Νέα

Γλειφομούνια-pussy eating XXX photos

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chantal-99
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 292
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γλείφεις;

• Οχι, το σιχαίνομαι.

• Είμαι άνδρας παλιάς κοπής και μόνο γαμάω.

• Καυλώνω με 69. Να τη γλείφω και να μου τον ρουφάει.

• Μου αρέσει να γλείφω φρεσκοξυρισμένα μουνάκια.

• Μου αρέσει να χώνω το στόμα μου σε hairy μουνάρες.

• Μαζί με το μουνί γλείφω και κώλο για να συνδιάζω γεύσεις.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.198
Πόντοι
17.576
Είχα ένα θείο, είναι μακαρίτης τώρα, που ήταν πολύ ωραίος τύπος.
Μορφωμένος, κοσμοπολίτης, πάντα καλοντυμένος, με εξαιρετική ευγλωττία, πρώτος στην παρέα, στο γλέντι και στο καλαμπούρι. Εννοείται ότι ήταν μέγας γυναικάς και χαρτοπαίχτης. Παιδιά δεν έκανε, αν και παντρεύτηκε αρκετές φορές. Ότι έβγαλε σε όλη του την ζωή τα "έφαγε" σε γυναίκες και στο χαρτί. Πέθανε μέσα στα χρέη. Όπου πηγαίναμε μαζί οικογενειακά ή φιλικά, σχεδόν όλες οι γυναίκες της συντροφιάς κρέμονταν από τα χείλη του. Τις ξεκοκάλιζε όλες μικρές και μεγάλες. Όλες τις κεράτωνε αλλά όλες τον συγχωρούσαν και ξαναγύριζαν. Είχε τον τρόπο του ο άτιμος! Μου είχε διηγηθεί απίστευτες ιστορίες (μερικές μπορεί να ήταν και όντως).
Με την ευκαιρία του thread θυμάμαι σαν και τώρα μια από τις βασικές του συμβουλές:
"Ανιψιέ, αν θες να δέσεις μια γυναίκα θα την γλύφεις πρώτα καλά μπροστά και μετά τρελά από πίσω"
"Δεν σου ξαναφεύγει μετά με τίποτα".
Και η εμπειρία έδειξε ότι είχε απόλυτο δίκιο.
Ακόμα και σήμερα συναντώ πρώην του θείου και όλες μόνο καλά πράγματα έχουν να θυμηθούν.
Καλή του ώρα...
Άξιος!!!!!

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.919
Πόντοι
9.275
Μιας και το (πάντα ενδιαφέρον) νήμα ξαναζωντάνεψε, να πούμε ότι ένα από τα πιο σεξουαλικά όργανα στον άνθρωπο είναι η γλώσσα.
Όποιος και όποια προικίστηκε με μεγάλη γλώσσα και ξέρει να την χρησιμοποιεί ξεκινά με ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Με την ευκαιρία να θυμίσω ότι μια σταρλετίτσα με τεράστια γλώσσα είναι η αμερικάνα/λατίνα Alina Lopez.
Πρόκειται περί συμπαθέστατης κοπέλας που μάλιστα τα κάνει όλα και με πολύ πάθος...
https://www.indexxx.com/m/alina-lopez

Reporter

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
1
Δεν είναι τυχαίο που πολλές τρελαίνονται όταν τις γλείφεις.

Mr Heart

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
11.735
Πόντοι
2.256

285_1000.gif

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Μιας και το (πάντα ενδιαφέρον) νήμα ξαναζωντάνεψε, να πούμε ότι ένα από τα πιο σεξουαλικά όργανα στον άνθρωπο είναι η γλώσσα.
Όποιος και όποια προικίστηκε με μεγάλη γλώσσα και ξέρει να την χρησιμοποιεί ξεκινά με ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Με την ευκαιρία να θυμίσω ότι μια σταρλετίτσα με τεράστια γλώσσα είναι η αμερικάνα/λατίνα Alina Lopez.
Πρόκειται περί συμπαθέστατης κοπέλας που μάλιστα τα κάνει όλα και με πολύ πάθος...
https://www.indexxx.com/m/alina-lopez
larkin love φιλε, πρεπει να ειναι απτις μεγαλυτερες γλωσσες της βιομηχανιας αν οχι η μεγαλυτερη

191EEDA.gif

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Κοντραριστηκε με την Νina Hartley για το ποια θα δωσει την φωτο της στο προφιλ μου.
Νιναρα όχι απλά Νίνα αλλά τελείως διαφορετικό στυλ από την Τέξας.Η Τέξας καυλιάρα με κωλαρα η Νίνα γυναικάρα έμπειρη που γουστάρει αυτό που κάνει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.133
Πόντοι
9.297
Νιναρα όχι απλά Νίνα αλλά τελείως διαφορετικό στυλ από την Τέξας.Η Τέξας καυλιάρα με κωλαρα η Νίνα γυναικάρα έμπειρη που γουστάρει αυτό που κάνει
Για αυτο νικησε η Νιναρα...παντα γουσταρα τις κυριλε γυναικες.Ομως η Αλεξις την κοντραρε σκληρα...τι αγωνας!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.133
Πόντοι
9.297
Ισως η Brandi Love...?

Stories