You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνώμες για την Νεοφιλελεύθερη ΝΔ του Σαμαρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 696
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
εδώ ρε γιατρέ ο Ομπάμα έσωσε την AIG και τη CITIBANK,οι οποίες προσέτρεξαν γονατιστοί στην κρατική βοήθεια
Κάποιος άλλος ήταν:
αλλά εντάξ', δεν περιμέναμε να το ξέρεις.
Επισκέπτης
αφου ειναι γεννημενος το 95 αυτα δεν τα ξερει ειναι πολυ παλιαΡε μπετόβλακα, οι Δημοκρατικοί είναι στην Αμερική το κατεξοχήν κρατικιστικό κόμμα από την εποχή του New Deal και του Ρούζβελτ.
Άντε άνοιξε κάνα βιβλίο γιατί αν εσύ είσαι δικηγόρος, εγώ είμαι πυρηνικός επιστήμονας.
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.542
- Πόντοι
- 2.357
Κι ομως δεν θα μου εκανε εκπληξη ....σαμαράς
παιδί κι αυτό
αν είναι δυνατόν να τον ακούνε
Ρε μπετόβλακα, οι Δημοκρατικοί είναι στην Αμερική το κατεξοχήν κρατικιστικό κόμμα από την εποχή του New Deal και του Ρούζβελτ.
Άντε άνοιξε κάνα βιβλίο γιατί αν εσύ είσαι δικηγόρος, εγώ είμαι πυρηνικός επιστήμονας.
αν και με το να σου απαντώ σου δίνω αξία,η Αμερική τί είναι ρε μπετονόστεκε,ανεξάρτητα από κόμματα?
είναι ή όχι η ΜΗΤΡΑ του καπιταλισμού και του νεοφιλελευθερισμού???
και οποιαδήποτε κρατική παρέμβαση θεωρείται περίπου ως ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ και ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ?
ή μήπως είσαι από τους πανηλίθιους που θεωρούσαν αριστερούς και ανθρωπιστές τον Κλίντον και τον Μπλερ????
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Επειδή κάποιοι θέλουν να ξεχνούμε ποιοι είναι οι πραγματικοί κολοτούμπες της Ελλαδικής πολιτικής σκηνής, δημοσιεύουμε μία συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στην καθημερινή 4/7/93 όπου ορκίζοταν ότι δε θα επέστρεφε ούτε ως αρχηγός στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
«Δεν θα επιστρέψω, συνεπώς, στη Ν.Δ. και αν ακόμη αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν για να γίνω «αρχηγός» της.»
Συνέντευξη στον ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΚΑΓΙΑΝΝΗ, Καθημερινή Κυριακής 4 Ιουλίου 1993
Α. Καρκαγιάννης: Αν υποθέσουμε ότι εξαλειφθούν αυτές οι παραμορφώσεις, όπως τις αποκαλείτε, τότε θα επιστρέψετε στη Ν.Δ.;
Α. Σαμαράς: Όχι, δεν θα επιστρέψω. Έχω ήδη χαράξει το δρόμο μου με την «Πολιτική Άνοιξη» και η Ν.Δ., όπως και....
τα άλλα κόμματα, ακολουθούν το δικό τους δρόμο. […]
Α. Σαμαράς: Δεν θα επιστρέψω, συνεπώς, στη Ν.Δ. και αν ακόμη αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν για να γίνω «αρχηγός» της. […]
Έτσι είναι αυτά.
Μόνον ο Πέρσυ κρατάει χαρακτήρα:
όταν φεύγω απο γκόμενα ή απο εταιρεία ή απο σπίτι ή απο οργάνωση ΔΕ ΓΥΡΙΖΩ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ.
και μέχρι τώρα το έχω τηρήσει στη ζωή μου.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Τώρα το πήρες χαμπάρι;
Ναι ρε συ! Τώρα που το πήρα χαμπάρι και επειδή εγώ είμαι βεριτάμπλ νεοφιλελεύθερος και δεξιός, θα ψηφίζω ΠΑΣΟΚ και θα είμαστε συντρόφια!!
Σοβαρολογώ τώρα!!
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Η μήτρα του καπιταλισμού είναι η Αγγλία.
Δεν πας ξανά πίσω στα CG γιατί μας έχεις πρήξει στις κοτσάνες;
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Έτσι είναι αυτά.
Μόνον ο Πέρσυ κρατάει χαρακτήρα:
παρόλο που καθε τρεις και λίγο αποχωρεί απο το μπου με δακρύβρεχτα αποχαιρετηστήρια ποστ.
Επισκέπτης
ρε παλερμο τελικα η ηλικια σου οντως φαινετε απο τις παπαριες που γραφεις τελικα αρχιζω να σε πιστευω οτι ηλικιακα εισαι οχι το 95 αλλα το 2005αν και με το να σου απαντώ σου δίνω αξία,η Αμερική τί είναι ρε μπετονόστεκε,ανεξάρτητα από κόμματα?
και οποιαδήποτε κρατική παρέμβαση θεωρείται περίπου ως ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ και ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ?
ή μήπως είσαι από τους πανηλίθιους που θεωρούσαν αριστερούς και ανθρωπιστές τον Κλίντον και τον Μπλερ????
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Τα ζηταει ο οργανισμουλης σου τα μπινελικακια ε?παρόλο που καθε τρεις και λίγο αποχωρεί απο το μπου με δακρύβρεχτα αποχαιρετηστήρια ποστ.
Κάποιος άλλος ήταν:
αλλά εντάξ', δεν περιμέναμε να το ξέρεις.
Τo 2008 εκλέχτηκε ο Ομπάμα,στην καρδιά της κρίσης
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Θα μου πει κανενας ....
Κρατικιστικο κομμα τι ακριβως σημαινει ?
Την εννοια του δηλαδη....
Με δυο λόγια, διότι βαριέμαι, αυτό που δεν είναι νεοφιλελεύθερο, πιστεύει στον κρατικό παρεμβατισμό (= βόλεμα ημετέρων!), μεγάλο δημόσιο τομέα (να πιάμουμε ΕΜΕΙΣ τα πόστα!) κλπ κλπ...
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Τo 2008 εκλέχτηκε ο Ομπάμα,στην καρδιά της κρίσης
Άστο.
Τα Αγγλικά δεν είναι το φόρτε σου:
www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=1404287&ct=2]Σχέδιο διάσωσης των αμερικανικών τραπεζών ύψους 250 δισ. δολαρίων
Ανακοίνωση από τον Τζορτζ Μπους
[/url]
Σχέδιο αγοράς τραπεζικών μετοχών από την αμερικανική κυβέρνηση, συνολικού ύψους 250 δισ. δολαρίων, ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους, προσθέτοντας ότι η Fed θα τεθεί εγγυητής των βραχυπρόθεσμων δανείων των επιχειρήσεων, στο πλαίσιο του σχεδίου Πόλσον.
.....................
Συνολικά, η αμερικανική κυβέρνηση θα επενδύσει 250 δισ. δολάρια. Σύμφωνα με το Bloomberg, θα επενδύσει 125 δισ. δολάρια για την εξαγορά μετοχών σε Goldman Sachs, Citigroup, Wells Fargo, JP Morgan Chase, Bank of America, Merrill Lynch, Morgan Stanley, State Street και Bank of New York Mellon.
Επισκέπτης
ΑΣΧΕΤΟ.ΠΑΛΕΡΜΟ 2-0 Ο ΠΑΟΚ
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.542
- Πόντοι
- 2.357
ευχαριστωΜε δυο λόγια, διότι βαριέμαι, αυτό που δεν είναι νεοφιλελεύθερο, πιστεύει στον κρατικό παρεμβατισμό (= βόλεμα ημετέρων!), μεγάλο δημόσιο τομές (να πιάμουμε ΕΜΕΙΣ τα πόστα!) κλπ κλπ...
Άστο.
Τα Αγγλικά δεν είναι το φόρτε σου:
www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=1404287&ct=2]Σχέδιο διάσωσης των αμερικανικών τραπεζών ύψους 250 δισ. δολαρίων
Ανακοίνωση από τον Τζορτζ Μπους
[/url]
Σχέδιο αγοράς τραπεζικών μετοχών από την αμερικανική κυβέρνηση, συνολικού ύψους 250 δισ. δολαρίων, ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους, προσθέτοντας ότι η Fed θα τεθεί εγγυητής των βραχυπρόθεσμων δανείων των επιχειρήσεων, στο πλαίσιο του σχεδίου Πόλσον.
.....................
Συνολικά, η αμερικανική κυβέρνηση θα επενδύσει 250 δισ. δολάρια. Σύμφωνα με το Bloomberg, θα επενδύσει 125 δισ. δολάρια για την εξαγορά μετοχών σε Goldman Sachs, Citigroup, Wells Fargo, JP Morgan Chase, Bank of America, Merrill Lynch, Morgan Stanley, State Street και Bank of New York Mellon.
Το Σεπτέμβριο του 2008 διασώθηκε η AIG.
Οι εκλογές έγιναν 4 Νοεμβρίου του 2008,όπου εκλέχτηκε ο Ομπάμα.
Στη συνέχεια από όσο θυμάμαι,εκπόνησε και αυτός ένα ακόμα μεγαλύτερο πακέτο στήριξης.
Τέλος πάντων,εννοούσα τον τότε Πρόεδρο της Αμερικής,στον οποίον προσέτρεξαν οι AIG κλπ,στην πατρίδα του καπιταλισμού
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Και συν τοις άλλοις το επιχείρημα δεν λέει τίποτε.
Τράπεζες κρατικοποίησαν και οι Εργατικοί του Γκόρντον Μπράουν, η Μέρκελ και οι Βελγο-Ολλανδοί.
Βοήθεια δώσαν και οι Ελβετοί.
Ήταν μία απόφαση που πάρθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο στα πλαίσια του G7.
Τώρα αν το καταλάβαινες και αυτό πιθάνον να καταλάβαινες ότι ο Σαμαράς λέει μπαρούφες για διαπραγμάτευση με την Τρόϊκα.
Τράπεζες κρατικοποίησαν και οι Εργατικοί του Γκόρντον Μπράουν, η Μέρκελ και οι Βελγο-Ολλανδοί.
Βοήθεια δώσαν και οι Ελβετοί.
Ήταν μία απόφαση που πάρθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο στα πλαίσια του G7.
Τώρα αν το καταλάβαινες και αυτό πιθάνον να καταλάβαινες ότι ο Σαμαράς λέει μπαρούφες για διαπραγμάτευση με την Τρόϊκα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 313
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις