμες καταστάσεις θέματα υγείας κ.τ.λ
Ναι..σωστά..τα διάβασα όμως απότομα και πήγε να μου έρθει ντουρβουτζάς...χαχαχαχαχαχαχ
Άμα έχεις και προβλήματα και που σε γενικές γραμμές έχουν όλοι...δεν θέλεις και πολύ να σου'ρθει...χαχαχαχ...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom