Νέα

Γνωριμία & σχέση με Κινέζα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 356
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Παιδιά κρατάτε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ άποστάσεις άπό τίς Άσιάτισες. Είναι ΠΟΛΥ έπικίνδυνες.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
αμα βρειτε ασιατισσα ορματε ο φιλος μου τα χει με κινεζα,ολα μια χαρα.πιστη οποτε του καβλωνει τη γαμαει και ότι ανωμαλια του χει ερθει στο μυαλο το χει κανει.ενα μειονέκτημα που εχει είναι αδυναμη δεν αντεχει στα hard και καποιες φορες του αρρωστησε από τα σκληρα.1.60 κινεζα είναι 50 κιλων ενώ ο φιλος 1,85 90 κιλα γομαρι.επισης μου χε πει πρωτη φορα τα χε μπλεξει με λευκο και μολις ειδε το καβλι του χαζεψε και φοβοταν να την γαμησει αν και μου πε ο φιλος μου όταν τη γαμαει της βγαινουν τα ματια εξω γιατι τι κοπανα ασύστολα αλλα της αρεσει.επισης μου ειπε της αρεσει ο φιλος μου γιατι είναι ψηλος ευσωμος μελαχροινος και εχει πολλες τριχες εννοει εχει πυκνο μουσι.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
αμα βρειτε ασιατισσα ορματε ο φιλος μου τα χει με κινεζα,ολα μια χαρα.πιστη οποτε του καβλωνει τη γαμαει και ότι ανωμαλια του χει ερθει στο μυαλο το χει κανει.ενα μειονέκτημα που εχει είναι αδυναμη δεν αντεχει στα hard και καποιες φορες του αρρωστησε από τα σκληρα.1.60 κινεζα είναι 50 κιλων ενώ ο φιλος 1,85 90 κιλα γομαρι.επισης μου χε πει πρωτη φορα τα χε μπλεξει με λευκο και μολις ειδε το καβλι του χαζεψε και φοβοταν να την γαμησει αν και μου πε ο φιλος μου όταν τη γαμαει της βγαινουν τα ματια εξω γιατι τι κοπανα ασύστολα αλλα της αρεσει.επισης μου ειπε της αρεσει ο φιλος μου γιατι είναι ψηλος ευσωμος μελαχροινος και εχει πολλες τριχες εννοει εχει πυκνο μουσι.

Ετσι λενε ολοι....δεν μπορει να ειναι τυχαιο....
Σαν τις ασιατισες δεν εχει...
Το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε και πολλες επιλογες στην Ελλαδα...

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ετσι λενε ολοι....δεν μπορει να ειναι τυχαιο....
Σαν τις ασιατισες δεν εχει...
Το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε και πολλες επιλογες στην Ελλαδα...

Με ναι ή όχι τύπε.

Έχεις κάνει ποτέ σεξ με Κινέζα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τι κι αν είναι σαν πινεζες,
παιρνουν πιπες οι κινεζες

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Cool11 με γυναίκα έχεις κάνει ποτέ σεξ ; Σε κόβω για παρθένο.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Με το θεμα της visa για τους πολιτες της Κινας,
εχουμε καμια προοδο;
Ολο επισημες κυβερνητικες και ευρωπαίκες επαφες, ολο συζητανε, αλλα αν δεν δουμε αυτο, ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δηλαδή έχεις βρει την Κινέζα αλλά κολλάς στην βίζα!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
καλα οι κινεζες είναι οι περισσοτερες στον πλανητη, θες δεν θες οι περισσοτερες που θα πας επομένως κινεζες είναι. υπαρχει κανεις που δεν παει ακομα να του πω το κολπο να βρει αφθονες κινεζες.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
καλα οι κινεζες είναι οι περισσοτερες στον πλανητη, θες δεν θες οι περισσοτερες που θα πας επομένως κινεζες είναι. υπαρχει κανεις που δεν παει ακομα να του πω το κολπο να βρει αφθονες κινεζες.

"Και γιατι δεν μας το λες", που λεει και το τραγουδι;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
λοιπον φιλε το μεγαλο κολπο για να βρεις αφθονες κινεζες ειναι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
να πας στην κινα
ως μελος του κκε

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Γιατι, κανουν ταξιδια τα μελη του κκε, στην Κινα;
Δεν το εχω ξανακουσει αυτο.
Σχεση με Ρωσια υποτιθεται ειχαν στον κκε, αλλα και παλι ποτε δεν ακουσα για ταξιδια Ρωσια μερια...
Ποσο μαλλον στην Κινα...

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Πως την πεφτει αραγε κανεις, στην κινεζουλα του παρακειμενου κινεζικου καταστηματος;;;
Ειναι και μικροκαμωμενες, και μικροδειχνουν, και δεν μπορεις πολλες φορες να καταλαβεις, αν ειναι μικρη πχ κανα 20αρι και ειναι και οι γονεις της να δουλευουν στο μαγαζι, ή αν ειναι μεγαλυτερη και φυσικα πιο αυτονομη.
Καπως θα πρεπε να γινει μια πετυχημενη προσεγγιση...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Πως την πεφτει αραγε κανεις, στην κινεζουλα του παρακειμενου κινεζικου καταστηματος;;;
Ειναι και μικροκαμωμενες, και μικροδειχνουν, και δεν μπορεις πολλες φορες να καταλαβεις, αν ειναι μικρη πχ κανα 20αρι και ειναι και οι γονεις της να δουλευουν στο μαγαζι, ή αν ειναι μεγαλυτερη και φυσικα πιο αυτονομη.

Μπες και πες ότι είσαι από το Αλλοδαπών,ζήτα της την άδεια παραμονής της και έτσι θα μάθεις και την ηλικία της.
Άμα είναι παράνομη και αρχίσει τα παρακάλια,πες ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να κάνεις τα στραβά μάτια.

Πρωτοποριακή μέθοδος,100% επιτυχία.

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6

το χεις καψει τυπε

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Οι Κινεζοι ριχνουν πολυ ξυλο τυπε, μη τους βλεπεις μπασμενους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom