και ζηλιάρα....Την γαργαλιαρα να την στείλεις ... ειναι ανεραστη ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γλειφοκωλάδα σε Call-Girl
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Geep9791
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Αγαπητοι συναγωνιστές θέλω τα φώτα σας και τη πείρα σας.
Ειμαι σε μονιμη σχέση αλλα έχω κολλήματα με call girl. Όποτε μπορώ ξεδίνω.
Εχω όμως μια τάση για το βίτσιο της γλυφοκολάδας, κοινώς anal rimming. Ειναι κάτι πάτοι που βλέπω και αρρωσταίνω, Θέλω μανιασμένα να τους γλύψω. Φοβάμαι όμως μην κολλήσω τιποτα και μεταφέρω στην σχέση μου, που προφανώς δεν φταίει!
Εσείς έχετε τέτοια βίτσια που έχετε ολοκληρώσει. Αν ναι έχετε φλερτάρει με κανα αφροδίσιο στο στόμα?
Στην σχέση μου δεν το έχω κάνει διότι γαργαλιέται!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Δεν γλύφουμε ξένους κωλους.
Κολλάει η ηπατίτιδα έτσι.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.651
- Πόντοι
- 8.346
Αν έχουμε γνωριστεί πριν την πραξη?ΠΡΟΣΟΧΗ!
Δεν γλύφουμε ξένους κωλους.
Κολλάει η ηπατίτιδα έτσι.
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Αν έχουμε γνωριστεί πριν την πραξη?
Ε λίγο καλύτερα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.975
- Πόντοι
- 9.297
Αν είναι σχετικά ξενερωτη η κοπέλα δεν θα κόψεις ποτέ τις επαγγελματίες....Αγαπητοι συναγωνιστές θέλω τα φώτα σας και τη πείρα σας.
Εχω όμως μια τάση για το βίτσιο της γλυφοκολάδας, κοινώς anal rimming. Ειναι κάτι πάτοι που βλέπω και αρρωσταίνω, Θέλω μανιασμένα να τους γλύψω. Φοβάμαι όμως μην κολλήσω τιποτα και μεταφέρω στην σχέση μου, που προφανώς δεν φταίει!
Εσείς έχετε τέτοια βίτσια που έχετε ολοκληρώσει. Αν ναι έχετε φλερτάρει με κανα αφροδίσιο στο στόμα?
arxidakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.601
- Πόντοι
- 491
Εγω μεσα στην θολουρα ολα τα γλειφω.Μονο μια φορα στο anal rimming κοινως γλυφοκωλαδα με ενα εσκορτακι πριν 4 χρονια μου ηρθε μια οσμη και ξερναγα σαν το γατι στο wc...Η κοπελα ενιωσε αβολα βεβαια αλλα αυτα ειναι ρισκα.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.424
- Πόντοι
- 27.261
ποιο νουμερο ηταν ?Εγω μεσα στην θολουρα ολα τα γλειφω.Μονο μια φορα στο anal rimming κοινως γλυφοκωλαδα με ενα εσκορτακι πριν 4 χρονια μου ηρθε μια οσμη και ξερναγα σαν το γατι στο wc...Η κοπελα ενιωσε αβολα βεβαια αλλα αυτα ειναι ρισκα.
arxidakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.601
- Πόντοι
- 491
Αγαπητοι συναγωνιστές θέλω τα φώτα σας και τη πείρα σας.
Στην σχέση μου δεν το έχω κάνει
Βαλντης λιγο ξυλοκαϊνη πισω να μην νιωθει τιποτα.Και μετα τραβα και ενα καλο αναλ.Μετα ουτε θα γαργαλιεται ουτε τιποτα.Βεβαια θα κανεις στομα τσαρουχι αλλα πουτσο καριοφυλλι.Αγαπητοι συναγωνιστές θέλω τα φώτα σας και τη πείρα σας.
Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.558
- Πόντοι
- 4.496
Φοβερισε την οτι αν δε σε αφησει να τη γλειψεις θα τη βαλεις με το ζορι να γλειψει τη δικη σου.νομιζω οτι θα τη πεισεις ετσι.Αγαπητοι συναγωνιστές θέλω τα φώτα σας και τη πείρα σας.
The1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.714
- Πόντοι
- 1.446
Εγω μεσα στην θολουρα ολα τα γλειφω.Μονο μια φορα στο anal rimming κοινως γλυφοκωλαδα με ενα εσκορτακι πριν 4 χρονια μου ηρθε μια οσμη και ξερναγα σαν το γατι στο wc...Η κοπελα ενιωσε αβολα βεβαια αλλα αυτα ειναι ρισκα.
Ε και εσύ ρε συναγωνιστή...
Είπαμε να της γυαλίσεις το κωλι ...
αλλά τη μύτη να την κρατάς έξω από το κωλαντερο ... ;)))
Θυμάμαι μια Ρουμάνα στο Βουκουρέστι που την ξεκωλιαζα συχνά...
Μιλάμε για φοβερο κωλι και μόνο anal ...
Μια από τις πολλές... άφησε ίχνη μερεντας στο καβλι μου ...
Της λέω διακριτικά...
baby let's go to the shower ...
Πιάνει το υπονοούμενο το γατονι και μου λέει...
Oκ ... come and watch ...
Βγαζει την κεφαλή του ντους από το σπιράλ και κάνει μπροστά μου ένα απίστευτο βιολογικο καθαρισμό κωλοτρυπιδας ... έλαμψε η σουφρα της
Μου γύρισε το μάτι .... και την ξεκωλιασα ...!
arxidakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.601
- Πόντοι
- 491
Εκανε την λεγομενη γκαζοζα για τους γνωστεςΕ και εσύ ρε συναγωνιστή...
Είπαμε να της γυαλίσεις το κωλι ...
αλλά τη μύτη να την κρατάς έξω από το κωλαντερο ... ;)))
Θυμάμαι μια Ρουμάνα στο Βουκουρέστι που την ξεκωλιαζα συχνά...
Μιλάμε για φοβερο κωλι και μόνο anal ...
Μια από τις πολλές... άφησε ίχνη μελετάς στο καβλι μου ...
Της λέω διακριτικά...
baby let's go to the shower ...
Πιάνει το υπονοούμενο το γατονι και μου λέει...
Oκ ... come and watch ...
Βγαζει την κεφαλή του ντους από το σπιράλ και κάνει μπροστά μου ένα απίστευτο βιολογικο καθαρισμό κωλοτρυπιδας ... έλαμψε η σουφρα της
Μου γύρισε το μάτι .... και την ξεκωλιασα ...!
αστυαναξ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 2.404
- Πόντοι
- 5.190
Geep9791, αν κάνεις μια έρευνα στο ιντερνετ, με το ερώτημα σου, θα βρεις σαφέστατες απαντήσεις. Hpv, γονορροια , ηπατιτιδα, ερπη καθώς και όλες τις αλλες μικροβιακές λοιμώξεις που μπορεί να σε οδηγησουν σε διάρροια ή γαστρεντερίτιδα.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Τύπε νηματοθέτη, δεν ανεβάζεις μια φωτογραφία από τον κώλο που γαργαλιέται, να δούμε κι εμείς αν αξίζει τον κόπο;;; Κατά τα λοιπά, μη ρωτάς!!! Αφού εσένα σου αρέσει, ό, τι κι αν πούμε εμείς, θα τη χώσεις τη γλώσσα στο σουφρίδι!!! Προχώρα!!!
6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.184
- Πόντοι
- 11.836
Τύπε νηματοθέτη, δεν ανεβάζεις μια φωτογραφία από τον κώλο που γαργαλιέται, να δούμε κι εμείς αν αξίζει τον κόπο;;; Κατά τα λοιπά, μη ρωτάς!!! Αφού εσένα σου αρέσει, ό, τι κι αν πούμε εμείς, θα τη χώσεις τη γλώσσα στο σουφρίδι!!! Προχώρα!!!
χωρίς φωτογραφικά στιγμιότυπα δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη
Aυτα τα λένε και για το γλυφομουνι. Πόσοι όμως έχουμε κάνει και πόσοι έχουνε κολλησει κάτι? Αυτό αναρωτιέμαι!!Geep9791, αν κάνεις μια έρευνα στο ιντερνετ, με το ερώτημα σου, θα βρεις σαφέστατες απαντήσεις. Hpv, γονορροια , ηπατιτιδα, ερπη καθώς και όλες τις αλλες μικροβιακές λοιμώξεις που μπορεί να σε οδηγησουν σε διάρροια ή γαστρεντερίτιδα.
paparoupas11
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Μη σου πω θα περασει και απο εξεταστικη επιτροπη.Αδιάβαστος..
Θα ανοίξεις thread που θα λέει "Δεν θα ξαναμπώ αδιάβαστος στο bou" και την Κυριακή με τον κηδεμόνα σου..
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Αυτός ή η σούφρα που γαργαλιέται;Μη σου πω θα περασει και απο εξεταστικη επιτροπη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 19K