Νέα

Γλειφομούνια-pussy eating XXX photos

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chantal-99
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 292
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γλείφεις;

• Οχι, το σιχαίνομαι.

• Είμαι άνδρας παλιάς κοπής και μόνο γαμάω.

• Καυλώνω με 69. Να τη γλείφω και να μου τον ρουφάει.

• Μου αρέσει να γλείφω φρεσκοξυρισμένα μουνάκια.

• Μου αρέσει να χώνω το στόμα μου σε hairy μουνάρες.

• Μαζί με το μουνί γλείφω και κώλο για να συνδιάζω γεύσεις.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Kαι εννοειται real men δεν γλειφουν μουνια και οτιδηποτε αλλο! Ο αληθινος αντρας καθεται σαν πασας και τον πιπωνει το πουτανακι ενω διαβαζει εφημεριδα η καπνιζει και μετα το αρπαζει το ξεσκιζει στον πουτσο, του σκιζει τον κωλο μετα το χυνει στη μαπα και το παραταει , αναβει τσιγαρια και μετα παει για μπυρες με τους φιλους του. Ουτε φιλια ουτε χαδακια ουτε μαλακιες  :rockon: Να τι κανει ο αληθινος αντρας

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
tumblr_mpl7mdVW8R1qatn9jo1_500.jpg
Η  πιό άβολη στάση . Καί για τον άνδρα αλλά καί η κλειτορίδα είναι δυσπρόσιτη. SERAPIS.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Kαι εννοειται real men δεν γλειφουν μουνια και οτιδηποτε αλλο! Ο αληθινος αντρας καθεται σαν πασας και τον πιπωνει το πουτανακι ενω διαβαζει εφημεριδα η καπνιζει και μετα το αρπαζει το ξεσκιζει στον πουτσο, του σκιζει τον κωλο μετα το χυνει στη μαπα και το παραταει , αναβει τσιγαρια και μετα παει για μπυρες με τους φιλους του. Ουτε φιλια ουτε χαδακια ουτε μαλακιες  :rockon: Να τι κανει ο αληθινος αντρας

γαμώτο, μόλις διαπίστωσα ότι δεν είμαι αληθινός άντρας, φτου μου.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456

Γεια σου ρε real man :2funny:

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Το γλυφομούνι είναι υπέροχο πράγμα, πρώτα απ'όλα,
και κρέμα για την τρυπούλα της μπέμπας να μην έχεις
και σάλιο να μην έχεις, την πλακώνεις σε ένα καλό
αργό ποιοτικό γλύψιμο σπατουλάρισμα και υγραίνεται
μια χαρούλα, οπότε την γαμάς ωραία ωραία, άσε που
περισσεύουν και υγρά της να της τα βάλεις στο
ροδελάκι της για να συνεχίσεις και με ξεκόλιασμα.

Είμαι μεγάλος λάτρης του γλυφομουνιού, και όταν
'ανεβάζεις' τόσο πολύ την γκομενίτσα, μετά στο
ανταποδίδει, άσε που και ντροπαλούλα να είναι
ξεπερνάει τις ντροπές και σου ζητάει μετά δυνατό
σκίσιμο.

Είπαμε, ωραίο πράμα το γλυφομούνι.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Αυτά που μας ταΐζει η chantal είναι πάντα gourmet.
Του ταίριαζε ο πρωτότυπος τιτλος του thread. Ο τωρινός τίτλος παραπέμπει σε ψησταριά. Κρίμα.

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
ειτε την προθερμανση κανει
tumblr_motfyjXMX61rzg4amo1_400.gif

η 'καθαριζει' για τον δευτερο γυρο...
tumblr_mosuuo3p4f1so5xl3o1_500.gif

[/quote]

Ετοίμασε ένα δεύτερο γύρο...

Επισκέπτης
Kαι εννοειται real men δεν γλειφουν μουνια και οτιδηποτε αλλο! Ο αληθινος αντρας καθεται σαν πασας και τον πιπωνει το πουτανακι ενω διαβαζει εφημεριδα η καπνιζει και μετα το αρπαζει το ξεσκιζει στον πουτσο, του σκιζει τον κωλο μετα το χυνει στη μαπα και το παραταει , αναβει τσιγαρια και μετα παει για μπυρες με τους φιλους του. Ουτε φιλια ουτε χαδακια ουτε μαλακιες  :rockon: Να τι κανει ο αληθινος αντρας

Πεστα ρε μεγαλε. Και να σκεφτεις οτι καποιοι πανε και κανουν γλυψομουνι και στις πουτανες που πληρωνουν. :headbang: :headbang:

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
καλα τα λες τυπε και εγω μαζι σου... αλλα βρε αδερφε... εε ποτε ποτε θελεις να παρεις και μια επιτοπια γευση μουνιλας....
και φυσικα παντα σε καθαρα μουμου..... αυτο που ολοι πανε και γλυφουν πουτανας μουμου δεν το εχω καταλαβει ποτε... και ιδικα μεσα σε μπουρδελο :headbang: :headbang:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ααααχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σιγα ρε αντρα σκληρα βαρυ... στανταρ εχεις γλειψει εκατονταδες πουτανες βρωμομουνα του μεταξουργειου και βγαινεις τωρα να το παιξεις πασας και ανετος,ολοις σας εχετε ΓΛΕΙΨΕΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ,8/10 επισκεπτες μπουρδελων, εχουν γλειψει σε μπουρδελα...  ;)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ναι, και...?

ειτε την προθερμανση κανει
tumblr_motfyjXMX61rzg4amo1_400.gif

η 'καθαριζει' για τον δευτερο γυρο...
tumblr_mosuuo3p4f1so5xl3o1_500.gif

δεν υπάρχει πιο αισθησιακό από τον λεσβιακό έρωτα ... γλυφομούνι από γυναίκα σε γυναίκα,ωραίες φωτό  :rockon: :rockon:

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
ααααχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σιγα ρε αντρα σκληρα βαρυ... στανταρ εχεις γλειψει εκατονταδες πουτανες βρωμομουνα του μεταξουργειου και βγαινεις τωρα να το παιξεις πασας και ανετος,ολοις σας εχετε ΓΛΕΙΨΕΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ,8/10 επισκεπτες μπουρδελων, εχουν γλειψει σε μπουρδελα...  ;)

:humpleg: :lheel:  :s&m_1: :rockon:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.919
Πόντοι
9.275
Είχα ένα θείο, είναι μακαρίτης τώρα, που ήταν πολύ ωραίος τύπος.
Μορφωμένος, κοσμοπολίτης, πάντα καλοντυμένος, με εξαιρετική ευγλωττία, πρώτος στην παρέα, στο γλέντι και στο καλαμπούρι. Εννοείται ότι ήταν μέγας γυναικάς και χαρτοπαίχτης. Παιδιά δεν έκανε, αν και παντρεύτηκε αρκετές φορές. Ότι έβγαλε σε όλη του την ζωή τα "έφαγε" σε γυναίκες και στο χαρτί. Πέθανε μέσα στα χρέη. Όπου πηγαίναμε μαζί οικογενειακά ή φιλικά, σχεδόν όλες οι γυναίκες της συντροφιάς κρέμονταν από τα χείλη του. Τις ξεκοκάλιζε όλες μικρές και μεγάλες. Όλες τις κεράτωνε αλλά όλες τον συγχωρούσαν και ξαναγύριζαν. Είχε τον τρόπο του ο άτιμος! Μου είχε διηγηθεί απίστευτες ιστορίες (μερικές μπορεί να ήταν και όντως).
Με την ευκαιρία του thread θυμάμαι σαν και τώρα μια από τις βασικές του συμβουλές:
"Ανιψιέ, αν θες να δέσεις μια γυναίκα θα την γλύφεις πρώτα καλά μπροστά και μετά τρελά από πίσω"
"Δεν σου ξαναφεύγει μετά με τίποτα".
Και η εμπειρία έδειξε ότι είχε απόλυτο δίκιο.
Ακόμα και σήμερα συναντώ πρώην του θείου και όλες μόνο καλά πράγματα έχουν να θυμηθούν.
Καλή του ώρα...

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Καλά κι εγώ είχα κανα 9μηνο να γλειψω μουνί,αλλά 3 φορές που πήγα στη μαριάννα στο περγάμου αυτές τις μέρες,σαγρε της το κανα το μουνί απ το πολύ γλειψιμο.και το κανα εντελώς για δική μου απόλαυση,δεν εγλειφα κλειτορίδα για να την ερέθισω.δεν της έκανα γλειφομουνι βασικά,γλωσσοφιλα με το μουνί της έκανα!
Έτσι θέλω να γλειψω και την σανταλ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom