Νέα

Γνωριμία & σχέση με Κινέζα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 356
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Απροσιτες οι Κινεζες της Ελλαδας....συνηθως αμιλητες, αφοσιωμενες στη δουλεια με σκυμμενο το κεφαλι, με το ζορι αν ανταλλαξεις κουβεντα...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Απροσιτες οι Κινεζες της Ελλαδας....συνηθως αμιλητες, αφοσιωμενες στη δουλεια με σκυμμενο το κεφαλι, με το ζορι αν ανταλλαξεις κουβεντα...

μηπως εισαι και εσυ ασχημος ρε φιλε ?

μια χαρα καθονται οι κινεζουλες

ενας φιλος μου δεκα δεκα τις γαμαει

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Και που τις βρίσκει τύπε δέκα δέκα ; Εσύ τρως τίποτα ;

ουτε εγω τον πιστευα για τα νουμερα που μου ελεγε μεχρι που το ειδα μπροστα μου

εμφανισιμος brad pitt και βαλε

λεγειν γαμησε τα

end of bloody story.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Και που τις βρισκει ρε φιλε τετοια δεξαμενη με κινεζουλες;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Αυτός είναι ο Αλβανός Μπραντ Πιτ τύπε που μιλάει και Κινέζικα ; :2funny:

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Ειπα κι εγω, στην Ελλαδα τετοια σκηνικα...

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
flirter εσυ που γυρνας τα μαγαζια και το κεντρο και την παραλιακή,
που εχει τυχει να δεις ασιατισες;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
flirter εσυ που γυρνας τα μαγαζια και το κεντρο και την παραλιακή,
που εχει τυχει να δεις ασιατισες;
Στην ταράτσα του 360 στην πλατεία Μοναστηρακίου, στην ταράτσα του Α φορ Άθενς που είναι διαγωνίως απέναντι από το 360. Πολλές στο Σύνταγμα και στους αρχαιολογικούς χώρους σχεδόν όλη την ημέρα. Αρκετές ασυνόδευτες. Αν γίνεις μέλος στο καουτσ σερφιν θα γνωρίσεις σχετικα εύκολα, αν ντρέπεσαι να μιλήσεις στο δρόμο ή σε μπαρ. Στην παραλιακή δεν έχω πάει πολλές φορές σε κλάμπ. Έχω πετύχει στο Μπολιβάρ στον Άλιμο, Παρασκευη η Σάββατο νομίζω. Αν θες Φιλιππινέζες στα μολ θα τις πετύχεις σίγουρα. Ειδικά στο The mall Athens. Παραλιακή και Πειραιά αλλού δεν ξέρω να σου πω.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Στην ταράτσα του 360 στην πλατεία Μοναστηρακίου, στην ταράτσα του Α φορ Άθενς που είναι διαγωνίως απέναντι από το 360. Πολλές στο Σύνταγμα και στους αρχαιολογικούς χώρους σχεδόν όλη την ημέρα. Αρκετές ασυνόδευτες. Αν γίνεις μέλος στο καουτσ σερφιν θα γνωρίσεις σχετικα εύκολα, αν ντρέπεσαι να μιλήσεις στο δρόμο ή σε μπαρ. Στην παραλιακή δεν έχω πάει πολλές φορές σε κλάμπ. Έχω πετύχει στο Μπολιβάρ στον Άλιμο, Παρασκευη η Σάββατο νομίζω. Αν θες Φιλιππινέζες στα μολ θα τις πετύχεις σίγουρα. Ειδικά στο The mall Athens. Παραλιακή και Πειραιά αλλού δεν ξέρω να σου πω.

thanks for the info.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Φιλος μου που εχει σχεση με Κινεζα, πηγε προσφατα Κινα.
Βεβαια, σε μια τοσο αχανη χώρα, παιζει ρολο και σε ποια περιοχη πας...
Πεκινο ηταν λοιπον.
Αυτο που ειδε, αυτο που ενιωσε απο τις εκει συναναστροφες με την κοπελα του, ειναι οτι κι εκει δυτικοποιηση εχει περασει σε μεγαλο βαθμο...
shopping, βολτες, εξοδοι κλπ.
Βεβαια, γενικως η συναναστροφη του εκει ηταν σε κοινωνικο κυκλο ανω του μετριου.
Ομως, εκατσε εκει μια βδομαδα, γνωρισε συγγενεις της δικιας του, ξαδερφες, φιλους κλπ, ηταν αυτη.
Μαλιστα, πηγε εκει κατευθειαν απο Αμερικη, δηλαδη την Μεκκα του φενινισμου, του καταναλωτισμου, του καπιταλισμου κλπ.

Βεβαια σε κουβεντα που καναμε, παραδεχτηκαμε οτι οι κινεζουλες ειναι πιο γλυκες, πιο προσιτες, χωρις τα υφακια και τις ξινιλες και την ελλειψη θηλυκοτητας των δυτικων.
Ομως, οι κινεζες ειναι πολυ αφοσιωμενες στο καθηκον (=δουλεια, να βγαινει μεροκαματο, σε πουσαρουν να εισαι παραγωγικος κλπ),
αλλα ετσι μου μετεφερε ο φιλος.
Επισης δεν του αρεσε οχι μονο η δυτικοποιηση, αλλα και το οτι υπαρχει πολυ μεγαλη διαφθορα.
Πολλα πραγματα απαγορευονται, αλλα με το καταλληλο χρημα ολα γινονται.
Οκ, θα πει κανεις οτι αυτο ισχυει ισως παντου,
αλλα ο φιλος μου ειπε οτι τα μαθαινε αυτα φορα παρτιδα, δηλαδη διαφθορα που δεν κρατουν ουτε τα προσχηματα.
Πχ εχεις ενα γνωστο στο κομμουνιστικο κομμα, σκας και τοσα, και η δουλεια γινεται...
Θυμιζει κατι απο Ελλαδα...

Βεβαια, ολα αυτα, στο Πεκινο, και οπως ειπα σε καλο κοινωνικο κυκλο, γιατι και ο φιλος και οι κοπελια του ειναι γιατροι...

Στις αχανεις ή δυσπροσιτες επαρχιες της Κινας πιθανως ειναι διαφορετικα τα πραγματα....

Ευχομαι για το καλο ολων μας, να υπαρξουν αναχωματα στην παγκοσμιοποιηση-δυτικοποιηση,
κι οχι να κανεις σχεση με Κινεζα απο τις κινεζικες στέπες και να μοιαζει με δυτικη στους τροπους....

Αυτα....

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216