Νέα

Αγοράζοντας μεταχειρισμένα αυτοκίνητα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thanoss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 7K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι μαρκα θα επιλεγατε?

• VW

Ψήφοι: 0 0,0%
  • SUZUKI

• SKODA

• ROVER

• PEUGEOT

Ψήφοι: 1 50,0%
  • MITSUBISHI

• MAZDA

• FORD

• CITROEN

• ALFA ROMEO

• TOYOTA

• OPEL

• SEAT

• RENAULT

• FIAT

• HONDA

Ψήφοι: 1 50,0%
  • NISSAN

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Καλησπέρα.
Πολύ βρώμα η  δουλειά.
Αν θες να ακούσεις την γνώμη μου ψάξε για κανένα γιαπωνέζικο.
Εγώ πήρα ένα τουοτα κορολλα το εξαταχυτο του 2002 με 100.000 5.500Ευρώ και είναι τζάμι.
Ακόμα να συμπληρώσω το πιο πάνω φίλο να κοιτάτε τα μπροστα φανάρια αν έχουν το ιδιο νούμερο (υπάρχει ενα νουμερο που είναι το ίδιο) Για τα πίσω κοιτάκτε αν είναι απο την ίδια χώρα κατασκευής.
μπορεις να βαλεις μια φοτο η να δωσεις ενα λινκ απο google για να δω πανω κατω για ποιο ακριβως προκειται!! να μου πεις κυβικα και τι εχει πανω κατω το δικο σου!!!

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
πολλοι μαντραδες ψαχνουν εδω ] θελει ψαξιμο και προσοχη ομως!

αυτο φιλε το εψαξα και γω!!
ασε το τι παιζει Γερμανια!!αστα να παν και ο ποιος ασχετος ξερει!!!
αλλα πως να το κατεβασεις???εχεις γνωστο? καλως! δεν εχεις? ε αστο καλυτερα!
παιζουν πολλα!!κανονικα αυτο με τα τελωνια ειναι παρανομο λογω Ε.Ε!!αλλα αστο τι ψαχνεις τωρα?? αυτο ειναι αλλο θεμα!!για αυτο σου λεω αν εχεις γνωστο που λαδωνει στα τελωνια κατι γινεται!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
μπορεις να βαλεις μια φοτο η να δωσεις ενα λινκ απο google για να δω πανω κατω για ποιο ακριβως προκειται!! να μου πεις κυβικα και τι εχει πανω κατω το δικο σου!!!
Φίλε μου είναι το Τουοτα Κορολα το g6 του 2002 με τα πλατια φώτα.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.sofia-car-rent.com/images/sofia-rent/scar-toyota-corola-2002.jpg[/img[/URL]]

Πιθανόν αυτό το corolla λεει ο φίλος.
Έχω το προηγούμενο, με τα στρογγυλά.

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

TOYOTA COROLLA,  11.900€, 05, 
1400κυβ., 55000χλμ., ΑΣΗΜΙ,
ABS, αερόσ.οδηγ., αερόσ.συνοδ., Α/C, υδρ.τιμόνι, ηλ.παράθ., ηλ.καθρ., κεντρ.κλείδ., immobil., HiFi, CD,

κατι τετοιο ναι μ αρεσει!!

TOYOTA COROLLA,  10.200€, 04, 
1400κυβ., 62000χλμ., ΜΑΥΡΟ,
ABS, Α/C, υδρ. τιμόνι, ηλ. παράθ., ηλ. καθρ., κεντρ. κλείδ., immobil., ζάντες, book service, 2 airbags,

επισης καλο!

Συνημμένα

• corola 1.jpg
    corola 1.jpg
    17,2 KB · Εμφανίσεις: 28
  • corola.jpg
    corola.jpg
    12,1 KB · Εμφανίσεις: 32

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
την παρασκευη παιρνω μεταχειρισμενο αμαξι απο γερμανια.μετα απο καιρο ψαξιματος κατεληξα στο να αγορασω ενα b200 cdi full extra μοντελο 07 13000χλμ.30000 ευρω το μαλλι.δεν το πηρα απο μαντρα στη γερμανια ουτε απο ιδιωτη αλλα απο αντιπροσωπεια της mercedes.το μεταχειρισμενο θελει πολυ ψαξιμο και βεβαια ειναι λαχειο.σε μενα να δουμε τι θα κληρωσει :think: :think: :think: :think: :think: :S :S :S :S

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καλη επιτυχια!!και καλοριζικο φιλε!!
αλλα εδω μιλαμε για 30.000!!ευρα!!!
κατσε γιατι με επιασε ενας ντουβρουτζας!!!
αργοτερα τετοια αυτοκινητα!!
σιγουρα θελει ψαξιμο και πολυ μαλιστα!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
την παρασκευη παιρνω μεταχειρισμενο αμαξι απο γερμανια.μετα απο καιρο ψαξιματος κατεληξα στο να αγορασω ενα b200 cdi full extra μοντελο 07 13000χλμ.30000 ευρω το μαλλι.δεν το πηρα απο μαντρα στη γερμανια ουτε απο ιδιωτη αλλα απο αντιπροσωπεια της mercedes.το μεταχειρισμενο θελει πολυ ψαξιμο και βεβαια ειναι λαχειο.σε μενα να δουμε τι θα κληρωσει :think: :think: :think: :think: :think: :S :S :S :S

Οι διαφορά στη τιμή είναι μεγάλη αν πας στην γερμανία, απλά πρέπει να έχεις κάποια άκρη εκεί για να μπορείς να ψάξεις και να βρεις αυτοκίνητο σε καλή κατάσταση.
Ακόμα και με το τελωνείο πληρωμένο, γλυτώνεις euro.
Όσο πιο μεγάλο το αμάξι, τόσα περισσότερα.

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
φιλε μου menis μια χαρα την πηρες την μερσεντα και σκεψου οτι τα χιλιομετρα στην γερμανια δεν εχουν σχεση με την ελλαδα  εκει ειναι αλλοι δρομοι και εκει τα προσεχουν τα αυτοκινητα θα ειναι σιγουρα καλο!!

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
καλη επιτυχια!!και καλοριζικο φιλε!!
αλλα εδω μιλαμε για 30.000!!ευρα!!!
κατσε γιατι με επιασε ενας ντουβρουτζας!!!
αργοτερα τετοια αυτοκινητα!!
σιγουρα θελει ψαξιμο και πολυ μαλιστα!

ναι,οντως ειναι αρκετα τα χρηματα.και αν σκεφτεις οτι αυτη ειναι η τιμη αγορας στην γερμανια.. :S :Sευτυχως δεν θα πληρωσω τελωνειο! :rockon: :rockon:εγω στη θεση σου θα επαιρνα ενα smart ;) ;) ;) κατι που θα πραξω συντομα.κατα τη γνωμη μου,το αυτοκινητο πρεπει να εχει χαρακτηρα.εξηγουμαι:το smart  ειναι μικρο και οικονομικο,η 520 ειναι καραβι,το eos ειναι cabrio και νεανικο κτλ.το golf για μενα ειναι συμβιβασμος.αν θες μεταβατικο αυτοκινητο παιρνεις smart.δινεις 6000 ευρω,ειναι απο καθε αποψη οικονομικο και λειτουργικο μεσα στην πολη και μετα απο 3-4 χρονια που θες καινουργιο το κρατας για δευτερο.

Επισκέπτης
Δεν ειναι μονο τα χλμ που παιζουν ρολο, κ δεν ειναι ολα πειραγμενα. Εχω δει αμαξι του 2002 το οποιο εχει αλλαξει ιμαντα χρονισμου στους 8000!!, τωρα εχει 14000  :), απλα δεν το κυκλοφορει. Μπορεις να μαθεις πολλα απο το συνεργειο στο οποιο εχουν γινει τα service, υπαρχουν αρχεια.

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ναι,οντως ειναι αρκετα τα χρηματα.και αν σκεφτεις οτι αυτη ειναι η τιμη αγορας στην γερμανια.. :S :Sευτυχως δεν θα πληρωσω τελωνειο! :rockon: :rockon:εγω στη θεση σου θα επαιρνα ενα smart ;) ;) ;) κατι που θα πραξω συντομα.κατα τη γνωμη μου,το αυτοκινητο πρεπει να εχει χαρακτηρα.εξηγουμαι:το smart  ειναι μικρο και οικονομικο,η 520 ειναι καραβι,το eos ειναι cabrio και νεανικο κτλ.το golf για μενα ειναι συμβιβασμος.αν θες μεταβατικο αυτοκινητο παιρνεις smart.δινεις 6000 ευρω,ειναι απο καθε αποψη οικονομικο και λειτουργικο μεσα στην πολη και μετα απο 3-4 χρονια που θες καινουργιο το κρατας για δευτερο.
φιλε ειναι οπως το παρει ο καθενας!!!
δεν μπορω να παω να δωσω 6-7χιλιαρικα να παρω σμαρτ και να το χω μονο για μες την πολη!!
εγω το βλεπω πολυ διαφορετικα (οχι απο αποψη μοστρας) το σμαρτ το θεωρω ενα αυτοκινητο σαν μηχανακι με κουκουλα!!!αν τρακαρεις με το σμαρτ ο θεος να σε φυλαει για θα γινεις κοματια!!ειδεικα Αθηνα-Θεσ/νικη (εκει που χρειαζεται δηλ) φιλος μου Θεσ/νικη σε ρευμα ταχειας κυκλοφορειας εκοψε για τα φαναρια και τον τρακαρε με 80χιλ φορα και του την εκανε την bmw καινουρια!!αν ειταν με σμαρτ θα του χε πεταξει τα ματια απ οξω!!
θες να πας μια 3μερη εκδρομη (να κανεις 300-400 χιλ) δεν θα πας με το σμαρτ!!αλλη φαση ενα γκολφ ενα λεον ενα κορολα 1.4-1.6 κβ!!(να φορτωσεις και 5 πραματακια)!!
καπως ετσι το βλεπω εγω!!
αν καποτε επαιρνα για την γυναικα μου ενα τετοιο αυτοκινητο για μες την πολη δεν θα της επαιρνα σμαρτ ενα seicento!!γιατι δεν ειναι και πολυ φτηνα!!

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
φιλε ειναι οπως το παρει ο καθενας!!!
δεν μπορω να παω να δωσω 6-7χιλιαρικα να παρω σμαρτ και να το χω μονο για μες την πολη!!
εγω το βλεπω πολυ διαφορετικα (οχι απο αποψη μοστρας) το σμαρτ το θεωρω ενα αυτοκινητο σαν μηχανακι με κουκουλα!!!αν τρακαρεις με το σμαρτ ο θεος να σε φυλαει για θα γινεις κοματια!!ειδεικα Αθηνα-Θεσ/νικη (εκει που χρειαζεται δηλ) φιλος μου Θεσ/νικη σε ρευμα ταχειας κυκλοφορειας εκοψε για τα φαναρια και τον τρακαρε με 80χιλ φορα και του την εκανε την bmw καινουρια!!αν ειταν με σμαρτ θα του χε πεταξει τα ματια απ οξω!!
θες να πας μια 3μερη εκδρομη (να κανεις 300-400 χιλ) δεν θα πας με το σμαρτ!!αλλη φαση ενα γκολφ ενα λεον ενα κορολα 1.4-1.6 κβ!!(να φορτωσεις και 5 πραματακια)!!
καπως ετσι το βλεπω εγω!!
αν καποτε επαιρνα για την γυναικα μου ενα τετοιο αυτοκινητο για μες την πολη δεν θα της επαιρνα σμαρτ ενα seicento!!γιατι δεν ειναι και πολυ φτηνα!!
+100000000000000

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
σχετικά με την ασφάλεια του smart, θα διαφωνίσω. Έχω τρακάρει με smart (εγώ ήμουν το άλλο αμάξι) με 70χλμ  και δεν έπαθε ΤΙΠΟΤΑ εννοώ την καμπίνα γιατί τα όργανα μέσα βγήκαν από την θέση τους. Μου έκανε εντύπωση αλλά είναι ποιοτικά τα άτιμα. Προσωπική μου άποψη αν τα καινούργια είχαν περίπου 6000€ θα είχαν γεμίσει οι πόλεις με τέτοια.

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
συμφωνω με τον φιλο dimis ποιοτικα ειναι πολυ καλα φτιαγμενα να αντεχουν στα τρακαρισματα εχω τρακαρει με σμαρτ και οδηγουσα εγω  και μεσα η καμπινα δεν επαθε τιποτα εσπασαν μονο τα πλαστικα απεξω και το ψυγειο.Τωρα οσο αφορα το ταξιδι εχω παει μεχρι λαρισα ειναι λιγο ταλαιπωρια γιατι παει μεχρι 140 αλλα αντεχει ανετα.

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
σχετικά με την ασφάλεια του smart, θα διαφωνίσω. Έχω τρακάρει με smart (εγώ ήμουν το άλλο αμάξι) με 70χλμ  και δεν έπαθε ΤΙΠΟΤΑ εννοώ την καμπίνα γιατί τα όργανα μέσα βγήκαν από την θέση τους. Μου έκανε εντύπωση αλλά είναι ποιοτικά τα άτιμα. Προσωπική μου άποψη αν τα καινούργια είχαν περίπου 6000€ θα είχαν γεμίσει οι πόλεις με τέτοια.
6000ευρα μεταχειρισμενο φιλε!!!
οχι καινουριο!!
εχει καμια 15000!!εγω τουλαχιστον δεν τα δινω!!

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
οσο για το τρακαρισμα και παλι εγω εχω τις επιφυλαξεις μου!!! για 1ο αυτοκινητο δεν συμφωνω!!

stype

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
φιλοι....
εχετε την τυχη η την ατυχια :grin: να πεσετε σε ανθρωπο του χωρου απο το 1987
και στο εισαγωγης και στο εγχωριο αυτοκινητο
σιγουρα η αγορα του ειναι παρεξηγημενη, δυστυχως λογω ανευθυνων "επαγγελματιων"
ωστοσο λυσεις υπαρχουν για ολες τις τσεπες και ολα τα γουστα
ορθες οι αποψεις ολων αλλα μην παρεξηγουμαστε και ολοι οι υπολοιποι του χωρου
στην διαθεση ολων σας για πληροφοριες σχετικα με το αντικειμενο
και οπωσδηποτε προσοχη σε ολους τους τομεις

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εχω αλλαξει 5 αυτοκινητα (ενα καινουργιο μονο)
πανω απο 20 - 24 μηχανες (μια καινουργια)
δεν την πατησα ποτε εκτος απο μια μηχανη αλλα ενταξει πουτανα ιταλια.
το μονο  που δεν  κοιταω  ειναι τα χιλιομετρα

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
705
Εμφανίσεις
28K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom