Νέα

Γνωριμία από λάθος SMS κινητό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τα πιτσιρίκια έχουν ξεφύγει, εμένα μια ανιψιά μου , 20χρονο γλωσσοφιλιάστηκε τις προάλλες μπροστά μου με μια φίλη της και οι δύο έχουν γκόμενο εντωμεταξύ, και δεν είναι και από την Αμφιάλη, γαμώ τις φάσεις

εεεε καλά αυτά τα κάναμε κι εμείς  :coffee:
εγώ λέω για φάσεις με ΄σεξι εσώρουχα και πλακομούνια  :tits2:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
η τεχνολογια εχει προχωρησει..
ζητα φωτο!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τα πιτσιρίκια έχουν ξεφύγει, εμένα μια ανιψιά μου , 20χρονο γλωσσοφιλιάστηκε τις προάλλες μπροστά μου με μια φίλη της και οι δύο έχουν γκόμενο εντωμεταξύ, και δεν είναι και από την Αμφιάλη, γαμώ τις φάσεις
κολπα που κανουνε τα πουτανακια για καβλαντησουν κανα λιγουρι..
δειξτε σθενος...
(οσο μπορειτε.. :grin: :grin:)

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
παιδακια καλησπερα!θελω να μοιραστω μαζι σασ τι επαθα την πεμπτη το βραδυ.ενω ημουν ετοιμοσ να πεσω για υπνο ηρθε ενα sms  στο κινητο μου που ελεγε δεν θα μπορεσω να ερθω γιατι δεν ειμαι καλα γιατι ειμαι αρρωστη.απανταω μετα απο λιγο και λεω οτι δεν ξερω ποια εισαι αλλα περστικα σου και να γινεισ καλα. μετα μου ηρθε απαντηση συγνωμη για το λαθοσ αλλα εισαι πολυ ευγενικοσ μου λεει.να μην πολυλογω μετα απο μερικα sms η κοπελα με πηρε τηλ μιλησαμε ειναι μιση απο ελβετια μιση απο ελλαδα 26 χρονων νοσηλευτρια και μου ειπε οτι θα ηθελε να με γνωρισει και ποτε μπορω να παω λαρισα.τι λετε  ρε παιδια
Μου χει τυχει πριν 6 χρονια,αλλα δεν  ειχα λαβει  Sms, μονο η 1 αναπαντητη την οποια ανταπεδωσα, αυτη με ξαναπηρε δεν απανταγα,την ξαναπηρα μετα απο 1 λεπτο,το κλεισα!!Μου στελνει μυνημα <<Γιατι δεν απαντας,ποσο χρονων εισαι>>Τις απαντησα κανονικα την ρωτησα για τα δικα της στοιχεια και απο συνεχιστηκε η κουβεντα.Με την κοπελα
βγηκαμε για καφε για φαγητο δυστηχως δεν εγινε κατι παραπανω, αλλα ειμαστε φιλοι στο facebook!!!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
[size=30pt]Μου χει τυχει πριν 6 χρονια[/size],αλλα δεν  ειχα λαβει  Sms, μονο η 1 αναπαντητη την οποια ανταπεδωσα, αυτη με ξαναπηρε δεν απανταγα,την ξαναπηρα μετα απο 1 λεπτο,το κλεισα!!Μου στελνει μυνημα <<Γιατι δεν απαντας,ποσο χρονων εισαι>>Τις απαντησα κανονικα την ρωτησα για τα δικα της στοιχεια και απο συνεχιστηκε η κουβεντα.Με την κοπελα
βγηκαμε για καφε για φαγητο δυστηχως δεν εγινε κατι παραπανω, αλλα ειμαστε φιλοι στο facebook!!!
Πριν 6 χρονια....????????????

Καλα ρε, εσυ δεν ησουν φανταρος πριν λιγο καιρο?????

Δλδ ειχες βγει ραντεβου με το γκομενακι και για φαι στα 12 σου?????? :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
άλλοι πάνε φαντάροι στα 26-27  :rolleyes:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Πριν 6 χρονια....????????????

Καλα ρε, εσυ δεν ησουν φανταρος πριν λιγο καιρο?????

Δλδ ειχες βγει ραντεβου με το γκομενακι και για φαι στα 12 σου?????? :2funny: :2funny: :2funny:
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ 12 ΠΡΙΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ 19,ολο το σκηνικο παιχτηκε κατα την δειαρκια των Ολυμπιακων Αγωνων
ημουν διακοπες στην Κρητη τοτε,και ειχα λαβει την αναπαντητη κατα την δειρκια των διακοπων μου!!
Η κοπελα ηταν 13 χρονων ομως!!

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παρε και κανα φιλαρακι μαζι και ανεβα. Αν ξενερωσεις τουλαχιστον να χεις μια καβατζα να βγεις πουθενα εξω.

Μου χει τυχει αναλογη φαση στο στρατο (αποστολη στη Χαλκιδα) και μετα, αποστολη στην Πρεβεζα. Και στις 2 περιπτωσεις περασα καλα :)

H μακραν καλυτερη φαση ομως ηταν με μια τυπισσα απο Αθηνα, με καλει να με φιλοξενησει σπιτι της και να βγουμε εξω, οποτε παω, βγαινουμε και ηταν με εναν τυπο που μου ειπε οτι ηταν κολλητος της. Γυρναμε πισω εγινε φαση, μετα εγω επρεπε να φυγω, ο τυπος εμεινε, για να μου πει εκ των υστερων οτι κι αυτον τον γνωρισε την προηγουμενη μερα. Τρελλο καριολακι  :2funny:

OP
OP
milfslover

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
νεες εξελιξεις στο θεμα.πηρα τηλ το πρωι 2 φορεσ δεν απαντησε.τωρα πριν λιγο μου εστειλε μηνυμα τωρα που γυρισα σπιτι και μου ζητησε συγνωμη που δεν το σηκωνε ειναι στη δουλεια μου ειπε δουλευει και το απογευμα λεει

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Μου χει τυχει πριν 6 χρονια,αλλα δεν  ειχα λαβει  Sms, μονο η 1 αναπαντητη την οποια ανταπεδωσα, αυτη με ξαναπηρε δεν απανταγα,την ξαναπηρα μετα απο 1 λεπτο,το κλεισα!!Μου στελνει μυνημα <<Γιατι δεν απαντας,ποσο χρονων εισαι>>Τις απαντησα κανονικα την ρωτησα για τα δικα της στοιχεια και απο συνεχιστηκε η κουβεντα.Με την κοπελα

εμενα μου ειχε τυχει το ιδιο οταν ημουν φανταρος!! καταληξαμε σχεδον καθε βραδυ να κανουμε phonesex!!!! μην γελατε.... οσοι εχετε παει φυλακια ξερετε τι θα πει σκοπετα!! και η πουτανα οτι ωρα και να την επαιρνα γουσταρε!! το κακο ειναι οτι μολις γυρισα αθηνα μου εκλεψαν το τηλ και εχασα τον αριθμο της ωστε να βρεθουμε!! ας ειναι καλα οπου κι αν ειναι το κοριτσι!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μην χαλιεσαι...υπομονη να δεις που θα το παει.... :sunglasses:

OP
OP
milfslover

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Παρε και κανα φιλαρακι μαζι και ανεβα. Αν ξενερωσεις τουλαχιστον να χεις μια καβατζα να βγεις πουθενα εξω.

Μου χει τυχει αναλογη φαση στο στρατο (αποστολη στη Χαλκιδα) και μετα, αποστολη στην Πρεβεζα. Και στις 2 περιπτωσεις περασα καλα :)
ναι αυτο θα κανω με βλεπω την αλλη πεμπτη να ξεκιναμε με ενα φιλαρακι αποστολη.μπαφοι καργα στο δρομο και βουρ

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
εμενα μου ειχε τυχει το ιδιο οταν ημουν φανταρος!! καταληξαμε σχεδον καθε βραδυ να κανουμε phonesex!!!! μην γελατε.... οσοι εχετε παει φυλακια ξερετε τι θα πει σκοπετα!! και η πουτανα οτι ωρα και να την επαιρνα γουσταρε!! το κακο ειναι οτι μολις γυρισα αθηνα μου εκλεψαν το τηλ και εχασα τον αριθμο της ωστε να βρεθουμε!! ας ειναι καλα οπου κι αν ειναι το κοριτσι!!!!!
Nαι ρε κατι θα τυχει  γαμωτο!!Στην περιπτωση μου ηταν 13χρονων γι αυτο δεν τη γαμησα!!!

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
νεες εξελιξεις στο θεμα.πηρα τηλ το πρωι 2 φορεσ δεν απαντησε.τωρα πριν λιγο μου εστειλε μηνυμα τωρα που γυρισα σπιτι και μου ζητησε συγνωμη που δεν το σηκωνε ειναι στη δουλεια μου ειπε δουλευει και το απογευμα λεει

Επίτηδες τα κάνουν αυτά τα κολπάκια οι γαμιολες και εγώ όταν περνο τηλ κάποια και δεν το σηκώνει
τρελαίνομαι........ :headbang:

OP
OP
milfslover

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
:humpleg: ΩΠΑ ΩΠΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΝΜ ΣΟΥ....ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΜΝΜ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Μ ΣΤΕΛΝΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΕΠΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΕ8ΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ(ΑΚΡΙΒΟ) ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΑΓΓΕΛΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ .....ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ....ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ........ΠΡΟΣΕΧΕ......
εε θα παω με τον καρβουνιαρη δε γαμιεται :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom