Επισκέπτης
γιατι ρε μεγάλε αν το μαθει τι θα γίνει δηλαδη; Θα παρεξηγηθει που της την επεσε ;
θα ξερω οτι ηταν για την διπλανη μου! χαχαχα!
γιατι ρε μεγάλε αν το μαθει τι θα γίνει δηλαδη; Θα παρεξηγηθει που της την επεσε ;
θα ξερω οτι ηταν για την διπλανη μου! χαχαχα!
πλεον σε καθε πεσιμο η πιθανη απαντηση θα ειναι "ρε πουστρακο για τη διπλανη μου πας?"
ε δυσκολο..
τα καλα παιδια δεν πρεπει να πανε σε αλλες παρεες .. Μονο στην δικη μας οποτε οκ! ;)
Τεσπα εγω πιστευω πως το ιντερνετ μπορει να σε κανει ΠΛΟΥΣΙΟ... αρχικα σε ιδεες και σε γνωσεις και μετα και σε χρηματα (αφου αξιοποιησεις αυτες τις γνωσεις)
Η χειρότερη συνήθως το παίζει και δυσκολότερη έχοντας ψωνιστεί απότομα μη έχοντας συνηθίσει την έλξη βλεμάτων (λόγω της φίλης βεβαίως)"παραπλευρη απωλεια"(που αν προχωρησει η κατασταση με τον στοχο α',λιγο με ενδιαφερει)
ή "παραπλευρο οφελος" αν δεν περπατησει η δουλεια με το στοχο α'..εξαλλου ο στοχος β΄θα σε αντιμετωπισει πολυ καλυτερα(ευκολο πηδημα) οντας κουρασμενος απο το συνεχες φτυσιμο που θα τρωει ολο το βραδυ,καθοτι ολοι θα κανουν κινηση για τη φιλη του.. ;).
βλεποντας και κανοντας..
πολυ μικρες πιθανοτητες..Η χειρότερη συνήθως το παίζει και δυσκολότερη έχοντας ψωνιστεί απότομα μη έχοντας συνηθίσει την έλξη βλεμάτων (λόγω της φίλης βεβαίως)
Η πληροφορία αξίζει χρυσάφι πλέον ;)
Να πουλάς αέρα(πληροφορίες/τεχνογνωσία/κτλ) και να σου δίνουν χρήμα, αυτά είναι...
υγ. Για τις εντολές της κονσόλας κ' τα ελληνικά δεν το κατάλαβα..Κ' γω σε greeklish γράφω σε xterm..
πολυ μικρες πιθανοτητες..
βεβαια αν σε μια παρεα ειναι ολες περιπου στο ιδιο επιπεδο αυτο ισχυει..
μην αποπροσανατολιζομαστε ομως!ο στοχος σου δεν ειναι η "χειροτερη",οποτε λιγο σε νοιαζει πως το παιρνει αυτη!
Η "χειροτερη" που εφαγε τη χλαπατσα ομως, δεν ειναι απιθανο να σε διαβάλλει στην άλλη.
"κοιτα τι ψαλιδα εχουν τα μαλλια του"
"κοιτα πως ειναι τα κορδονια του"
κλπ κλπ
τα ξερετε αυτα ρε...
σωστα, στη περιπτωση σου αποκλειεται να γουσταρει αλλη
that's the point!οχι ρε συ δεν είπα αυτό, σε κολακεύει να στην πεσει κάποιος δεν σκεφτεσαι οτι θελει την φιλη σου
τι χαιρεσαι; Αν μετα το αντιληφθεί θα σε πει πουστρακι και θα μαθει να σου φερεται με πουτανια για να σε αντιμετωπισει εσένα και τον επόμενο. Οποτε είναι φαυλος κύκλος ...Ολα αυτά για να γαμήσεις μια μουναρα και αν. Και να φερθεις σε ενα αλλο άτομο οπως δεν θα ήθελες να σου φερθουν.that's the point!
οχι ρε συ δεν είπα αυτό, σε κολακεύει να στην πεσει κάποιος δεν σκεφτεσαι οτι θελει την φιλη σου
στη περιπτωση σου θα'πρεπε να το σκεφτεις!
τι να σκεφτω ; οτι βλέπω καποιον να με φλερταρει; Ασε ρε εκτορα που θα καθομαι να σκέφτομαι και το φλερτ..