LADYBOY_LOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πως το εμαθες αυτο????
δε ξερει απο νετ. δεν ξερει τι ειναι η βιντεο κληση. η ψευτρα ειναι η ωραιο μουνι απλα ζει στα δεντρα ακομαδεν ξερει απο νετ του ειπε τυπε
Aπίστευτο πάντως,σήμερα που φοβάσαι την σκιά σου,έτσι απλά έλα για κάφε!!!ναι ρε μιλαμε στο τηλ.και εμαθα οτι αυτο το τηλ ειναι οντωσ απο λαρισα και το ονομα που μου ειπε
η τσιτα του ταρζαν ειναι....δε ξερει απο νετ. δεν ξερει τι ειναι η βιντεο κληση. η ψευτρα ειναι η ωραιο μουνι απλα ζει στα δεντρα ακομα
εβαλα την αδερφη μου και πηρε 11880 δεν ξερω ποιο ειναι και το εμαθεπως το εμαθες αυτο????
Σωστός .Να της πεις να γραψει τα αρχικά της στον κώλο της όπως έκανα εγω εδω στο μπου οταν μου ελεγαν οτι δεν ειναι δικος μου ο κωλοςδεν φτανουν ως εκει συνηθως τυπε
ε ας της πεις να βγαλει μια φωτο και να κραταει ενα χαρτι με αφιερωση
εγω αυτο το κοπλο το εκανα οταν ημουν φανταρος για να κανω γνωριμιες
ειχα βγαλει και κατι ψωφιες
αλλα οχι τοσο ευκολα
θελει διαδικασια
επιτελους!να και μια καλη προτασηΣωστός .Να της πεις να γραψει τα αρχικά της στον κώλο της όπως έκανα εγω εδω στο μπου οταν μου ελεγαν οτι δεν ειναι δικος μου ο κωλος
τυπε μουυυυυυυυυΤι μου θυμησες τωρα. Κ εγω το ιδιο ακριβως. Αποτελεσμα, πηδηξα μια και αλλη μια μου πηρε πιπα σε ενα παρκο
εμ απο τη στιγμη που μιλαμε καθαρα υποθετικα και αναλυουμε τις πιθανοτητες εγω ρωταω το πολυ απλο και σχετικο. σε μια τεοια κατασταση που δε ξερεις τι γινεται ποσες πιθανοτητες δινεις σε μια νεα κοπελα να ειναι 1.αληθινη 2.οντως να μην ξερει απο νετ.3.να μην εχει τη δυνατοτητα απο φιλο φιλη να μπει σε ενα ιντερνετ καφε και να το κανει ?????????????????η τσιτα του ταρζαν ειναι....
Πονταρω πως στη χειροτερη θα εινα χοντρουλα βυζαρου που ειναι ομως χαλαρα ΓΑΜΙΣABLE!
Οι Ελβετο-Λαρισαίες φημίζονται για τα προσόντα τους τύπε.
Οι Ελβετο-Λαρισαίες φημίζονται για τα προσόντα τους τύπε.
Τραβέλι ή χόντρη,όπως και να έχει θα πονέσει!!!Παιρνουμε το καλυτερο δυνατο σεναριο και στηριζουμε τον συναγωνιστη!
πεστα ρε λιακουρα.εξαλλου ημουν ευγενεστατοσ δεν εδειξα κανενα ιχνοσ λυγουριας.κολακευτηκε η κοπελα γιατι τησ ειπα περαστικα και να γινει καλα ενω δεν την ηξερα ο κακομοιρησ ετοιμαζομουν για υπνο ο ανθρωποσΕγω λεω πως τα keywords "Λαρισα" και "Νοσηλευτικη" ειναι διαβατηριο ψωλας που κανει deepthroat μεχρι τους ορχεις!Πονταρω πως στη χειροτερη θα εινα χοντρουλα βυζαρου που ειναι ομως χαλαρα ΓΑΜΙΣABLE!
Εμπαινε milfslover να την πουτσοφορτωσεις...
αυτες οι ελβετολαρισαιες ερωτευονται και ευκολα ρε τυπεπεστα ρε λιακουρα.εξαλλου ημουν ευγενεστατοσ δεν εδειξα κανενα ιχνοσ λυγουριας.κολακευτηκε η κοπελα γιατι τησ ειπα περαστικα και να γινει καλα ενω δεν την ηξερα ο κακομοιρησ ετοιμαζομουν για υπνο ο ανθρωποσ