Νέα

γνωριμια με πουτανα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κάτω από πολύ συγκεκριμένη συνθήκη με πλησίασε μια εκπληκτική γυναίκα ,Ελληνίδα  του ‘χώρου’  και μου πάσαρε το τηλέφωνο της .  :dancing: :dancing:
Από την αρχή ήξερα τι δουλεία κάνει και φανταζόμουν επίσης τι μπορεί να θέλει από εμένα .  :s&m_1:
Βγήκαμε και 2,3 φορές έξω σαν φιλαράκια με συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων και μερικά χοντρά ψέματα και μέχρι εκεί .
Αισθάνθηκα ότι τελικά δεν είχα τα έντερα να καταπιώ τα χιλιάδες ψέματα που έφαγα από την πάρτη της ( γιατί συν τις άλλης ήταν και σκατοχαρακτηρας ) και τελικά της ‘έφτυσα’ και  εξαφανίστηκα .
Μου έκανε περισσότερο κακό μια τέτοια σχέση ( όσο και να την γούσταρα ) πάρα κάποιο καλό . τώρα που το σκέπτομαι ήταν περισσότερο μια σχέση που με έκανε δυστυχισμένο και δεν με ανέβαζε
Δεν έβλεπα τίποτα θετικό να μπορεί να εξελιχτεί παρά μόνο ψέμα και υστεροβουλία. :s&m_1:
Τελικά αναγνωρίζω το δικαίωμα τους για να κάνουν κάτι καλύτερο στην ζωή τους  , αλλά πρέπει να κατανοήσουν ότι όσο ασχολούνται με την συγκεκριμένη δουλεία δεν μπορούν να προχωρήσουν τίποτα
Νομίζω ότι Πάρα πολλές από αυτές δεν οραματίζονται και τίποτα να κάνουν έτσι όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι οι υπόλοιποι παρά μόνο να βγάλουν φράγκα. 
Αυτά

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
φιλος πολιτικος μηχανικος ειχε πελατισα πουτανα που τις εφτιαξε εξοχικο σε παραθαλασιο μερος,ητανε 40 χρονων τοτε και ειχε και μια κορη 20 χρονων.πολυ ωραια γυναικα και αυτη και η κορη τις,ειχε τοτε κολομπαρο στην θεσσαλονικη,μαζι με εναν αλλον συνεταιρικα,η κορη τις ητανε φοιτητρια.ητανε κυρια σε ολα,και στους λογαρισμους και στις πληρωμες τις.ειχαμε παει 2 φορες με τον φιλο μου στο μαγαζι τις,και μας κερασε,και μας πασαρε με τροπο και διακριτικα δυο γκομενακια,και περασαμε καλα.οταν τελειωσε το σπιτι,μας καλεσε και εμας εκανε το τραπεζι.ειμασταν εμεις,η μητερα τις,και η κορη τις με τον γκομενο τις.μαγειρευε η ιδια,και γενικα ητανε αψογη και στην φιλοξενια και σε ολα.δεν την εχω ξαναδει απο τοτε,περιπου 7-8 χρονια εχει. τον φιλο μου τον επισκεφθηκε πριν 3 μηνες στο γραφειο του,γιατι ηθελε κατι πληροφοριες,σκεφτετε να παρει ενα διπλανο οικοπεδο απο το εξοχικο τις.του ειπε οτι εχει σταματησει πλεον απο αυτες τις δουλειες, η κορη τις παντρευτηκε με εκεινον τον τυπο που ειχε απο τοτε,και ιδια ασχολητε με την αγιογραφια.του ειπε να μου δωσει χαιρετισματα,και οποτε θελουμε να παμε σπιτι τις για φαγητο.πιστευω οτι αυτη ηταν απο τις λιγες πουτανες που βλεπουν μπροστα και εχουν μυαλο.

καλο μεροκαματο η οικοδομη?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
:rockon: :rockon: :rockon:
Ποσο καταντιας μπορει να ειναι καποιος που κανει γαμο με μια που δεν γουσταρει επειδη απλως το προσταζει το κοινωνικο "πρεπει"? Με τον ερχομο του πρωτου παιδιου αρχιζουν οι φασαριες, τα οικονομικα προβληματα, η αποξενωση, οι εγωισμοι, οι ξυλοδαρμοι, τα νευρα, η κακοποιηση του παιδιου, η ενδοοικογενιακη βια και ο ψυχολογικος πολεμος. Μετα απο καποιο διαστημα μπορει να επερθει και ο χωρισμος, αφηνοντας ομως πισω μια κατεστραμενη παιδικη ψυχουλα. Αυτο ειναι το καλο σεναριο διοτι μπορει μεσα στα πλαισια του κοινωνικου "πρεπει" και του τι θα πει ο κοσμος αυτη η κατασταση να συνεχιζεται σιωπηλα. Ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των παντρεμενων ζευγαριων υποπεφτουν σε εγωιστικα λαθη που δεν συνειδητοποιουν και που εχουν τραγικο αντικτυπο στα παιδια τους. Υπαρχουν βεβαιως και οικογενειες που τα καταφερνουν καλα με μικρα σχετικα προβληματα. Τωρα για υγιη σχεση με κοπελλα απλως να πω οτι βλεπω ζευγαρια που βγαινουν εξω και καθονται σιωπηλα γιατι δεν εχουν να πουν τιποτα μεταξυ τους. Αυτο ειναι καταντια. Να λειπει λοιπον η υποκρισια...

έτσι είναι !

γενικότερα πιστεύω ότι το 95% των ενεργειών των ανθρώπων δεν είναι συνειδητές , αλλά στα πλαίσια της κοινωνικής προσομοίωσης στα "πρέπει" που λές
ολόκληρη επιστήμη ασχολείται μ'αυτό , "κοινωνική ψυχολογία" λέγεται ...

Ναι!!!και βέβαια εξακολουθούσε να εργάζεται στο ...δέλο!Στην τελική αυτή έπρεπε να στένει και λεφτά στη Ρωσσία διότι υπήρχε και παιδάκι,μαμά και μαγαζί το οποίο συντηρούσε καθ'ότι μου είπε,και λοιπές άλλες υποχρεώσεις παραστάσεως σύν τα έξοδα της (δεν μου έφαγε ποτέ φράγκο..)!!!!Από τη στιγμή που εμένα δεν μου έκρυψε τίποτε και βέβαια είχα συναινέσει με τον τρόπο μου και πλήρως αποδεχτεί αυτόν το "καννιβαλισμό " που ήθελε να ζεί,τότε δεν υπήρχε και πρόβλημα και εκ μέρους μου.Και όποτε ευκαιρούσα την μάζευα από το ...δέλο περιμένωντας κεντρικά επί της Αχαρνών.Την κατέβαζε ο σεκιούριτι του μαγαζιού  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: !!!!
Φίλε μου δεν ξέρω πώς θα με κρίνεις (μάλλον με κάποιο όχι και τόσο χαριτωμένο επίθετο...) αλλά πίστεψε με ποτέ μου δεν την ρώτησα τι και πώς για τα πέρι εργασίας της!Από την πλευρά μου ήμουν ανησυχητικά ήρεμος,σχεδόν πάντα διαθέσιμος και πλήρως συναινετικός!Και αν αναρωτιέσαι αν της τα μάσαγα.....ναι το παραδέχομαι!!!!Μια φορά στο μικρολίμανο πλήρωσε τους καφέδες αλλά την είχα πάει 3ήμερο σε resort στην Πύλο.Ας πληρώσει και κάτι η δεσποινίς.....!!!!!
Κατά την άποψη μου αυτό που ήθελε να ζήσει ήταν μια άλλη παράλληλη πραγματικότητα από αυτήν που ζούσε από το πρωί εώς το βράδυ πολλές φορές!Αν δεν ήταν υστερική και αδικαιολόγητα ζηλιάρα,αν ήταν λιγάκι πιο συνειδητοποιημένη πίστεψε με δεν θα έφευγα!

συγνώμη φίλε , αλλά αυτό που περιγράφεις είναι , κατ'εμέ  "λίαν νοσηρό" αν φυσικά δεν είσαι επαγγελματίας νταβατζής , μαστρωπός κτλ κτλ που κάπως θα ήταν πιο δικαιολόγημένο...
πάντως αυτό ακριβώς είναι και η "κόκκινη γραμμή" της σχέσης με μια πόρνη , δλδ αν ξεφύγει απο την καθαρά επαγγελματική (που είναι το υγιές) , τότε θα έχεις αυτό το "ανώμαλο" πράγμα, να βλέπεις την κοπέλα σου, να επιδιώκει να σοδομίζεται για να πληρώνεται.
Οι συνειδητοποιημένοι πελάτες και οι συνειδητοποιημένες πόρνες που είναι η πλειοψηφία , καταλαβαίνουν αυτή την "κόκκινη γραμμή" ...

φιλος πολιτικος μηχανικος ειχε πελατισα πουτανα που τις εφτιαξε εξοχικο σε παραθαλασιο μερος,ητανε 40 χρονων τοτε και ειχε και μια κορη 20 χρονων.πολυ ωραια γυναικα και αυτη και η κορη τις,ειχε τοτε κολομπαρο στην θεσσαλονικη,μαζι με εναν αλλον συνεταιρικα,η κορη τις ητανε φοιτητρια.ητανε κυρια σε ολα,και στους λογαρισμους και στις πληρωμες τις.ειχαμε παει 2 φορες με τον φιλο μου στο μαγαζι τις,και μας κερασε,και μας πασαρε με τροπο και διακριτικα δυο γκομενακια,και περασαμε καλα.οταν τελειωσε το σπιτι,μας καλεσε και εμας εκανε το τραπεζι.ειμασταν εμεις,η μητερα τις,και η κορη τις με τον γκομενο τις.μαγειρευε η ιδια,και γενικα ητανε αψογη και στην φιλοξενια και σε ολα.δεν την εχω ξαναδει απο τοτε,περιπου 7-8 χρονια εχει. τον φιλο μου τον επισκεφθηκε πριν 3 μηνες στο γραφειο του,γιατι ηθελε κατι πληροφοριες,σκεφτετε να παρει ενα διπλανο οικοπεδο απο το εξοχικο τις.του ειπε οτι εχει σταματησει πλεον απο αυτες τις δουλειες, η κορη τις παντρευτηκε με εκεινον τον τυπο που ειχε απο τοτε,και ιδια ασχολητε με την αγιογραφια.του ειπε να μου δωσει χαιρετισματα,και οποτε θελουμε να παμε σπιτι τις για φαγητο.πιστευω οτι αυτη ηταν απο τις λιγες πουτανες που βλεπουν μπροστα και εχουν μυαλο.
η μητέρα της και η κόρη της ξέρανε για την δουλειά της ?
αν το ξέρανε και ήταν περήφανοι κιόλας...τι να πώ, θα τρελαθούμε μ'αυτά που ακούμε στο τέλος...
Κάτω από πολύ συγκεκριμένη συνθήκη με πλησίασε μια εκπληκτική γυναίκα ,Ελληνίδα   του ‘χώρου’   και μου πάσαρε το τηλέφωνο της .  :dancing: :dancing:
Από την αρχή ήξερα τι δουλεία κάνει και φανταζόμουν επίσης τι μπορεί να θέλει από εμένα .  :s&m_1:
Βγήκαμε και 2,3 φορές έξω σαν φιλαράκια με συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων και μερικά χοντρά ψέματα και μέχρι εκεί .

φίλε συγνώμη αλλά δεν το καταλαβαίνω αυτό δλδ πως δημιουρείτε σχέσεις με πουτάνες

πολλές φορές (2-3 !) μου έχουν δώσει το κινητό τους πουτάνες (σε χαρτάκι) , όταν καθόμουνα σε μπάρ με φίλο μου , αλλά δεν έκανα μεγάλη διατριβή, επαγγελματίες είναι (ελευθέρας βοσκής) και ψάχνουν πελάτες , τι πιο απλό...
βέβαια τα πέταγα τα χαρτάκια, σκεπτόμενος το πόσο φτηνή είναι πλέον μια εκσπερμάτωση σε μπουρδέλα...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Μέχρι να παντρευτώ  στα 39 τότε που μου περίσσευαν και λεφτά δηλαδή είχα κάνει  πολλές γνωριμίες κυρίως σε strip και διάφορα μπαράκια.
Όσο κυκλοφορούσε το χρήμα όλα ήταν μέλι και (του πουλιού) το γάλα έρεε.  Όταν ήθελα να ξεκόψω απλά έλεγα δεν έχω λεφτά και ως δια μαγείας τελείωνε και το συναίσθημα.
Σε σπάνιες εξαιρέσεις μια επαγγελματίας δεν σε βλέπει σαν πορτοφόλι και σε μένα σε τουλάχιστον 15 χρόνια που ασχολιόμουν με το άθλημα δεν μου έτυχε ούτε μία εξαίρεση.
Απλά αντί να πληρώνω στο χώρο εργασίας πλήρωνα για εργασία εκτός έδρας εν γνώσει μου. Όσον αφορά το επίπεδο επικοινωνίας τώρα. Ήταν τόσο επίπεδο όσο και η θάλασσα σε πλήρη ηρεμία. Με καμία δεν άντεξα πάνω από 2-3 εξόδους  και ακόμη και το sex  στην περίπτωσή μου γινόταν και αυτό κουραστικό και μονότονο.
Μπορεί να υπάρχουν και κοπέλες επιπέδου στο επάγγελμα. Προσωπικά όσες γνώρισα είχαν πρόβλημα επικοινωνίας και συμπεριφοράς  μάλλον λόγω της φύσης του επαγγέλματος. Το σίγουρο είναι ότι  η πουτάνα Julia Roberts στη γνωστή ταινία δεν υπάρχει παρά μόνο  στη φαντασία του σκηνοθέτη και ίσως και κάποιων ανυποψίαστων πελατών.

Επισκέπτης
Μέχρι να παντρευτώ  στα 39 τότε που μου περίσσευαν και λεφτά δηλαδή είχα κάνει  πολλές γνωριμίες κυρίως σε strip και διάφορα μπαράκια.
Όσο κυκλοφορούσε το χρήμα όλα ήταν μέλι και (του πουλιού) το γάλα έρεε.  Όταν ήθελα να ξεκόψω απλά έλεγα δεν έχω λεφτά και ως δια μαγείας τελείωνε και το συναίσθημα.
Σε σπάνιες εξαιρέσεις μια επαγγελματίας δεν σε βλέπει σαν πορτοφόλι και σε μένα σε τουλάχιστον 15 χρόνια που ασχολιόμουν με το άθλημα δεν μου έτυχε ούτε μία εξαίρεση.
Απλά αντί να πληρώνω στο χώρο εργασίας πλήρωνα για εργασία εκτός έδρας εν γνώσει μου. Όσον αφορά το επίπεδο επικοινωνίας τώρα. Ήταν τόσο επίπεδο όσο και η θάλασσα σε πλήρη ηρεμία. Με καμία δεν άντεξα πάνω από 2-3 εξόδους  και ακόμη και το sex  στην περίπτωσή μου γινόταν και αυτό κουραστικό και μονότονο.
Μπορεί να υπάρχουν και κοπέλες επιπέδου στο επάγγελμα. Προσωπικά όσες γνώρισα είχαν πρόβλημα επικοινωνίας και συμπεριφοράς  μάλλον λόγω της φύσης του επαγγέλματος. Το σίγουρο είναι ότι  η πουτάνα Julia Roberts στη γνωστή ταινία δεν υπάρχει παρά μόνο  στη φαντασία του σκηνοθέτη και ίσως και κάποιων ανυποψίαστων πελατών.
πίστεψε με ,δεν φανταζεσε πόσο σε καταλαβαίνω ... :dancing: :dancing:. ειδικά ως προς το θέμα της χρηματικής συναλλαγής .....  :rockon:
υπήρχαν δεν περιπτώσεις που στο σεξ δεν μπορούσε να αποδώσει γιατι ηταν κουρασμένη ....  :fuck1: :fuck2:
δεν ΓΑΜΙΕΤΕ .............. καλύτερα πελάτης ... και καλύτερο sex  :knockinb: και πιο φτηνά ερχετε .... και ανώδυνο  συναισθηματικά !!!!!  :2funny: :2funny:

bf391

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
@leon,axaxouxa,mefist....

εκεινη ειπε οτι της στοιχιζει χρηματικα....
εγω χαμπαρι δεν ειχα παρει....και μια βδομαδα στο Λονδινο να παμε αν μου ελεγε τοτε ολα τα εξοδα θα εκανα......

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Ο lust προσβληθηκε και απομονωσε την φραση μου απο ενα κατεβατο που εγραψα το οποιο για μενα ειναι απολυτα σωστο(δεν πανα λεει το παιδακι)γιατι μονο ενα παιδακι τα κανει αρτα τα περι κριτικης οτι τον εθιξαν.
Αλλα να του παντησω για να το ραψει μια και καλη,εγω συμμετεχω σε ενα σωρο σαιτ οταν εχω ελευθερο χρονο και εδω δεν ειμαι καθημερινος επισκεπτης ουτε καθομαι να γραφω κριτικες με τις ωρες ουτε και μαζευομαι με αλλους 10 για παω στο Μεταξουργειο μην με κανουν ντα....
ΑΡΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ(μαλιστα απεχω και απο τα μπουρδελα,αν ειδες με το που "εσκασα" εδω το ειπα απο την αρχη)ειδες ομως ποσο ευκολα σου απαντησα φιλαρακο κι αμα δεν συμφωνεις με αυτα που γραφω δεν με απασχολει,εγω αυτα πιστευω κι αν την γνωμη του καθενος που σε "σβηνει" μεσα σου την λες κριτικη επειδη ετσι σε εμαθαν για να καλυπτεσαι τοτε φωναξε τον Αντισθενη να μου ριξει μπαν,ηρθες τωρα και εσυ να μας την πεις που ειμαστε στην καρδια των μπουρδελων στην γειτονια μας και να μας βαλεις και χερι τι θα λεμε,εσυ εκανες κριτικη οπως καταλαβες,μαθε να μιλας σωστα πρωτα για να εχεις και δικιο οταν πρεπει αλλιως ανοιξε δικο σου σαιτ με δικους σου κανονες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom