Χμ... άργησα να βρω αυτό το θέμα μου φαίνεται... Ας πω και εγώ.
Λοιπόν μετά από ενασχόληση μου (προσεκτική λόγω γυναίκας) στο FB έχω να δηλώσω ότι ως τώρα μόνο 3 έχω μαμήσει. Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν το πολυχρησιμοποιώ το σάιτ και εξάλλου προσέχω για να έχω.
Η μία ήταν Βουλγάρα και το μόνο που έκανα ήταν τα έξοδα μου για ένα σαββατοκύριακο στα βόρεια της Βουλγαρίας. Μέτρια στο ύψος, σφιχτή γκόμενα γενικά που με περιποιήθηκε δεόντως αμά την εμφανίσει μου. Καθόλου δεν με χάλασε που έδωσα ίσαμε 100€ σ' όλα τα μεταφορικά πήγαινε-έλα. Ακόμα κρατάμε επαφή και με ζαλίζει να ξαναπάω...
Η δεύτερη Ελληνίδα που δεν ήθελε και πολύ ψηστήρι. Μιλήσαμε μία φορά, την επόμενη μέρα βγήκαμε. Έφαγα στο πρώτο ραντεβού αλλά στ' αμάξι και λόγω όγκου και ύψους δεν το χάρηκα. Βγήκαμε την επόμενη και έφαγα κανονικά σε δωμάτιο ξενοδοχείου... Εκεί ναι ήταν μια χαρά. Μέτρια στο ύψος επίσης, λεπτή σε κιλά. Επίσης κρατάμε επαφή αλλά δεν έχουμε βγει διότι το κορίτσι έχει και γκόμενο... α ρε και να 'ξερε!
Η τρίτη ήταν ένα στιγμιαίο λάθος... Ένα λάθος κλικ και... μου μίλησε, της μίλησα, είδα τις φωτό της και λέω ότι αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις. Μέτρια στο ύψος, με αρκετά παραπανίσια κιλά αλλά όχι και τόφαλος. Ζουμπουρλή αλλά πρόσχαρη και δεκτική σ' όλα... σχεδόν. Εμένα μου άρεσε αλλά δεν μ' αρέσει να με πρήζουν... οπότε όταν μου είπε να χάσω ματς του Ηρακλή για την πάρτυ της έμεινε μόνη της...
Απλά τα πράγματα και όχι περίπλοκα. Ακόμα και για μένα που δεν είμαι τέρας αισιοδοξίας ή αυτοπεποίθησης, σαφώς δεν είμαι ο άντρακλας με τους πολλούς κοιλιακούς και τα γραμμωμένα μπράτσα. Απλά πρέπει να έχεις χιούμορ και να είσαι αξιοπρεπής. Όχι πέφτουλας και ζήτουλας κατευθείαν...