Επισκέπτης
Το αν θα παρει ομως την ΔΙΚΗ ΜΟΥ ψηφο, εξαρταται απο το αν θα δειξει σοβαροτητα.
Και αρχισε να την δειχνει.
Το αν θα παρει ομως την ΔΙΚΗ ΜΟΥ ψηφο, εξαρταται απο το αν θα δειξει σοβαροτητα.
Και αρχισε να την δειχνει.
Εγω νεοδημοκρατης ειμαι, αλλά το 36-38% δεν το βλεπω ακομη και πολύ στον ορίζοντα. Και δεν εχει μεινει και πολύς χρονος (22 μηνες) μεχρι τις εκλογες.Ο Σαμαράς θα βγει φίλε.Τέλος
Δυστυχώς
Για την πρωτη σειρα γελας, ή για την δεύτερη?
κάνεις κάποιο λάθος ...
τις ψήφους τις κέρδισε με τις μαλακίες του ΓΑΠ...
τώρα θέλει την της τρόικας...
Καθόλου δεν αστειεύομαι μεγάλε Alex και ταξί περνάει σε κάθε κωλόδρομο, σε κάθε στενό. Όχι μόνο στην Ευελπίδων που περιμένεις εσύ. Γράφουν στ' αρχίδια τους τη γιαγιά και τον παππού κανονικότατα.Αστειευεσαι.
Εγω οποτε χρειαστηκα ταξί τον τελευταιο καιρο, και για μακρινη διαδρομη κιολας, δεν χρειαστηκε να περιμενω πανω απο 15-20 δευτερολεπτα.
Για την πρωτη σειρα γελας, ή για την δεύτερη?
Κι όχι μόνο εκεί.Παντού μύγες βαράνε.Αν δεις εξω απο την Ευελπιδων, η πιατσα εχει τοσα πολλα ταξι (ακομη και σε ωρα αιχμης), που δεν χωρανε να σταθμεύσουν και αναγκαζονται να κανουν κυκλους!!!!
Εγώ δεν είμαι.Εγω νεοδημοκρατης ειμαι, αλλά το 36-38% δεν το βλεπω ακομη και πολύ στον ορίζοντα. Και δεν εχει μεινει και πολύς χρονος (22 μηνες) μεχρι τις εκλογες.
Ποια σκέψη:Εγώ δεν είμαι.
Μπρρρρρ μου σηκώθηκε η τρίχα στη σκέψη
Προφανως η σκεψη να ειναι νεοδημοκρατης.Ποια σκέψη:
36-38% νδ κ κυβέρνηση ή 22 μήνες ακόμα πασόκ;;
Σωστά.Προφανως η σκεψη να ειναι νεοδημοκρατης.
Yπάρχει το ίδιο αν όχι κ χειρότερο πάντως,πασόκος.Προφανως η σκεψη να ειναι νεοδημοκρατης.
Δεν βαριεσαι αδελφε, ολα μια ιδεα ειναι.Σωστά.
Εγω νεοδημοκρατης ειμαι,
Κρίμα ρε φιλαράκι.
Βέβαια απ'ότι βλέπω το έχεις αποδεχθεί το κουσούρι αυτό και αυτό είναι το πρώτο βήμα για να το αντιμετωπίσεις.
Κουράγιο..
Αιώνιε φοιτητή παζούζουYπάρχει το ίδιο αν όχι κ χειρότερο πάντως,πασόκος.
Ετσι,ετσι...επιτελους.Τώρα επισης να τερματισθούν και οι καταληψεις στη Φυλη.
Και απολύσεις των καταληψιών.
Χαιρετιζω τις πρωτοβουλίες Καμίνη.
Mαλακια κανουν οι ΓΕΝΟΠατζηδες που δεν αφηνουν τους λογαριασμους να τυπωθουν...Και προσοχή: Άλλο αντιδρώ σε μαλακισμένα μέτρα τύπου έκτακτη εισφορά και τέλος επιτηδεύματος και ακινήτων και άλλο συμπαρίσταμαι σε τύπους που απειλούν ευθέως πολιτειακούς παράγοντες και την υγεία 4.000.000.
Το παν ειναι να μην χανεις το δικιο σου τελικα.Αυτα εχουν χιλιοειπωθεί. Οταν γινεται μια τομη, καποιοι θα αδικηθούν. Καποιοι θα πεσουν πανω στο κοψιμο. Το θεμα ειναι αν προκειται για το συνολικο καλο ή οχι.
Το θεμα δεν ειναι αυτο.
Το θεμα ειναι οι τροποι αντιδρασης.
Ειναι δεδομενο οτι οι ταξιτζηδες ειναι απελπισμενοι. Τους βλεπω, ειναι προφανες. Κυκλοφορω στον κοσμο. Πεινανε και το πιστευω. Η εννοια "διπλη μισθωση ταξί" εχει καταντησει ανέκδοτο. Ταξί βρίσκεις πλέον ό,τι ώρα θέλεις, για όπου το θέλεις.
Θυμαστε τις εποχες που τους εκανες νοημα και ΡΩΤΑΓΑΝΕ πού πας για να δουν αν τους βολεύει? Ξεχαστε το. Τωρα σταματανε πλάι στον πεζό και ρωτάνε ΕΚΕΙΝΟΙ πού παει.
Τακτικές όμως τέτοιες, μόνο αντιπαθείς τους κάνουν. Είναι άραγε ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ να καταλαβει καποιος, ότι οταν εχει δικιο, το τελευταίο που τον συμφέρει είναι να προκαλεί τόσο ανοικτά, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ?
Mαλακια κανουν οι ΓΕΝΟΠατζηδες που δεν αφηνουν τους λογαριασμους να τυπωθουν...