milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
μην σου βγει κανας λιλας απο καμια μερια και τρεχεις
[/quote]την γαμησε.θα τον βαλω να μου πληρωσει την βενζινη να γυρισω και θα τον χαρακωσω στα κωλομερια λεμε
δε ξερεισ μπορει να γινει καμια καλητζαμπα χρεωμα φιλε και τα οδοιπορικα για τη λαρισα ακομα και το τηλεφωνο που χρεωνεις για να μιλας
τιγκα στο μουνι ειναι η αθηνα και εσυ ασχολεισε με το τυρι?
εκτος κι αν σουπε οτι ο τσομπανης ο πατερας της εχει τον μισο θεσσαλικο καμπο δικο του
δεν θα τον χαλασει αυτο τυπεθα τον χαρακωσω στα κωλομερια λεμε
ρε τυπε πεστης να σου στειλει μια φωτο με μμςδε ξερεισ μπορει να γινει καμια καλη
δεν ηθελα να φανω λυγουρησ.να τησ το πω αυριο δεν θα ειναι μαλακια τωρα;ρε τυπε πεστης να σου στειλει μια φωτο με μμς
τυπε πεστο αυριο να δουμε τι θα απαντησειδεν ηθελα να φανω λυγουρησ.να τησ το πω αυριο δεν θα ειναι μαλακια τωρα;
λάααστ γιαρ.... που λεει και η διαφημισητυπε πεστο αυριο να δουμε τι θα απαντησει
λες να στραβωσει;στη πουτσα μου κιολασ θα τησ πω δε γαμιεταιτυπε πεστο αυριο να δουμε τι θα απαντησει
τι να στραβωσει ρε τυπελες να στραβωσει;στη πουτσα μου κιολασ θα τησ πω δε γαμιεται
σωστα παιζει και αυτοαμα ομως το θεμα ειναι μουφα πλακα η οτιδηποτε αλλο εκτος απο αληθηνο τοτε θα εχει προβλεψη και για ψευτηκες φοτο. . . .
πιανουν στις ελλεεινιδες αυτα
ειναι μιση απο ελβετια
πολυ σωστος.γιαυτο λεω να την βαλει σε λαιβ τυπου skype video call κτλπ.να τσεκαρει και φατσα αλλα και τη φωνη τηςαμα ομως το θεμα ειναι μουφα πλακα η οτιδηποτε αλλο εκτος απο αληθηνο τοτε θα εχει προβλεψη και για ψευτηκες φοτο. . . .
δεν φτανουν ως εκει συνηθως τυπεαμα ομως το θεμα ειναι μουφα πλακα η οτιδηποτε αλλο εκτος απο αληθηνο τοτε θα εχει προβλεψη και για ψευτηκες φοτο. . . .
δεν ξερει απο νετ του ειπε τυπεπολυ σωστος.γιαυτο λεω να την βαλει σε λαιβ τυπου skype video call κτλπ.να τσεκαρει και φατσα αλλα και τη φωνη της
πολυ σωστος.γιαυτο λεω να την βαλει σε λαιβ τυπου skype video call κτλπ.να τσεκαρει και φατσα αλλα και τη φωνη της
σωστος ο τυποςΓαλλόφωνη, Γερμανόφωνη ή Ιταλόφωνη είναι μαν; Ρώτα να την πιάσεις αδιάβαστη.
δεν ξερει απο νετ του ειπε τυπε