Νέα

Γλειφοκωλάδα σε Call-Girl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Geep9791
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Αγαπητοι συναγωνιστές θέλω τα φώτα σας και τη πείρα σας.
Ειμαι σε μονιμη σχέση αλλα έχω κολλήματα με call girl. Όποτε μπορώ ξεδίνω.
Εχω όμως μια τάση για το βίτσιο της γλυφοκολάδας, κοινώς anal rimming. Ειναι κάτι πάτοι που βλέπω και αρρωσταίνω, Θέλω μανιασμένα να τους γλύψω. Φοβάμαι όμως μην κολλήσω τιποτα και μεταφέρω στην σχέση μου, που προφανώς δεν φταίει!
Εσείς έχετε τέτοια βίτσια που έχετε ολοκληρώσει. Αν ναι έχετε φλερτάρει με κανα αφροδίσιο στο στόμα?
Στην σχέση μου δεν το έχω κάνει διότι γαργαλιέται!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Δεν γλύφουμε ξένους κωλους.

Κολλάει η ηπατίτιδα έτσι.

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81
Αγαπητέ ts η λύση στο ερώτημα σου είναι απλή.
Ξηγήσου ένα κλύσμα με Fanta στην υποψήφια προς γλυφοκωλι και δεν φοβάσαι χάρο.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.651
Πόντοι
8.346

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.050
Πόντοι
216
Ρε άρχοντα, αυτά είναι εύκολα πράγματα...
Γλύψε εσύ την κωλοτρυπίδα από την κοπέλα πολυτελείας που πλήρωσες και γουστάρεις και μετά χρησιμοποίησε είτε Hexalen είτε Μπεταντίνη Όραλ (BETADINE SOL.GA.M.W 1% FLX240ML)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.975
Πόντοι
9.297
Εχω όμως μια τάση για το βίτσιο της γλυφοκολάδας, κοινώς anal rimming. Ειναι κάτι πάτοι που βλέπω και αρρωσταίνω, Θέλω μανιασμένα να τους γλύψω. Φοβάμαι όμως μην κολλήσω τιποτα και μεταφέρω στην σχέση μου, που προφανώς δεν φταίει!
Εσείς έχετε τέτοια βίτσια που έχετε ολοκληρώσει. Αν ναι έχετε φλερτάρει με κανα αφροδίσιο στο στόμα?
Αν είναι σχετικά ξενερωτη η κοπέλα δεν θα κόψεις ποτέ τις επαγγελματίες....

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491
Εγω μεσα στην θολουρα ολα τα γλειφω.Μονο μια φορα στο anal rimming κοινως γλυφοκωλαδα με ενα εσκορτακι πριν 4 χρονια μου ηρθε μια οσμη και ξερναγα σαν το γατι στο wc...Η κοπελα ενιωσε αβολα βεβαια αλλα αυτα ειναι ρισκα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261
Εγω μεσα στην θολουρα ολα τα γλειφω.Μονο μια φορα στο anal rimming κοινως γλυφοκωλαδα με ενα εσκορτακι πριν 4 χρονια μου ηρθε μια οσμη και ξερναγα σαν το γατι στο wc...Η κοπελα ενιωσε αβολα βεβαια αλλα αυτα ειναι ρισκα.
ποιο νουμερο ηταν ? :think:

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491
Στην σχέση μου δεν το έχω κάνει

Βαλντης λιγο ξυλοκαϊνη πισω να μην νιωθει τιποτα.Και μετα τραβα και ενα καλο αναλ.Μετα ουτε θα γαργαλιεται ουτε τιποτα.Βεβαια θα κανεις στομα τσαρουχι αλλα πουτσο καριοφυλλι.

Trifonbakatsoulias

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιαν 2022
Κριτικές
33
Like
12.558
Πόντοι
4.496
Φοβερισε την οτι αν δε σε αφησει να τη γλειψεις θα τη βαλεις με το ζορι να γλειψει τη δικη σου.νομιζω οτι θα τη πεισεις ετσι.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.714
Πόντοι
1.446

Ε και εσύ ρε συναγωνιστή...
Είπαμε να της γυαλίσεις το κωλι ...
αλλά τη μύτη να την κρατάς έξω από το κωλαντερο ... ;)))

Θυμάμαι μια Ρουμάνα στο Βουκουρέστι που την ξεκωλιαζα συχνά...
Μιλάμε για φοβερο κωλι και μόνο anal ...

Μια από τις πολλές... άφησε ίχνη μερεντας στο καβλι μου ...
Της λέω διακριτικά...
baby let's go to the shower ...

Πιάνει το υπονοούμενο το γατονι και μου λέει...
Oκ ... come and watch ...

Βγαζει την κεφαλή του ντους από το σπιράλ και κάνει μπροστά μου ένα απίστευτο βιολογικο καθαρισμό κωλοτρυπιδας ... έλαμψε η σουφρα της

Μου γύρισε το μάτι .... και την ξεκωλιασα ...!

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491
Ε και εσύ ρε συναγωνιστή...
Είπαμε να της γυαλίσεις το κωλι ...
αλλά τη μύτη να την κρατάς έξω από το κωλαντερο ... ;)))

Θυμάμαι μια Ρουμάνα στο Βουκουρέστι που την ξεκωλιαζα συχνά...
Μιλάμε για φοβερο κωλι και μόνο anal ...

Μια από τις πολλές... άφησε ίχνη μελετάς στο καβλι μου ...
Της λέω διακριτικά...
baby let's go to the shower ...

Πιάνει το υπονοούμενο το γατονι και μου λέει...
Oκ ... come and watch ...

Βγαζει την κεφαλή του ντους από το σπιράλ και κάνει μπροστά μου ένα απίστευτο βιολογικο καθαρισμό κωλοτρυπιδας ... έλαμψε η σουφρα της

Μου γύρισε το μάτι .... και την ξεκωλιασα ...!
Εκανε την λεγομενη γκαζοζα για τους γνωστες

αστυαναξ

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
2.404
Πόντοι
5.190
Geep9791, αν κάνεις μια έρευνα στο ιντερνετ, με το ερώτημα σου, θα βρεις σαφέστατες απαντήσεις. Hpv, γονορροια , ηπατιτιδα, ερπη καθώς και όλες τις αλλες μικροβιακές λοιμώξεις που μπορεί να σε οδηγησουν σε διάρροια ή γαστρεντερίτιδα.

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491
Η νεα γενια δεν κωλωνει πουθενα .Να δειτε που τα νεα εσκορτακια απο εδω και περα θα εχουμε στο μενου οχι μονο deep throat αλλα deep anal rimming.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Τύπε νηματοθέτη, δεν ανεβάζεις μια φωτογραφία από τον κώλο που γαργαλιέται, να δούμε κι εμείς αν αξίζει τον κόπο;;; Κατά τα λοιπά, μη ρωτάς!!! Αφού εσένα σου αρέσει, ό, τι κι αν πούμε εμείς, θα τη χώσεις τη γλώσσα στο σουφρίδι!!! Προχώρα!!!

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.184
Πόντοι
11.836
Τύπε νηματοθέτη, δεν ανεβάζεις μια φωτογραφία από τον κώλο που γαργαλιέται, να δούμε κι εμείς αν αξίζει τον κόπο;;; Κατά τα λοιπά, μη ρωτάς!!! Αφού εσένα σου αρέσει, ό, τι κι αν πούμε εμείς, θα τη χώσεις τη γλώσσα στο σουφρίδι!!! Προχώρα!!!

χωρίς φωτογραφικά στιγμιότυπα δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη

OP
OP
G

Geep9791

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
10
Like
427
Πόντοι
291
Geep9791, αν κάνεις μια έρευνα στο ιντερνετ, με το ερώτημα σου, θα βρεις σαφέστατες απαντήσεις. Hpv, γονορροια , ηπατιτιδα, ερπη καθώς και όλες τις αλλες μικροβιακές λοιμώξεις που μπορεί να σε οδηγησουν σε διάρροια ή γαστρεντερίτιδα.
Aυτα τα λένε και για το γλυφομουνι. Πόσοι όμως έχουμε κάνει και πόσοι έχουνε κολλησει κάτι? Αυτό αναρωτιέμαι!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom