jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
οι φωτο εχουν λιγη επεξεργασια αλλα ειναι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα.
μαλλον της εκανα σεφτε σ αυτο το τουρ
Την μαγαρισες πρωτος!!!
οι φωτο εχουν λιγη επεξεργασια αλλα ειναι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα.
μαλλον της εκανα σεφτε σ αυτο το τουρ
Έλα, δεν θέλω τέτοια, της έδειξε απλώς τον δρόμο της ηδονής και το μονοπάτι της αυτοβελτίωσης και εξύψωσης προς έναν καλύτερο εαυτό, αμήνΤην μαγαρισες πρωτος!!!
Την μαγαρισες πρωτος!!!
Το τουρ του Jim:
Maria: τα είπαμε
Ekaterina: τα είπαμε
Forly: τα είπαμε
Aleksa: τα είπαμε παλαιοτερα
Inga: 7
Jessika: 6,5- 7
Alina: 6,5-7
Λυπάμαι που για δυο κορίτσια έπρεπε να φέρω στο μυαλό μου τη Λ. , τη Κa. , τη Ke., τη Li, την Am. για να ολοκληρώσω!
Μάγια την είχαν βαφτίσει στο playgirls.Την είχα πάρει σε duo αγγαρεία έκανε.
Μου παν στο τηλέφωνο για Τζέσικα ότι κάνει φουλ πολύωρα και είναι κουκλάρα αλλά με αυτή την βαθμολογία δεν ρισκάρω.Το τουρ του Jim:
Maria: τα είπαμε
Ekaterina: τα είπαμε
Forly: τα είπαμε
Aleksa: τα είπαμε παλαιοτερα
Inga: 7
Jessika: 6,5- 7
Alina: 6,5-7
Λυπάμαι που για δυο κορίτσια έπρεπε να φέρω στο μυαλό μου τη Λ. , τη Κa. , τη Ke., τη Li, την Am. για να ολοκληρώσω!
Τόσο χάλια αυτή η Jessika ???
Γενικα τα πολυωρα δεν αποτελουν καμμια εγγυηση. Υπαρχουν πολλοι που τα σκανε για πανω απο ωρα γιατι πολυ απλα με την ωρα και το αγχος δε το φχαριστιουνται οι ιδιοι... χωρις αυτο να σημαινει οτι η γκομενα που κλεισαν για 2-3-4 ωρες ειναι και καλη.
Χάλια δεν είναι σίγουρα,αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες θα δεις και από κοντάΤόσο χάλια αυτή η Jessika ???
θετικό αυτό...Χάλια δεν είναι σίγουρα,αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες θα δεις και από κοντά
δοκιμασες;Χάλια δεν είναι σίγουρα,αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες θα δεις και από κοντά