erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
οτι καποιος γουσταρει τη φιλη σου ζωονννννννννννννννν
Και τι έγινε; Καλά θα έκανε. Απλώς ο τρόπος για να την πλησιάσει θα ήταν πουστικος.Να στο ξαναπώ η το καταλαβες;
οτι καποιος γουσταρει τη φιλη σου ζωονννννννννννννννν
Aφού είπε ότι αμα δεν του κάτσει η καλή θα βολευτεί και με τη φίλη, δεν είναι πολύ πούστικοςΚαι τι έγινε; Καλά θα έκανε. Απλώς ο τρόπος για να την πλησιάσει θα ήταν πουστικος.Να στο ξαναπώ η το καταλαβες;
ειναι καλοβολος αθρωπος με ολα βολευεταιAφού είπε ότι αμα δεν του κάτσει η καλή θα βολευτεί και με τη φίλη, δεν είναι πολύ πούστικος
Aφού είπε ότι αμα δεν του κάτσει η καλή θα βολευτεί και με τη φίλη, δεν είναι πολύ πούστικος
Στο facebook καθως κ σε αλλα site γνωριμιων,όπως κ τσατ μπορεις να γνωρισεις κάθε λογης ατομο…αυτά τα site είναι ένα μικρο η μεγαλο ομοιωμα της κοινωνιας μας.καποιοι μεσα από ένα pc μπορουνε πιο ανετα να εκφραστουν παρα από κοντα..αυτο βεβαια δεν σημαινει ότι θα ριξεις κ γκομενα.λογω ότι καποια στιγμη ασχοληθηκα πολύ με το ιντερνετ λογω ότι ημουνα αρκετες ωρες στο σπιτι μιλησα με πολλα ατομα…κ γνωρισα κ αρκετα.ειτε σοβαρα ειτε για τα μπαζα κ σε εμαφανηση κ σε χαρακτηρα.απ την μικρη λοιπον εμπειρια μου θα πω τα εξης:
-εάν μπεις σ ένα site με σκοπο δεν τον πετυχαινεις ευκολα.μπαινεις χαλαρος να περασεις καποια ωρα-ες κι αν βγει κατι βγηκε.
-ακομα κ με κοπελες που είναι ‘δυσκολες’ η απροσιτες κρατας επαφη γιατι μπορει να την πετυχεις σε ‘αδυνατη’ στιγμη να θελει να μιλησει κ να εισαι εσυ ο τυχερος.
-παντα κανεις χαλαρη κουβνετα ,προσπαθοντας να περασεις καλα αλλα κι εκεινη ώστε να σου ξαναμιλησει η να θελει κ την επομενη την παρεα σου αναμεσα στους δεκαδες που της μιλανε ταυτοχρονα.
-δεν θελει κοπο,θελει τροπο κ υπομονη…
Δυστηχως ολες οι σωστες γυναικες εχουν γινει δυσπιστες με οσα βλεπουνε κ διαβαζουνε στις δηθεν εξυπνες ατακες που πετανε μερικοι οποτε πολύ δυσκολα θα σου ανοιχτουνε…
Κ για να μιλησω κ με πραξεις την κοπελα που ειμαι τωρα τη γνωρισα στο facebook.
Μιλαγαμε χαλαρα οποτε μπορουσαμε περιπου 3 μηνες.μετα από το τηλ για καποιο καιρο κ τωρα ειμαστε μαζι.η κοπελα απλα ειχε περασει πολλα κ από άλλες σχεσεις κ με οσα ειχε δει μεσα εκει δεν απανταγε καν κ ουτε πιστευε κανεναν.Mε υπομονη κ απλα να εισαι χαλαρος κι όχι με πεισμα ότι θα βγαλω κατι σωνει κ καλα μπορεις να πετυχεις κατι καλο…ελπιζω να μην σας κουρασα…
Ωχ θα αρχίσει πάλι το ημερολόγιο της Αννούλας
Η χειρότερη συνήθως το παίζει και δυσκολότερη έχοντας ψωνιστεί απότομα μη έχοντας συνηθίσει την έλξη βλεμάτων (λόγω της φίλης βεβαίως)
παιδια εχω μια ερωτηση τον τελευταιο καιρο μιλαω σε ενα τετοιο σαιτ με μερικες τσεχες 2 ολανδεζες και με 2 ρωσιδες και παιζει το εξης θεμα: παρατηρησα οτι ενω οι ολανδεζεσ και κυριως οι τσεχες δεχονται τα αστεια μου και γενικα το χιουμορ μας ειναι αρκετα κοντα, με τις ρωσιδες (αν και καβλες) δε μπορω να συνενοηθω εχω φαει απειρα Χ για αστειους λογους και ακομα και με αυτες τις 2 που μιλαω δε βγαινει γελιο στη συζητηση.
ειναι καποιο χαρακτηριστικο των ρωσιδων αυτο να παραμενουν σοβαρες ξερωγω και να μη σηκονουν μυγα στο σπαθι τους η παιζει κατι αλλο πχ δεν εχω ανακαλυψει ακομα το χιουμορ τους?
ρε παιδια μια γνωμη απο εσας τους εμπειρους.
Στο φαcebook ειναι μια γκομενα με ανοικτο προφιλ,ονομα Xristina Nina.
Χαζευα τις φωτογραφιες που εχει ανεβασει..ολο βυζια,στριγκακια,γλωσσες πονηρα βγαλμενες εξω..τι ζητανε τετοια ατομα γαμωτο?Τοσο ναρκισσες και μαλακισμενες ειναι??
Δεχτηκέ καμία να βγείτε;;;Χωρτασα μπάζα στο φεισ
Μηλαω σε ωρεες με γραφουν στα παπαρια τους,μου μηλανε ασχημες και με παρακαλανε να βγουμεΔεχτηκέ καμία να βγείτε;;;
εσπρωξες καμια τυπε?Μηλαω σε ωρεες με γραφουν στα παπαρια τους,μου μηλανε ασχημες και με παρακαλανε να βγουμε
Στο zoo εχω ληγη επυτηχια
Σε παρθενες πεφτω πανταεσπρωξες καμια τυπε?