Οι Κινεζοι ριχνουν πολυ ξυλο τυπε, μη τους βλεπεις μπασμενους.
κι οι κινεζες τυπε, βαρανε κι αυτες, δες εδω επιδοξoυς τσαντακιδες, τους σαπισε η ασιατισα
Οι Κινεζοι ριχνουν πολυ ξυλο τυπε, μη τους βλεπεις μπασμενους.
Απροσιτες οι Κινεζες της Ελλαδας....συνηθως αμιλητες, αφοσιωμενες στη δουλεια με σκυμμενο το κεφαλι, με το ζορι αν ανταλλαξεις κουβεντα...
Και που τις βρίσκει τύπε δέκα δέκα ; Εσύ τρως τίποτα ;μηπως εισαι και εσυ ασχημος ρε φιλε ?
μια χαρα καθονται οι κινεζουλες
ενας φιλος μου δεκα δεκα τις γαμαει
Και που τις βρίσκει τύπε δέκα δέκα ; Εσύ τρως τίποτα ;
Και που τις βρίσκει τύπε δέκα δέκα ; Εσύ τρως τίποτα ;
Και που τις βρισκει ρε φιλε τετοια δεξαμενη με κινεζουλες;
chinatown φιλε
flushing , new york
Καλά ρε τύπε ο κουλ σε ρωτάει για την Ελλάδα κι εσύ μας λες για Νέα Υόρκη ;chinatown φιλε
flushing , new york
Καλά ρε τύπε ο κουλ σε ρωτάει για την Ελλάδα κι εσύ μας λες για Νέα Υόρκη ;
Στην ταράτσα του 360 στην πλατεία Μοναστηρακίου, στην ταράτσα του Α φορ Άθενς που είναι διαγωνίως απέναντι από το 360. Πολλές στο Σύνταγμα και στους αρχαιολογικούς χώρους σχεδόν όλη την ημέρα. Αρκετές ασυνόδευτες. Αν γίνεις μέλος στο καουτσ σερφιν θα γνωρίσεις σχετικα εύκολα, αν ντρέπεσαι να μιλήσεις στο δρόμο ή σε μπαρ. Στην παραλιακή δεν έχω πάει πολλές φορές σε κλάμπ. Έχω πετύχει στο Μπολιβάρ στον Άλιμο, Παρασκευη η Σάββατο νομίζω. Αν θες Φιλιππινέζες στα μολ θα τις πετύχεις σίγουρα. Ειδικά στο The mall Athens. Παραλιακή και Πειραιά αλλού δεν ξέρω να σου πω.flirter εσυ που γυρνας τα μαγαζια και το κεντρο και την παραλιακή,
που εχει τυχει να δεις ασιατισες;
Στην ταράτσα του 360 στην πλατεία Μοναστηρακίου, στην ταράτσα του Α φορ Άθενς που είναι διαγωνίως απέναντι από το 360. Πολλές στο Σύνταγμα και στους αρχαιολογικούς χώρους σχεδόν όλη την ημέρα. Αρκετές ασυνόδευτες. Αν γίνεις μέλος στο καουτσ σερφιν θα γνωρίσεις σχετικα εύκολα, αν ντρέπεσαι να μιλήσεις στο δρόμο ή σε μπαρ. Στην παραλιακή δεν έχω πάει πολλές φορές σε κλάμπ. Έχω πετύχει στο Μπολιβάρ στον Άλιμο, Παρασκευη η Σάββατο νομίζω. Αν θες Φιλιππινέζες στα μολ θα τις πετύχεις σίγουρα. Ειδικά στο The mall Athens. Παραλιακή και Πειραιά αλλού δεν ξέρω να σου πω.
thanks for the info.