Νέα

Γνώμες για την Νεοφιλελεύθερη ΝΔ του Σαμαρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 696
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Γιατί τα μ.μ.ε. έχουνε περάσει στην πλειοψηφία την αντίληψη ότι η θέση ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ κ ΛΑΟΣ είναι για αντιπολίτευση κ δεν έχουνε δυνατότητα να δώσουνε λύσεις...

αυτο ειναι μια αναγνωση..αλλα μεχρι πριν 10 χρονια...τα μεγαλα ΜΜΕ της ΑΘΗΝΑς δεν ειχαν σημα στην επαρχια οποτε αυτο δεν ευσταθει...και ουτε νομιζω οτι οι επαρχιωτες βλεπουν τοσο πολυ τηλεοραση οπως οι αθηναιοι ψηφοφοροι...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Γιατί τα μ.μ.ε. έχουνε περάσει στην πλειοψηφία την αντίληψη ότι η θέση ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ κ ΛΑΟΣ είναι για αντιπολίτευση κ δεν έχουνε δυνατότητα να δώσουνε λύσεις...
ναι αλλα και με αυτα που λενε το βοηθανε το πραγμα....το κ.κ.ε θελει 1200 βασικο, ο καρατζαφερης δεν ξερει τι λεει οι τσιπροαλαβανοι το παιζουν με το μερος του φτωχου και δεν ξερουν τι εχουν, ποιος να τους πιστεψει;;

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
τωρα σοβαρα εχεις απορια γιατι παιρνει 1% στην καστορια;;

το 1% ειναι σχηματικο...αλλα τα ιδια ποσοστα ή αναλογα παιρνει και ο συριζα/κκε σε επαρχια σε σχεση με τα ποσοστα του σε αστικα κεντρα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αυτο ειναι μια αναγνωση..αλλα μεχρι πριν 10 χρονια...τα μεγαλα ΜΜΕ της ΑΘΗΝΑς δεν ειχαν σημα στην επαρχια οποτε αυτο δεν ευσταθει...και ουτε νομιζω οτι οι επαρχιωτες βλεπουν τοσο πολυ τηλεοραση οπως οι αθηναιοι ψηφοφοροι...
ειπες την σωστη κουβεντα, δεν βλεπουν τηλεοραση, αρα δεν τους παραμυθιαζουν και δινουν σε κ.κ.ε, συριζα, και λα.ο.ς τα παπαρια μου..........

Επισκέπτης
ναι αλλα και με αυτα που λενε το βοηθανε το πραγμα....το κ.κ.ε θελει 1200 βασικο, ο καρατζαφερης δεν ξερει τι λεει οι τσιπροαλαβανοι το παιζουν με το μερος του φτωχου και δεν ξερουν τι εχουν, ποιος να τους πιστεψει;;
Αντικειμενικά τώρα λέει τίποτα διαφορετικό κ ρεαλιστικό το ΠΑΣΟΚ κ η ΝΔ;;;

Λεφτά υπάρχουνε,αυξήσεις στην μικρομεσαία τάξη,Δανία του νότου,σε 100 ημέρες τεράστια αλλαγή κτλ όλα δια στόματος Γ.Παπανδρέου...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
το 1% ειναι σχηματικο...αλλα τα ιδια ποσοστα ή αναλογα παιρνει και ο συριζα/κκε σε επαρχια σε σχεση με τα ποσοστα του σε αστικα κεντρα
για να καταλαβεις γιατι η αριστερα παιρνει χαμηλα ποσοστα στην επαρχια πρεπει να ανατρεξεις απο το '45 και μετα...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Πέτρο εγώ θα έλεγα ο Καρατζαφέρης με τη Ντόρα να ζητήσουν ταπεινά συγνώμη απ τον Σαμαρά για όσα του σούρνουν και να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν μπας και φύγει το κλεφτοΜΠΑΤΣΟΚ απ την εξουσία και σωθεί η Ελλάδα!

αλλιώς σε πολύ λίγα χρόνια θα έχουν μείνει μόνο λαθρομετανάστες ασιατικής καταγωγής!

διαφωνείς κάπου?

Επισκέπτης
Πουλάκι μου ο Α.Παπανδρέου μια χαρά έπαιξε παιχνίδι κ στα χωρία έννοια σου!!! :cheesy:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Αντικειμενικά τώρα λέει τίποτα διαφορετικό κ ρεαλιστικό το ΠΑΣΟΚ κ η ΝΔ;;;

Λεφτά υπάρχουνε,αυξήσεις στην μικρομεσαία τάξη,Δανία του νότου,σε 100 ημέρες τεράστια αλλαγή κτλ όλα δια στόματος Γ.Παπανδρέου...
ναι αλλα φαινεται οτι εδω και 100 χρονια πειθουν, αρα θα πρεπει να ψαχτουν αυτοι που δεν πειθουν τι δεν κανουν σωστα

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Πέτρο εγώ θα έλεγα ο Καρατζαφέρης με τη Ντόρα να ζητήσουν ταπεινά συγνώμη απ τον Σαμαρά για όσα του σούρνουν και να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν μπας και φύγει το κλεφτοΜΠΑΤΣΟΚ απ την εξουσία και σωθεί η Ελλάδα!

αλλιώς σε πολύ λίγα χρόνια θα έχουν μείνει μόνο λαθρομετανάστες ασιατικής καταγωγής!

διαφωνείς κάπου?

μα ο σαμαρας κανει τα αδυνατα δυνατα με βαλλιανατο και τους αλβανους του μιχαλολιακου στο πειραια...για να κοψει τις οποιες γεφυρες συννενοησεις...πρεπει τζέημς εαν εχει χρονο να δεις ολο το ποστ απο την σελιδα 1 για να καταλαβεις που το πηγαινει ο σαμαρας!!!

Επισκέπτης
ναι αλλα φαινεται οτι εδω και 100 χρονια πειθουν, αρα θα πρεπει να ψαχτουν αυτοι που δεν πειθουν τι δεν κανουν σωστα
Δεν έχουνε τους μηχανισμούς προβολής,αυτό δεν κάνουνε σωστά...

Επίσης δεν έγιναν ΠΑΣΟΚ/ΝΔ ακόμα...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
μα ο σαμαρας κανει τα αδυνατα δυνατα με βαλλιανατο και τους αλβανους του μιχαλολιακου στο πειραια...για να κοψει τις οποιες γεφυρες συννενοησεις...πρεπει τζέημς εαν εχει χρονο να δεις ολο το ποστ απο την σελιδα 1 για να καταλαβεις που το πηγαινει ο σαμαρας!!!
εξηγησε μου εσυ πυ το παει ο καρατζαφερης;;

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Πουλάκι μου ο Α.Παπανδρέου μια χαρά έπαιξε παιχνίδι κ στα χωρία έννοια σου!!! :cheesy:

στην επαρχια ο Ανδρεας το επαιξε με τους κομματαρχες που γυριζαν απο σπιτι σε σπιτι και οχι με την τηλεοραση....αυτο σου λεω τοση ωρα...αλλο εαν σημερα η επιρροη τους εχει πεσει...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
θα τρελαθούμε τελείως τώρα!
κοίτα ναδεις,
εγώ δεξιός είμαι αλλά δεν γουστάρω ούτε τον Καραμανλή, ούτε τον Καρατζαφέρη,ούτε το μητσοτακέϊκο.
όμως....

πες μου εσύ με το χέρι στην καρδιά, ως δεξιός:
θα προτιμούσες να κυβερνάει ο Σαμαράς ή βολεύεσαι με τον ΓΑΠ που εκτελεί χρέη ξένων συμφερόντων και θέλει να αφανίσει τη χώρα?

δώσε μου μια ΣΑΦΗ απάντηση στο δίλημμα για να συνεχίσω

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
εξηγησε μου εσυ πυ το παει ο καρατζαφερης;;

κοιτα να δεις καποια πραγματα δεν λεγονται φορα παρτιδα..πρεπει καποιος με πολιτικοποιημενο "αυτι" να συνδυαζει δηλωσεις για να "δεις" που παει το πραγμα...

Νομιζω οτι ενας ρεαλιστικος στοχος σε πρωτη φαση ειναι αποδυναμωση της καραμανλικης κλικας που διελυσε την δεξια παραταξη ιδεολογικα αντι να την προστατευση σαν ΝΔ

ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ο ΛΑ.Ο.Σ  μια αξιολογη εστω επιλογη ( με ποσοστα περιπου 10-15% πανελληνιο σε πρωτη φαση) ετσι εστω να εχει "λογο" στο αυριο τοτε θα βλεπουμε την πασοκο-ΝΔ να συνεχιζει να κυβερναει..

Επισκέπτης
κοιτα να δεις καποια πραγματα δεν λεγονται φορα παρτιδα..πρεπει καποιος με πολιτικοποιημενο "αυτι" να συνδυαζει δηλωσεις για να "δεις" που παει το πραγμα...

Νομιζω οτι ενας ρεαλιστικος στοχος σε πρωτη φαση ειναι αποδυναμωση της καραμανλικης κλικας που διελυσε την δεξια παραταξη ιδεολογικα αντι να την προστατευση σαν ΝΔ

ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ο ΛΑ.Ο.Σ  μια αξιολογη εστω επιλογη ( με ποσοστα περιπου 10-15% πανελληνιο σε πρωτη φαση) ετσι εστω να εχει "λογο" στο αυριο τοτε θα βλεπουμε την πασοκο-ΝΔ να συνεχιζει να κυβερναει..
Μια ερωτησούλα κρίσης:

Οι εκλίσεις για συνεργασία κ συγκυβέρνηση με την ΝΔ τί παριστάνουνε ακριβώς;;;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

προφανος δεν ξερεις ουτε και εσυ ουτε ο ιδιος ο καρατζαφερης τι θελει...ακου να στο πω μπας και το καταλαβεις, οταν ο προεδρος ενος κομματος που παιρνει 5% ειναι το πρωι στον καμπουρακη οικονομεα, το μεσημερι στους καραμεροχαριτατους, το μεσημερι στην λαμπιρη και το βραδυ στον χατζηνικολαου, και ο σαμαρας δεν τον παιζουν ουτε στα ρεπορταζ τοτε ειναι ηλιου φαινοτερον ποιος και τι  εξ -υπηρετει.....τα αλλα ειναι απλα να περναμε την ωρα μας λεγοντας μαλακιες

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
θα τρελαθούμε τελείως τώρα!
κοίτα ναδεις,
εγώ δεξιός είμαι αλλά δεν γουστάρω ούτε τον Καραμανλή, ούτε τον Καρατζαφέρη,ούτε το μητσοτακέϊκο.
όμως....

πες μου εσύ με το χέρι στην καρδιά, ως δεξιός:
θα προτιμούσες να κυβερνάει ο Σαμαράς ή βολεύεσαι με τον ΓΑΠ που εκτελεί χρέη ξένων συμφερόντων και θέλει να αφανίσει τη χώρα?

δώσε μου μια ΣΑΦΗ απάντηση στο δίλημμα για να συνεχίσω

τι κανει το "σαμαρα" δεξιο? η διατηρηση εκ μερους του "της ευρωπαικης πορειας της τουρκιας" ή η υποκρισια του (στο ευρωκοινοβουλιο ψηφισε υπερ ΔΝΤ..ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ την υποκρισια του μονο σε ενα θεμα)

Γιατι ο ΣΑΜΑΡΑΣ πεταξε ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ εναντια στο πασοκ βαζοντας κικιλια ενος ειχε αλλες καλες επιλογες σαν το αβραμοπουλο, ροζεμπεργκ, παναγιωτοπουλο? Ο ΣΑΜΑΡΑΣ δεν πειθει...και θα τραυματισει και αλλο το ηθικο του μεσου δεξιου σαν το καραμανλη ενας νεος μαυρογιαλουρος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom