apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εισαι σωστοςΤύπε έχεις μεγάλη εξειδίκευση στα θέματα των Βαλκανίων, ή είναι ιδέα μου???
τυπε εισαι σωστοςΤύπε έχεις μεγάλη εξειδίκευση στα θέματα των Βαλκανίων, ή είναι ιδέα μου???
Μα το σωστο ειναι λαχειο..... κανε τις αναγωγες σουΚαι για να βρεις την εξαίρεση,πρέπει νάχεις τύχη βουνό.Τέλος πάντων...είδομεν
την γυναικα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΡΑΣ ΠΟΤΕ...........Και να σοβαρευτώ τώρα λίγο..
Τη γυναίκα δεν πρέπει να τη χτυπάς..ούτε μ'ένα τριαντάφυλλο..
Πέτα της όλη τη γλάστρα καλύτερα..
Χααααααααχαχαχαχαχαχ
Ειναι προσωπικη αποψη φιλε μου ....Ἐδῶ κ. Δημήτρη ἀνατρέπετε θέσφατα καὶ νόμους ἐτῶν, τουλάχιστον εἰς αὐτὸν τὸν ἱστότοπον. Ἐπανεξετάσατε τὴν θέσιν σας παρακαλῶ πολύ.
Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσεις Ελληνίδα αντί αλλοδαπής,εφόσον και οι δύο την καλοπέρασή τους θέλουν!!Περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις το τζόκερ..παρά να πάρεις απάντηση σοβαρή και ειλικρινή από γυναίκα όοοοοτι εθνικότητος είναι..
Η γυναίκα συνήθως..δεν παίρνει απο συζήτηση και λόγια...
Την καλοπέρασή της κοιτάει..
Κι όταν διαπιστώσει ότι πρόκειται να "περάσει"καλά..τότε σε παντρεύεται..
Χαααααααααχαχαχαχαχαχ...
τυπε το ειδα το πμ
κοιτα αυτη η ρατσα που λες ειναι λιγο δυσκολη
εγω απο 2 γνωστους που ξερω πηραν γεωργιανη
πολυ καλη!
εχουνε μεινει πολυ ευχαριστημενοι
επισης ειχα σε πολυ μεγαλη εκτιμηση τις αρμενισσες αλλα ειχαμε μια κουβεντα με εναν τυπο εδω και μου ειπε οτι ειναι πολυ πουτανες
για να παντρευτεις σου προτεινω κροατισσα δικε μου
προσεχε για φαση η γαμησι ειναι καλυτερες οι σερβες-μαυρομουνιες
αλλα για γαμο οι κροατισσες ειναι οτι πρεπει
πρεπει να δεις καποια προφιλ κ να γελας με τις φωτογραφιες τους......
ποσο ποιητες ειναι......μαλλον......σαν την ταινια με τον βεγγο που τον παρουσιαζουν ποιητη κ δεν το ξερει...τετοιοι προσπαθουν να ειναι......
ΤΟΣΟ ΓΕΛΙΟΙ
Καλα αυτα και αν δεν τα εχουμε πει....
χιλιαδες φορες.
Αφου κανεις δεν το κανει ρε φιλε...
ελαχιστοι πλεον το κανουν αυτο
και να σου πω καλυτερα κιολας για να τους τις πηδαμε εμεις
γιατι αν το κανανε ολοι θα ειχαμε προβλημα
Ναι βρε..το ξέρω..την γυναικα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΡΑΣ ΠΟΤΕ...........
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.....αυτο το ξερεις........κ να σε σκοτωσει, εσυ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ.....
Κατερινακι
Στο Φεησμπουκ εννοεις?
Δεν μπαινω εκει μεσα ρε.. αυτα ειναι για τους ανιδεικευτους
που λεει και ενα φιλαρακι μου συναδελφος στο καμακι
και οι γκομενες αμα τους μιλησεις ευγενικα ειναι και αυτες ευγενικες
απλα δεν καθονται... οκ αυτο αλλο θεμα.
σωστος ρε τυπεΚαι το internet χρειάζεται , ένα παραδειγμα ... Κανονίζω ταξίδι στην Λευκορωσια, κάνα μήνα πιο πριν χτυπάω καμιά τριανταριά Λευκορωσιδάκια. Από αυτά με τα δέκα θα μιλήσω , τα πέντε θα μου υποσχεθούν ότι θα πάμε για καφέ όταν πάω. Τα δύο τελικά θα βγούνε μαζί μου και έχω πιθανότητες να το ένα. Όμως από ένα μήνα νωρίτερα, θα έχω μάθει τα hot spot του Μinsk από τα chat , θα έχω προπονηθεί στην γλώσσα , θα έχω θέματα για συζήτηση και με τα κορίτσια που θα βρεθώ εκεί θα μου λύσουν και τις απορίες.
Σαφώς και θα πάω στην disco να καμακώσω ( δυστυχώς οι ενδυματολογικές μου επιλογές είναι διαφορετικές από τον τσάρο ... ίσως γιαυτο και δεν έχω τα δικά του ποσοστά επιτυχίας) σαφώς και θα χωθώ παντού για να βγάλω γκομενάκια, όμως και το internet στην αρχή ήταν μια βοήθεια.
Στο Φεησμπουκ εννοεις?
Δεν μπαινω εκει μεσα ρε.. αυτα ειναι για τους ανιδεικευτους
που λεει και ενα φιλαρακι μου συναδελφος στο καμακι
και οι γκομενες αμα τους μιλησεις ευγενικα ειναι και αυτες ευγενικες
απλα δεν καθονται... οκ αυτο αλλο θεμα.
Οποτε βαψτα μαυρα και καθαρισες !!!!!!!Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσεις Ελληνίδα αντί αλλοδαπής,εφόσον και οι δύο την καλοπέρασή τους θέλουν!!
Και το internet χρειάζεται , ένα παραδειγμα ... Κανονίζω ταξίδι στην Λευκορωσια, κάνα μήνα πιο πριν χτυπάω καμιά τριανταριά Λευκορωσιδάκια. Από αυτά με τα δέκα θα μιλήσω , τα πέντε θα μου υποσχεθούν ότι θα πάμε για καφέ όταν πάω. Τα δύο τελικά θα βγούνε μαζί μου και έχω πιθανότητες να το ένα. Όμως από ένα μήνα νωρίτερα, θα έχω μάθει τα hot spot του Μinsk από τα chat , θα έχω προπονηθεί στην γλώσσα , θα έχω θέματα για συζήτηση και με τα κορίτσια που θα βρεθώ εκεί θα μου λύσουν και τις απορίες.
Σαφώς και θα πάω στην disco να καμακώσω ( δυστυχώς οι ενδυματολογικές μου επιλογές είναι διαφορετικές από τον τσάρο ... ίσως γιαυτο και δεν έχω τα δικά του ποσοστά επιτυχίας) σαφώς και θα χωθώ παντού για να βγάλω γκομενάκια, όμως και το internet στην αρχή ήταν μια βοήθεια.
αυτο εννοω το φβ
καθονται φιλαρακι......καθονται....αρκει να πετυχεις την περιπτωση....
πλεον δεν ειμαι εκει μεσα κ δεν ασχολουμε....αλλα καθονται
αχαχαχαχαχα θες για ειδικους εσυ? αχαχαχαχα μπες φεησμπουκ να γαμησεις ρε. εξασφαλισμενη εξοδος μετα γαμησιου
Ναι βρε..το ξέρω..
Χιούμορ κάνω..
Το καλύτερο ξύλο που μπορείς να δώσεις σε μια γυναίκα..δεν είναι με τη μυϊκή δύναμη..αλλά με την γλώσσα..
Δεν είναι τυχαίο που λένε..η γλώσσα κόκαλα δεν έχει αλλά κόκαλα τσακίζει..
Λαχείο είναι φίλε μου..Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσεις Ελληνίδα αντί αλλοδαπής,εφόσον και οι δύο την καλοπέρασή τους θέλουν!!
τυπε σου ειπα διαλεξες λαθος ρατσαδυστυχως αυτο της εκανα (ακους apolilto arseniko?).....
ισως γι αυο τα γαμ....σα κ δεν γυρναει??????