Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Εγώ ήξερα μόνο για πίπες, για γαμήσι πρώτη φορά το ακούω.Εκτός απο γαμήση κάνουν και πίπες οι τζούδες
Τι τις πέρασες, για πουτάνες?
Εγώ ήξερα μόνο για πίπες, για γαμήσι πρώτη φορά το ακούω.Εκτός απο γαμήση κάνουν και πίπες οι τζούδες
κατα 99% ναιυπαρχει κινδυνος να εχω κολλησει aids απο γλωσσοφιλο με στριπτιτζουδες??? εχω διαβασει οτι το aids κολλαει και με φιλι μονο οταν και οι 2 εχουν πληγες στο στομα και περασει μολυσμενο αιμα!! παιδια να αρχιζω να ανυσηχω?? θα ηθελα τις αποψεις σας
τυπε καλα κανεις
πρεπει να σκεφτεσαι και το μελλον
http://[URL unfurl="true"]www.onlycy.com/wp-content/uploads/2010/12/kavadia-kideia.jpg[/img[/URL]]
αν δεν μενεις αθηνα ερχομαστε τον τοπο διαμονης σου για να σε παμε στον μονιμο τοπο διαμονης σου :2funny:
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και η θεα Σαλμα Χαγιεκ που της γλυφει τις ποδαρες της ο Ταραντινο...καυλα γυναικα...ρε συ... δεν θυμόμουνα πως έπαιζε ο Κλούνευ σε αυτό...
πω ρε ... θα με κάνεις να το ξαναδώ απλά και μόνο για αυτό...
χαχαχα
υπαρχει κινδυνος να εχω κολλησει aids απο γλωσσοφιλο με στριπτιτζουδες???
αμαν αυτο το χιουμορ σου!Ναι. Ειναι σιγουρο.
22.2222222222%αρα δηλαδη πρεπει να τρεχει αιμα εκεινη τη στιγμη απο τη πληγη για να κολλησω? Αν εχει καποιος ουλιτιδα η καποια αλλη στοματικη διαταραχη που εχει σχεση με παθησεις ουλων και διοντιων δεν μπορει να κολλησει??? Απο οτι διαβασα δεν εχει αναφερθει μεταδωση του ιου μεσω στοματος!!! Γενικα ας υποθεσουμε οτι εχουν και οι 2 πληγες και ο ενας εχει την αρρωστια,ποσες πιθανοτητες εχεις να κολλησεις??? Το φιλι διηρκησε περιπου 20 δευτερολεπτα και με τις δυο!!!
Εεε και τί θες να υποθέσουμε κ εμείς μαζί σου;;;υποθετικα μιλαω ρε παιδια
υποθετικα μιλαω ρε παιδια
Αν αληθευουν οντως αυτά π μ λετε τοτε παω πασο.άλλά σαν ανθρωπος σκεφτομαι μηπως ενα στο εκατομυριο την έχω πατησει.παντα βαζω το ακραιο στο μυαλο.
Καλού-κακού πέρνα από εδώ μια βόλτα πάντως:Αρα σοβαρα δεν υπαρχει λογος ανησυχιας; τ λετε;
Αρα σοβαρα δεν υπαρχει λογος ανησυχιας; τ λετε;