4,5 χρόνια έχω ενα 206 1,6 κ με "άφησε" μία φορά μόνο από μπαταρία. Από οδική συμπεριφορά είναι μακράν καλύτερο κ διασκεδαστικό από άλλα της ίδιας κατηγορίας.
την παρασκευη παιρνω μεταχειρισμενο αμαξι απο γερμανια.μετα απο καιρο ψαξιματος κατεληξα στο να αγορασω ενα b200 cdi full extra μοντελο 07 13000χλμ.30000 ευρω το μαλλι.δεν το πηρα απο μαντρα στη γερμανια ουτε απο ιδιωτη αλλα απο αντιπροσωπεια της mercedes.το μεταχειρισμενο θελει πολυ ψαξιμο και βεβαια ειναι λαχειο.σε μενα να δουμε τι θα κληρωσει :S :S :S :S
Εννοεις οτι το πηρες απο Γερμανια και θα το εκετελωνησεις εδω. Οταν με το καλο τελειωσεις δωσε λεπτομεριες εκτελωνισμου. (Ποσα πληρωσες, τι χαρτια σου ζητησε ο εκτελωνιστης κλπ)
παιδια τυχαίνει να εργαζομαι στον χορο του αυτοκινήτου.και το μτχ δεν ειναι αστειο πραγμα θελει πολυ ψαξιμο..παντα εξαρτάτε τι θες και ποσα διαθετεις.τωρα αν θελετε την συμβουλη μου σε κατι εδω ειμαι....
Ψάχνω για ένα μικρό γιαπωνέζικο, παλιό (15ετίας και βάλε αλλά οπωσδήποτε καταλυτικό και φθηνό (max 1500 euro). Αν κάποιος συνάδελφος έχει κάτι αντίστοιχο παρακαλώ να με ενημερώσει. Εΰχαριστώ.
Ψάχνω για ένα μικρό γιαπωνέζικο, παλιό (15ετίας και βάλε αλλά οπωσδήποτε καταλυτικό και φθηνό (max 1500 euro). Αν κάποιος συνάδελφος έχει κάτι αντίστοιχο παρακαλώ να με ενημερώσει. Εΰχαριστώ.
ακριβως το ιδιο αυτοκινητο ειναι το kia pride.Γιαπωνεζικος σκυλος που θα τον βρεις αν προσθεσεις ενα πεντακοσαρικο στο μπατζετ σου.Ιδιο αμαξωμα,ολοιδιος κινητηρας,ειναι πιο καινουριο και εχει στανταρ a/c και υδρ.τιμονι.με ενα 2φραγκακι καθαριζεις.με 1500 σε βλεπω για starlet ,το πρωτο μπροστοκινητο(μη καταλυτικο)