psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Εγώ ξέρω άρκετά άτομα που δεν έχουν fb. Όλοι όμως ξέρουν από υπολογιστές.λίγο κουλό μου φαίνεται, κι η κουτσή μαρία έχει fb και μάλιστα οχι μόνο ενα λογαριασμο
Εγώ ξέρω άρκετά άτομα που δεν έχουν fb. Όλοι όμως ξέρουν από υπολογιστές.λίγο κουλό μου φαίνεται, κι η κουτσή μαρία έχει fb και μάλιστα οχι μόνο ενα λογαριασμο
Εμένα απλά μου κάνει εντύπωση το να ψάχνεται τόσο πολύυυυ,εεεε στην Λάρισα δεν βρίσκει άντρες;!
Εκτός αν πια συναναστρέφεται με όλους τους απολιτίκ και στην πρώτη ευγενική κουβέντα έλιωσε!!!
Φίλε αν την έχει από κοντά κανένας νταλικιέρης που την γουστάρει και τις αρπάξεις εμείς δεν φταίμε!!!
Μα ακόμα και τραβέλω να είναι πάλι όλο και κάτι θα μπορεί να βρει!!!τίγκα στους αντρες είναι, και οι περισσότεροι φοιτητές, δεν μπορεί να μην βρίσκει τίποτα, ακόμα και μπάζο να έιναι, υπάρχουν σαβουρογάμηδες πολλοι
αφου το ειπε η κοπελα δεν ασχολειται.τι πρεπει να ειναι ρεμοσκυλο σαν και εμασ;δεν με πονηρευει γιατι ξερω και αλλα πολλα ατομα που δεν ασχολουνται και εμενα μου φαινεται παραλογο ενω σε αυτουσ λογικο.εξαλλου το ειπε η κοπελα ελα να γνωριστουμε.ακουσε και την φωναρα μου στο τηλ καιδε σε πονερευει αυτο ???νεα κοπελα και δεν εχει δυνατοτητα με φιλη φιλο κατι να προσπαθησει??????????????????????
Την φωνή του Σάκηηηη έχεις πια!!!αφου το ειπε η κοπελα δεν ασχολειται.τι πρεπει να ειναι ρεμοσκυλο σαν και εμασ;δεν με πονηρευει γιατι ξερω και αλλα πολλα ατομα που δεν ασχολουνται και εμενα μου φαινεται παραλογο ενω σε αυτουσ λογικο.εξαλλου το ειπε η κοπελα ελα να γνωριστουμε.ακουσε και την φωναρα μου στο τηλ και
Ξέρω γω? Μάλλον! :S :S :S :S :Sκαι χέστηκε?
και χέστηκε?
Σεξ δεν;;;και πιτσιρικασ οταν ημουν μου ειχε τυχει σκηνικο τετοιο η κοπελα ωραια ηταν ηπιαμε τοτε ενα καφεδακι στο καφε διπλο εξαρχεια μου πηρε μια πιπα καλη τοτε μιλησαμε και στο τηλ κανα 2 φορεσκαι ολα οκ.γιατι να ειμαστε καχυποπτοι
οχι τοτε σεξ δεν.και θυμαμαι ηταν απο την αμφιαληΣεξ δεν;;;
Ρε σεις έτσι θα κάνω και εγώ μου φαίνεται,τηλ στην τύχη!!!
οχι τοτε σεξ δεν.και θυμαμαι ηταν απο την αμφιαλη
ητανε ναι τσουλι καυλιαρικο με την πρωτη τον μπουκωσε τοτεέχει πολύ τσουλί στην αμφιάλη
την πουταναητανε ναι τσουλι καυλιαρικο με την πρωτη τον μπουκωσε τοτε
πουτανακι τοτετην πουτανα