Νέα

Γνώμες για την Νεοφιλελεύθερη ΝΔ του Σαμαρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 696
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ωπα,λαθος μου...μιλαει για σημεια εισοδου και εξοδου της χωρας.

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
θα την κάνει πολιτική άνοιξη.

σαμαρας= χαρακτηριστικο παράδειγμα πώς ένας προδότης και ρουφιάνος κάνει καριέρα.....

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Πριν 3 χρονια στο 4ο,για την ιδια διαδικασια χρειαστηκαν 10 λεπτα για μια κοπελλα μπροστα μου και κανα 25λεπτο για εμενα γιατι ειχε κρεμασει η συνδεση.
ΓΑΔΑ δεν εχω παει ποτε.Ε,τωρα ουτε γατα ουτε ζημια καθως θα μπορουν να"χαρτογραφουν"επι τοπου στη μεση του δρομου.
Το αρθρο το  γραφει,οχι εγω.

Είδες τί κάνει η ευρυζωνικότητα και το γρήγορο internet...  :2funny: προφανώς τώρα όλα είναι καταχωρημένα on line. Πριν από ... εχμ... 17 χρόνια  :2funny: στο 4ο, η διαδικασία κράτησε 2,5 ώρες μετά φιλοφρονήσεων και όχι μόνο.

Συνήθως όποτε φτάσεις ΓΑΔΑ, η διαδικασία πάει μέχρι το τέλος ως προς τη σήμανση.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
μόνο αστάρι σε πέρασαν;
μετά δεν είχε και ακρυλικό όπως τον πλερέζουρα;

Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο χωρίς την παρουσία του πληρεξουσίου δικηγόρου μου.
I have the right to remain silent. Anything I say, may be and will be used against me in a court of law.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο χωρίς την παρουσία του πληρεξουσίου δικηγόρου μου.
I have the right to remain silent. Anything I say, may be and will be used against me in a court of law.
πουτ δε κοτ ντάουν σκιπτάρ

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ελλάδα 2010 .... μας τελιώσαν τα δίφραγκα, τα κέφια, οι δουλιές, και οι πολιτικοί ...

όλα μα όλα φτωχικά και μαύρα ....

γιατι η ΝΔ να έιναι διαφορετική ?

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ελλάδα 2010 .... μας τελιώσαν τα δίφραγκα, τα κέφια, οι δουλιές, και οι πολιτικοί ...

όλα μα όλα φτωχικά και μαύρα ....

γιατι η ΝΔ να έιναι διαφορετική ?

«Δεν επιστρέφω στη ΝΔ ούτε ως αρχηγός» έλεγε στην Καθημερινή το 1993 ο Αντώνης Σαμαράς!!!

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ό,τι έκαναν κάποτε τα πλατάνια :
Θα ψηφίζουν .

ΑΙΣΧΟΣ! ΝΤΡΟΠΗ! ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗ! ΕΧΕΙ κανονιστει ο Ψινακης να γινει ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ!!! (ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ). ΑΝΤΩΝΗ, ΑΠΕΣΥΡΕ την στηριξη σου στο ψηφοδελτιο για να μην ΤΑΥΤΙΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
σε λιγο ο σωτηρ θαμαρας

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε με τον Ελληνόφωνο πρόεδρο της ΔΕΘ!!!Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστησε όλους όσοι δίνουν κάθε χρόνο τον αγώνα της ΔΕΘ. «Κυρίως τους εργαζόμενους της έκθεσης οι οποίοι πραγματικά προσπαθούν να δείξουν την καλύτερη και πιο αξιόπιστη εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό, γιατί έχουμε υποστεί μεγάλη δυσφήμιση και τέτοιες εκθέσεις δίνουν τη δυνατότητα για διαφήμιση». Δηλαδή ο AΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ Κωνσταντίνου κάνει διαφήμιση στην χώρα;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

Ο Αντώνης Σαμαράς μιλά στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής με θέμα «Προκλήσεις και Προοπτικές για την Ευρωπαϊκή Ένωση», στις 18 Μαΐου 2009:

«Σήμερα, μέσα στην διεθνή κρίση και εξ αιτίας της, το δημοσιονομικό μας έλλειμμα υπολογίζεται γύρω στο 4% για το 2009, ενώ στις περισσότερες άλλες χώρες κυμαίνεται από 5 ως 13%! Φανταστείτε: σήμερα, μέσα στην κρίση, η Ελλάδα έχασε λιγότερο έδαφος απ' ότι οι εταίροι της. Η Νέα Δημοκρατία, πράγματι, θωράκισε την Ελληνική οικονομία. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Κι αυτό φάνηκε όταν προέκυψε η διεθνής κρίση».

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ο κ. Σαμαράς αφού δούλεψε ακατάπαυστα το τελευταίο δίμηνο, εμφανίστηκε στη ΔΕΘ παρουσιάζοντας το μεγαλόπνοο σχέδιό του για την ταχεία αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Σύμφωνα με αυτό αν αναλάμβανε τώρα τις τύχες της χώρας, το έλλειμμα του προϋπολογισμού από 13,6% (αν δεν ξεπεταχθούν ξαφνικά τίποτα κρυφά χρέη από νοσοκομεία και δήμους) θα πήγαινε στο μηδέν μέσα στο 2011. Το νέο του σχέδιο προέκυψε ύστερα από αναθεώρηση του προηγούμενου σχεδίου του, που παρουσίασε στο Ζάππειο τον Ιούλιο, το οποίο προέβλεπε έλλειμμα 4% το 2011 και μηδενισμό του το 2013.

magos-83.jpg

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ο ανθρωπος ειναι δοσιλογος, υποκριτης, ανευθυνος και λάικιστης, τι να λεμε τωρα...το παιζει ηθικος αλλα δεν βαζει χερι στο κικιλια για το βαλλιανατο και μετα μας μιλαει για ταξη και ηθικη...

"Όνειρό μου, να δώσω ελπίδα σε κάθε πολίτη αυτής της χώρας για μια καλύτερη Πατρίδα. Σ αυτό το ταξίδι αξιοπρέπειας, ήθους, δημοκρατίας, και κοινωνικής προσφοράς, ο δρόμος άνοιξε. Μαζί θα τον προχωρήσουμε."

Συνημμένα

• καραα.jpg
    καραα.jpg
    30,2 KB · Εμφανίσεις: 21
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Και ο Καραμανληκος Σταικουρας ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ (και αναπληρωτης τομεαρχης Οικονομιας της ΝΔ)

Δεν διαφωνήσαμε με τη δημιουργία του μηχανισμού στήριξης για την Ελλάδα, αν και θα προτιμούσαμε, και παλέψαμε γι’ αυτό, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, τη συγκρότηση ενός αμιγώς ευρωπαϊκού μηχανισμού. Διαφωνήσαμε με το μίγμα των μέτρων που συνοδεύουν την αναπόφευκτη, εξαιτίας κυρίως των πράξεων και των παραλείψεων της κυβέρνησης, προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ο ανθρωπος ειναι δοσιλογος, υποκριτης, ανευθυνος και λάικιστης, τι να λεμε τωρα...το παιζει ηθικος αλλα δεν βαζει χερι στο κικιλια για το βαλλιανατο και μετα μας μιλαει για ταξη και ηθικη...

"Όνειρό μου, να δώσω ελπίδα σε κάθε πολίτη αυτής της χώρας για μια καλύτερη Πατρίδα. Σ αυτό το ταξίδι αξιοπρέπειας, ήθους, δημοκρατίας, και κοινωνικής προσφοράς, ο δρόμος άνοιξε. Μαζί θα τον προχωρήσουμε."

σαμαράς νάις τζόουκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom