Τι σε νοιάζει ρε τύπε;Θα τα φτιάξεις με Κινέζο;Ο Τσιπρας ηταν στην Κινα.
Τι θα γινει, θα την καταργησουν την βιζα για να ερχονται ελευθερα οι Κινεζοι στην Ελλαδα;
Γιατί με κινέζα μόνο με κούκλα βιτρίνας θα τα καταφέρεις.
Τι σε νοιάζει ρε τύπε;Θα τα φτιάξεις με Κινέζο;Ο Τσιπρας ηταν στην Κινα.
Τι θα γινει, θα την καταργησουν την βιζα για να ερχονται ελευθερα οι Κινεζοι στην Ελλαδα;
Εχω γνωρισει αρκετες ασιατισες επισης εχει παιξει και σεξ αν και δεν θελουν τα one night stand γιατι ειναι πολυ συναισθηματικες
Προσωπικα τις χωριζω σε 3 κατηγοριες
Πρωτη Ιαπωνια,Κορεα,Ταιβαν,Σιγκαπουρη που ειναι καπως πιο κοντα στον δυτικο πολιτισμο αν και κρατανε παραδοσεις
Κινα μια κατηγορια απο μονες τους(δεν εχω ασχοληθει με Κινεζες 100% αλλα ΑμερικανοΚινεζες οπου δεν πιανονται)
Και τριτη ειναι Φιλιππινες,Ταυλανδη
Η πρωτη κατηγορια ειναι οτι πρεπει για γαμο σας το λεω ειλικρινα.Πανεξυπνες,δουλευταρουδες και κανουν δουλειες του σπιτιου και στο κρεβατι ειναι φωτια αμα σου ανοιχτουν..Δηλαδη δινονται ολοκληρωτικα σε σενα
Με την δευτερη κατηγορια δεν εχω ασχοληθει ακομα..Ισως φταιει οτι ειναι καπως εθνικιστες εκει και γενικα δν πολυταξυδευουν λογω λεφτων
Η τριτη κατηγορια ειναι για γαμησια μονο.Χαμηλο iq,καμια ορεξη για εξελιξη στη δουλεια,απιστες ειδικα οι Φιλιπινεζες...το μονο θετικο ειναι οτι τρελαινονται για Ευρωπαιους
Φιλη μου μου λεει ελα Μανιλα και θα χωνεις καθε μερα..Με εδειξε σε κατι φιλες τις οταν εφυγε απο Ελλαδα και πηγε εκει και αρχισαν να με κανουν αδδ στο φβ..ειναι τρελα! αυτο που εχουν με τους ευρωπαιους..η με το πορτοφολι τους
Εγω με Ασιατισα ανετα θα παντρευομουνα αλλα το μονο θεμα μου ειναι οτι δεν θελω το παιδι(α) μου να ειναι μιξ.Αυτος ειναι ο μονος λογος που δεν θα προχωρουσα..γιατι σαν γυναικες εχουν οτι ξεχασαν οι Ευρωπαιες
Την υποταγη στον αντρα
Ρε φιλε δωσε τα φωτα σου!
Αυτη η γλυκια υποταγη, πιστευω τις κανει αξιαγαπητες και αξιολατρευτες....δεν μπορεις να αντισταθεις σε τετοια συμπεριφορα....ξερουν τι θελει ο αντρας και πως να τον κρατησουν, ετσι δεν ειναι;
Για πες μου σε παρακαλω:
πως ηταν η φιλιπινεζα φιλη σου στην Ελλαδα; με ποιο τροπο ειχε παραμονη εδω;
Πως μπορεσε και ηρθε; Και γιατι εφυγε;
Εδω ψαχνω καιρο για τροπο να ερθει φιλιπινεζα στην Ελλαδα, και πραγματικα η ιστοριες που εχω ακουσει με την πρεσβεια μας, και με βιζα που δεν τη δινουν, και με απαιτησεις για χιλιαδες ευρω στο λογαριασμο της, και...και....και....
ειναι να παιρνεις τα βουνα....
Γι'αυτο ρωτω: ήταν εδω; Ήρθε; Τι περιπτωση ειναι;
Και σιγουρα δεν θα ειναι οι μονες' απο εθνικοτητα, με αυτη την συμπεριφορα..Παντρευτηκε ενα μαλακα που ταξιδευε πολυ εκτος Ελλαδας.Εμενε σπιτι του.Οταν ηταν αυτος εδω ηταν κυρια οταν εφευγε της σκιζαμε την σουφρα.Πουτσα ξυλο και καρατε.
Μα την παναγια λειπηθηκα τον κερατα και δεν μπορουσα να το συνεχισω..
Γουσταρε παρτουζες και αγριο ξυλο
Και δεν σταματαει εδω το πραγμα
Με τα λεφτα που της εστελνε οταν ταξιδευε,αυτη μας κερνουσε τα παντα και εννοειται και αυτη δεν δουλευε και ετρωγε τα λεφτα του
Μονο για πουτσο ειναι αυτες οι Φιλιπινεζες και Ταυλανδες οσο ασχημο και να ακουγεται.Μονο για αυτο κανουν,iq δεν εχουν δουλεια δεν μπορουν να κανουν
Για αυτο καθαριζουν σπιτια και τσιμπουκονουν τον καθενα
Ειναι βδελλες σε καθε Ευρωπαιο απο αναγκη πιστευω
Οικογενεια με δαυτες για μενα ειναι οτι πρεπει για να στην επιστρεψουν για ραμματα απ ολη τη γειτονια χαχα
c79t ευχαριστουμε για την τοσο διδακτικη εξιστόρηση...
Παντρευτηκε ενα μαλακα που ταξιδευε πολυ εκτος Ελλαδας.Εμενε σπιτι του.Οταν ηταν αυτος εδω ηταν κυρια οταν εφευγε της σκιζαμε την σουφρα.Πουτσα ξυλο και καρατε.
Μα την παναγια λειπηθηκα τον κερατα και δεν μπορουσα να το συνεχισω..
Γουσταρε παρτουζες και αγριο ξυλο
Και δεν σταματαει εδω το πραγμα
Με τα λεφτα που της εστελνε οταν ταξιδευε,αυτη μας κερνουσε τα παντα και εννοειται και αυτη δεν δουλευε και ετρωγε τα λεφτα του
Μονο για πουτσο ειναι αυτες οι Φιλιπινεζες και Ταυλανδες οσο ασχημο και να ακουγεται.Μονο για αυτο κανουν,iq δεν εχουν δουλεια δεν μπορουν να κανουν
Για αυτο καθαριζουν σπιτια και τσιμπουκονουν τον καθενα
Ειναι βδελλες σε καθε Ευρωπαιο απο αναγκη πιστευω
Οικογενεια με δαυτες για μενα ειναι οτι πρεπει για να στην επιστρεψουν για ραμματα απ ολη τη γειτονια χαχα
ΣΟυ πα ασχολησου με την πρωτη κατηγορια η με την δευτερη τωρα που στρωνεται ο δρομος του μεταξιου μεταξυ Ελλαδας και Κινας χαχα
Υπαρχει κοσμος παντως, που κυριολεκτικα ορκιζεται στις ασιατισες,
κι ας εχουν δοκιμασει καθε φυλη της γης.
Δεν μπορει να ειναι τυχαιο.
Στην πρωτη κατηγορια
ΟΧι σε Φιλιππινες,Ταυλανδη
Εγω και εξωτερικο αλλα και εδω γνωρισα πολλες Φιλιπινεζες
Δειχνουν τρελο ενδιαφερον για σενα και εκει λες ρε τοσο ωραιος ειμαι?Μετα καταλαβαινεις
Do u want to meet my child?its from my first marriage
Οταν ρωτας how? απαντανε with a guy from philipines i was young and stupid
Οσες γνωρισα ειχαν μουλικα και ψαχνουν ενα θυμα να τους το μεγαλωσει ενω αυτες θα ψευτοκαθαριζουν το σπιτι χωρις να δουλευουν
Αν ειναι ετσι ας παρω Ουκρανεζα αμα μου τα τρωει να μου τα τρωει η 1,80 οχι η 1,50 που μετα τα 35 χοντραινει και χαλαει η μαπα
Tης εβαλες δακτυλο διαδικτιακα και διαπιστωσες οτι οντως ηταν παρθενες και εκαναν και σαν τρελες για σεναΦιλε δεν ειναι ακριβως ετσι. Δεν λεω οτι δεν ισχυει σε μεγαλο βαθμο αυτο που λες.
Αλλα εγω μεσα στις τοσες δικτυακες συνομιλιες,
το πιστευεις εχω πεσει και σε παρθενες (απιστευτο;) που εκαναν σαν τρελες για μενα;
Κοιτα, το αν εχει κανει η αλλη μια σχεση ή εκατο, δεν μπορεις να το ξερεις.
Αλλα αν ειναι παρθενα, δεν θελει μυαλο για να το διαπιστωσεις...
Και ομως, εκαναν σαν τρελες για μενα.
Αρα;;;;;
Δεν ειναι μονο οι συμφεροντολογες ετσι. Ειναι ετσι το στυλ τους, και ειναι πολυ ωραιο που δειχνουν τοσο ενδιαφερον και δοτικοτητα, στοιχεια που οι δικες μας τα εχουν ξεχασει...
Tης εβαλες δακτυλο διαδικτιακα και διαπιστωσες οτι οντως ηταν παρθενες και εκαναν και σαν τρελες για σενα
τον αγαμητο εδω και 20 χρονια;τι αλλο θα γραψεις ακομη ρε μπαγασα.
Οταν η αλλη λεει οτι ειναι παρθενα,
σημαινει οτι οταν τη συναντησεις μπορει να το αποδειξει.
Ειναι σαν μπουκαλι που δεν εχει ανοιχτει.
εσυ τι μαλακίες της λες και σου απαντάει ότι είναι παρθένα;Οταν η αλλη λεει οτι ειναι παρθενα,
σημαινει οτι οταν τη συναντησεις μπορει να το αποδειξει.
Ειναι σαν μπουκαλι που δεν εχει ανοιχτει.
εσυ τι μαλακίες της λες και σου απαντάει ότι είναι παρθένα;
Εσυ τι λες για τις δικές σου σχέσεις;Ρωταω να μου πει για τις σχεσεις που ειχε...και σου λεει δεν ειχα...