Νέα

Γνωριμία από λάθος SMS κινητό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LADYBOY_LOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
η μαλλον προσεχε φιλε μην στο τελος σουβγη ο ιδιοσ ο ταρζαν   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δεν φτανουν ως εκει συνηθως τυπε
ε ας της πεις να βγαλει μια φωτο και να κραταει ενα χαρτι με αφιερωση :2funny:
Σωστός .Να της πεις να γραψει τα αρχικά της στον κώλο της όπως έκανα εγω εδω στο μπου οταν μου ελεγαν οτι δεν ειναι δικος μου ο κωλος :2funny: :2funny: :2funny:

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Εγω λεω πως τα keywords "Λαρισα" και "Νοσηλευτικη" ειναι διαβατηριο ψωλας που κανει deepthroat μεχρι τους ορχεις!Πονταρω πως στη χειροτερη θα εινα χοντρουλα βυζαρου που ειναι ομως χαλαρα ΓΑΜΙΣABLE!
Εμπαινε milfslover να την πουτσοφορτωσεις... :zfuck:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
εγω αυτο το κοπλο το εκανα οταν ημουν φανταρος για να κανω γνωριμιες
ειχα βγαλει και κατι ψωφιες
αλλα οχι τοσο ευκολα
θελει διαδικασια

Τι μου θυμησες τωρα. Κ εγω το ιδιο ακριβως. Αποτελεσμα, πηδηξα μια και αλλη μια μου πηρε πιπα σε ενα παρκο   :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σωστός .Να της πεις να γραψει τα αρχικά της στον κώλο της όπως έκανα εγω εδω στο μπου οταν μου ελεγαν οτι δεν ειναι δικος μου ο κωλος :2funny: :2funny: :2funny:
επιτελους!να και μια καλη προταση :rockon:
και μετα να βαλει και εδω την φωτο να παρουμε ματι που μας αρεσει :rockon:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: η τσιτα του ταρζαν ειναι....
εμ απο τη στιγμη που μιλαμε καθαρα υποθετικα και αναλυουμε τις πιθανοτητες εγω ρωταω το πολυ απλο και σχετικο. σε μια τεοια κατασταση που δε ξερεις τι γινεται ποσες πιθανοτητες δινεις σε μια νεα κοπελα να ειναι 1.αληθινη  2.οντως να μην ξερει απο νετ.3.να μην εχει τη δυνατοτητα απο φιλο φιλη να μπει σε ενα ιντερνετ καφε και να το κανει ?????????????????

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Πονταρω πως στη χειροτερη θα εινα χοντρουλα βυζαρου που ειναι ομως χαλαρα ΓΑΜΙΣABLE!

Οι Ελβετο-Λαρισαίες φημίζονται για τα προσόντα τους τύπε.
hahaha-024.gif

OP
OP
milfslover

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Εγω λεω πως τα keywords "Λαρισα" και "Νοσηλευτικη" ειναι διαβατηριο ψωλας που κανει deepthroat μεχρι τους ορχεις!Πονταρω πως στη χειροτερη θα εινα χοντρουλα βυζαρου που ειναι ομως χαλαρα ΓΑΜΙΣABLE!
Εμπαινε milfslover να την πουτσοφορτωσεις... :zfuck:
πεστα ρε λιακουρα.εξαλλου ημουν ευγενεστατοσ δεν εδειξα κανενα ιχνοσ λυγουριας.κολακευτηκε η κοπελα γιατι τησ ειπα περαστικα και να γινει καλα ενω δεν την ηξερα ο κακομοιρησ :dunno:ετοιμαζομουν για υπνο ο ανθρωποσ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πεστα ρε λιακουρα.εξαλλου ημουν ευγενεστατοσ δεν εδειξα κανενα ιχνοσ λυγουριας.κολακευτηκε η κοπελα γιατι τησ ειπα περαστικα και να γινει καλα ενω δεν την ηξερα ο κακομοιρησ :dunno:ετοιμαζομουν για υπνο ο ανθρωποσ
αυτες οι ελβετολαρισαιες ερωτευονται και ευκολα ρε τυπε :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom