Επισκέπτης
Ωπα,λαθος μου...μιλαει για σημεια εισοδου και εξοδου της χωρας.
Πριν 3 χρονια στο 4ο,για την ιδια διαδικασια χρειαστηκαν 10 λεπτα για μια κοπελλα μπροστα μου και κανα 25λεπτο για εμενα γιατι ειχε κρεμασει η συνδεση.
ΓΑΔΑ δεν εχω παει ποτε.Ε,τωρα ουτε γατα ουτε ζημια καθως θα μπορουν να"χαρτογραφουν"επι τοπου στη μεση του δρομου.
Το αρθρο το γραφει,οχι εγω.
Ό,τι έκαναν κάποτε τα πλατάνια :και τι θα κανουν μετα οι ζαρντινιερες;;;;
Ό,τι έκαναν κάποτε τα πλατάνια :
Θα ψηφίζουν .
Περασμένα από πρώτο χέρι όλα αυτά... ;)
ποιά πλατάνια ρε;Ό,τι έκαναν κάποτε τα πλατάνια :
Θα ψηφίζουν .
μόνο αστάρι σε πέρασαν;
μετά δεν είχε και ακρυλικό όπως τον πλερέζουρα;
πουτ δε κοτ ντάουν σκιπτάρΔεν έχω να πω τίποτα περισσότερο χωρίς την παρουσία του πληρεξουσίου δικηγόρου μου.
I have the right to remain silent. Anything I say, may be and will be used against me in a court of law.
Ελλάδα 2010 .... μας τελιώσαν τα δίφραγκα, τα κέφια, οι δουλιές, και οι πολιτικοί ...
όλα μα όλα φτωχικά και μαύρα ....
γιατι η ΝΔ να έιναι διαφορετική ?
Ό,τι έκαναν κάποτε τα πλατάνια :
Θα ψηφίζουν .
Ο κ. Σαμαράς αφού δούλεψε ακατάπαυστα το τελευταίο δίμηνο, εμφανίστηκε στη ΔΕΘ παρουσιάζοντας το μεγαλόπνοο σχέδιό του για την ταχεία αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Σύμφωνα με αυτό αν αναλάμβανε τώρα τις τύχες της χώρας, το έλλειμμα του προϋπολογισμού από 13,6% (αν δεν ξεπεταχθούν ξαφνικά τίποτα κρυφά χρέη από νοσοκομεία και δήμους) θα πήγαινε στο μηδέν μέσα στο 2011. Το νέο του σχέδιο προέκυψε ύστερα από αναθεώρηση του προηγούμενου σχεδίου του, που παρουσίασε στο Ζάππειο τον Ιούλιο, το οποίο προέβλεπε έλλειμμα 4% το 2011 και μηδενισμό του το 2013.
σαμαράς νάις τζόουκο ανθρωπος ειναι δοσιλογος, υποκριτης, ανευθυνος και λάικιστης, τι να λεμε τωρα...το παιζει ηθικος αλλα δεν βαζει χερι στο κικιλια για το βαλλιανατο και μετα μας μιλαει για ταξη και ηθικη...
"Όνειρό μου, να δώσω ελπίδα σε κάθε πολίτη αυτής της χώρας για μια καλύτερη Πατρίδα. Σ αυτό το ταξίδι αξιοπρέπειας, ήθους, δημοκρατίας, και κοινωνικής προσφοράς, ο δρόμος άνοιξε. Μαζί θα τον προχωρήσουμε."