sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
έχει πολύ τσουλί στην αμφιάλη
εκτροφείο τσουλακίων είναι η αμφιάλη?
έχει πολύ τσουλί στην αμφιάλη
εκτροφείο τσουλακίων είναι η αμφιάλη?
μαλλον κατι θα ξερειεκτροφείο τσουλακίων είναι η αμφιάλη?
γαμώ τις περιοχές λέμε
το χεισ τερμα πειραια βουρκοσδεν έχω άποψη, το μόνο που ξέρω έιναι οτι πέφτει προς πειραιά μερια και πάλι δεν είμαι σίγουρη
το χεισ τερμα πειραια βουρκοσ
το χεισ τερμα πειραια βουρκοσ
αυτο με το νερο ειναι σοβαρο θεμα προς συζητηση. επεισης οποιος ξερει απο καρδιτσα θα συμφωνησει με ενα τρομερο στατιστικο.οοοοοοολες εχουν μεγαλα βυζια .ομορφα ασχημα σηκωμενα πεσμενα μικρες μεγαλες.οολες ομως τα εχουν μεγαλα.και κει το νερο θα ναιεπίσης ρε παιδιά τώρα που το λέμε, τέσσερις ξαδέλφες έχω στην αμφιάλη (τσουλιά κι αυτές, αλλά από τα ωραία), οι τρεις μέχρι τα 19 τους είχαν πειραματιστεί με άλλα κοριτσάκια, οι δύο απ'αυτές τώρα έχουν γκόμενο και η μία, η μικρότερη, γκόμενα...
τι σκατά, τους βάζουν κάτι στο νερό?
βούρκος το κερατσίνι?
έρχομαι εκεί τώρα να σε χαστουκίσω
οντωσ καρδιτσα επειδη εχω κατι μιλφοθειεσ ολεσ με βυζαρεσ θεικεσαυτο με το νερο ειναι σοβαρο θεμα προς συζητηση. επεισης οποιος ξερει απο καρδιτσα θα συμφωνησει με ενα τρομερο στατιστικο.οοοοοοολες εχουν μεγαλα βυζια .ομορφα ασχημα σηκωμενα πεσμενα μικρες μεγαλες.οολες ομως τα εχουν μεγαλα.και κει το νερο θα ναι
τρομερο πραμα.εκει τα εσωρουχαδικα κανουν δουλειες τρελαοντωσ καρδιτσα επειδη εχω κατι μιλφοθειεσ ολεσ με βυζαρεσ θεικεσ
τρομερο πραμα.εκει τα εσωρουχαδικα κανουν δουλειες τρελα
Τα πιτσιρίκια έχουν ξεφύγει, εμένα μια ανιψιά μου , 20χρονο γλωσσοφιλιάστηκε τις προάλλες μπροστά μου με μια φίλη της και οι δύο έχουν γκόμενο εντωμεταξύ, και δεν είναι και από την Αμφιάλη, γαμώ τις φάσειςεπίσης ρε παιδιά τώρα που το λέμε, τέσσερις ξαδέλφες έχω στην αμφιάλη (τσουλιά κι αυτές, αλλά από τα ωραία), οι τρεις μέχρι τα 19 τους είχαν πειραματιστεί με άλλα κοριτσάκια, οι δύο απ'αυτές τώρα έχουν γκόμενο και η μία, η μικρότερη, γκόμενα...
τι σκατά, τους βάζουν κάτι στο νερό?
Τα πιτσιρίκια έχουν ξεφύγει, εμένα μια ανιψιά μου , 20χρονο γλωσσοφιλιάστηκε τις προάλλες μπροστά μου με μια φίλη της και οι δύο έχουν γκόμενο εντωμεταξύ, και δεν είναι και από την Αμφιάλη, γαμώ τις φάσεις
ζητα κανα φεισμπουκ αν εχει και κοψε πανω κατω τι θα δεις
δεν το διαβασα να πω την αληθεια, κανα κινητο να στειλει φωτο η και αυτο το προτεινατε;Αν είχες διαβάσει από την αρχή το thread, θα είχες δει, ότι κατά δήλωση της κοπέλας, έχει μαύρα μεσάνυκτα από τέτοιες δραστηριότητες. (Αλήθεια ή ψέμματα...ποιός ξέρει?)
δεν το διαβασα να πω την αληθεια, κανα κινητο να στειλει φωτο η και αυτο το προτεινατε;