sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ΕΛΑ ΡΕ ΙΜΠΛΙ ΠΟΥΤΣΑΡΑ
ΕΛΑ ΡΕ ΙΜΠΛΙ ΠΟΥΤΣΑΡΑ
ρε μαλακωνοντα η μαμα σου ειναι ωραια?παρτε κατι μαλακες που κυκλοφορανε ρε
Είναι χιλιάδες αυτοί οι τύποι που περιγράφεις.Οι πιο πολλοί γουστάρουν να το παίζουν και μαγκάκια στους γύρω τους.
Καριόλες παρακαλάτε για πούτσα και γαμήσι ε;Και πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο που δε γάμησε;Κατά τ' άλλα μόλις σας μιλήσει άνθρωπος είστε μη μου άπτου και το παίζετε δύσκολες και ξινομούνες. Αλλά το μουνάκι σας βαράει παλαμάκια.Ουστ διπρόσωπες λυσσάρες.
Ρε φίλες σου την έπεσε πολύ επιθετικά η γκόμενα και λογικό είναι να μπλοκάρεις.Μην ακούς τους απανταχού γαμιάδες εδώ μέσα και θυμήσου το παράδειγμα που μόνος σου πριν λίγο ανέφερες.
Και στην τελική γούσταρες να τη σεβαστείς και το έκανες.Μην ακούς την κάθε πικραμένη που παρακαλάει για ψωλή και το πήρε πατριωτικά το θέμα.Απλά ανασκουμπώσου και δες απο δω και μπρος τι θα κάνεις για να κερδίσεις το παιχνίδι.Το πράσινο φως το πήρες οπότε μην κολλάς.Δεν είναι πλέον θέμα του ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα το έκανε αυτή.Βγείτε για ποτάκι χαλαρώστε και αφού το χαμούρεμα όπως διάβασα το έχετε εύκολο δημιούργησε μια τέτοια ατμόσφαιρα και τα υπόλοιπα θα έρθουν
quote]Τυπε ο μοναδικος σωστος απο ολους του βαρβατους εδω μεσα,στα παπαρια μου τους γραφω τους αγαμητους
Ελα ρε γελασα
αχαχχαχαχαχχαχαχχαχχαα
Παραταση τυπε για πεναλντι,θα σου πω αυριοελα ρε αρχοντα τι εγινε τελικα την στολισες με ψολοχυμα την ρουμανα η το πηγες το θεμα στην παραταση και στα πεναλτι?
Ναι ρε τυπεπάντως ταλαίπωρε συναγωνιστή , αν την πηδήξεις ρίξε ριπόρτο
μην ακους τίποτα , έτσι σου είρθε ετσι έγινε, βάλτα σε μία τάξη και σκέψου πως θα ήθελες να εξελιχθεί η φάση. Καλά ξεμπερδεματαΝαι ρε τυπε
Τυπε ρουμανες εχω πηδηξει πολυ πιο πρινΡουμανα και την αφηνεις αγαμιτη
Γαματη ρε τυπε να δεις τι σημενει κρεβατι... οι πιο πολλες ειναι τα παντα ολα..τωρα μπορει να εχεις πεσει και σε καμια ξενεροτη,αλλα αξιζει να το ψαξεις.
Τυπε μου για να το μυριζω την επομενη μερα...ρε τυπε, μή με γραφεις, σ αγαπαω..
πες μου, γιατί της εδωσες t-shirt ???????
Παραταση τυπε για πεναλντι,θα σου πω αυριο
τυπε ενα γκρι,απο το μοτο,αυτο που εχει εναν εξακυλινδρο κινητηρα στην σειρα,και γραφει απο κατω six appealκαλα, καλα.. τί χρωμα ηταν ?
Ela re lopez,ναι ρε τυπε της το ειπα χθες το βραδυτυπε αυτη το ξερει οτι θα παιξετε στα πεναλτυ? παιζει και ο ξαφνικος θανατος
Tυπε λοπεζ δεν χρειαστικαν πεναλντυ,σκοραρα χθες βραδυ πριν την ληξητυπε αυτη το ξερει οτι θα παιξετε στα πεναλτυ? παιζει και ο ξαφνικος θανατος
Tυπε λοπεζ δεν χρειαστικαν πεναλντυ,σκοραρα χθες βραδυ πριν την ληξη
Ελαααααααααααααα ;)ωωω γκοσιπ.
για πε, για πε!
Τυπε ολα εγιναν πολυ απλα,βρεθηκαμε,δεν ειπα τιποτε για την προηγουμενη φορα,και απο μονη της μου ζητησε να παμε σπητι μου.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση,ηταν οτι απο το παρουσιαστικο της κοπελας,δεν περιμενα και πολλα πραγματα.
Ενοω οτι μου βγηκε πολυ αγρια και καυλιαρα,αφου το πρωι που ξυπνησαμε μου λεει να μην σκεφτω ασχημα για αυτην.
Με την ενοια οτι στο κρεβατι τα εκανε ολα
Μετα το ofcourseκοιμηθηκατε αγκαλια οπως την προηγουμενη φορα?
Nαι ρε,για να μου φωναζετε ολοι μαζιμα δεν επρεπε να της κατσεις