geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.864
- Πόντοι
- 34.478
εγω γαμπριζω σε μασσαζοκοπελες οπως εσυΤα ακούς geroksoura ??
Ημεδαπός !! Δεν πιστεύω να είααι ο γαμπρός ???
εγω γαμπριζω σε μασσαζοκοπελες οπως εσυΤα ακούς geroksoura ??
Ημεδαπός !! Δεν πιστεύω να είααι ο γαμπρός ???
εγω γαμπριζω σε μασσαζοκοπελες οπως εσυ
και με μεγαλη επιτυχια οπως ειδες!!! τα ρωσικα μου μεσα )))Ναί είσαι ο πολύφερνος γαμπρός του Συγγρού 40-42
Κάνω στατιστική !! Μέχρι στιγμής εχω καταλήξει οτι ο έρωρας στις επαγγελματίες δθαρκεί 3,5 μήνες !!
βασικα νομιζω οτι ειναι θεμα εμπεριας και τις κοπελαςΕγω παλι ψαχνω να βρω τον αλγοριθμο αποδοσης των επαγγελματιων αναλογα με τις ημερες του tour...
Κατι σε στυλ αποδοση στη Χ day του tour = Σκορ review πρωτης μερας - (Χ * 0.25)...
Πχ αν τη πρωτη μερα πηρε 9 στο review, ως προς το value for money και την συμμετοχη (γιατι η εμφανιση της δε προκειται να αλλαξει):
Στην 4η μερα θα ειναι 9 - (4 x 0.25) = 8
Στην 8η μερα θα ειναι 9 - (8x 0.25) = 7
Στην 12η μερα = 6
Στην 16η μερα = 5
Στην 20η μερα = 4
Πλεον εχω καταληξει οτι δεν αξιζει να παιρνω καμμια (εκτος απο στανταρακια με τα οποια υπαρχει αλλου ειδους σχεση) αν εχουν
α) καλη κριτικη στην αρχη
β) που συνηθως συνεπαγεται αρκετη δουλεια λογω του (α)
γ) και εχουν κατσει εστω 4-5 μερες
Δλδ γκομενες που εχει γραφτει και το πιστευω οτι ισχυει οτι μπορει να ειναι ζεστες, κτλ, και φιλανε στα πρωτα review (πχ irine, alisa απ'τις τωρινες στο ροστερ που μου εχει τυχει), δε γινεται μετα να ειναι απομακρες και να μη φιλανε. Απ'την αλλη παλι μου εχει τυχει να ειμαι απ'την αλλη πλευρα αυτου που πηρε αλλες πρωτη μερα και απ'αυτα που διαβαζα καταλαβα οτι οι επομενοι ειχαν θεμα.
Απ'τη στιγμη που τα λεφτα που παιρνουν ειναι ιδια ειτε τη πρωτη ειτε τη 15η μερα προσπαθω να σκεφτω καποιο καλο λογο γιατι να πληρωνω για υποβαθμισμενο gfe.... Αν ηθελα pse πιθανοτατα δε θα μ'ενοχλουσε γιατι θα ειχα αλλες προσδοκιες. Αλλα και αυτο ακομα επηρεαζεται... πχ να γραφει swallow και να μη το κανει επειδη πχ εχει παρει overdose σπερματος στο tour (να ρωτατε εξ'αρχης μη βρεθειτε προ εκπληξεως σε οσες το δηλωνουν). Ενω αλλη δε το γραφει και κανει το γκλουπ απο μονη της ή το διαπραγματευεσαι, σου λεει σκασε ενα δεκαρικο εξτρα και παρτο το γκλουπ... γιατι δεν ειχε παρει overdose...
υπαρχει και μια αλλη κατηγορια που ξεχασα οι ψαρωμενες που ειναι σφιγμενες τις πρωτες φορες και ανεβαζουβν στροφες στη πορεια γιατι αρχιζουν και το γουσταρουνΣωστος... νομιζω οτι οι εμπειρες με το σταθερο τεμπο παιζει να ανηκουν εν πολλοις στο ιδιο γκρουπ με τις διεκπεραιωτικες που λειπει το feeling. Ειναι σταθερα "επαγγελματιες".
Αυτες για μενα δεν ειναι ενδιαφερουσες επιλογες... απ'την αλλη παλι αυτες που επηρεαζονται δεν εχει νοημα να τις παρεις απο ενα σημειο και μετα. Μονο αρχη... μετα game over.
μαθηματικος ή λογιστης;Εγω παλι ψαχνω να βρω τον αλγοριθμο αποδοσης των επαγγελματιων αναλογα με τις ημερες του tour...
Κατι σε στυλ αποδοση στη Χ day του tour = Σκορ review πρωτης μερας - (Χ * 0.25)...
Πχ αν τη πρωτη μερα πηρε 9 στο review, ως προς το value for money και την συμμετοχη (γιατι η εμφανιση της δε προκειται να αλλαξει):
Στην 4η μερα θα ειναι 9 - (4 x 0.25) = 8
Στην 8η μερα θα ειναι 9 - (8x 0.25) = 7
Στην 12η μερα = 6
Στην 16η μερα = 5
Στην 20η μερα = 4
Πλεον εχω καταληξει οτι δεν αξιζει να παιρνω καμμια (εκτος απο στανταρακια με τα οποια υπαρχει αλλου ειδους σχεση) αν εχουν
α) καλη κριτικη στην αρχη
β) που συνηθως συνεπαγεται αρκετη δουλεια λογω του (α)
γ) και εχουν κατσει εστω 4-5 μερες
μαθηματικος ή λογιστης;
Μήπως δεν είναι η ίδια ;Βρε βρε τι βλέπουν τα ματάκια μου ...
Το ζωντανό πτώμα ήρθε στο glamour μεταγραφή σαν katrin 3
Ουκρανή τι περιμένεις . Money first please ...
Α κ να μη ξεχάσω . Θες φιλί με γλώσσα ??? Πρέπει να μου το πεις γιατί ανοίγω το στόμα μόνο για να φαω η να πετάξω καμία μαλακια .
Είμαι καλή στο να κοιτάω σα χάνος . Απέσυρε τη glamour τη μαντάμ θα με θυμηθείς .
Εκτός αν την ξεκλειδώσουν οι κλειδαράδες μας .
Εγώ υπομονή με παρταλια δεν ...
Βρε βρε τι βλέπουν τα ματάκια μου ...
Α κ να μη ξεχάσω . Θες φιλί με γλώσσα ??? Πρέπει να μου το πεις γιατί ανοίγω το στόμα μόνο για να φαω η να πετάξω καμία μαλακια .
Είμαι καλή στο να κοιτάω σα χάνος . Απέσυρε τη glamour τη μαντάμ θα με θυμηθείς .
Μιας και μιλάμε για παλτά και αρπακτικά ας μπει στη συλλογή και το παρακάτω....κρίμα τα νιάτα
εμείς οι γκλαμουραδες έχουμε καλύτερα ξεκλειδωτηρια. Από ότι διαβάζω σε εσένα κλείνουν οι γυναίκες. Ο άλλος είναι γητευτης των αγελάδων. Έτσι έλεγες παλαιότερα. No offenceΛες να ερωτεύθηκε και πάλι ??
Geroksouras δεν πιστεύω να επισκεφτηκες τη κοπέλα !!
Πάντως πέρα απο τη πλάκα εμφανισιακά μου αρέσει πολυ και το σκεφτόμουν να κλείσω ραντεβού !!
Τώρα με προβλημάτισες όμως !!!
Συνήθως τα ξεκλειδώνω τα πιτσιρίκια αλλά το φόλα alert το ανέβασες στα ύψη !!
Θα δούμε !! Οτι μου πεί το ένστκτο !!
το glamour φίλε έχει yourlover και mindreader τουλάχιστον. Τώρα πέρα του χαβαλε στο δεύτερο τουρ κάποιες γυρίζουν μεταλλαγμένες. Δες Eloise από dream σε glamour και Νίκη από glamour σε yourangels. Βέβαια αυτό είναι σχετικό διότι δεν υπάρχεις καμία κριτική. Καλό θα ήταν να είχες ανεβάσει το ξενερωμα σου. Ίσως το glamour αλλά και το κάθε γραφείο να σκεφτόταν να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία ή όχιΒρε βρε τι βλέπουν τα ματάκια μου ...