Νέα

Γνωριμία & σχέση με Κινέζα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 356
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kologeor

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Like
44
Πόντοι
0
Το τελευταιο καιρο, μιας και βρισκομαι συνεχεια λογω νεας εργασιας στη περιοχη του Κολωνου , βλεπω σχεδον καθε μερα κατι πολυ αξιολογα κινεζακια.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.504
Πόντοι
216
Το τελευταιο καιρο, μιας και βρισκομαι συνεχεια λογω νεας εργασιας στη περιοχη του Κολωνου , βλεπω σχεδον καθε μερα κατι πολυ αξιολογα κινεζακια.

Ειναι λιγο απομακρα και φοβισμενα τα κινεζακια, ή κανω λαθος;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Προσανατολιζομαι και εγω για γαμο με κινεζα σε λιγα χρονια.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.504
Πόντοι
216
Τυπε δεν υπαρχουν πολλοι γαμπροι στην Κινα και ολες ψαχνονται..εκει τα κοριτσια ειναι "βαρος" στην οικογενεια,ειναι μπελας. Επειδη στην Κινα υπαρχει ελεγχος γεννησεων και κανουν μονο ενα παιδι τοτε αν γεννηθει κοριτσι το πνιγουν και λενε οτι πεθανε στην γεννα, μπας και βγει αγορι το επομενο...
Επειδη ειχα παρε-δωσε με Ταυλανδεζα μασεζ εδω στην Σαλονικα, μπορω να σου πω οτι η φιλοσοφια τους ειναι τελειως διαφορετικη απο τις δικες μας τις μαλακισμενες εδω, που νομιζουν οτι ειναι πριγκιπισσες... και να σου πω την αληθεια, θα το σκεφτομουν και πιο σοβαρα το θεμα αν δεν ηταν χωρισμενη με παιδι. Ενα παραδειγμα... ειχα ρωτησει την παρεα της γτ κανουν στους αντρες ολα τα χατηρια και τους θελουν ευτυχισμενους..και μου ειπαν...Στην χωρα μας αν δουν εναν αντρα δυστυχισμενο,τοτε ο κοσμος θα πει.."Αυτος ο αντρας δεν εχει άξια γυναικα,γι αυτο ειναι δυστυχισμενος" ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!! απο Ελληνιδα δεν προκειται να το ακουσεις αυτο παντως... και επειδη οι αντρες τις εχουν και λιγο χεσμενες τις γυναικες εκει(οχι σαν εμας τους μουνοδουλους)...οταν κανεις κατι γι αυτες το εκτιμουν παρα πολυ...

Μεγαλες αληθειες.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    78,2 KB · Εμφανίσεις: 71

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Οποιος εχει παντρευτει ασιατισα δεν το μετανιωσε....οποιον ξερω, εχει να λεει τα καλυτερα...
Σωστα το επιβεβαιωνω και εγω απο την δικια μου τουλαχιστον πλευρα εχοντας μακροχονη σχεση με ασιατισα-Κινεζα.Και επισης το τελευταιο καιρο που ζουμε μαζι μονο τα καλυτερα εχω να πω απλη εργατικη προσφερει στο σπιτι νοικοκυρα σιδερωνει δουλειες σπιτιου βοηθαω και εγω βεβαια οπου πιανουν τα χερια μου.Υπαρχει ενα θεμα βεβαια λιγο με τα ασιατικα φαγητο πχ ποδια κοτας τα οποια δεν τρωω.Η νοοτροπια στο τι πινουν πχ οι κινεζοι δεν πινουν κρυο νερο το θεωρουν παραδοσιακα κακο για την υγεια πινουν αντιθετα πολυ hot water.Εχω φιλο αμερικανο που ασχολειτε με εξαγωγες man in the middle χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο σε εμφανιση παντρευτηκε επισης κινεζα η οποια προερχεται μαλιστα απο αρκετα πλουσια οικογενεια.Η γυναικα του ομως κ η ζωη που κανουν ειναι ιδιαιτερα απλη!Για αυτο λοιπον οπως λεε και στο ελλαδα βουρ στον πατσα χαχα!

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.504
Πόντοι
216
Σωστα το επιβεβαιωνω και εγω απο την δικια μου τουλαχιστον πλευρα εχοντας μακροχονη σχεση με ασιατισα-Κινεζα.Και επισης το τελευταιο καιρο που ζουμε μαζι μονο τα καλυτερα εχω να πω απλη εργατικη προσφερει στο σπιτι νοικοκυρα σιδερωνει δουλειες σπιτιου βοηθαω και εγω βεβαια οπου πιανουν τα χερια μου.Υπαρχει ενα θεμα βεβαια λιγο με τα ασιατικα φαγητο πχ ποδια κοτας τα οποια δεν τρωω.Η νοοτροπια στο τι πινουν πχ οι κινεζοι δεν πινουν κρυο νερο το θεωρουν παραδοσιακα κακο για την υγεια πινουν αντιθετα πολυ hot water.Εχω φιλο αμερικανο που ασχολειτε με εξαγωγες man in the middle χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο σε εμφανιση παντρευτηκε επισης κινεζα η οποια προερχεται μαλιστα απο αρκετα πλουσια οικογενεια.Η γυναικα του ομως κ η ζωη που κανουν ειναι ιδιαιτερα απλη!Για αυτο λοιπον οπως λεε και στο ελλαδα βουρ στον πατσα χαχα!

lagos στην Ελλαδα ειχες τη μακροχρονια σχεση με την Κινεζα;
Για δωσε καμια συμβουλη δικτυωσης, γιατι ειναι καπως απομακρες και δυσκολες στην προσεγγιση.

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
lagos στην Ελλαδα ειχες τη μακροχρονια σχεση με την Κινεζα;
Για δωσε καμια συμβουλη δικτυωσης, γιατι ειναι καπως απομακρες και δυσκολες στην προσεγγιση.
Και εξαποστασεως αρχικα σαν φιλοι και μαζι την ξερω περιπου 3μιση χρονια.Την κοπελα την γνωρισα απο ενα site για asian friends και expats.Ειχα προγραμματισει ταξιδι στο HK κ εψαχνα μπας!κ εβρισκα παρεα.Ετσι γνωρισα την κοπελα.Μετα απο 4, 5 μηνες ηρθε ευρωπη και πηγαμε ολλανδια γερμανια μαζι.Πηγαμε ολιγοημερες διακοπες μαζι επισης Ταυλανδη κ Μαλαισια κ ειρθε κ Ελλαδα αργοτερα.Κ γενικα οποτε μπορουσα πηγαινα εγω HK καθοτι το επαγγελμα μου ειναι ποιο ελευθερο.Απο το φθινοπωρο μενουμε μαζι στο HK καθως μετακομισα απο την Ελλαδα εκει.Τον Σεπτεμβριο προγραματιζουμε τον γαμο κ γαμηλιο ταξιδι Ελλαδα.Για τις κινεζες στην Ελλαδα δεν μπορω να εκφερω αποψη.Αλλα τουλαχιστον HK και Κινα γνωριζεις αρκετα ευκολα.Αλλα να ξερετε οτι oι κινεζες απο mainland china εχουν πολλες προσδοκιες... οταν κανουν σχεση κ ιδιως με expat.Δεν ειναι οπως Ελλαδα εχω γκομενακι το γαμαω το παραταω τελος.Ειναι τουλαχιστον ακομα ποιο traditional.H δικια μου προερχεται σαν καταγωγη απο την μητερα της απο το guanghzu.2 ωρες απο HK μια μεγαλη πολη με ολα τα καλα μπορεις να βρεις αρκετα πραγματα σε!σχεση με τηνδυτικη κουλτουρα εστιατορια κλπ..και κακα πχ μολυνση αερα.Γενικα αν το κυνηγησετε μεσα απο site μπορειτε να γνωρισετε αξιολογες κινεζουλες πανω απο 28 με 30 ποιο ευκολα.Αυτες ανηκουν στην λεγομενη κατηγορια left over chinese women δηλαδη ραφακι για τα δικα τους εθιμα.Συνηθως η κατηγορια περιλαμβανει καποιες με ψυχολογικα ,αγενεις αλλλα μπορεις να βρεις και διαμαντακια.Θυμαμαι οταν πηγαινα HK παραλληλα χαζοεπαιζα κ με αλλες και ηταν μια 35αρα απο Σανκγκαι που ηθελε ντε κ καλα να κατεβει HK για να βρεθουμε με τα χιλια ζορια βρηκα δικαιλογιες για να την αποτρεψω να ερθει.Αυτα κ μην το βαζετε κατω αμα γουσταρετε κινεζες ασιατισες κλπ καντε κινησεις μην περιμενετε...

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.504
Πόντοι
216
Και εξαποστασεως αρχικα σαν φιλοι και μαζι την ξερω περιπου 3μιση χρονια.Την κοπελα την γνωρισα απο ενα site για asian friends και expats.Ειχα προγραμματισει ταξιδι στο HK κ εψαχνα μπας!κ εβρισκα παρεα.Ετσι γνωρισα την κοπελα.Μετα απο 4, 5 μηνες ηρθε ευρωπη και πηγαμε ολλανδια γερμανια μαζι.Πηγαμε ολιγοημερες διακοπες μαζι επισης Ταυλανδη κ Μαλαισια κ ειρθε κ Ελλαδα αργοτερα.Κ γενικα οποτε μπορουσα πηγαινα εγω HK καθοτι το επαγγελμα μου ειναι ποιο ελευθερο.Απο το φθινοπωρο μενουμε μαζι στο HK καθως μετακομισα απο την Ελλαδα εκει.Τον Σεπτεμβριο προγραματιζουμε τον γαμο κ γαμηλιο ταξιδι Ελλαδα.Για τις κινεζες στην Ελλαδα δεν μπορω να εκφερω αποψη.Αλλα τουλαχιστον HK και Κινα γνωριζεις αρκετα ευκολα.Αλλα να ξερετε οτι oι κινεζες απο mainland china εχουν πολλες προσδοκιες... οταν κανουν σχεση κ ιδιως με expat.Δεν ειναι οπως Ελλαδα εχω γκομενακι το γαμαω το παραταω τελος.Ειναι τουλαχιστον ακομα ποιο traditional.H δικια μου προερχεται σαν καταγωγη απο την μητερα της απο το guanghzu.2 ωρες απο HK μια μεγαλη πολη με ολα τα καλα μπορεις να βρεις αρκετα πραγματα σε!σχεση με τηνδυτικη κουλτουρα εστιατορια κλπ..και κακα πχ μολυνση αερα.Γενικα αν το κυνηγησετε μεσα απο site μπορειτε να γνωρισετε αξιολογες κινεζουλες πανω απο 28 με 30 ποιο ευκολα.Αυτες ανηκουν στην λεγομενη κατηγορια left over chinese women δηλαδη ραφακι για τα δικα τους εθιμα.Συνηθως η κατηγορια περιλαμβανει καποιες με ψυχολογικα ,αγενεις αλλλα μπορεις να βρεις και διαμαντακια.Θυμαμαι οταν πηγαινα HK παραλληλα χαζοεπαιζα κ με αλλες και ηταν μια 35αρα απο Σανκγκαι που ηθελε ντε κ καλα να κατεβει HK για να βρεθουμε με τα χιλια ζορια βρηκα δικαιλογιες για να την αποτρεψω να ερθει.Αυτα κ μην το βαζετε κατω αμα γουσταρετε κινεζες ασιατισες κλπ καντε κινησεις μην περιμενετε...

lagos ευχαριστουμε για τις χρησιμες πληροφοριες.
Εσυ ισως ξερεις αυτο που θα ρωτησω:
πως ερχονται οι κινεζες στην Ελλαδα, αφου το διαβατηριο θελει θεωρηση γιατι ειμαστε στην Ελλαδα και στις χωρες της ΕΕ, σε ζωνη Σενγκεν;
Ετσι απλα παει στην αντιστοιχη πρεσβεια, ελληνικη, ολλανδικη κλπ, και χαλαρα της θεωρουν το διαβατηριο, και ανετα ερχεται προς Ελλαδα?

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
πως ερχονται οι κινεζες στην Ελλαδα, αφου το διαβατηριο θελει θεωρηση γιατι ειμαστε στην Ελλαδα και στις χωρες της ΕΕ, σε ζωνη Σενγκεν;
Ετσι απλα παει στην αντιστοιχη πρεσβεια, ελληνικη, ολλανδικη κλπ, και χαλαρα της θεωρουν το διαβατηριο, και ανετα ερχεται προς Ελλαδα?
Τίποτα φίλε όσο αφορά την Σένγκεν βίζα η κοπέλα μου έχει διαβατήριο HK SAR.Αυτο σημαίνει ότι ότι μπορεί να ερθεί στις χώρες του Σένγκεν μέχρι 90 ημέρες μόνο με το διαβατήριο της το ίδιο ισχύει κ για τους πολίτες του Μακάο.Εγω αν και έχω work visa sto HK θα μπορούσα μόνο με το ελληνικό διαβατήριο να καθίσω 6 μήνες.Αυτα δυστυχώς δεν ισχύουν για τους πολίτες στο mainland china.Πρεπει να κάνεις αίτηση στο αντίστοιχο γραφείο της χώρας εισόδου ή της χώρας που θα μείνεις περισσότερες μέρες.Εχει κάποια ψιλογραφειοκρατια και σε κάποιες χώρες περνάς interview έχει ακουστεί ότι Γερμανία είναι πολύ ποιο χαλαρά.Φιλη μας από το Γκουανκζου ταξίδεψε τον Οκτώβριο Ευρώπη  μόνη της με παραμονή σε airbnb ktl δεν συνάντησε κάποιο πρόβλημα στην έκδοση βίζαςΑν πας με ταξιδιωτικό γκρουπ είναι ακόμα ποιο απλά.Αυτα τα λίγα από μένα.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.504
Πόντοι
216
Τίποτα φίλε όσο αφορά την Σένγκεν βίζα η κοπέλα μου έχει διαβατήριο HK SAR.Αυτο σημαίνει ότι ότι μπορεί να ερθεί στις χώρες του Σένγκεν μέχρι 90 ημέρες μόνο με το διαβατήριο της το ίδιο ισχύει κ για τους πολίτες του Μακάο.Εγω αν και έχω work visa sto HK θα μπορούσα μόνο με το ελληνικό διαβατήριο να καθίσω 6 μήνες.Αυτα δυστυχώς δεν ισχύουν για τους πολίτες στο mainland china.Πρεπει να κάνεις αίτηση στο αντίστοιχο γραφείο της χώρας εισόδου ή της χώρας που θα μείνεις περισσότερες μέρες.Εχει κάποια ψιλογραφειοκρατια και σε κάποιες χώρες περνάς interview έχει ακουστεί ότι Γερμανία είναι πολύ ποιο χαλαρά.Φιλη μας από το Γκουανκζου ταξίδεψε τον Οκτώβριο Ευρώπη  μόνη της με παραμονή σε airbnb ktl δεν συνάντησε κάποιο πρόβλημα στην έκδοση βίζαςΑν πας με ταξιδιωτικό γκρουπ είναι ακόμα ποιο απλά.Αυτα τα λίγα από μένα.

Οπως τα ανεμενα, γιατι στο υπουργειο εξωτερικων γραφει οτι Χονγκ Κονγκ, Μακαο, Ταιβαν, δεν χρειαζονται θεωρηση.
Η Κινα χρειαζεται.
Αρα εισαι τυχερος γιατι εχει διαβατηριο HK.

Πόσο 'δυτικοφερνουν' ομως οι κοπελες απο HK?
Γιατι το θεμα ειναι να κρατα τα καλα στοιχεια των ασιατισων, οχι να ειναι απλα μια κινεζα με δυτικη νοοτροπια.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Οπως τα ανεμενα, γιατι στο υπουργειο εξωτερικων γραφει οτι Χονγκ Κονγκ, Μακαο, Ταιβαν, δεν χρειαζονται θεωρηση.
Η Κινα χρειαζεται.
Αρα εισαι τυχερος γιατι εχει διαβατηριο HK.

Πόσο 'δυτικοφερνουν' ομως οι κοπελες απο HK?
Γιατι το θεμα ειναι να κρατα τα καλα στοιχεια των ασιατισων, οχι να ειναι απλα μια κινεζα με δυτικη νοοτροπια.

:rolleyes:

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Τις καθηγήτρια μου ο γιος τα έχει με μία από Ταιβάν αν θυμάμαι καλά. Η μάνα του δεν την θέλει καθόλου λόγο του ότι είναι ξένη και δεν είναι κοντά στα έθιμα, κουλτούρα κτλ με εμάς. Ο γιός της  την γνώρισε Αμερική μετά πήγε στην χώρα της για δουλειά λίγα χρόνια και τώρα είναι Ευρώπη. Αυτή πιστή από κοντά. Η μάνα του είπε να την φέρει στο σπίτι μόνο αν είναι αποφασισμένος ότι θα παντρευτούν.  Έχει κάνει ατελείωτες κουβέντες μαζί του να μην συνεχίσει μαζί της λόγο της καταγωγής της αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Ένας φίλος του που ζει Ελλάδα έχει πάρει μια κοπέλα από Ασία. Χρειάστηκε να συναντηθούν οι μανάδες τους κάποια στιγμή και το έφερε η κουβέντα για την νύφη της άλλης. Λοιπόν αυτό που είπε στην καθηγήτρια μου είναι ότι είναι ξετρελαμένοι με την ασιάτισσα και ότι είναι καταπληκτικοί κοπέλα κτλ. Αυτό που της είπε επίσης είναι ότι σπάνια υπάρχουν Ελληνίδες τέτοιου χαρακτήρα και ότι θα το μετανιώσει αν δεν την δεχθεί για νύφη της.
Σε περίοδο γιορτών ήρθε ο γιός της με την Ασιάτισσα Ελλάδα. Μου λέει πραγματικά η κοπέλα είναι εξαιρετική ευγενέστατη πάντα χαμογελαστή και συνεσταλμένη. Μάλιστα έτυχε να πάνε s.market και φεύγοντας η μάνα του κρατούσε την τσάντα και η ''νύφη'' της έκανε αυστηρή παρατήρηση στον δικό της που δεν πήγε να πάρει την τσάντα από την μάνα του. Το τελειωτικό είναι ότι ζήτησε να βαπτιστή χωρίς να την πιέσει κανένας. Στην χώρα της επιλέγουν στην ενήλικη ζωή την θρησκεία που θέλουν όπως μου είπε. Μαγείρεψε στα πεθερικά της για να τα ευχαρίστηση που την άφησαν να μείνει στο σπίτι τους και εκεί που την πέθανε τελείως είναι που τις έγραψε το βράδυ πριν φύγουν με την βοήθεια του δικού της ευχαριστήρια κάρτα στα Ελληνικά.
Μετά απ όλα αυτά μου λέει μπορώ να πω τίποτα? Αλλά μέσα μου εξακολουθώ να μην την θέλω γιατί δεν είναι Ελλεηνίδα! :cheesy:
Όσο για την ομορφιά μου είπε ότι είναι πανέμορφη με βελούδινο δέρμα και χωρίς να βάφετε έντονα ήταν εντυπωσιακή. Επειδή εγώ την έχω δει σε φωτό συμφωνώ για την ομορφιά της. :kneel:

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.504
Πόντοι
216
c79t ευχαριστουμε για την τοσο διδακτικη εξιστόρηση...

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.504
Πόντοι
216
Ο Τσιπρας ηταν στην Κινα.
Τι θα γινει, θα την καταργησουν την βιζα για να ερχονται ελευθερα οι Κινεζοι στην Ελλαδα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom