Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Εγώ πάλι λέω να το παίξω απεργοσπάστης !!πραγματικα με θλιβει οτι μου στελνουν πολλα πμ για καποια κοπελα κι οταν πανε δεν γραφουν ουτε στο νημα ουτε μια κριτικη ρε αδερφε(εκτος απο τους κλασσικους Mindreader,petergsp,bdsm1988,sproxe garcia και 3-4 ακομα) :S
ΠΧ εγω διαβαζω κριτικες του petergsp και τον εχω ακολουθησει ειδικα σε μασσαζ και με τον ανθρωπο δεν εχω αλλαξει ουτε 1 πμ
δηλαδη μονο 2-3 κανουμε κασκαντεριλικια;
οποτε σαν ενδειξη διαμαρτυριας θα απεχω απο κριτικες για καμια 10αρια μερες
πραγματικα με θλιβει οτι μου στελνουν πολλα πμ για καποια κοπελα κι οταν πανε δεν γραφουν ουτε στο νημα ουτε μια κριτικη ρε αδερφε(εκτος απο τους κλασσικους Mindreader,petergsp,bdsm1988,sproxe garcia και 3-4 ακομα) :S
ΠΧ εγω διαβαζω κριτικες του petergsp και τον εχω ακολουθησει ειδικα σε μασσαζ και με τον ανθρωπο δεν εχω αλλαξει ουτε 1 πμ
δηλαδη μονο 2-3 κανουμε κασκαντεριλικια;
οποτε σαν ενδειξη διαμαρτυριας θα απεχω απο κριτικες για καμια 10αρια μερες
εσυ κανε οτι θεςΕγώ πάλι λέω να το παίξω απεργοσπάστης !!
Μετά από ένα τριήμερο γκομενικής μονογαμίας επιβεβαίωσα για 1000στη φορά οτι η μονογαμία πλήτει σοβαρά το αντρικό νευρικό σύστημα
ΟΠΟΤΕ ...
( Η συνέχεια επί της οθόνης )
Να μην το ρίξει στο γιαλό αρκετά σκουπίδια είδη μαζεύτηκαν στις θάλασσες μαςΑδερφέ κάνε εσύ το καλό και ρίχτο στο γιαλό...
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χολοσκάς για το τι κάνουν οι άλλοι.
παραθετω τον κορυφαιο στιχο απο το <παμε ολοι σε μια παραλια> by HMIZΝα μην το ρίξει στο γιαλό αρκετά σκουπίδια είδη μαζεύτηκαν στις θάλασσες μας
Καλησπέρα, μόλις γύρισα από ραντεβού με τη Sofia.
Ευχαριστώ πολύ τον petergsp για τον χρόνο του να γράψει.
Έχουμε και λέμε,το πρόσωπο όμορφο όπως τα λέει,όντως μοιάζει πολύ στην Jones, μαλλί πολύ σκούρο καστανό στα όρια του μαύρου, ίσιο, λίγο πιο κάτω από τους ώμους, σώμα προσεγμένο,ελαφρός γυμνασμένο όχι όμως μοντελέ χωρίς περιττά κιλά, στήθος δυάρι με παλιάς τεχνολογίας σιλικόνη, tattoo κορώνα στο ύψος του ιερού οστού, piersing στο λαιμό και αφαλό,μάτια δεν θυμάμαι sorry.
Πίσω τρύπα αρκετά καλοδουλεμένη αλλά δεν ενδιαφέρθηκα. Από τις γυναίκες που θα τις κοιτάξεις στο δρόμο.
Ήρθε με ένα μαύρο μίνι φόρεμα χωρίς χωρίς σουτιέν και πέδιλα.
Χαμογελαστή κι ευγενική, συστηθήκαμε άφησε τα πράγματά της στο τραπέζι και ξεκινήσαμε αμέσως και τελειώσαμε ακριβώς στη λήξη της ώρας.
Γλωσσόφιλα φούλ, πολύ καλή συμμετοχή, με διάθεση να σε ευχαριστήσει αλλά και να ευχαριστηθεί και η ίδια. Δεν έβαλε gel, δεν είχε βάλει ξυπνητήρια και τα χρήματα τα πήρε στο τέλος.
Overall για μένα στο σύνολο 8++.
Τίμιο ραντεβού, έφυγα ικανοποιημένος και αναζωογονημένος.
Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.
μην ξυνεις πληγες τωρα ρε φιλε.
αν μου εδινε αυτο τον κωλο το κοριτσι θα τρελλαινομουν.
ακομα και γκομενες που εχουν δουλεμενους κωλους αρνουνται να μας τον δωσουν
γιατι αυτη η αδικια???
να ηταν παρθενες απο πισω η να τον ειχαν φαει μια φορα και να μην γουσταραν θα το καταλαβαινα
την επομενη φορα που θα μου συμβει επιτοπου χωρισμος