Νέα

Γλειφομούνι σε μπουρδέλο-στούντιο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα musician
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 244
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Την βοήθειά σας παίδες...
Όπως λεει και ο τίτλος,  θα ηθελα να μου πειτε ποιες ωραιες γκομενες σε μπουρδελακι η στουντιο ερχονται πλυμενες ΧΩΡΙΣ λιπαντικά και επιτρεπουν να τους κανουμε γλυφομουνι ???

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Την βοήθειά σας παίδες...
Όπως λεει και ο τίτλος,  θα ηθελα να μου πειτε ποιες ωραιες γκομενες σε μπουρδελακι η στουντιο ερχονται πλυμενες ΧΩΡΙΣ λιπαντικά και επιτρεπουν να τους κανουμε γλυφομουνι ???

Κατερίνα,στην Αγίου Πέτρου 7 απογευματινή βάρδια.Τ
Η ανάληψη του ρίσκου όμως αποκλειστικά δική σου...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
η πιτσιρικα η κατερινα στο φυλης 66δ, αλλα δεν το αφηνεις καλυτερα? γιατι να ρισκαρεις?

badi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σκέψου μόνο πως μπορει να είσαι ο 10ος στη βάρδια!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σορρυ να ρωτησω κατι? σορρυ ε...

για ποιο λογο, να θες να κανεις κατι τετοιο σε μια ιεροδουλη? αυτη ειναι εκει μονο για το10λεπτο σου για να περασεις καλα οσο γινεται, να σου φυγει οτι ειναι να σου φυγει χαχα κ απο δω παν κ αλλοι

ανεξηγητο μου φαινεται, που καποιοι ενδιαφερονται να βρουν κατι τετοιο :think:
μην σχολιασω οτι ειναι επικινδυνο..

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Προφανώς θέλει να δοκιμάσει πως είναι.Όχι για να ευχαριστήσει την κοπέλα.Αν δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να το κάνει σε "κανονική" κοπέλα,μπορεί να έχει την απορία.

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Προφανώς θέλει να δοκιμάσει πως είναι.Όχι για να ευχαριστήσει την κοπέλα.Αν δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να το κάνει σε "κανονική" κοπέλα,μπορεί να έχει την απορία.

Προφανεστατα! Θυμαμαι τα πιο παλια μου χρονια....ειχα κανει γλυφο σε στριπιτζαδικο κανα-δυο φορες! Η κ@υλα δεν περιγραφεται....τωρα που το σκεφτομαι δε νομιζς οτι το εχω μετανιωσει.....αν και δεν ηξερα οτι μπορει και να υπαρχουν συνεπειες(υπατιττιδες κτλ).

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Να κάνω μια παρατήρηση ? Έχουμε πει ένα δισεκατομμύριο φορές τους κινδύνους που εμπεριέχουν ακάπωτα, γλειφομούνια κλπ. Τα είπαμε , τα ξαναείπαμε , υπάρχει ειδικό θρεντ, αναλύθηκε κάθε δυνατή παράμετρος . Από εκεί και πέρα ο καθένας ας πράξει κατά συνείδηση. Εκείνο που εγώ δεν καταλαβαίνω είναι γιατί όταν κάποιος συναγωνιστής εκφράσει μια τέτοια επιθυμία πρέπει να ξανασυζητάμε τα ίδια και τα ίδια.
Και δώστου ξανά μανά "καλά ρε μαλάκες γλειφομούνι σε πουτάνα" , και άντε πάλι "Ακάποτο με  πουτάνα ρε μαλάκες?  :jerking:"
Ξαναλέω προς τους διάφορους γιατρούς.
Τα είπαμε για τους κινδύνους . ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ! Καταντάει αηδία. Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στην προσωπική ερωτική , όπως τη βρίσκει χωρίς τους διάφορους κριτές - Ιπποκράτες .

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Προφανεστατα! Θυμαμαι τα πιο παλια μου χρονια....ειχα κανει γλυφο σε στριπιτζαδικο κανα-δυο φορες! Η κ@υλα δεν περιγραφεται....τωρα που το σκεφτομαι δε νομιζς οτι το εχω μετανιωσει.....αν και δεν ηξερα οτι μπορει και να υπαρχουν συνεπειες(υπατιττιδες κτλ).

μερσι για τις απαντησεις
αυτο ομολογω δεν το χα σκεφτει
μου φαινοταν τελειως παραλογο να ψαχνει να το κανει καποιος σε μια επαγγελματια

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Σωστος ο Πουτανγαμων!!
Ασε που με τις θεωριες οι μισοι απο εμας θα επρεπε να κοιταμε τα ραδικια αναποδα με αυτα που εχουμε κανει! :2funny:
Τα δικα μας ομως δεν τα βλεπουμε!
Τελοσπαντον,προσωπικα θα σου ελεγα να επιλεξεις στουντιο για αυτο που θελεις!!!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Μες στην απορια μου εισαι σημερα
μερσι για τις απαντησεις
αυτο ομολογω δεν το χα σκεφτει
μου φαινοταν τελειως παραλογο να ψαχνει να το κανει καποιος σε μια επαγγελματια

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Και κατι αλλο!
Για να υπαρχει ως προγραμμα σχεδον σε ολα τα μαγαζια συμαινει οτι εχει περαση και αυτο αλλα και πολλα αλλα!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Και κατι αλλο!
Για να υπαρχει ως προγραμμα σχεδον σε ολα τα μαγαζια συμαινει οτι εχει περαση και αυτο αλλα και πολλα αλλα!

Έχουν πτώση τζίρου,και προσπαθούν με προσφορές σε υπηρεσίες να κρατήσουν τον πελάτη.Ακούς 69,ελεύθερο στοματικό,πρωκτικό με έξτρα που παλιά δεν άκουγες...

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Έχουν πτώση τζίρου,και προσπαθούν με προσφορές σε υπηρεσίες να κρατήσουν τον πελάτη.Ακούς 69,ελεύθερο στοματικό,πρωκτικό με έξτρα που παλιά δεν άκουγες...
To 69 έπαιζε ΠΑΝΤΑ σε όλα τα στούντιο.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Αναφέρομαι στα μπουρδέλα.Στα στούντιο είχε έξτρα τιμή

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Παλια δεν ακουγα και το αυταρχικο αλλα σημερα το προσφερουν σχεδον ολες!!!
Ακομα και κοπελες που δεν το κανανε καποτε!!!Εχεις δικιο εν μερη αλλα ενας θεος μονο ξερει τι γουστα ζηταει ο καθενας!

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Ρε συνάδελφοι τα έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι το γλειφομούνι σε μπουρδέλα/στούντιο είναι άκρως επικίνδυνο και πραγματικά βλακώδες σε πουτάνες κατά τη γνώμη μου. Όποιος βέβαια θέλει να ρισκάρει, ο δρόμος ανοιχτός...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom